Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:51

Πως ειναι δυνατον ολοι να χουν 2  τηλεφωνικες συνδεσεις?????Πρεπει να αισθανομαι μειωνεκτικα με μια??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:53

Πως ειναι δυνατον ολοι να χουν 2  τηλεφωνικες συνδεσεις :huh:??Πρεπει να αισθανομαι μειωνεκτικα με μια??

Συνηθως ειναι 2 η παραπανω μελη της οικογενειας.

Ας πουμε εγω εχω με την αδερφη μου και μεταφερω και τις 2 γραμμες για να εχω καλυτερες προσφορες.

#528   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:59

ok αλλα οι προσφορες ισχυουν και αν η 2η γραμμη ειναι σε αλλο ονομα??

#529   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:04

Πρεπει να ειναι κατω απο ενα AΦΜ.

#530   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:43

μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε όνομα αλλά θα έρθει όπως λέει και ο Τόλης κάτω από ένα όνομα άρα και κάτω από ένα αφμ.

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#531   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 15:33

μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε όνομα αλλά θα έρθει όπως λέει και ο Τόλης κάτω από ένα όνομα άρα και κάτω από ένα αφμ.

Α οκ καταλαβα.Κοινως δεν μπορω να το χρησιμοποιησω αυτο σαν πλεονεκτημα γιατι δενεχω τετοια δυνατοτητα

#532   pificos

pificos

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:43

1ον. Το τηλ που δέχτηκες ήταν από σταθερό; Αν ναι τότε μιλάμε για εταιρίες που συνεργάζονται με Cosmote ή Wind κ ενοχλούν συνέχεια για "προσφορές" οι οποίες είναι καλούτσικες αλλά καμία σχέση με ότι πετυχαινεις μετά από φορητότητα.

Εννοείς δηλαδή ότι εμένα που με πήραν από wind από σταθερό τηλ 213....... Κτλ , δεν παίζει να με πάρουν από COSMOTE για αντιπροσφορά; Γιατί εγώ για αυτό δέχτηκα (2γραμμες μια w με 29,8€ και μια windtoall40 με 22,4€)
Επίσης σε περίπτωση που θέλω να ακυρώσω πως μπορώ να μάθω αριθμό φαξ για να στείλω ακυρωτικο;
Πάντως τώρα που το βλέπω οι κάρτες ήρθαν με δελτίο απόδειξης από μια εταιρία τάδε από Γέρακα

#533   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2013 - 02:53

Εννοείς δηλαδή ότι εμένα που με πήραν από wind από σταθερό τηλ 213....... Κτλ , δεν παίζει να με πάρουν από COSMOTE για αντιπροσφορά; Γιατί εγώ για αυτό δέχτηκα (2γραμμες μια w με 29,8€ και μια windtoall40 με 22,4€)
Επίσης σε περίπτωση που θέλω να ακυρώσω πως μπορώ να μάθω αριθμό φαξ για να στείλω ακυρωτικο;
Πάντως τώρα που το βλέπω οι κάρτες ήρθαν με δελτίο απόδειξης από μια εταιρία τάδε από Γέρακα

Πάλι μάλλον θα σε πάρουν για ανυιπροσφορα κ θα σου πουν αυτοί το φαξ ακύρωσης.

#534   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 24/09/2013 - 03:28

Πάλι μάλλον θα σε πάρουν για ανυιπροσφορα κ θα σου πουν αυτοί το φαξ ακύρωσης.

Και αν δεν σε παρουν παρε εσυ και πες πως σου εκαναν αυτην την προσφορα και πως θα ηθελες να μαθεις αν μπορουν να σου κανουνε καλυτερη...!

#535   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2013 - 06:45

Και αν δεν σε παρουν παρε εσυ και πες πως σου εκαναν αυτην την προσφορα και πως θα ηθελες να μαθεις αν μπορουν να σου κανουνε καλυτερη...!

Αυτο δεν γίνεται. Το έκανα εγώ 100 φορές και δεν μου έδιναν τίποτα.

#536   Ezio

Ezio

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/09/2013 - 15:25

Παιδιά καλησπέρα!

Να σας πώ και εγώ την εμπειρία μου...πρόσφατα έληξε το συμβόλαιό μου στην Cosmote, είμαι σε οικογενειακό πακέτο

μαζί με άλλα 2 κινητά...το δικό μου ήταν στα Cosmote απεριόριστα 25 και τα άλλα δύο στα Cosmote απεριόριστα 35.

Η επιδότηση που μου έδιναν για να κάνω ανανέωση συμβολαίου και για τα τρία τηλέφωνα ήταν στα 180 ευρώ.

Επιπλέον μου έδιναν μείωση παγίου 10% την οποία την δικαιούμουν ούτως ή άλλως λόγω οικογενειακού πακέτου...

Να σας πώ επίσης ότι το ένα τηλέφωνο είναι 14 χρόνια στην Cosmote και τα άλλα 2 κοντά στα 4 χρόνια.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αίτηση φορητότητας στην Vodafone για να διεκδικήσω μια καλύτερη προσφορά απο την

Cosmote...

Στην Vodafone είχα κλήσει ακριβώς τα ίδια προγραμμάτα με αυτά που είχα -σε ποσό εννοώ- και μου έδωσαν μια έκπτωση 

παγίου....(απο 90 ευρώ το μήνα μου το άφηναν 70 ευρώ). Βέβαια τα προγράμματα τα έκλεισα μόνο και μόνο για να έχω μια

άποψη του τι μου δίνει η Vodafone και να τα χρησιμοποιήσω στην διαπραγμάτευση με την Cosmote...να μην τους λέω ότι

να 'ναι...

Έστι Δευτέρα πρωί έκανα την αίτηση φορητότητας...Δευτέρα βράδυ με καλούν απο την Cosmote...η υπάλληλος που μίλησα

εκτός του ότι είχε ύφος ήταν και αγενέστατη...της είπα ξεκάθαρα ότι "αν δεν μου δώσετε μια καλή επιδότηση για ένα iPhone 5

δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε..." (όταν της είπα ότι θελω μια καλή επιδότηση εννοούσα να μου το δώσει δωρεάν..)

Εν τέλει μου έδινε 550 ευρώ και για τις τρείς συσκευές στα ίδια προγράμματα με τα ίδια χρήματα...και πάνω που ήμουν έτοιμος

να το δεχτώ (εντολή του αδελφού μου....ο οποίος ήθελε σαν τρελός το 5..) κάτι γίνεται και κόβεται η σύνδεση...

Την επόμενη μέρα με καλεί αργά το μεσημέρι μέσα στην ευγένεια, μου λέει ότι της το έκλεισα και για να μην σας κουράζω άλλο..

μου έδωσε επιδότηση 740 ευρώ για το 5άρι και τα δύο προγράμματα Cosmote απεριόριστα 35 τα αναβάθμισε στα Cosmote απεριόριστα 45 

με την τιμή των 35 ευρώ...το 25άρι έμεινε ως έχει....

Μάλλον το τεχνικό πρόβλημα της γραμμής μας βγήκε σε καλό.... :)

Βέβαια μετά έτρεχα για να ακυρώσω την φορητότητα...οπότε παιδιά προσοχή...όπως ανέφεραν και άλλα παιδία πιο πάνω με 

τις φορητότητες γιατί τα έχουν κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα με τις ακυρώσεις...

#537   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2013 - 15:39

Από φίλο μου που ξέρω ότι το 'χει κάνει "σύστημα" κανονικά, πάει αμέσως δίχως καν να ρωτήσει τον πάροχό του και κάνει αλλαγή παρόχου σε κάποιον άλλον (πχ. από Vodafon σε Cosmote), του τηλεφωνούν άμεσα σχεδόν και τον ρωτούν γιατί φεύγει και τους απαντά ξερά ότι θέλει μεγάλη επιδότηση για ακριβό smartphone,... του την κάνουν,... ΑΚΥΡΩΝΕΙ την άλλη που πήγε κι έκανε... τον ξαναπέρνουν οι άλλοι (ο νέος πάροχος που πήγε να αλλάξει) και του αντιπροτείνουν περισσότερη επιδότηση,...ΞΑΝΑ-φεύγει και πάει στον νέο,... του ξανακάνουν απ' τον αρχικό του πάροχο...

...και γενικά το κάνει αυτό 2-3 φορές και στις δύο εταιρείες... και τα παίρνει τσάμπα, λέμε!

Μ' έχει εκνευρίσει το ...θράσος του! Χαχαχα. Όντως, σας λέω, αυτό το "σύστημα" κάνει - αλλά του τρώει καμιά βδομάδα με ασταμάτητα τηλέφωνα απ' τον ένα πάροχο στον άλλο και "τούμπαλη".

#538   pificos

pificos

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2013 - 18:54

Πόσο καιρό περιθώριο έχεις αφού υπόγραψε θα με πάροχο να ακυρώσεις; Πάντως νομίζω ότι η COSMOTE δεν καίγεται για την wind όσο με Vodafone . Εγώ έκανα φορητότητα χθες το απόγευμα στην wind αλλά μέχρι σήμερα το βράδυ ουδείς με ενόχλησε 😞😞😞 Πόσο λέτε ελπίζω.......😢

Τελευταία επεξεργασία από: pificos, 24/09/2013 - 18:55

#539   Ezio

Ezio

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/09/2013 - 19:04

Δυστυχώς δεν γνωρίζω πόσο περιθώριο έχεις για να το ακυρώσεις...

Έχω ακούσει απο αρκετούς ανθρώπους ότι πλέον οι εταιρίες που κάνεις την αίτηση φορητότητας αργούν να ειδοποιήσουν

τον πάροχο στον οποίο βρίσκεσαι ήδη...

Μην απογοητεύεσαι...φαντάζομαι πως θα σε πάρουν τηλέφωνο...δεν είναι εποχές για να χάνουν πελάτες...

Τελευταία επεξεργασία από: Ezio, 24/09/2013 - 19:04

#540   pificos

pificos

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2013 - 21:09

Πάντως στην περίπτωση μου με 2 γραμμές στον Cosmote ,απεριοριστα 35 και 25 , η cosmote δεν με πήρε για αντίπροσφορά και ενώ έχω ήδη υπογράψει με την Vodafone για το red1 στα 22,46 για κάθε γραμμή . Κατα τις 21:00 μου είπαν απο την βοντα ότι θα είμαι στο δίκτυο τους .

Τελικά τι έγινε σε πήρε κανείς για αντιπροσφορά από COSMOTE ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες