Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/01/2014 - 11:09

Οι λογαριασμοί μου ποτέ δεν έπαιφταν κάτω απο τα 90€

τι να σου πω, δεν ξερω, προφανως παιζουν ρολο κ αλλα κριτηρια, ή πολυ απλα εχουν το οριο πιο πανω...πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι με την κριση εχουν αλλαξει πολλα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1.943 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 11/01/2014 - 11:12

τι να σου πω, δεν ξερω, προφανως παιζουν ρολο κ αλλα κριτηρια, ή πολυ απλα εχουν το οριο πιο πανω...πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι με την κριση εχουν αλλαξει πολλα..

Δεν με απασχόλησε ειλικρινά, και στην τελική καλό μου έκαναν γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με καρτοκινητό και μπορώ να πω πως μιλάω περισσότερο απ΄ ότι πριν, μαζί με δεδομένα και με μηνιαίο κόστος που δεν ξεπερνάω τα 15€  :)

Άρα ποιός βγήκε χαμένος και ποιός κερδισμένος φαίνεται…  ;)

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

#603   watChlaR

watChlaR

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2014 - 14:27

Πρέπει να υπογράψεις, πλέον, εγώ που είχα γνωστό στο Πλαίσιο και την έκανα τηλεφωνικά, δεν ασχολήθηκε κανένας. Μόλις πήγα και υπέγραψα, την επόμενη ημέρα με κάλεσαν. Απλά πρέπει για να την ακυρώσεις να στείλεις φαξ.

Οκ. Τι χρονικο περιθωριο εχω παλικαρε να κανω την ακυρωση ? αυτο με ενδιαφερει :)

Αν πχ υπογραψω δευτερα ... μεχρι ποτε μπορω να στηλω την ακυρωση ετσι ωστε να μην δεσμευτω ?

Τελευταία επεξεργασία από: watChlaR, 11/01/2014 - 14:27

#604   watChlaR

watChlaR

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2014 - 14:48

για εμενα παντως δεν εχει να κανει με την κριση ... εχει να κανει και σε τι υπαλληλο θα τυχεις ... εχει κατι τσαμπουκαλεμενες που δεν προωθουν καν τα αιτηματα σου ... οταν μιλησα με τη βοντα.... η μια μου ελεγε οτι ειναι φιξ στα 40  ενα προγραμμα και δεν εχει αλλες εκπωσεις και η αλλη μου εδωσε και 15 για καρτα ανεργειας αφου πρωτα μου εκανε προσφορα ημερας  35 ευρω και -μειον το 15 πηγε στα 30 κοντα.... και ολα αυτα την ιδια μερα... απλα εκλησα την αλλη γιατι δεν εβγαζα ακρη και νευριασα και ξαναεβαλα το νουμερο μου  για να με καλεσει αλλη.... παιδια θελει να εχεις γερο στομαχι και υπομονη... για να κερδησεις οτι καλυτερο μπορεις !

#605   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 11/01/2014 - 16:10

Οκ. Τι χρονικο περιθωριο εχω παλικαρε να κανω την ακυρωση ? αυτο με ενδιαφερει :)
Αν πχ υπογραψω δευτερα ... μεχρι ποτε μπορω να στηλω την ακυρωση ετσι ωστε να μην δεσμευτω ?

Αν η εταιρία σου δε δώσει το οκ, δεν πρόκειται να προχωρήσει η φορητότητα. Για να καταλάβεις, εμένα το αίτημα έγινε 29/11 και τελικα συνέχισα με τη Vodafone στις 17/12, οποτε και έστειλα την ακύρωση τότε. Με καθυστέρησε ενα υπάλληλος που είχε αναλάβει την υπόθεση μου για να μου δώσει καλύτερη επιδότηση. Του είχα πει ότι δεν ήθελα πραγματικά να φύγω αν μου έκανε καλη προσφορα η εταιρεία, όπως και τελικα έγινε. Απλα θα πρέπει να στείλεις το φαξ μετα για να είσαι και τυπικός.

#606   watChlaR

watChlaR

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2014 - 17:00

Αν η εταιρία σου δε δώσει το οκ, δεν πρόκειται να προχωρήσει η φορητότητα. Για να καταλάβεις, εμένα το αίτημα έγινε 29/11 και τελικα συνέχισα με τη Vodafone στις 17/12, οποτε και έστειλα την ακύρωση τότε. Με καθυστέρησε ενα υπάλληλος που είχε αναλάβει την υπόθεση μου για να μου δώσει καλύτερη επιδότηση. Του είχα πει ότι δεν ήθελα πραγματικά να φύγω αν μου έκανε καλη προσφορα η εταιρεία, όπως και τελικα έγινε. Απλα θα πρέπει να στείλεις το φαξ μετα για να είσαι και τυπικός.

οκ παληκαρε.... απο οσο καταλαβα υπογραφεις και μολης δει το δικτυο σου οτι προχωρας το αιτημα τοτε καλουν.... 

σε ευχαριστω

#607   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 11/01/2014 - 17:12

οκ παληκαρε.... απο οσο καταλαβα υπογραφεις και μολης δει το δικτυο σου οτι προχωρας το αιτημα τοτε καλουν....
σε ευχαριστω

Ο,τι χρειαστείς ρωτάς. Να είσαι καλα.

#608   Ultra79

Ultra79

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C

Δημοσίευση 21/01/2014 - 03:23

Σε ποιο τηλ καλουμε για voda για να μιλησω για την επιδοτηση;;; γιατι στο 13830 στην εξυπηρετηση πελατων δεν μπορουν να δουν αυτοι την επιδοτηση στον υπολογιστη και πρεπει να παω σε καταστημα της βοντα και στο καταστημα της βοντα μου λενε για να παρω καλυτερη επιδοτηση να παρω τηλ...για την ιστορια τελειωνει τωρα το 24μηνο συμβολαιο red 2 με προνομιακη εκπτωση που εγινε τον τελευταιο χρονο τον πρωτο χρονο ειχα red 1 το παγιο παρεμεινε ιδιο στα 70 ευρω τελικη τιμη απλα αυξηθηκαν ο χρονος ομιλιας σμς το ιντερνετ και μου δωσανε την φοβερη επιδοτηση των 141 ευρω...

Τελευταία επεξεργασία από: Ultra79, 21/01/2014 - 03:26

#609   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/01/2014 - 07:18

Σε ποιο τηλ καλουμε για voda για να μιλησω για την επιδοτηση;;; γιατι στο 13830 στην εξυπηρετηση πελατων δεν μπορουν να δουν αυτοι την επιδοτηση στον υπολογιστη και πρεπει να παω σε καταστημα της βοντα και στο καταστημα της βοντα μου λενε για να παρω καλυτερη επιδοτηση να παρω τηλ...για την ιστορια τελειωνει τωρα το 24μηνο συμβολαιο red 2 με προνομιακη εκπτωση που εγινε τον τελευταιο χρονο τον πρωτο χρονο ειχα red 1 το παγιο παρεμεινε ιδιο στα 70 ευρω τελικη τιμη απλα αυξηθηκαν ο χρονος ομιλιας σμς το ιντερνετ και μου δωσανε την φοβερη επιδοτηση των 141 ευρω...

Άρχοντας είσαι, έχουν κοπεί οι επιδοτήσεις γενικα ;)

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 21/01/2014 - 07:18

#610   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 21/01/2014 - 08:57

και στο τουιτερ μπορεις να τους μιλησεις, και εκει εχουν αμεση εξυπηρετηση

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#611   drosatakis

drosatakis

iPH Enthousiast

• 372 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2014 - 11:55

Παιδια..!! Οι εποχες με της τεραστιες επιδοτησεις περασαν..!! Τωρα δινουν ανοιχτα εκπτωση στο παγιο..!! Μιλαω για κοσμοτε.. Εχω τρεις αριθμους. Οι δυο ηταν καρτοσυμβολαια 25 και ο αλλως απεριοριστα 35. Λοιγει λοιπον τον ενα σκαρτοσυμβολαιο και το συμβολαιο. Παιρνω τηλ να δω την επιδοτηση μου για iphone και μην σας πω τι μ ειπαν. Κανω κ εγω το εξης. Λεω να με συνδεσουν με το τμημα διακοπων. Και μου δινουν μια επιδοτηση απο κει στο συμβολαιο 390 ευρω με μεταφορα στ απεριοριστα 55 και 20% εκπτωση και μεταφορα το καρτοσυμβ 25 σε απεριοριστα 25 με 10% και 115 ευρω επιδοτηση. Συνολω 505.! Λεω ενταξει ενεργοποιηση την προσφορα.. Μα ελα ομως που δεν πηγα να την παρω και 30 Δεκεμβριου χτυπαει το τηλ. Με ρωτανε γτ δεν παω να τν ενεργοποιησω και τους λεω δεν εχω 240 ευρω για να παρω το iphone. Και μου λενε..!!! Αν μεχρι αυριο κανετε την αγορα θα σας δωσουμε συνολικη επιδοτηση 670 ευρω και στο καρτοσυμβολαιο που δεν εληγε 5 ευρω εκπτωση καθε μηνα μεχρι να ληξει.. Στο απεριοριστα 55 εκπτωση 35% και στον τριτο αριθμο αντι να παω στο 25 πηγα στο 45 με 35% εκπτωση. Τωρα πληρωνω οσα πληρωνα και πριν.! 89 ευρω δλδ και για τους τρεις αριθμους..! 40 στ 55 35 στο 45 και 14 στο 25!! Ειναι καλη επιδοτηση ολη αυτη;

#612   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 00:41

Πολύ καλή προσφορά. Απλά να ξερετε οτι γενικά το τμήμα φορητότητας κάθε εταιρίας έχει "δικαίωμα" να ξεκλειδωσει μεγαλύτερη προσφορά από το τμήμα διακοπών. Αυτό ίσχυε μέχρι τώρα. Οπότε αν έκανες το κόλπο με τη φορητότητα, το αίτημα σου θα πήγαινε στο τμήμα φορητότητας κ ίσως σου δίνανε ακόμα καλύτερη προσφορά! Ισως πάλι να σου δίνανε κατευθείαν την τελευταία προσφορά που όντως ειναι πολύ καλή με τα σημερινά δεδομένα.

#613   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 00:45

Άρχοντας είσαι, έχουν κοπεί οι επιδοτήσεις γενικα ;)

διαφωνώ!! Σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολυυυυ καλύτερη. Εγώ με 2 αριθμούς με πάγια 25 το καθένα ( κ έκπτωση 10% από τον προηγούμενο χρόνο + 10% το οικογενειακό πακέτο ) πήρα για ανανέωση 1μιση χρόνο από την κόσμοτε 170€! Και 15% έκπτωση αντί για 10(+10% του οικογενειακού πακέτου)

#614   Gerzzz

Gerzzz

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2014 - 01:45

Καλησπέρα παιδιά και απο μένα!Η σύνδεσή μου και εμένα λήγει τον άλλο μήνα και αρχίζω και ψιλοψαχνομαι...Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμία εταιρεία ου να σου δίνει την επιλογή να φτιάξεις το προγραμμά σου όπως ακριβώς το θές!Στήν περίπτωσή μου το ιδανικό θα ήταν 1000 λεπτά ομιλίας, για τα μηνύματα δεν καίγομαι, αλλά θέλω 3GB Internet κατ ελάχιστόν!Όπου και να πήρα όμως όλοι καλλάνε στο internet...Τί κάνουμε τώρα? 

Τελευταία επεξεργασία από: Gerzzz, 23/02/2014 - 01:49

#615   Gerzzz

Gerzzz

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2014 - 00:59

Ξέρει κάποιος συμφορουμίτης να μου πεί???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες