Εγω εκανα αιτημα φορητοτητας απο voda σε cosmote, παρελαβα κάρτες και συμβολαιο και μετα απο 2 μέρες με πηρε η voda να με ρωτησουν γιατι.
Ειπα οτι το 65 plus η cosmote, μου το δινει 30€ (το συμβολαιο ηταν 45€) και αμέσως μου προτεινε 25€ για ενα χρονο για να μεινω voda χωρίς αλλα παζαρια.
Σε φιλο ιδια περιπτωση με 2 γραμμές του εδωσε η voda 24,75€ την καθε γραμμη, ενω σε φιλη με 3 γραμμές της εδωσε η voda 25€/γραμμη για δεσμευση 2 χρονια για να φυγει απο cosmote.
Γενικα μου φαινεται οτι ειναι όπως τους κατσει μεχρι τα 25€ περιπου για το red 1
Και λίγα λες. Εγώ από πέρυσι είχα το Red 1 στα 21,5 (60% έκπτωση) και φέτος με τη διαδικασία που περιέγραψες η Vodafone κυριολεκτικά τίναξε την μπάνκα δίνοντάς μου το νέο Red 1 με τα 2Gb με 70% έκπτωση στα 18,5 τελική τιμή!
Καλά να ρωτήσω απο την ενεργοποίηση με τον νέο πάροχο πριν την επιστροφή στον παλιο δεν σας χρεώνουν κάνα 2 πάγια;;; Ρωτάω γι αυτούς που πέρασε 1 μήνας απο το πάρε δώσε . Τι εκκαθαριστικός ήρθε; Ή δεν χρεωθήκατε τίποτα γιατι δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ;
Από την ώρα που παραλαμβάνονται οι κάρτες ΔΕΝ γίνεται οι ενεργοποίηση.
Με την παραλαβή των καρτών φεύγουν με κούριερ τα συμβόλαια για την νέα εταιρεία.
Μία μέρα μετά τα παραλαμβάνει και στέλνει το αίτημα φορητότητας στην παλιά εταιρεία. Εκείνη αποδεσμεύει τη γραμμή σε 1-2 εργάσιμες και κατά 99% μιλάει πρώτα με τον πελάτη πριν την αποδέσμευση.
Οπότε είναι πολύ σπάνιο να ενεργοποιηθεί η γραμμή αν δεν μιλήσεις με τον παλιό σου πάροχο.
Επίσης, ακόμα και αν ενεργοποιηθεί η νέα γραμμή, έχεις βάση νόμου το δικαίωμα να ακυρώσεις την φορητότητα σε 14 ημερολογιακές μέρες χωρίς να πληρώσεις κανένα penalty, μόνο το αναλογικό πάγιο για τις μέρες που χρησιμοποίησες το δίκτυο και τις όποιες χρεώσεις εκτός παγίου είχες.