Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#691   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 02/05/2014 - 23:38

Από την στιγμή που στο σπίτι σου ή και το γραφείο σου δεν έχει σήμα δικαιούσαι την συσκευή αλλιώς μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#692   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 03/05/2014 - 00:44

αυτο δεν το ηξερα ευχαριστω πολυ!!!να ρωτησω μπας κι ξερετε πιο πανω σας ειπα οτι ειχα μια καρτοσυνδεση 25 μου εκανε προταση η vodafone το red1 και σκεφτομουν να παω κι επειδη ειχα ενα μικροποσο που δεν ειχα πληρωσει στην vodafone σκεφτηκα να γυρισω τον αριθμο στο ονομα της μητερας μου και να παω κι οπως ξερετε με πηρε η cosmote και μου εκανε καλητερη πρωταση κι εμεινα πηγενοντας λοιπον να το ξαναγυρισω στο ονομα μου μου ζηταει εγγυηση 150€ και δεν ξερω τι ειναι αυτο τα αφερει σιγα σιγα απο το συμβολαιο μου ειναι σαν να προπληρωνο καποιους μηνες η τα παιρνω πισω οταν ληξει το συμβολαιο μου εχω διαβασει παλαιοτερες αναρτησεις εδω μεσα που εσπαγαν το συμβολαιο τα παιδια το 2012 και δεν καταλαβα αρκετα εγω θελω το τηλεφωνο μου στο ονομα μου φυσικα οπως το ειχα δεν μπορω να εχω συνεχεια την μητερα μου διπλα οταν χρειαζεται να παρω την cosmote τι μπορω να κανω γιατι δεν οφειλω τιποτα στην εταιρεια και μου την εχει δωσει η ολοι αυτη κατασταση.τα χρηματα που εχω συμβολαιο ειναι τα ιδια η λιγοτερα απο τον καιρο που ειχα καρτοσυνδεση τι ειναι ολο αυτο

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 03/05/2014 - 00:46

Rafael Nadal

#693   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 03/05/2014 - 01:53

αυτο δεν το ηξερα ευχαριστω πολυ!!!να ρωτησω μπας κι ξερετε πιο πανω σας ειπα οτι ειχα μια καρτοσυνδεση 25 μου εκανε προταση η vodafone το red1 και σκεφτομουν να παω κι επειδη ειχα ενα μικροποσο που δεν ειχα πληρωσει στην vodafone σκεφτηκα να γυρισω τον αριθμο στο ονομα της μητερας μου και να παω κι οπως ξερετε με πηρε η cosmote και μου εκανε καλητερη πρωταση κι εμεινα πηγενοντας λοιπον να το ξαναγυρισω στο ονομα μου μου ζηταει εγγυηση 150€ και δεν ξερω τι ειναι αυτο τα αφερει σιγα σιγα απο το συμβολαιο μου ειναι σαν να προπληρωνο καποιους μηνες η τα παιρνω πισω οταν ληξει το συμβολαιο μου εχω διαβασει παλαιοτερες αναρτησεις εδω μεσα που εσπαγαν το συμβολαιο τα παιδια το 2012 και δεν καταλαβα αρκετα εγω θελω το τηλεφωνο μου στο ονομα μου φυσικα οπως το ειχα δεν μπορω να εχω συνεχεια την μητερα μου διπλα οταν χρειαζεται να παρω την cosmote τι μπορω να κανω γιατι δεν οφειλω τιποτα στην εταιρεια και μου την εχει δωσει η ολοι αυτη κατασταση.τα χρηματα που εχω συμβολαιο ειναι τα ιδια η λιγοτερα απο τον καιρο που ειχα καρτοσυνδεση τι ειναι ολο αυτο

Επειδή την εκανες με υπόλοιπο σου λεει τωρα για να σου κανουμε σύνδεση στο ονομα σου, μας δίνεις 150€ και σου τα αφερούμε εμεις απο τα πάγια μετα σαν να προ-πληρώνεις ενα μέρος των παγίων, ειναι οπως το λεει η λεξη, εγγύηση για να μην την κάνεις ξανα με υπόλοιπο :)

#694   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2014 - 11:46

τελικα δεν ειναι αυτο δινεις τα 150 και τα ξεχνας τα παιρνεις οταν λειξει το συμβολαιο οποτε φυγεις η οταν κανεις φορητοτητα!!!τσαντιστικα τωρα ξερετε τι μπορω να κανω θελω να γυρισει στο ονομα μου
Rafael Nadal

#695   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:30

εκανα καταγγελια στην εεττ ετσι γιατι δεν ειναι σωστο σε δικο μου τηλεφωνικο αριθμο και με το ετσι θελω να κανει οτι θελει η εταρεια
Rafael Nadal

#696   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:36

εκανα καταγγελια στην εεττ ετσι γιατι δεν ειναι σωστο σε δικο μου τηλεφωνικο αριθμο και με το ετσι θελω να κανει οτι θελει η εταρεια

Απο τη στιγμή που έδωσες τον αριθμό στη μητέρα σου δεν είναι πια δικός σου.

Άτα η εταιρία σε βλέπει σα νέο πελάτη.

Ως νέος πελάτης που είσαι , βλέπη κάποια οφειλή προφανώς , ή σε θεωρεί επικίνδυνο να φύγεις. 

Για αυτό το λόγο σου ζητάει εγγύηση. Και εγώ βρίζω τις εταιρείες συνέχεια , αλλά εδώ εχουν δίκιο.

Δεν μπορείς να τα έχεις πάντα όλα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#697   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:45

Απο τη στιγμή που έδωσες τον αριθμό στη μητέρα σου δεν είναι πια δικός σου.

Άτα η εταιρία σε βλέπει σα νέο πελάτη.

Ως νέος πελάτης που είσαι , βλέπη κάποια οφειλή προφανώς , ή σε θεωρεί επικίνδυνο να φύγεις.

Για αυτό το λόγο σου ζητάει εγγύηση. Και εγώ βρίζω τις εταιρείες συνέχεια , αλλά εδώ εχουν δίκιο.

Δεν μπορείς να τα έχεις πάντα όλα.

η μητερα μου ποτε δεν ειχε καποια συνδεση παντα ειχε καρτα οποτε δεν ισχυει οτι μπορει να χρωσταει ουτε εγω ειχα κατι απληρωτο στην cosmote σε ολα ημουν κυριος απεναντι τους!!!ουτε ειμαι επικινδυνος στο να φυγω κερδιςα αυτο που ηθελα και την τιμη που ηθελα κι υπεγραψα νεο συμβολαιο για 18 μηνες!!!η μητερα μου εχει προβλημα υγιες εχει αναπηρια και δεν μπορω να την εχω συνεχεια διπλα μου με το που θελω να παρω κατι την cosmote!!!!και δεν ειναι δυνατον να εχω καποια καρτοσυνδεση που εδινα περισσοτερα χρηματα απο το συμβολαιο να πληρωνα κανονικα και στην ωρα του και τωρα που ειναι λιγοτερα τα χρηματα εγινα επικινδυνος για την εταιρεια!!!κι η πλακα ειναι φιλε μου δεν μου λενε ο ενας με στελνει στον αλλων ποτε δεν λενε να ξερει ο καταναλωτης εγω τους πληρωνω οφειλουν α μου παρεχουν αυτα που ζηταω
Rafael Nadal

#698   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:45

Φίλε μου απλά τα πράγματα.

Οι εταιρείες συνεργάζονται μεταξύ τους σε αυτό το κομμάτι.

Έχουν δημιουργήσει μία ενιαία blacklist πελατών.

Όταν κάποιος χρωστάει σε μία εταιρεία και φεύγει και αφήνει την οφειλή απλήρωτη, μπαίνει αυτόματα σε αυτό το blacklist.

Σε όποια εταιρεία προσπαθήσει να κάνει συμβόλαιο στο μέλλον, "χτυπάει" το όνομά του και επειδή είναι επικίνδυνος να αφήσει οφειλή (όπως έκανε στο παρελθόν) η εταιρεία κρατάει εγγύηση κάποια χρήματα μπροστά.

Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει η εταιρεία αυτό. Στην τελική προστατεύει τα συμφέροντά της.

Εσύ χρώσταγες στη Vodafone. Τώρα πας να κάνεις νέα σύνδεση με το όνομά σου στην Cosmote και χτύπησε το όνομά σου στην blacklist.

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 03/05/2014 - 13:47

#699   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:48

η μητερα μου ποτε δεν ειχε καποια συνδεση παντα ειχε καρτα οποτε δεν ισχυει οτι μπορει να χρωσταει ουτε εγω ειχα κατι απληρωτο στην cosmote σε ολα ημουν κυριος απεναντι τους!!!ουτε ειμαι επικινδυνος στο να φυγω κερδιςα αυτο που ηθελα και την τιμη που ηθελα κι υπεγραψα νεο συμβολαιο για 18 μηνες!!!η μητερα μου εχει προβλημα υγιες εχει αναπηρια και δεν μπορω να την εχω συνεχεια διπλα μου με το που θελω να παρω κατι την cosmote!!!!και δεν ειναι δυνατον να εχω καποια καρτοσυνδεση που εδινα περισσοτερα χρηματα απο το συμβολαιο να πληρωνα κανονικα και στην ωρα του και τωρα που ειναι λιγοτερα τα χρηματα εγινα επικινδυνος για την εταιρεια!!!κι η πλακα ειναι φιλε μου δεν μου λενε ο ενας με στελνει στον αλλων ποτε δεν λενε να ξερει ο καταναλωτης εγω τους πληρωνω οφειλουν α μου παρεχουν αυτα που ζηταω

Μα το θέμα είναι οτι δεν τους πληρωνες εσύ κάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Απο τη στιγμή που το τηλ είχε πάει στη μητέρα σου εσύ δεν φαινόσουν πουθενά.

Έρχεσαι τώρα να κάνεις σύνδεση και χτυπάει το σύστημα που περιέγραψε ο Νίκος απο πάνω.

Ουσιαστικά οι οφειλες στη Vodafone που έλεγες σε κάνουν "αναξιόπιστο" πελάτη , και συνεπώς μπορούν να σου ζητήσουν εγγύηση.

Είναι καθόλα νόμιμο από όσο γνωρίζω εδώ και αρκετό καιρό. Εχουμε ακούσει και περιπτώσεις μεγαλύτερων εγγυήσεων εδώ στο forum.

#700   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:49

Φίλε μου απλά τα πράγματα.

Οι εταιρείες συνεργάζονται μεταξύ τους σε αυτό το κομμάτι.

Έχουν δημιουργήσει μία ενιαία blacklist πελατών.

Όταν κάποιος χρωστάει σε μία εταιρεία και φεύγει και αφήνει την οφειλή απλήρωτη, μπαίνει αυτόματα σε αυτό το blacklist.

Σε όποια εταιρεία προσπαθήσει να κάνει συμβόλαιο στο μέλλον, "χτυπάει" το όνομά του και επειδή είναι επικίνδυνος να αφήσει οφειλή (όπως έκανε στο παρελθόν) η εταιρεία κρατάει εγγύηση κάποια χρήματα μπροστά.

Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει η εταιρεία αυτό. Στην τελική προστατεύει τα συμφέροντά της.

Εσύ χρώσταγες στη Vodafone. Τώρα πας να κάνεις νέα σύνδεση με το όνομά σου στην Cosmote και χτύπησε το όνομά σου στην blacklist.

δεν λεω εχεις σε κατι λαθος και κανεις καπου λαθος σωστα μπορει να κανουν!!!!απλα στην καρτοσυνδεση δεν μπορουσα να φυγω που ειχα μεγαλυτερο συμβολαιο και μπορω τωρα με μικροτερο συμβολαιο και αφου πηρα αυτα που ηθελα να την κανω
Rafael Nadal

#701   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:51

δεν λεω εχεις σε κατι λαθος και κανεις καπου λαθος σωστα μπορει να κανουν!!!!απλα στην καρτοσυνδεση δεν μπορουσα να φυγω που ειχα μεγαλυτερο συμβολαιο και μπορω τωρα με μικροτερο συμβολαιο και αφου πηρα αυτα που ηθελα να την κανω

Δεν τους νοιάζει αυτό.

Είτε πληρώνεις 2ευρώ είτε 200 αυτοί κοιτάνε το παρελθόν σου.

Δεν τους νοιάζει ουτε τι πακέτο έχεις ουτε αν εισαι ικανοποιημένος ώστε να μη φύγεις.

#702   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:52

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.

Αν εννοείς το γιατί δεν "χτύπησε" το σύστημα όταν πρωτοέφυγες από τη Vodafone και έκανες καρτοσύνδεση, αυτό έγινε προφανώς γιατί μόλις είχες φύγει από τη Vodafone για να πας στην Cosmote και δεν είχες μπει στη μαύρη λίστα τους ακόμα.

#703   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:55

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.

Αν εννοείς το γιατί δεν "χτύπησε" το σύστημα όταν πρωτοέφυγες από τη Vodafone και έκανες καρτοσύνδεση, αυτό έγινε προφανώς γιατί μόλις είχες φύγει από τη Vodafone για να πας στην Cosmote και δεν είχες μπει στη μαύρη λίστα τους ακόμα.

οχι λεω οτι πως ειναι δυνατον τοσο καιρο στην ιδια την εταρεια να μην εχω δωσει κανενα δικαιωμα και να ειμαι σωστος στους λογαριασμους μου και σε ολα και να μην βλεπουν τι εδινα ποσα εδινα και ολοκληρη την συμπεριφορα μου ολα αυτα τα χρονια και να φερονται ετσι με μικροτερο ποσο και με μικροτερο παγιο!!!!
Rafael Nadal

#704   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2014 - 13:56

Δεν τους νοιάζει αυτό.

Είτε πληρώνεις 2ευρώ είτε 200 αυτοί κοιτάνε το παρελθόν σου.

Δεν τους νοιάζει ουτε τι πακέτο έχεις ουτε αν εισαι ικανοποιημένος ώστε να μη φύγεις.

δεν το καταλαβαινω αυτο θα δω τι θα κανω παντος ευχαριστω πολυ και τους δυο σας να στε καλα!!!!
Rafael Nadal

#705   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 13:01

τελικα απειλησα με την μητερα μου οτι θα διακοψω την συνδεση κι εγινε η δουλεια μου μια χαρα το γυρισα και στο ονομα μου
Rafael Nadal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7