Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#766   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 17/07/2014 - 14:35

εργάζομαι στην cosmote στο τμήμα φορητότητας οπότε όλοι οι πάροχοι την ίδια νομοθεσία ακολουθούν της ΕΕΤΤ μπορείς να κατεβάσεις απο το site της το νομικό πλαίσιο και να το διαβάσεις

ε παρε ενα τηλ τον αδερφο μου καντου μια προφορα παιδευεται τοσες μερες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#767   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2014 - 14:45

εργάζομαι στην cosmote στο τμήμα φορητότητας οπότε όλοι οι πάροχοι την ίδια νομοθεσία ακολουθούν της ΕΕΤΤ μπορείς να κατεβάσεις απο το site της το νομικό πλαίσιο και να το διαβάσεις

βοηθησε με λιγο σε παρακαλω δεν μπορω να βρω κατι στο σαιτ...στειλε μου το λινκ του νομικου πλαισιου αν μπορεις

#768   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 17/07/2014 - 14:50

μπορείς να διαβάσεις εδώ και εδώ  επίσης εδώ είναι ο κώδικας δεοντολογίας της vodafon όπου ξεκάθαρα λέει ότι με την σύμβαση πρέπει να παραλαμβάνεται και το έντυπο υπαναχώρησης. Τώρα αν από το τηλέφωνο κάνουν τις πάπιες μπορεί έτσι να τους έχουν δασκαλέψει.

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#769   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2014 - 14:56

μπορείς να διαβάσεις εδώ και εδώ  επίσης εδώ είναι ο κώδικας δεοντολογίας της vodafon όπου ξεκάθαρα λέει ότι με την σύμβαση πρέπει να παραλαμβάνεται και το έντυπο υπαναχώρησης. Τώρα αν από το τηλέφωνο κάνουν τις πάπιες μπορεί έτσι να τους έχουν δασκαλέψει.

ευχαριστω πολυ

#770   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2014 - 15:06

επίσης μπορείς να διαβάσεις και εδώ

Το κομμάτι που σε ενδιαφέρει και είναι σε όλες τις συμβάσεις τηλεπικοινωνιών

Εφόσον σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις επιτρέπεται η σύναψη σύμβασης από απόσταση για τις Υπηρεσίες που παρέχονται
από την Εταιρεία, σε περίπτωση που η Σύμβαση συνάπτεται εξ αποστάσεως ή εκτός εμπορικού καταστήματος, ο Πελάτης έχει το
δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την παρούσα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από της λήψεως της παρούσας ή
εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από της ενεργοποιήσεως των Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών που αιτήθηκε,
εφόσον η παρούσα κοινοποιείται ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση αυτών. Η υπαναχώρηση γίνεται αζημίως. Ο Πελάτης χρεώνεται
μόνο για την χρήση των Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών για το διάστημα μέχρι την οριστική διακοπή των Υπηρεσιών λόγω της
υπαναχώρησής του.

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#771   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2014 - 18:23

Και παλι ευχαριστω καλύφθηκα πλήρως...να σε δώσω το τηλ του αδερφού μου να του κανεις και μια καλη προσφορά;;;ούτως ή αλλως Κοσμοτε θέλει να μεινει

#772   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2014 - 19:51

Δυστυχώς εγώ είμαι στο τμήμα που παίρνουμε Vodafone,wind να έρθουν Cosmote οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι.

#773   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2014 - 23:58

Δυστυχώς εγώ είμαι στο τμήμα που παίρνουμε Vodafone,wind να έρθουν Cosmote οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι.

κριμα...

#774   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 18/07/2014 - 01:53

παρε εμενα που εχω 2 γραμμες στην voda red1 στα 22 euro :P

#775   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2014 - 12:38

ενταξει εσυ το τερματισες ...ποσο πιο κάτω να παει ο άνθρωπος;

#776   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/07/2014 - 23:03

Φίλε μου σε παρακαλώ πες μου πως τα κατάφερες να πάρεις red 1 με τόσο χαμηλό πάγιο !
Και κάτι ακομη έχω στην Vodafone 2 αριθμούς ο ένας με 400 λεπτά που όμως δεν μου φτάνουν 30sms 300mb με 25€ ένα ακόμη με 200 λεπτά 20 SMS και 50mb 19€ μια κάρτα και ένα ακόμη watch up (cosmote) αν το μεταφέρω όλα αυτά σε άλλη εταιρία τι ελπίδες έχω για κάτι με περισσότερα λεπτά ,μηνύματα , μεγκαμπαιτ στα 2 νουμερα και άμα είναι να κάνω οικογενειακό να πάρω μια καλή επιδότηση και αν μεταφέρω και το σταθερό μου τι επιπλέον θα κερδίσω ;;;

#777   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2014 - 23:08

Φίλε μου σε παρακαλώ πες μου πως τα κατάφερες να πάρεις red 1 με τόσο χαμηλό πάγιο !
Και κάτι ακομη έχω στην Vodafone 2 αριθμούς ο ένας με 400 λεπτά που όμως δεν μου φτάνουν 30sms 300mb με 25€ ένα ακόμη με 200 λεπτά 20 SMS και 50mb 19€ μια κάρτα και ένα ακόμη watch up (cosmote) αν το μεταφέρω όλα αυτά σε άλλη εταιρία τι ελπίδες έχω για κάτι με περισσότερα λεπτά ,μηνύματα , μεγκαμπαιτ στα 2 νουμερα και άμα είναι να κάνω οικογενειακό να πάρω μια καλή επιδότηση και αν μεταφέρω και το σταθερό μου τι επιπλέον θα κερδίσω ;;;

φιλε μου περσι mε ειχαν παρει τηλ,και μου δωσανε 2 γραμμες οικογενειακο προγραμμα στα 22€ η καθε γραμμη.οπου εχω 1500 λεπτα προς ολους,1500 μνμ προς ολους και 1500mb 4sharing.τωρα μου βαλανε αλλα 1300 mb με 2 euro επιπλεον συην γραμμη.βεβαια επειδη ο αριθμος μου ειναι 697 με πειρανε και χθες απο την voda νομιζωντας οτι εχω cosmote για να μου κανουν προσφορα. Το τηλ ειναι 213 0095563.

#778   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2014 - 23:36

φιλε μου περσι mε ειχαν παρει τηλ,και μου δωσανε 2 γραμμες οικογενειακο προγραμμα στα 22€ η καθε γραμμη.οπου εχω 1500 λεπτα προς ολους,1500 μνμ προς ολους και 1500mb 4sharing.τωρα μου βαλανε αλλα 1300 mb με 2 euro επιπλεον συην γραμμη.βεβαια επειδη ο αριθμος μου ειναι 697 με πειρανε και χθες απο την voda νομιζωντας οτι εχω cosmote για να μου κανουν προσφορα. Το τηλ ειναι 213 0095563.

Το τηλ αυτό πρέπει να είναι από συνεργαζόμενη εταιρία που ψαρεύει πελάτες.

#779   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/07/2014 - 10:52

Την επιδότηση την χρησιμοποιησες και πόσο ήταν το ποσό που σου έδωσαν ;;;

#780   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2014 - 10:55

Την επιδότηση την χρησιμοποιησες και πόσο ήταν το ποσό που σου έδωσαν ;;;

δεν μ δωσανε επιδοτηση

Ad