Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Please log in to reply
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#631   ddd13

ddd13

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/03/2014 - 14:24

Eίναι και λίγο ψυχολογικό,ακόμα και να τα έχεις τα λεφτά.Άλλο να δίνεις 600 ντούκου και αλλό λίγα λίγα μέσω των παγίων. :)

Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την καλύτερη διαδικασία για να κυνηγήσω την επιδότηση?Δηλαδή πως γίνεται πλέον,υπογραφές συμβολαίων κτλ.Η αν έχει ειπωθεί σε κάποιο λινκ.Είμαι cosmote.

Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από: ddd13, 13/03/2014 - 14:24.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#632   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/03/2014 - 02:04

Για εμένα πιστεύω ότι για να πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο ίσως να αξίζει να πας κ στον 1μιση χρόνο. Μερικές φορές αν τα υπολογίσεις όμως, δε συμφέρει. Οπότε κάνε τους υπολογισμούς σου κ αποφάσισε. Η τελευταίες εξελίξεις σχετικά για φορητότητα από κοσμοτε, έχουν γραφτεί στα 30-50 προηγούμενα σχόλια εδώ. Διάβασε κ λίγα παραπάνω αν θες. Δώσε προσοχή ειδικά την περίπτωση online (πιο εύκολη κατά τη γνώμη μου) κ τι γίνεται με κούριερ που σου φέρνει το συμβόλαιο.

#633   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3,333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 14/03/2014 - 12:42

Αν και το πόσταρα και σε άλλο topic δεν πήρα απάντηση οπότε αν μπορεί κάποιος να πει καμία άποψη, δεκτή.

Μου έδωσαν 400,00€ (για iphone) επιδότηση για ανανέωση 24μηνη στο Cosmote απερ. 65.

Έχω ήδη 20% έκπτωση λόγω ΟΤΕ, δωρεάν SIM για το iPad air, και δωρεάν Spotify premium λόγω συμβολαίου.

Μπορώ να το παζαρέψω και με ποιο τρόπο; Στο κλασικό τηλ. εξυπηρέτησης πελατών; Ζητάς προιστάμενο;

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, καθώς ΟΚ το πρόγραμμα μου χρειάζεται γιατί λόγω δουλειάς μιλάω πολύ αλλά δεν θέλω να δώσω και 319,00 για κινητό τέτοιες εποχές.

Από την άλλη το iPhone 4 που έχω με iOS 7.1 έστρωσε μεν αλλά δεν είναι το 5S.

#634   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2014 - 23:16

Κάνεις αίτηση φορητότητας στη vodafone κ λίγο πριν μεταφερθεί η γραμμή σου σε παίρνουν τηλ από το τμήμα της Cosmote για θέματα φορητότητας κ σου κάνουν αντιπροσφορά για να παραμεινεις. Μπορει κ 2πλασια από την αρχική τους. Μόνο το τμήμα αυτό έχει δικαίωμα να "ξεκλειδώσει" αυξημένες προσφορές. Διάβασε τα προηγούμενα 30-50 σχόλια κ λίγο τα αρχικά σχόλια κ θα μπεις στο κλίμα. Χαμένος δε θα βγεις πάντως! Καλή επιτυχία!

ΥΓ. επίσης κ το τμήμα διακοπών συμβολαίων "ξεκλειδώνει" προσφορές αλλά αρκετά χαμηλότερες από το τμήμα φορητότητας. Δηλ σε περίπτωση που για να τους πιέσεις, τους πεις ότι θέλεις να το διακόψεις.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 14/03/2014 - 23:19.

#635   Vagos-11-

Vagos-11-

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Vag11

Δημοσίευση 15/03/2014 - 10:13

4 νουμερα και ενα anyway για το ipad εταιρικο συμβολαιο μεσος ορος παγιου 200€ και μου λενε πρωτη προσφορα 160€ και δευτερη 320€ και τους λεω με κοροιδευετε εσεις ουτε καν 2 λαγαριασμους δν καλυπτει το ποσο!!!εχουν ξεφυγει και ψαχνουν για κοροιδα μου φαινεται!

#636   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 15/03/2014 - 11:37

Δεν με απασχόλησε ειλικρινά, και στην τελική καλό μου έκαναν γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με καρτοκινητό και μπορώ να πω πως μιλάω περισσότερο απ΄ ότι πριν, μαζί με δεδομένα και με μηνιαίο κόστος που δεν ξεπερνάω τα 15€  :)

Άρα ποιός βγήκε χαμένος και ποιός κερδισμένος φαίνεται…  ;)

καλημερα

επειδη τωρα διαβασα τα μηνυματα και γω μια τετοια ιστορια εχω να διηγηθω ...

(ειχα συμβολαιο vodafone απο τοτε που ηταν παναφον και τωρα καρτα vodafone)

#637   sincer660

sincer660

iPH Enthousiast

• 370 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2014 - 11:40

μαγκες ψαξτε να βρειτε φοιτητη για το cu φοιτητικο συμφαιρει πλεον αυτοι που εχουν συνδεση μου κανουν αναπαντητες xaaxcaxxxaxxaxaxaxaxa

#638   sirdimitrism

sirdimitrism

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/04/2014 - 13:06

ειδα πιο πισω που καποιοι ειχαν παρει προσφορα 2 red1 καπου 21€ το καθενα...

υπαρχει περιπτωση να το πετυχω και εγω τωρα αυτο?

εχω red1 με εκπτωση 50% αλλα θελω να δινω καπου 35€ και για τα 2

#639   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3,333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 14/04/2014 - 07:09

Από οτι έχω μάθει δύσκολα να ξαναβγεί τέτοια προσφορά. Ίσως τώρα λόγω Πάσχα. Αλλιώς μπορεί όταν κλείσει χρόνος από την ενέργεια να την ξανακάνουν.

#640   popcornito24

popcornito24

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2014 - 09:40

Cu φοιτητικό συμφέρει πάρα πολύ.Εγω έκανα εγγραφή πριν ενάμιση χρόνο και δεν μου ζήτησαν ανανέωση οπως στην cosmote οταν έκλεισα χρόνο στο φοιτητικό.Οποτε με παίρνουν τηλ απο τις άλλες εταιρίες μου λένε καλη σας ημέρα!Ψάξτε τι δίνει με 4 ευρω.Εαν έχετε κανεναν γνωστό πάντως ορμάτε.Είναι για 4 χρόνια.

#641   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 14/04/2014 - 14:27

Σαν τι ανανέωση να σου ζητήσουν ? Φοιτητικό ειναι και θα έχεις το ίδιο μέχρι να χάσεις την φοιτητική σου ιδιότητα .
Το φοιτητικό καρτοσυμβολαιο της κοσμοτε ειναι δυνατό ..

#642   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2014 - 05:45

Κανένας που να έκανε πρόσφατα αίτημα φορητότητας από Cosmote σε Vodafone?

#643   ckanas

ckanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/04/2014 - 07:45

Γνώμη μου, πλέον δεν συμφέρει η επιδότηση. Καλό είναι να δοκιμάζεις να παίρνεις έκπτωση παγίου ή γενικά εκπτώσεις. πχ. εγώ είμαι σε F2G και με 10 ευρώ το μήνα έχω καθαρίσει :) και μετά αγοράζεις ότι τηλέφωνο θες. Εκεί που συμφέρει είναι στο Moto g και στο Nexus 5 να τα πάρεις με επιδότηση καθώς οι τιμές που τα πουλάει η Wind είναι πολύ καλές και όχι με καπέλο. 

#644   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 25/04/2014 - 13:46

καλησπερα σας να σας ρωτησω κι εγω καποια πραγματακια εχω ενα καρτοσυμβολαιο με την cosmote απο νοεμβριο στο ονομα μου 25 - 5 ευρο περιπου λογο ανεργειας 20 € συν 7€ για να βαλω τα 500mb και τα μυνηματα 27€ συν το spodify αλλα 5 παμε στα 32 €!!!εχθες με πηρε η vodafone και μου δινουν το red1 36.28 € καθαρα χωρις φπα καταρχην την γνωμη σας;;;εγω πανω κατω τα ιδια δινω στην cosmote καρτοσυνδεση μονο προς cosmote και με vodafone 1500 λεπτα προς ολους δηλαδη 25 ωρες τον μηνα!!!!το δευτερο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι οτι παλαιοτερα ειχα αφησει ενα μεγαλο ποσο απληρωτο στην vodafone γυρο στα 500€ και το τηλεφωνο απο οτι μου ειπαν θα γινει μεταβιβαση ο αριθμος απο εμενα στην μητερα μου δεν πιστευω να μπλεξει η γυναικα εαν υπογραψω με την vodafone με τα δικα μου ανεξοφλητα χρεη και δευτερον για να παρω κατι καλητερο απο cosmote πρεπει να τους παρω εγω τηλεφωνο η θα με παρουν αυτοι;;;ζητησα το ναπστερ και μου ειπαν δεν μου το κανουν δωρο μονο τον πρωτο μηνα μου το δινουν δωρεαν μετα παει στα 5€ τον μηνα!!!
Rafael Nadal

#645   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2014 - 14:46

Σορυ ρε φίλε που θα ρωτήσω αλλά άνεργος, με 500€ απλήρωτα στη voda, με spotify extra και ψάχνεσαι κ για napster. πως τα βγάζεις πέρα;;

Από εκεί κ πέρα αν όντως πας στη voda δεν ξέρω να κανείς μπορεί να σου εγγυηθει ότι δε θα ξεθάψουν το χρέος σου για να το φορτώσουν στη μητέρα σου. Τέλος οι τιμές που λες για το red μάλλον είναι για 18 μήνες κ μετά νομίζω παει σχεδόν τα δίπλα. (Αν είναι με 40% έκπτωση η τιμή)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες