Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 30/06/2014 - 21:46
Λεω τι θα μου κοστίσει η διακοπή του συμβολαίου και φορητότητα;
Και απλά πολυ απλά, μόνο με δέσμευση χρονική, μου διπλασίασε χρόνο ομιλίας προς τρίτους και mb (στον έλεγχο υπολοίπου αναφέρεται "προσφορά διπλής χρήσης")
Θα ηθελα και διπλά μηνύματα αλλα οκ...
Ad
Δημοσίευση 15/07/2014 - 18:55
Μια ερώτηση, είμαι στην Vodafone και θέλω να μεγαλώσω την επιδότηση μου, θέλω να κάνω αίτηση φοριτοτητας σε άλλη εταιρία προτιμώ στην cosmote που είναι ανταγωνίστρια εταιρία (η wind χρησιμοποίει το δίκτυο της Vodafone) με σκοπό να με καλέσει ο παροχος μου ώστε να μου κάνει αντιπροσφορά, πια διαδικασία πρέπει να κάνω και τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην βρεθώ ξαφνικά σε άλλο παροχο?
Δημοσίευση 16/07/2014 - 16:54
αν διαβάσεις τα σχόλια στις 2-3 προηγούμενες σελίδες, θα καταλάβεις τι παίζει. Αν δεν θες να φύγεις πάντως, δε σε αφήνουν ακομα κ συμβόλαιο να υπόγράψεις με την αντίπαλη εταιρία. Απ'οτι ξέρουμε μεχρι τωρα, σε παίρνουν τηλ οι δικιά σόι εταιρεία μεσα σε 3-4 εργάσιμες κ σου κανουν αντιπροσφορά. Αν τα βρείτε, σου λένε να στείλεις φαξ την φωτοτυπία της ταυτότητας σου για να ακυρώσεις την φορητότητα. Καλή τύχη!Μια ερώτηση, είμαι στην Vodafone και θέλω να μεγαλώσω την επιδότηση μου, θέλω να κάνω αίτηση φοριτοτητας σε άλλη εταιρία προτιμώ στην cosmote που είναι ανταγωνίστρια εταιρία (η wind χρησιμοποίει το δίκτυο της Vodafone) με σκοπό να με καλέσει ο παροχος μου ώστε να μου κάνει αντιπροσφορά, πια διαδικασία πρέπει να κάνω και τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην βρεθώ ξαφνικά σε άλλο παροχο?
Δημοσίευση 16/07/2014 - 21:14
αν διαβάσεις τα σχόλια στις 2-3 προηγούμενες σελίδες, θα καταλάβεις τι παίζει. Αν δεν θες να φύγεις πάντως, δε σε αφήνουν ακομα κ συμβόλαιο να υπόγράψεις με την αντίπαλη εταιρία. Απ'οτι ξέρουμε μεχρι τωρα, σε παίρνουν τηλ οι δικιά σόι εταιρεία μεσα σε 3-4 εργάσιμες κ σου κανουν αντιπροσφορά. Αν τα βρείτε, σου λένε να στείλεις φαξ την φωτοτυπία της ταυτότητας σου για να ακυρώσεις την φορητότητα. Καλή τύχη!
Μια φορά που πήρα και ζήτησα πληροφορίες μου είπαν θα μου στείλουν τα συμβόλαια θα τα υπογράψω και μετά θα κάνουν την αίτηση φορητοτητας(μπορούν και με φαξ και με e-mail)
Με δεσμεύει κάτι σε αυτό?
Δημοσίευση 16/07/2014 - 21:31
Μια φορά που πήρα και ζήτησα πληροφορίες μου είπαν θα μου στείλουν τα συμβόλαια θα τα υπογράψω και μετά θα κάνουν την αίτηση φορητοτητας(μπορούν και με φαξ και με e-mail)
Με δεσμεύει κάτι σε αυτό?
Μερικοί εδω μεσα που κάναμε το αντιθετο(από κοσμοτέ προς βοντα) υπογράψαμε συμβόλαιο αλλά από τη στιγμή που τα βρήκαμε με την κοσμοτέ κ στείλαμε φαξ για ακύρωση , δεν ενεργοποιήθηκε η φορητότητα άρα και το συμβόλαιο. Οπότε όλα καλά!
Δημοσίευση 16/07/2014 - 22:24
Δημοσίευση 16/07/2014 - 22:26
Δημοσίευση 16/07/2014 - 22:27
Αν ομως υπογραψεις συμβόλαιο με τη νέα εταιρία και η παλιά δεν ενδιαφερθεί να σου κανει αντιπροσφορά τοτε σε δεσμεύει το νέο συμβόλαιο...μονο αν η παλιά εταιρία επικοινωνήσει μαζι σου και της δώσεις το οκ στην αντιπροσφορά που θα σου κανει και μονο τοτε μοορεις να κανεις ακύρωση της αίτησης φορητότητας
Όχι ακριβώς έχεις βάση νόμου 14 ημερολογιακές ημέρες να υπαναχωρήσεις της σύμβασης με τον πάροχο χωρίς κανένα λόγο.
Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 16/07/2014 - 22:30.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 16/07/2014 - 22:52
Δημοσίευση 16/07/2014 - 22:52
Όχι ακριβώς έχεις βάση νόμου 14 ημερολογιακές ημέρες να υπαναχωρήσεις της σύμβασης με τον πάροχο χωρίς κανένα λόγο.
Οπότε νομικά είμαι κατοχυρωμένος και δεν θα έχουν καμία απαίτηση από εμένα ?
Δημοσίευση 16/07/2014 - 22:55
έτσι ακριβώς θα το δεις και γραμμένο στο συμβόλαιο που θα σου στείλουν
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 17/07/2014 - 12:30
Κατα 95% θα σου κανει αντιπροσφορά ειδικά αν εισαι απο τους καλούς πελάτες δηλαδη με υψηλούς λογαριασμούς....εχω ακούσει και περιπτώσεις πάντως που ο παλιός πάροχος δεν ενδιαφέρθηκε και έδωσε τον αριθμό στη νέα εταιρια χωρίς αντιπροσφορά
Για να ενδιαφερθούν δεν χρειάζεται να εισαι καλός πελάτης! Αρκεί να μην εισαι ΧΑΛΙΑ πελάτης :-)
Ακόμα Κ σε περίπτωση μιας σύνδεσης με πάγιο 15ευρώ, ενδιαφέρθηκε η κοσμοτέ! Αν ειςια κ εςυ σε τέτοιο πάγιο κ έχεις ξέπεράσεις μερικές φορές το πάγιο σου, θα σε πάρουν τηλ. Αλλά δεν εχεις κ πολλά "ατού" στο "παζάρι" αν εχεις χαμηλούς λογαριαςμους.
Γενικά όσες περισσότερες συνδέσεις κ υψηλότερα πάγια, τόσο πιο πολύ μπορείς να πιέσεις για υπερεπιδότηςη και/ή έκπτωση στο πάγιο
Δημοσίευση 17/07/2014 - 14:22
έτσι ακριβώς θα το δεις και γραμμένο στο συμβόλαιο που θα σου στείλουν
μολις μιλησα με vodafone και μου ειπαν οτι πουθενα στο συμβολαιο δε γραφει κατι τετοιο για το 14ημερο...εσυ που το ειδες αυτο και οταν λες εισαι νομικα καλυμενος βασει ποιου νομου ωστε να τον ψαξω να τον διαβασω?
Δημοσίευση 17/07/2014 - 14:25
Για να ενδιαφερθούν δεν χρειάζεται να εισαι καλός πελάτης! Αρκεί να μην εισαι ΧΑΛΙΑ πελάτης :-)
Ακόμα Κ σε περίπτωση μιας σύνδεσης με πάγιο 15ευρώ, ενδιαφέρθηκε η κοσμοτέ! Αν ειςια κ εςυ σε τέτοιο πάγιο κ έχεις ξέπεράσεις μερικές φορές το πάγιο σου, θα σε πάρουν τηλ. Αλλά δεν εχεις κ πολλά "ατού" στο "παζάρι" αν εχεις χαμηλούς λογαριαςμους.
Γενικά όσες περισσότερες συνδέσεις κ υψηλότερα πάγια, τόσο πιο πολύ μπορείς να πιέσεις για υπερεπιδότηςη και/ή έκπτωση στο πάγιο
Εμένα μόνο το πάγιο χωρίς φόρους και φπα είναι 55,50
Δημοσίευση 17/07/2014 - 14:30
εργάζομαι στην cosmote στο τμήμα φορητότητας οπότε όλοι οι πάροχοι την ίδια νομοθεσία ακολουθούν της ΕΕΤΤ μπορείς να κατεβάσεις απο το site της το νομικό πλαίσιο και να το διαβάσεις
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες