Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#736   kostis1

kostis1

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/05/2014 - 11:41

Καλημέρα παιδιά....

είμαι στη vodafone και το συμβόλαιο μου με 2 συνδέσεις σε οικογενειακό λήγει σε 1 μήνα... και λέω να παω στην cosmote σε πρόγραμμα

απεριόριστα 65.

Μου έκαναν προσφορά (εγώ πήρα τηλ) 80€ σε οικογενειακό, αλλά είναι πάρα πολλά όταν αυτή τη στιγμή πληρώνω 60€.

Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την έκπτωση παγίου αφού δε με ενδιαφέρει κινητό;;;

Να πάω σε κατάστημα ή απ' το τηλέφωνο... και απ' την εμπειρία σας... πόσο μπορώ να κατεβάσω αυτό το 80αρι;;;

Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#737   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 03/06/2014 - 22:48

Καλημέρα παιδιά....

είμαι στη vodafone και το συμβόλαιο μου με 2 συνδέσεις σε οικογενειακό λήγει σε 1 μήνα... και λέω να παω στην cosmote σε πρόγραμμα

απεριόριστα 65.

Μου έκαναν προσφορά (εγώ πήρα τηλ) 80€ σε οικογενειακό, αλλά είναι πάρα πολλά όταν αυτή τη στιγμή πληρώνω 60€.

Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την έκπτωση παγίου αφού δε με ενδιαφέρει κινητό;;;

Να πάω σε κατάστημα ή απ' το τηλέφωνο... και απ' την εμπειρία σας... πόσο μπορώ να κατεβάσω αυτό το 80αρι;;;

Ευχαριστώ

αν δεχτεις θα σε κανει αντιπροσφορα η vodafone και μετα ισως ξανα η κοσμοτε...μονο ετσι

#738   kostis1

kostis1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2014 - 23:29

όντως... σ' ευχαριστώ φίλε!!!

#739   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2014 - 23:39

όντως... σ' ευχαριστώ φίλε!!!

εγω με αυτο τον τροπο καταφερα πριν μια βδομαδα να παρω για τρεις γραμμες(οικογενειακο πακετο) το κοσμοτε 65 και στις τρεις με τελικη τιμη 21 ευρω ανα γραμμη για 18 μηνες

#740   kostis1

kostis1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2014 - 11:11

Φίλε σου στέλνουν να υπογράψεις συμβόλαιο τελικά με sim και δεν παίρνει χαμπάρι... η vodafone???

...και όταν πάρει είναι λίγο αργά;;

#741   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2014 - 13:55

Υπογραφεις κανονικα συμβόλαιο ώστε να μπορεί η καινούργια εταιρία να ζητήσει τον αριθμό σου επίσημα....μετα αφου η παλιά εταιρία σε ρωτήσει αν όντως επιθυμείς να φύγεις και για ποιο λόγο σου κανει καλύτερη προσφορά...την αποδέχεσαι και σου λέει πάρε τηλ την νέα εταιρία να κανεις ακύρωση αιτήματος φορητότητας....αυτο ακυρώνεται σε τρεις μέρες πετάς τα συμβόλαια και τη σιμ και σε ξαναπαίρνει τηλ η παλιά εταιρία και σου επιβεβαιώνει την προσφορά και τέλος....

#742   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2014 - 15:34

Ή σου λένε στείλε 2 φαξ την φωτοτυπία της ταυτότητας σου γράφοντας πάνω κάτι που θα σου πούνε "επιθυμώ την ακύρωση της φορητότητας..." Κλπ.

#743   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 05/06/2014 - 16:17

καλησπερα

τελικα τσιμπισα μια προσφορα για να μην προχωρησει η φορητοτητα σε καρτοκινητο απο vodafone σε  cosmote

(για καθε 10 ευρω ανανεωση 300 λεπτα προς ολους μπονους)

αυτα για την ωρα

υ.γ. σε ερωτημα για προσφορα σε συμβολαιο η κοπελα μου ειπε οτι γινεται πλεον μονο στα καταστηματα ,ισχυει αυτο?

#744   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2014 - 17:18

καλησπερα
τελικα τσιμπισα μια προσφορα για να μην προχωρησει η φορητοτητα σε καρτοκινητο απο vodafone σε cosmote
αυτα για την ωρα
υ.γ. σε ερωτημα για προσφορα σε συμβολαιο η κοπελα μου ειπε οτι γινεται πλεον μονο στα καταστηματα ,ισχυει αυτο?

Μάλλον δεν μπορούσε να σου κάνει προςφορά αυτή αν πηγαίνεις σε συμβόλαιο. Ίσως να έπρεπε να το γυρίσεις πρώτα σε συμβόλαιο σε κατάστημα.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 05/06/2014 - 17:19

#745   Dimeos

Dimeos

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2014 - 23:00

καλησπερα

τελικα τσιμπισα μια προσφορα για να μην προχωρησει η φορητοτητα σε καρτοκινητο απο vodafone σε  cosmote

αυτα για την ωρα

πρέπει να ισχύει. όταν το έψαχνα για φορητότητα από wind σε voda το Πάσχα, στα καταστήματα μου έκαναν προσφορές για συμβόλαιο. και μάλιστα δεν είχαν όλα τα καταστήματα τις ίδιες προσφορές.

#746   ck13

ck13

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/06/2014 - 15:21

Υπογραφεις κανονικα συμβόλαιο ώστε να μπορεί η καινούργια εταιρία να ζητήσει τον αριθμό σου επίσημα....μετα αφου η παλιά εταιρία σε ρωτήσει αν όντως επιθυμείς να φύγεις και για ποιο λόγο σου κανει καλύτερη προσφορά...την αποδέχεσαι και σου λέει πάρε τηλ την νέα εταιρία να κανεις ακύρωση αιτήματος φορητότητας....αυτο ακυρώνεται σε τρεις μέρες πετάς τα συμβόλαια και τη σιμ και σε ξαναπαίρνει τηλ η παλιά εταιρία και σου επιβεβαιώνει την προσφορά και τέλος....

Είμαι ακριβώς στην φάση που είναι να μου δώσουν τα συμβόλαια της vodafone για να αλλάξω δίκτυο από cosmote. θα μου φέρουν το συμβόλαιο να το υπογράψω μαζί με τις κάρτες sim (είναι 2 τα νούμερα που έχω). Αν υπογράψω πάω αυτόματα στην vodafone, αφού θα έχω πάρει και τις sim? Επειδή στην πραγματικότητα δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να αλλάξω δίκτυο αν δεν δω πρώτα την αντιπροσφορά της cosmote, δεν θέλω να την πατήσω. Παλιότερα που το είχα ξανακάνει η όλη διαδικασία (μαζί και η αίτηση φορητότητας) είχε γίνει χωρίς να έχω υπογράψει κάτι. 

#747   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2014 - 18:40

Είμαι ακριβώς στην φάση που είναι να μου δώσουν τα συμβόλαια της vodafone για να αλλάξω δίκτυο από cosmote. θα μου φέρουν το συμβόλαιο να το υπογράψω μαζί με τις κάρτες sim (είναι 2 τα νούμερα που έχω). Αν υπογράψω πάω αυτόματα στην vodafone, αφού θα έχω πάρει και τις sim? Επειδή στην πραγματικότητα δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να αλλάξω δίκτυο αν δεν δω πρώτα την αντιπροσφορά της cosmote, δεν θέλω να την πατήσω. Παλιότερα που το είχα ξανακάνει η όλη διαδικασία (μαζί και η αίτηση φορητότητας) είχε γίνει χωρίς να έχω υπογράψει κάτι.

Αφού υπέγραψα και παρέλαβα τις σιμ την επόμενη μέρα με πήρε τηλ ο πάροχος μου και μου έκανε αντιπροσφορά

#748   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 18/06/2014 - 18:47

Εχει κανεις εμπειρια τι επιδοτηση δινει η vodafone για το red με τα 60€ το μηνα; Την περιμενω σε λιγο καιρο

#749   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2014 - 19:36

Εχει κανεις εμπειρια τι επιδοτηση δινει η vodafone για το red με τα 60€ το μηνα; Την περιμενω σε λιγο καιρο

εγω που ήμουν Κοσμοτε κάνανε προσφορά 32 ευρω το μήνα για 24 μήνες ή 740 ευρω επιδότηση αλλα χωρίς μείωση παγίου και υποχρεωτική παραμονή για 24 μήνες....αλλα ήμουν Κοσμοτε και εκανα αίτημα φορητότητας στη Vodafone

#750   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/06/2014 - 16:20

Καλησπέρα. Επικοινώνησε μια κοπέλα πριν απο λιγο απο Κοσμοτε να μου κανει προσφορά. Εγω ειμαι Vodafone Red1 με napster και 4sharing και 3 gb Ίντερνετ και δίνω περίπου 65 το μήνα. Το κινητό ειναι στο όνομα της μητέρας μου γιατί όταν έκανα εγω το συμβόλαιο στο όνομα μ ζητούσαν εγγύηση. Η Κοσμοτε μου έκανε το plus 65 με 2gb επιπλέον για 3 μήνες και να μεταφέρει τη γραμμή στο όνομα μου επειδη εχω κ το σταθερό στον ΟΤΕ στα 32 ευρώ...τι λέτε αξίζει η μόλις υπογράψω θα ζητάνε κ αυτή εγγύηση; Τι γινεται εκει;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες