Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/10/2014 - 09:56

Ρε παιδια πολύ ευκολα τα λέτε πάντως . Όποια φορά προσπάθησα να κάνω παζάρια και να προσπαθήσω κάτι καλύτερο σε προσφορά χανόμουν στην γραφειοκρατία των εταιριών. Το χειρότερο είναι να προσπαθήσεις να τους καλέσεις εσυ. Μόνο αν περιμενεις σαν την Πηνελόπη όποτε δεησουν αυτοί.

Έχω μια cosmote καρτοκινητό ,μια σύνδεση και ένα πρόγραμμα data 5 Gb. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχω και γω τιμές 20 -30/σύνδεση (Σύνολο και τα 3 με συνδυασμό 60 ευρώ ή λίγότερο ) είτε Cosmote είτε Vodafone 2 γραμμές με πάγιο δηλαδή και συνδυασμό data είτε στη μια γραμμή είτε και στις 2. Να ξεκινησω με αιτήσεις φορητότητας? Και για τα τρια? Για τη σύνδεση μόνο και να ξεφουρνίσω και τ αλλα 2?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 07/10/2014 - 10:10

Αυτό που πέτυχα εγώ ήταν γιατί κατά καιρούς οι εταιρίες βγάζουν προσφορές αν φύγεις από την άλλη 

πχ..εμένα η vodafone είχε αυτή την προσφορά μόνο αν φύγεις από cosmote...αλλά παίζουν προσφορές και τούμπαλην!!!

#798   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 07/10/2014 - 11:02

Νικο επειδη μεσα στο μηνα περιμενω την επιδοτηση απο RED 1 που λογω συνδιασμου με HOL σταθερο μου βγαινει 60€ το μηνα, και το εχω 24μηνο, εσυ διαπραγματευτηκες αυτο αντι επιδοτησης; Για επιδοτηση τι ποσο σου ειπαν; Για φορητοτητα cosmote πηγες σε καταστημα και υπεγραψες;

Βασίλη επιδοτήσεις ΔΕΝ υπάρχουν πλέον. Μιλάμε για στεία ποσά τύπου 100-150 ευρώ για 2-3 γραμμές.

Μόνο έκπτωση αντί επιδοτησης παίζουν.

Για Cosmote τους πήρα τηλέφωνο, μου έδωσαν προσφορά, την δέχτηκα και μου έστειλαν κάρτες και συμβόλαια με κούριερ.

Ρε παιδια πολύ ευκολα τα λέτε πάντως . Όποια φορά προσπάθησα να κάνω παζάρια και να προσπαθήσω κάτι καλύτερο σε προσφορά χανόμουν στην γραφειοκρατία των εταιριών. Το χειρότερο είναι να προσπαθήσεις να τους καλέσεις εσυ. Μόνο αν περιμενεις σαν την Πηνελόπη όποτε δεησουν αυτοί.

Έχω μια cosmote καρτοκινητό ,μια σύνδεση και ένα πρόγραμμα data 5 Gb. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχω και γω τιμές 20 -30/σύνδεση (Σύνολο και τα 3 με συνδυασμό 60 ευρώ ή λίγότερο ) είτε Cosmote είτε Vodafone 2 γραμμές με πάγιο δηλαδή και συνδυασμό data είτε στη μια γραμμή είτε και στις 2. Να ξεκινησω με αιτήσεις φορητότητας? Και για τα τρια? Για τη σύνδεση μόνο και να ξεφουρνίσω και τ αλλα 2?

Λοιπόν είναι αρκετά απλό. Ας πούμε ότι είσαι πελάτης της Vodafone. H πορεία είναι η εξής:

- Τηλέφωνο στο τμήμα προσφορών της Cosmote στο 2108006300.

- Αποδοχή προσφοράς από Cosmote.

- Παραλαβή καρτών SIM.

- Με την παραλαβή φεύγει πίσω προς την Cosmote με courier η αίτηση φορητότητας kai 2-3 μέρες μετά γίνεται η ενεργοποίηση.

- Μόλις η Vodafone πάρει το αίτημα θα σας πάρει με αντιπροσφορά.

- Αν την δεχτείτε πρέπει να στείλετε απλά ένα φαξ ακύρωσης στην Cosmote.

- Αν όχι, αλά περιμένετε να ενεργοποιηθούν οι κάρτες της Cosmote.

Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε.

#799   sakkatis

sakkatis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 11:05

να πω κ εγω με την σειρα μου.πελατης χρονια στην cosmote βλεπω τις τιμες για τους νεους πελατες κ τους παιρνω κ τους λεω οτι θελω την ιδια εκπτωση δν γινεται μου λενε.φορητοτητα στην vodafone τηλεφωνο μετα απο cosmote κ βρεθηκα με απεριοριστα 65 κ cosmote προς ολους 35 τελικη τιμη κ για τα 2 στα 24,90 ληγει τον μαρτη κ σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να μου κανουν την ιδια προσφορα οποτε φανταζομαι πρεπει να τραβηξω ολη την ταλαιπωρια  απο την αρχη

#800   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 12:56

Απο την στιγμή που παραλαμβάνεις υπογράφεις και κάτι χαρτιά . Αυτά δεν σε δεσμεύουν; Απλα ένα fax υπαναχώρησης ξεμπερδεύεις; Κάποιος έγραφε πιο πάνω απλα να έρθουν οι sim όχι ΚΑΙ να τις παραλάβεις. Τι ισχύει τελικα;

#801   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 07/10/2014 - 13:05

Αυτο που λεε ο nsxbass ισχυει με τα χαρτια.
Και εγω υπεγραψα σε voda και πηρα τις sim με πηραν απο κοσμοτε με καλυτερη προσφορα και εμεινα τελικα.
Με ενα fax ακυρωσης ολα κομπλε.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 07/10/2014 - 13:06

#802   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 07/10/2014 - 13:21

Το ιδιο και με μενα. Παρέλαβα κανονικά sim απο Vodafone αλλα δεν τις ενεργοποίησα ποτε. Πήρα αντιπροσφορά απο Cosmote και έστειλα fax ακύρωσης.

#803   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 16:57

Απο την στιγμή που παραλαμβάνεις υπογράφεις και κάτι χαρτιά . Αυτά δεν σε δεσμεύουν; Απλα ένα fax υπαναχώρησης ξεμπερδεύεις; Κάποιος έγραφε πιο πάνω απλα να έρθουν οι sim όχι ΚΑΙ να τις παραλάβεις. Τι ισχύει τελικα;

Τα χαρτιά αποτελούν πρακτικά μία έντυπη μορφή της συμφωνίας.

Δεν είναι κάτι δεσμευτικό.

Στην ουσία με τα χαρτιά ζητάς την κίνηση της διαδικασίας για αίτηση φορητότητας. Για αυτό η φορητότητα γίνεται ΑΦΟΥ έχουν παραλάβει πίσω τα χαρτιά αυτά.

Με ένα απλό φαξ το ανακαλείς.

Ακόμα και αν δεν προλάβεις και τελικά ενεργοποιηθούν τα νούμερα, μπορείς να γυρίσεις στο παλιό σου δίκτυο αποχωρώντας από το καινούριο εντός 2 εβδομάδων βάσει νόμου.

#804   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 17:08

Να ρωτήσω κ γω κάτι με την σειρά! Εγώ είμαι ικανοποιημένος απο το πάγιο κ χρόνο ομιλίας που εχω! Θέλω απλά να πάρω μια μεγάλη επιδότηση για αγορα κινητού! Μπορω να το πετύχω με κάποιο τροπο η δεν δίνουν πλέον επιδοτήσεις για κινητά?

#805   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2014 - 17:10

δεν δίνουν πλέον επιδοτήσεις για κινητά είναι στάνταρ τα ποσά και δεν παίρνουν παζάρια

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#806   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 17:12

Να ρωτήσω κ γω κάτι με την σειρά! Εγώ είμαι ικανοποιημένος απο το πάγιο κ χρόνο ομιλίας που εχω! Θέλω απλά να πάρω μια μεγάλη επιδότηση για αγορα κινητού! Μπορω να το πετύχω με κάποιο τροπο η δεν δίνουν πλέον επιδοτήσεις για κινητά?

Επιδότηση καθαρά ούτε καν.

Πέτυχε μία γενναία έκπτωση και με τα λεφτά που θα εξοικονομείς πάρε το κινητό που θέλεις είτε με δόσεις άμεσα είτε μετά από κάποιους μήνες.

#807   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 17:15

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό θα κάνω θα προσπαθήσω για ποιο φτηνό πάγιο!

#808   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 20:28

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό θα κάνω θα προσπαθήσω για ποιο φτηνό πάγιο!

Εξαρτάται σε ποια εταιρία είσαι. Αν εισαι κοσμοτέ κ πας να φύγεις (πάντα με διαδικασία φορητότητας μιλάμε) συνήθως σου κάνουν υπέρπροσφορά με επιδοτηση+έκπτωση παγίου. Ενώ αν εισαι βοντα συνήθως κάνουν ή το ενα ή το άλλο. Δεν είναι απόλυτα αλλά ισχύουν. Και ναι ακόμα διπλασιάζουν ή τριπλασιάζουν επιδοτήσεις! Εξαρτάται απο το τι πάγιο εχεις κ τι μέσο όρο λογαριασμών κάνεις (πόσο ξεφευγεις κάθε μήνα πανω από το πάγιο ). Κ αν εχεις πανω απο 1 αριθμό τότε πετυχαίνεις πιο καλά αποτελέσματα! Καλή επιτυχία! Σίγουρα θα κερδίσεις αρκετά παραπάνω από αυτά που σου δίνουν τωρα!

#809   vlglyfada

vlglyfada

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/10/2014 - 20:42

Βασίλη επιδοτήσεις ΔΕΝ υπάρχουν πλέον. Μιλάμε για στεία ποσά τύπου 100-150 ευρώ για 2-3 γραμμές.

Μόνο έκπτωση αντί επιδοτησης παίζουν.

Για Cosmote τους πήρα τηλέφωνο, μου έδωσαν προσφορά, την δέχτηκα και μου έστειλαν κάρτες και συμβόλαια με κούριερ.

Λοιπόν είναι αρκετά απλό. Ας πούμε ότι είσαι πελάτης της Vodafone. H πορεία είναι η εξής:

- Τηλέφωνο στο τμήμα προσφορών της Cosmote στο 2108006300.

- Αποδοχή προσφοράς από Cosmote.

- Παραλαβή καρτών SIM.

- Με την παραλαβή φεύγει πίσω προς την Cosmote με courier η αίτηση φορητότητας kai 2-3 μέρες μετά γίνεται η ενεργοποίηση.

- Μόλις η Vodafone πάρει το αίτημα θα σας πάρει με αντιπροσφορά.

- Αν την δεχτείτε πρέπει να στείλετε απλά ένα φαξ ακύρωσης στην Cosmote.

- Αν όχι, αλά περιμένετε να ενεργοποιηθούν οι κάρτες της Cosmote.

Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε.

Νομιζω εισαι λαθος. ΜΗΝ δεχτης την καρτα, γιατι στην ουσια δεχτηκες την φορητοτητα.

Εγω το εκανα χωρις καν να δεχτω το ραντεβου! Απλα το προγραμματισα 3-4 μερες μετα, και στο ενδιαμεσο με πηρε η cosmote.

#810   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 20:47

Φίλε μου δεν ισχύει αυτό που λες.

Μια χαρά την δέχεσαι την κάρτα και μπορείς και να την ενεργοποιήσεις.

Υπάρχει νόμος που σε καλύπτει και μπορείς να ακυρώσεις την σύμβαση (να υποχωρήσεις) σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ειδικά για τις συμβάσεις από απόσταση ή εκτός εμπορικού καταστήματος,
σε κάθε κείμενο σύμβασης, περιλαμβάνονται και τα έντυπα Δήλωσης
Υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αυτή, έχετε εκ του νόμου δικαίωμα να
υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, αζημίως, εντός 14 ημερών από τη σύναψή
της, εκτός εάν σε ειδική διάταξη ή στη σύμβαση προβλέπεται μεγαλύτερη
προθεσμία.

http://www.eett.gr/o...gos_145x230.pdf

Τώρα το αν η εταιρία θα σου κάνει τη ζωή λίγο πιο δύσκολη λόγω ενεργοποίησης..., αυτό είναι πιθανό.

Νομιζω εισαι λαθος. ΜΗΝ δεχτης την καρτα, γιατι στην ουσια δεχτηκες την φορητοτητα.

Εγω το εκανα χωρις καν να δεχτω το ραντεβου! Απλα το προγραμματισα 3-4 μερες μετα, και στο ενδιαμεσο με πηρε η cosmote.

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 07/10/2014 - 20:52

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11