Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#721   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/05/2014 - 09:19

κανείς ρε παιδιά;

Όταν εισαι στην κοσμοτέ κ πας για Vodafone, η Vodafone σου κάνει πολύ καλή έκπτωση 40-45%. Επίσης αν πας να φύγεις από Vodafone προς οποιονδήποτε, πριν ολοκληρωθεί η φορητότητα, θα σε πάρει η Vodafone για αντιπροσφορά κ μπορείς να ζητήσεις την έκπτωση ή επιδότηση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#722   geokarab

geokarab

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/05/2014 - 09:20

Καλημερα και απο εμενα..Επειτα απο αιτημα φορητοτητας απο Voda προς Cosmote μου εκαναν προσφορα..

Για μια γραμμη το red1 στα 30,2 για ενα χρονο με δωρο αλλα 750mb ιντερνετ κ μαζι hol 24αρι με απεριοριστα σταθερα κ 240'κινητα στα 13,6 (ηλεκτρονικα λαμβανω λογαριασμο)..

Επισης ζητησα λογω μετριου σηματος το μηχανηματακι για full σημα κ ειπαν οτι θα μου το προσφερουν 

#723   giannakarav

giannakarav

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/05/2014 - 13:18

να σε ρωτησω megalou paixtou, ειμαι στην κοσμοτε και εληξε το συμβολαιο μου . απευθυνθηκα στην wind και "συμφωνησα" τηλεφωνικα και ειναι να μου στειλουν τα συμβολαια με κουριερ για υπογραφη...εγω θελω να μεινω στην κοσμοτε αλλα το κανω αυτο , οπως κι εσυ, για να επιτυχω καλη επιδοτηση,κλπκλπ. αν ερθει ο κουριερ και υπογραψω, μπορω μετα να κανω πισω με την wind? γιατι μου ειπαν οτι πρωτα θα υπογραψω και μετα θα ερθει το κινητο που μου δινουν..υπαρχει περιπτωση να ισχυριστουν οτι  τωρα που εχουμε την υπογραφη σου στο συμβολαιο εισαι υποχρεωμενη να μεινεις στη wind?? 

#724   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2014 - 00:44

να σε ρωτησω megalou paixtou, ειμαι στην κοσμοτε και εληξε το συμβολαιο μου . απευθυνθηκα στην wind και "συμφωνησα" τηλεφωνικα και ειναι να μου στειλουν τα συμβολαια με κουριερ για υπογραφη...εγω θελω να μεινω στην κοσμοτε αλλα το κανω αυτο , οπως κι εσυ, για να επιτυχω καλη επιδοτηση,κλπκλπ. αν ερθει ο κουριερ και υπογραψω, μπορω μετα να κανω πισω με την wind? γιατι μου ειπαν οτι πρωτα θα υπογραψω και μετα θα ερθει το κινητο που μου δινουν..υπαρχει περιπτωση να ισχυριστουν οτι τωρα που εχουμε την υπογραφη σου στο συμβολαιο εισαι υποχρεωμενη να μεινεις στη wind??

Εχεις ΠΜ

#725   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 22/05/2014 - 08:36

καλημερα

μια ερωτηση να κανω

σε καρτοκινητο (απο συμβολαιο vodafone) παιζει επιδοτηση?

γιατι βλεπω οτι τα στοιχεια μου και το ιστορικο μου στη  εταιρια υπαρχουν κανονικα και ας το γυρισα σε καρτοκινητο

(μετα απο 10 χρονια συμβολαιο)

ευχαριστω

#726   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2014 - 08:45

καλημερα
μια ερωτηση να κανω
σε καρτοκινητο (απο συμβολαιο vodafone) παιζει επιδοτηση?
γιατι βλεπω οτι τα στοιχεια μου και το ιστορικο μου στη εταιρια υπαρχουν κανονικα και ας το γυρισα σε καρτοκινητο
(μετα απο 10 χρονια συμβολαιο)
ευχαριστω

Οχι. Απ'όσο ξέρω

#727   Paliakoudis

Paliakoudis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2014 - 17:04

Καλησπέρα megaloupaixtou. Πρόσφατα είδα τον οδηγό και θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις, πρακτικής φύσης.

Έχουμε(γονείς, εγώ είμαι με κάρτα) 2ετές συμβόλαιο με τη vodafone, από πέρσι το καλοκαίρι(άρα στα κοντά, δε θυμάμαι πότε ακριβώς, λήγει). Και πριν από αυτό ήμασταν για χρόνια στην ίδια εταιρεία, και ο πατέρας μου στην ανανέωση κατάφερε και τους πήρε το s3(ναι android είμαστε, σόρρυ :P δίνοντας μόνο 30€ τότε, που ήταν και στα πάνω του). Κάθε μήνα ο λογαριασμός είναι περί τα 70-80€ και θέλω εγώ τώρα ελέω της λήξης και της (πιθανής) ανανέωσης να επωφεληθώ και να τσιμπήσω κάποιο κινητό, αφού αυτό που έχω με το ζόρι λέγεται smartphone. Έχω βάλει στο μάτι το Desire 310 της HTC(170€ στη vodafone). Ακολουθώντας τον οδηγό κλπ παζάρια κλπ γκρίνιες κλπ μέχρι που μπορώ να το φθάσω; Μήπως έχω χαμηλά το πήχη από άποψη τιμής;

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

#728   soik85

soik85

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/05/2014 - 17:16

Δοκίμασε και όσο φτάσεις.... πάντως εγώ αμφιβάλλω εαν μπορεί κάποιος να πετύχει τιμές του 11' που γράφτηκε ο οδηγός.

Καλή επιτυχία

#729   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2014 - 19:24

Καλησπέρα megaloupaixtou. Πρόσφατα είδα τον οδηγό και θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις, πρακτικής φύσης.
Έχουμε(γονείς, εγώ είμαι με κάρτα) 2ετές συμβόλαιο με τη vodafone, από πέρσι το καλοκαίρι(άρα στα κοντά, δε θυμάμαι πότε ακριβώς, λήγει). Και πριν από αυτό ήμασταν για χρόνια στην ίδια εταιρεία, και ο πατέρας μου στην ανανέωση κατάφερε και τους πήρε το s3(ναι android είμαστε, σόρρυ :P δίνοντας μόνο 30€ τότε, που ήταν και στα πάνω του). Κάθε μήνα ο λογαριασμός είναι περί τα 70-80€ και θέλω εγώ τώρα ελέω της λήξης και της (πιθανής) ανανέωσης να επωφεληθώ και να τσιμπήσω κάποιο κινητό, αφού αυτό που έχω με το ζόρι λέγεται smartphone. Έχω βάλει στο μάτι το Desire 310 της HTC(170€ στη vodafone). Ακολουθώντας τον οδηγό κλπ παζάρια κλπ γκρίνιες κλπ μέχρι που μπορώ να το φθάσω; Μήπως έχω χαμηλά το πήχη από άποψη τιμής;

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Με 70-80€ μηνιαίως πιστεύω ότι ή θα πας για καμιά έκπτωση 50-60% ή για κανά s4 (ίσως κ s5 με κάποιο πόσο) ή κάνα Htc one m7. Δηλ ίσως κ πάνω από 400€ αν κλείσετε για 2ετες. Έτσι πιστεύω.

Αλλά μια απορία. Είπες ότι έκανες πέρσι ανανέωση για 2 χρόνια. Άρα θα πρέπει να περιμένεις ακόμα 1 χρόνο για ανανέωση. Ή δεν κατάλαβα καλά;

#730   Paliakoudis

Paliakoudis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2014 - 20:17

Σόρρυ μπερδεύτηκα, από πρόπερσι ;)

Το s4 το κανονικό δε με ενδιαφέρει. Είτε το μικρό του αδελφάκι θα κοιτούσα, είτε το HTC one το απλό. Κάποιο από αυτά τα 2 για τζάμπα παίζει με 2ετές; Θα χρειαστεί πιστεύεις αρκετό παζάρι με "απειλές" κλπ?

#731   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2014 - 23:19

Σόρρυ μπερδεύτηκα, από πρόπερσι ;)

Το s4 το κανονικό δε με ενδιαφέρει. Είτε το μικρό του αδελφάκι θα κοιτούσα, είτε το HTC one το απλό. Κάποιο από αυτά τα 2 για τζάμπα παίζει με 2ετές; Θα χρειαστεί πιστεύεις αρκετό παζάρι με "απειλές" κλπ?

Απειλές δεν χρειάζονται. Κοιτάς να τα βρεις αλλά πάντα ζητάς κάτι παραπάνω μεχρι να δεις πόσο σε παίρνει. Κάπου υπάρχει κ πλαφόν για αυτούς κ χρειάζεται έγκριση από τον προϊσταμενο τους έστω κ για 10-20€παραπάνω επιδότηση από αυτή που θα σου προσφέρουν από κάποιο σημείο κ μετά. Πρέπει να το'χεις κ λίγο το παζάρι στο αίμα σου βρε αδερφέ!! :-)

#732   Paliakoudis

Paliakoudis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2014 - 12:29

Επίσης, πόσο καιρό πριν λήξει το συμβόλαιο έχω το "δικαίωμα" να ζητήσω επιδότηση;

#733   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2014 - 15:02

Επίσης, πόσο καιρό πριν λήξει το συμβόλαιο έχω το "δικαίωμα" να ζητήσω επιδότηση;

Κανονικά όταν λήξει. Έχω ακούσει κ περιπτώσεις που με φορητότητα 2 κ 3 μήνες νωρίτερα τους κάνανε ανανέωση με επιδότηση για να μη φύγουν. Παρόλο που αν φεύγανε θα έπρεπε να επιστρέψουν κάποιο πόσο από την προηγούμενη επιδοτηση

#734   Paliakoudis

Paliakoudis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2014 - 15:28

Εννοώ πχ το συμβόλαιο λήγει σε ένα μήνα, αν πάρω τώρα τηλ. και ρωτήσω το επίπεδο της επιδότησης θα με πουν να περιμένω;

#735   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2014 - 21:53

Εννοώ πχ το συμβόλαιο λήγει σε ένα μήνα, αν πάρω τώρα τηλ. και ρωτήσω το επίπεδο της επιδότησης θα με πουν να περιμένω;

Ναι. Για αυτο μην ρωτήσεις καν. Κανε κατευθείαν φορητότητα. Αν θες ρωτα απο περιεργεια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες