Νικο επειδη μεσα στο μηνα περιμενω την επιδοτηση απο RED 1 που λογω συνδιασμου με HOL σταθερο μου βγαινει 60€ το μηνα, και το εχω 24μηνο, εσυ διαπραγματευτηκες αυτο αντι επιδοτησης; Για επιδοτηση τι ποσο σου ειπαν; Για φορητοτητα cosmote πηγες σε καταστημα και υπεγραψες;
Βασίλη επιδοτήσεις ΔΕΝ υπάρχουν πλέον. Μιλάμε για στεία ποσά τύπου 100-150 ευρώ για 2-3 γραμμές.
Μόνο έκπτωση αντί επιδοτησης παίζουν.
Για Cosmote τους πήρα τηλέφωνο, μου έδωσαν προσφορά, την δέχτηκα και μου έστειλαν κάρτες και συμβόλαια με κούριερ.
Ρε παιδια πολύ ευκολα τα λέτε πάντως . Όποια φορά προσπάθησα να κάνω παζάρια και να προσπαθήσω κάτι καλύτερο σε προσφορά χανόμουν στην γραφειοκρατία των εταιριών. Το χειρότερο είναι να προσπαθήσεις να τους καλέσεις εσυ. Μόνο αν περιμενεις σαν την Πηνελόπη όποτε δεησουν αυτοί.
Έχω μια cosmote καρτοκινητό ,μια σύνδεση και ένα πρόγραμμα data 5 Gb. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχω και γω τιμές 20 -30/σύνδεση (Σύνολο και τα 3 με συνδυασμό 60 ευρώ ή λίγότερο ) είτε Cosmote είτε Vodafone 2 γραμμές με πάγιο δηλαδή και συνδυασμό data είτε στη μια γραμμή είτε και στις 2. Να ξεκινησω με αιτήσεις φορητότητας? Και για τα τρια? Για τη σύνδεση μόνο και να ξεφουρνίσω και τ αλλα 2?
Λοιπόν είναι αρκετά απλό. Ας πούμε ότι είσαι πελάτης της Vodafone. H πορεία είναι η εξής:
- Τηλέφωνο στο τμήμα προσφορών της Cosmote στο 2108006300.
- Αποδοχή προσφοράς από Cosmote.
- Παραλαβή καρτών SIM.
- Με την παραλαβή φεύγει πίσω προς την Cosmote με courier η αίτηση φορητότητας kai 2-3 μέρες μετά γίνεται η ενεργοποίηση.
- Μόλις η Vodafone πάρει το αίτημα θα σας πάρει με αντιπροσφορά.
- Αν την δεχτείτε πρέπει να στείλετε απλά ένα φαξ ακύρωσης στην Cosmote.
- Αν όχι, αλά περιμένετε να ενεργοποιηθούν οι κάρτες της Cosmote.
Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε.