Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#781   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/07/2014 - 13:39

δεν μ δωσανε επιδοτηση

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#782   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 04/08/2014 - 20:38

Όσοι είμαστε κοντά σε λήξη συμβολαίου, δεν πρέπει να τους χαρίζουμε τίποτα.

Δικοί μου γνωστοί βλέπω ότι φοβούνται να υπογράψουν φορητότητα, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε υπέρογκα (για τις εποχές μας) πάγια.

Προσωπική εμπειρία: Έληγε το συμβόλαιό μου (παλιό Cosmote 55άρι που είχα με επιδότηση συσκευής - δεν το ξανακάνω αυτό...).

Παίρνω Cosmote, έχοντας στο μυαλό μου ΜΟΝΟ το 65 Plus (και από Vodafone το RED 1, από Wind το W). Mου το παίζουν αδιάφοροι, και μου λένε τιμή 53 €. Οκ, τους λέω, θα τα πούμε μετά την φορητότητα...

Καλώ Vodafone, μου κάνουν κι αυτοί δήθεν προσφορά το RED 1 στα 52 €. Η Wind το W στα 44 €.

Ξαναμιλάω με VD και τους λέω ότι δεν με ενδιαφέρει καμία προσφορά πάνω πάνω απο 35 ευρώ. Στο τηλέφωνο που έχει δοθεί πιο πάνω υπάρχει τμήμα που κατά καιρούς (και συγκεκριμένες ώρες...) ξεκλειδώνει καλές προσφορές. Με καλούν λοιπόν αργότερα και μου κάνουν προσφορά RED 1 στα 36 €.

Κλείνω και υπογράφω φορητότητα στη VD.

Με τα πολλά κι αφού "είδε" η Cosmote την αίτησή μου για μετάβαση στην VD μου έκαναν αντιπροσφορά 65 Plus στα 29 €. Οπότε και ακύρωσα την φορητότητα στην VD και παραμένω Cosmote με 29 € πλέον.

Μπορεί να παίρνει λίγες μέρες και κάποια διαδικασία με fax, ταυτότητες, τηλεφωνήματα και παζάρια, αλλά αξίζει.

Φανταστείτε τι περιθώριο κέρδους έχουν για να πηγαίνουν από τα 65 παλιά μου ευρώ στα 52 στο νέο 65άρι και τελικά στα 29 για 18μηνο.

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 04/08/2014 - 20:46

#783   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2014 - 21:14

Ψαχνμαι και εγώ για ανανέωση
Τι δρόμο ακολουθώ?
Έχω κανει για αρχή αίτηση στο wind to all 50
Τώρα είμαι κοσμοτε. Θέλω έκπτωση παγίου!!!

#784   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 04/08/2014 - 22:15

καλησπερα

μιας και ειδα οτι κινηθηκε αυτο το νημα ειπα να πω την εμπειρια μου

εχω εδω και κανα εξαμηνο vodafone καρτοκινητη (μετα απο ασυμφωνια με vodafone για μειωση παγιου οπως εγω ηθελα)

το αποτελεσμα ειναι να μην ξεπερναω τα εικοσι ευρω το μηνα με

-internet μεσω ανανεωσης απο το site

-200 λεπτα με πεντε ευρω (τωρα μου εδωσαν το 300 bonus to all - με καθε ανανεωση δεκα ευρω)

και προσφορες συνεχεια που ερχονται στο κινητο (τωρα ειμαι για 30 μερες με 1500 σε ολους με συνολικη ανανεωση 20 ευρω)

συν οτι ειμαι ελευθερος αρα αν κατσει κατι πολυ καλο μπορω να το κανω

αρα μην μασατε ακομα και αν δε σας βγει μεσω φορητοτητας καλη επιδοτηση μπορειτε και ετσι να βγειτε κερδισμενοι

Τελευταία επεξεργασία από: leon00, 04/08/2014 - 22:15

#785   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2014 - 22:22

Και έχω σκεφτεί και αυτό
Την λύση της κάρτας για λίγο καιρό!!!

#786   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 05/08/2014 - 05:40

Μη βιαστείς.

Πάρε και στη VD στο 2130095563 για προσφορα της στο αντιστοιχο προγραμμά της.

Κάνε παζάρια, πες τους θελεις καλή προσφορά.

Κλείσε φορητότητα, υπόγραψε όταν έρθει ο courier και μετά θα το δει και θα σε παρει η Cosmote.

Τότε καντους παζάρια και να επιμένεις "για να μείνω σε σας, θέλω πάγιο μικρότερο από ...πχ 30 ευρώ".

Και δες πως θα παει... Εγω αυτό έκανα

Ψαχνμαι και εγώ για ανανέωση
Τι δρόμο ακολουθώ?
Έχω κανει για αρχή αίτηση στο wind to all 50
Τώρα είμαι κοσμοτε. Θέλω έκπτωση παγίου!!!

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 05/08/2014 - 05:41

#787   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2014 - 13:02

Με πήρε σήμερα η κοσμοτε τους είπα οτι έχω προσφορά απο wind 30 € για τα 1000 λεπτα (ψέματα , δεν είχα ) και μου έκαναν προσφορά 29 ευρώ 1500 λεπτα και μυνήματα και 2 giga intenet . τους είπα οτι μέχρι 25 δεινω. Και συμφωνησαμε στα 25.40€ ανα μήνα όλα μαζί για το πακέτο . καλη τιμή θαρρώ

#788   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2014 - 14:08

Λοιπον σήμερα εκανα τηλεφωνικά την ανανέωση 25,40 τελικο ποσο και επιπλέον πήρα δεύτερη σιμ τσαμπα για να έχω ίντερνετ και σε αλλη συσκευή και πήρα και την συσκευή φουλ σήμα!!

#789   sirdimitrism

sirdimitrism

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/08/2014 - 21:20

Ποιο ειναι το τηλ της κοσμοτε να παρω να ζητησω την προσφορα;

#790   pantelist

pantelist

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/09/2014 - 14:34

Υπάρχει κάποια πρόσφατη ενημέρωση απο κάποιον που πήρε έκπτωση παγίου σε κοσμοτέ λογω αίτησης φορητότητας ?

Έληξε σε μένα το δωδεκάμηνο που είχα έκπτωση 50% + 20% οικογ. πακέτο για τρεις γραμμές στο πρόγραμμα 65 της Cosmote και ψάχνομαι γιατι η απάντηση τους ήταν οτι μέ 18μηνη ανανέωση θα έχω 2,5€ έκπτωση / γραμμή!!!!!!!!

#791   kikonec

kikonec

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2014 - 09:39

Εγώ παιδιά είμαι στην wind και σκέφτομαι σε κάβα δίμηνο να πάρω τηλέφωνο σε Vodafone και cosmote μήπως με δίνουν με πάγιο και επιδότηση το iPhone 6 δώρο η με καλή επιδότηση κινητού.Αλλά να με συμφέρει μην πληρώνω μετά τζάμπα ακριβά πάγια θα τα βάλω κάτω και θα βγάλω το σύνολο, αλλιώς πάμε για αγορά σκετης συσκευής.

#792   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 03/10/2014 - 16:59

Καλησπερα σας. Ειμαι κοσμοτε και μετα απο ληξη τη συμβολαιου αυα που μου προσφερουν μετα οσα ηδη εχω ειναι λιγοτερα και με καπελο 25 ευρω. Τωρα βαζω τον αριθμο μου στη βονταφον στο σαιτ κλεινω στη προσφορα τους ερχεται κουριερ υπογραφω και μετα κανει αντιπροσφορα η κοσμοτε; Μην υπογραψω και μετα δε μπορω να γυρισω.

#793   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/10/2014 - 23:37

Να περιγράψω την δική μου πρόσφατη εμπειρία για όσους ενδιαφέρονται.

Είχα την περσινή προσφορά της Vodafone στο Red 1 με 60% έκπτωση + την έκπτωση του οικογενειακού στα 21,50.

Το 12μηνο τελείωσε. Η Vodafone δεν ήταν διατεθειμένη να μου το διατηρήσει και μου έλεγε ότι στην καλύτερη θα μου το πήγαινε στα 33 την κάθε γραμμή. Οπότε πήρα Cosmote.

Προσφορά Cosmote:

2 γραμμές στο Απεριόριστα 65 στα 23,48 η μία και στα 32,76 η άλλη με ένα πάγιο δώρο.

Επίσης και τη γραμμή της κοπέλας μου που πλήρωνε 34 στη Vodafone στο ίδιο πρόγραμμα στα 32,76.

Υπογράφω συμβόλαια και περιμένω τηλέφωνο από Vodafone.

Αντιπροσφορά από Vodafone:

21,66 η κάθε γραμμή και 23 της κοπέλας μου.

Αντιπροσφορά από Cosmote:

2 πάγια δώρο σε κάθε γραμμή!!!

2η Αντιπροσφορά από Vodafone:

18,5 η κάθε γραμμή στο Red 1 και 19 της κοπέλας μου για 18 μήνες και κάτι ψιλά σε ένα σταθερό HOL που είχαμε.

Η Cosmote δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο, οπότε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έφτασε στο τσακ από το να με κάνει πελάτη αλλά δεν...

Vodafone για τους επόμενους 18 μήνες και βλέπουμε...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 06/10/2014 - 23:41

#794   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 07/10/2014 - 06:35

Ήμουνα και γω στην cosmote γι πολλά πολλά χρόνια..με διάφορες προσφορές..iphone 4s δωρεάν σε οικογενειακό πακέτο απεριόριστα 55 και απεριόριστα 35 της γυναίκας..

Αυτό πριν χρόνια...

Πριν κάτι μήνες...(4-5)..μου λέει η cosmote πως το καλύτερο που μπορώ να σας κάνω είναι έκπτωση "τάδε", το τελικό ποσό ήταν κατά πολύ υψηλότερο αυτού που πλήρωνα!!!

Λέω..έτσι είστε..πάω vodafone...μου βελτιώνει η cosmote την προσφορά..αλλά και πάλι όχι προς το συμφέρον μου..

Τελικά υπογράφω στην vodafone με 2 red 1 γραμμές στα 52 ευρώ σύνολο..και 5 ευρώ έκπτωση στη hol (και δώρο το hol tv)

Το μόνο κακό (αλλά πολύ κακό) είναι πως με την voda...για να μιλήσω σπίτι μου (Αιγάλεω) πρέπει να κάνω γιόγκα σε μια γωνία του σπιτιού!!!!

Πολλά dropped calls ακόμη και στην δουλειά μου (Παπάγου)....κτλ

Αυτά για το υποτιθέμενο καλύτερο δίκτυο της αγοράς...για μένα the winner , by far, is cosmote!!!!!!!! (όσο αφορά το σήμα)

Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 07/10/2014 - 06:37

#795   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 07/10/2014 - 09:28

Να περιγράψω την δική μου πρόσφατη εμπειρία για όσους ενδιαφέρονται.

Είχα την περσινή προσφορά της Vodafone στο Red 1 με 60% έκπτωση + την έκπτωση του οικογενειακού στα 21,50.

Το 12μηνο τελείωσε. Η Vodafone δεν ήταν διατεθειμένη να μου το διατηρήσει και μου έλεγε ότι στην καλύτερη θα μου το πήγαινε στα 33 την κάθε γραμμή. Οπότε πήρα Cosmote.

Προσφορά Cosmote:

2 γραμμές στο Απεριόριστα 65 στα 23,48 η μία και στα 32,76 η άλλη με ένα πάγιο δώρο.

Επίσης και τη γραμμή της κοπέλας μου που πλήρωνε 34 στη Vodafone στο ίδιο πρόγραμμα στα 32,76.

Υπογράφω συμβόλαια και περιμένω τηλέφωνο από Vodafone.

Αντιπροσφορά από Vodafone:

21,66 η κάθε γραμμή και 23 της κοπέλας μου.

Αντιπροσφορά από Cosmote:

2 πάγια δώρο σε κάθε γραμμή!!!

2η Αντιπροσφορά από Vodafone:

18,5 η κάθε γραμμή στο Red 1 και 19 της κοπέλας μου για 18 μήνες και κάτι ψιλά σε ένα σταθερό HOL που είχαμε.

Η Cosmote δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο, οπότε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έφτασε στο τσακ από το να με κάνει πελάτη αλλά δεν...

Vodafone για τους επόμενους 18 μήνες και βλέπουμε...

Νικο επειδη μεσα στο μηνα περιμενω την επιδοτηση απο RED 1 που λογω συνδιασμου με HOL σταθερο μου βγαινει 60€ το μηνα, και το εχω 24μηνο, εσυ διαπραγματευτηκες αυτο αντι επιδοτησης; Για επιδοτηση τι ποσο σου ειπαν; Για φορητοτητα cosmote πηγες σε καταστημα και υπεγραψες;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες