Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 07/10/2014 - 20:52

Νομιζω εισαι λαθος. ΜΗΝ δεχτης την καρτα, γιατι στην ουσια δεχτηκες την φορητοτητα.

Εγω το εκανα χωρις καν να δεχτω το ραντεβου! Απλα το προγραμματισα 3-4 μερες μετα, και στο ενδιαμεσο με πηρε η cosmote.

2 χρονιές σερί το έχω κάνει και τις 2 με την ίδια διαδικασία.

Δεν έχει δικαίωμα να στείλει αίτημα φορητότητας χωρίς την υπογραφή σου πλέον.

Και τώρα μια χαρά παρέλαβα τις κάρτες, ΜΕΤΑ έγινε η φορητότητα και μετά με πήρε η Vodafone, δέχτηκα την προσφορά της και παρέμεινα και απλά επέστρεψα τις κάρτες στην Cosmote.

Απλά οι εταιρείες κουτοπόνηρα λένε στους υποψήφιους νέους συνδρομητές ότι και καλά αν πάρουν κάρτες δεν μπορούν να κάνουν πίσω για να μην έχουν τέτοια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 22:31

2 χρονιές σερί το έχω κάνει και τις 2 με την ίδια διαδικασία.

Δεν έχει δικαίωμα να στείλει αίτημα φορητότητας χωρίς την υπογραφή σου πλέον.

Και τώρα μια χαρά παρέλαβα τις κάρτες, ΜΕΤΑ έγινε η φορητότητα και μετά με πήρε η Vodafone, δέχτηκα την προσφορά της και παρέμεινα και απλά επέστρεψα τις κάρτες στην Cosmote.

Απλά οι εταιρείες κουτοπόνηρα λένε στους υποψήφιους νέους συνδρομητές ότι και καλά αν πάρουν κάρτες δεν μπορούν να κάνουν πίσω για να μην έχουν τέτοια.

Τις κάρτες πίσω με courier ή σε οποιοδήποτε κατάστημα cosmote?

Και μια άλλη ερώτηση

αν θέλω να πετύχω καλύτερο διακανονισμό βάζοντας στο παζάρι και άλλη σύνδεση που δεν έιναι στο όνομά μου πχ συζύγου πατέρα ή αλλου συγγενικόυ προσώπου πως ακριβώς γίνεται?

#813   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2014 - 22:39

Τις κάρτες πίσω στη Speedex Που τις έφερε με χρέωση της Cosmote χωρίς να πληρώσεις τίποτα.

Εγώ στην Vodafone είχα 1 μητρώο με 2 νούμερα + ένα άλλο μητρώο σε άλλο όνομα της γυναίκας μου.

Παίρνοντας στην Cosmote είπα να ενωθούν όλα σε ένα οικογενειακό.

Όταν με πήρε η Vodafone για αντιπροσφορά, μου έκανε προσφορά για της γυναίκας μου χωρίς την προϋπόθεση να το εντάξει στο οικογενειακό.

#814   amak268

amak268

iPH Member

• 339 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2014 - 23:09

Παντως οτι και να λεμε πλεον οι επιδοτησεις ειναι fix αναλογα το συμβολαιο σου το συστημα τους κλειδωνει καποια ποσα και μεχρι εκει τερμα το καλυτερο που κανεις τωρα ειναι να πετυχεις καλυτερο προγραμμα με χαμηλο παγιο βεβαια δεν θα ειναι για ενα χρονο γιατι ως επι το πλειστον τα δινουν για 18 μηνες συνδεσεις τα αλλα ειναι λογια του αερα και το 90% δεν εχει δυο γραμμες η κανει οικογενειακα απλα προσπαθει να παρει οσα περισσοτερα μπορει σε χρονο ομιλιας και ιντερνετ και αυτο οι εταιριες το εχουν καταλαβει και ριχνουν ολο το ηαρος στα συμβολαια για να μαζεψουν πελατες και οχι να σου δωσουν για συσκευη αποψη μου βεβαια ολα αυτα.

#815   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2014 - 00:14

Όλες οι προσφορές ειναι είτε για 12μηνο είτε για 18μηνο, ότι θέλει ο πελάτης.

#816   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2014 - 04:55

Νομιζω εισαι λαθος. ΜΗΝ δεχτης την καρτα, γιατι στην ουσια δεχτηκες την φορητοτητα.

Εγω το εκανα χωρις καν να δεχτω το ραντεβου! Απλα το προγραμματισα 3-4 μερες μετα, και στο ενδιαμεσο με πηρε η cosmote.

Παλιότερα γινόταν έτσι όπως λες. Δηλαδή δε χρειαζόταν να παραλάβεις κάρτες sim κ να υπογράψεις γιατί οι εταιρίες έστελναν το αίτημα φορητότητας πρώτα κ μετά σου έστελναν κάρτες-συμβόλαιο. Τωρα για να ψαρώσουν περισσότερο τον κόσμο σε βάζουν να παραλάβεις sim κ συμβόλαιο για να πιστέψεις οτι δεν υπάρχει πισωγύρισμα κ μετά στέλνουν το αίτημα της φορητότητας! Οπότε αν δεν λάβει η εταιρία σου το αίτημα οτι θες να φύγεις, δεν σε παίρνει τηλ το αρμόδιο τμημα φορητότητας που μπορεί να "ξεκλειδώσει" τις καλύτερες προσφορές προκειμένου να σε κρατήσει!

Κ όπως ειπε ο φίλος πιο πανω, δεν παίζει προβλημα. Ούτε καν μου ζήτησαν τις sim πίσω

#817   BizNiz

BizNiz

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Twitter:@mgEnsut
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 15/10/2014 - 21:01

Εγω εκανα αιτημα φορητοτητας απο voda σε cosmote, παρελαβα κάρτες και συμβολαιο και μετα απο 2 μέρες με πηρε η voda να με ρωτησουν γιατι.
Ειπα οτι το 65 plus η cosmote, μου το δινει 30€ (το συμβολαιο ηταν 45€) και αμέσως μου προτεινε 25€ για ενα χρονο για να μεινω voda χωρίς αλλα παζαρια.

Σε φιλο ιδια περιπτωση με 2 γραμμές του εδωσε η voda 24,75€ την καθε γραμμη, ενω σε φιλη με 3 γραμμές της εδωσε η voda 25€/γραμμη για δεσμευση 2 χρονια για να φυγει απο cosmote.

Γενικα μου φαινεται οτι ειναι όπως τους κατσει μεχρι τα 25€ περιπου για το red 1

Τελευταία επεξεργασία από: BizNiz, 15/10/2014 - 21:03

#818   coolbaby

coolbaby

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/10/2014 - 21:26

Και εγώ πήγα cosmote υπέγραψα φορητοτητα πήρα κάρτα και υπέγραψα μετά από εβδομάδα πάλι voda πάλι cosmo που μου πρότεινε συμβόλαιο (το red1 ) που είχα στην voda me 29 euro kai

τελικά με ξαναπήρε η voda και έμεινα τελικά με το red1 στα 20,80 euro και ένα μήνα πάγιο δωρεαν γιατί θα πληρώσω στην cosmo το διάστημα που μιλούσα με την κάρτα της.

#819   vag8

vag8

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 15/10/2014 - 21:37

Καλησπέρα, εγώ ακριβώς το αντίθετο, τέλειωσα μόλις σήμερα. Ήμουν κοσμοτέ και για ανανέωση συμβολαίου στο πλας 65 με 1500 λεπτά ομιλίας, 1500 μηνύματα και 2 γίγα Ίντερνετ μου ζήτησαν 40. Πήρα τηλέφωνο τη βόνταφον και έκανα αίτηση φορητότητας για το αντίστοιχο ρεντ1 που μου το έδωσαν για 36. Ήρθαν τα συμβόλαια, υπέγραψα και έλαβα την κάρτα και μετά από 5 μέρες, δηλαδή σήμερα με πέρνουν από κοσμοτέ ρωτώντας με αν ο λόγος που φεύγω είναι οικονομικός ή δεν είμαι ευχαριστημένη. Απάντησα οικονομικός, τους είπα ότι η βόνταφον μου είχε κάνει προσφορά 30 και με τη μία μου το κατέβασαν στα 21€ χωρίς κανένα παζάρι! Έστειλα φαξ στη βόνταφον, η αίτηση φορητότητας ακυρώθηκε μέσα στην ίδια μέρα και δεν χρειάζεται καν να επιστρέψω την κάρτα. Βέβαια όλα αυτά δε θα τα είχα πετύχει αν δεν είχα διαβάσει τα παραπάνω που γράφτηκαν γι αυτό και ευχαριστώ όλους όσους ανέφεραν την εμπειρία τους εδώ!

#820   obillias

obillias

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2014 - 21:50

εγω ρε παιδια πηρα τηλ cosmote να συζητησω για μεταφορα απο vodafone μου λενε θα σας καλεσουν

απο τις προσφορες και εδω και 2 εβδομαδες δεν με καλεσε κανεις χαχαχα

θα ξανακανω μια προσπαθεια αυριο

#821   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 15/10/2014 - 22:00

εγω ρε παιδια πηρα τηλ cosmote να συζητησω για μεταφορα απο vodafone μου λενε θα σας καλεσουν

απο τις προσφορες και εδω και 2 εβδομαδες δεν με καλεσε κανεις χαχαχα

θα ξανακανω μια προσπαθεια αυριο

θα το παρελειψαν, εδω σε παιρνουν και σε ξυπνανε 7:30 το πρωι για προσφορες (τι καντηλια εχουν φαει κατα καιρους δε λεγεται)

#822   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2014 - 22:05

Καλά να ρωτήσω απο την ενεργοποίηση με τον νέο πάροχο πριν την επιστροφή στον παλιο δεν σας χρεώνουν κάνα 2 πάγια;;; Ρωτάω γι αυτούς που πέρασε 1 μήνας απο το πάρε δώσε . Τι εκκαθαριστικός ήρθε; Ή δεν χρεωθήκατε τίποτα γιατι δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ;

#823   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2014 - 22:42

Εγω εκανα αιτημα φορητοτητας απο voda σε cosmote, παρελαβα κάρτες και συμβολαιο και μετα απο 2 μέρες με πηρε η voda να με ρωτησουν γιατι.
Ειπα οτι το 65 plus η cosmote, μου το δινει 30€ (το συμβολαιο ηταν 45€) και αμέσως μου προτεινε 25€ για ενα χρονο για να μεινω voda χωρίς αλλα παζαρια.

Σε φιλο ιδια περιπτωση με 2 γραμμές του εδωσε η voda 24,75€ την καθε γραμμη, ενω σε φιλη με 3 γραμμές της εδωσε η voda 25€/γραμμη για δεσμευση 2 χρονια για να φυγει απο cosmote.

Γενικα μου φαινεται οτι ειναι όπως τους κατσει μεχρι τα 25€ περιπου για το red 1

Και λίγα λες. Εγώ από πέρυσι είχα το Red 1 στα 21,5 (60% έκπτωση) και φέτος με τη διαδικασία που περιέγραψες η Vodafone κυριολεκτικά τίναξε την μπάνκα δίνοντάς μου το νέο Red 1 με τα 2Gb με 70% έκπτωση στα 18,5 τελική τιμή!

Καλά να ρωτήσω απο την ενεργοποίηση με τον νέο πάροχο πριν την επιστροφή στον παλιο δεν σας χρεώνουν κάνα 2 πάγια;;; Ρωτάω γι αυτούς που πέρασε 1 μήνας απο το πάρε δώσε . Τι εκκαθαριστικός ήρθε; Ή δεν χρεωθήκατε τίποτα γιατι δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ;

Από την ώρα που παραλαμβάνονται οι κάρτες ΔΕΝ γίνεται οι ενεργοποίηση.

Με την παραλαβή των καρτών φεύγουν με κούριερ τα συμβόλαια για την νέα εταιρεία.

Μία μέρα μετά τα παραλαμβάνει και στέλνει το αίτημα φορητότητας στην παλιά εταιρεία. Εκείνη αποδεσμεύει τη γραμμή σε 1-2 εργάσιμες και κατά 99% μιλάει πρώτα με τον πελάτη πριν την αποδέσμευση.

Οπότε είναι πολύ σπάνιο να ενεργοποιηθεί η γραμμή αν δεν μιλήσεις με τον παλιό σου πάροχο.

Επίσης, ακόμα και αν ενεργοποιηθεί η νέα γραμμή, έχεις βάση νόμου το δικαίωμα να ακυρώσεις την φορητότητα σε 14 ημερολογιακές μέρες χωρίς να πληρώσεις κανένα penalty, μόνο το αναλογικό πάγιο για τις μέρες που χρησιμοποίησες το δίκτυο και τις όποιες χρεώσεις εκτός παγίου είχες.

#824   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:03

Και λίγα λες. Εγώ από πέρυσι είχα το Red 1 στα 21,5 (60% έκπτωση) και φέτος με τη διαδικασία που περιέγραψες η Vodafone κυριολεκτικά τίναξε την μπάνκα δίνοντάς μου το νέο Red 1 με τα 2Gb με 70% έκπτωση στα 18,5 τελική τιμή!

Από την ώρα που παραλαμβάνονται οι κάρτες ΔΕΝ γίνεται οι ενεργοποίηση.

Με την παραλαβή των καρτών φεύγουν με κούριερ τα συμβόλαια για την νέα εταιρεία.

Μία μέρα μετά τα παραλαμβάνει και στέλνει το αίτημα φορητότητας στην παλιά εταιρεία. Εκείνη αποδεσμεύει τη γραμμή σε 1-2 εργάσιμες και κατά 99% μιλάει πρώτα με τον πελάτη πριν την αποδέσμευση.

Οπότε είναι πολύ σπάνιο να ενεργοποιηθεί η γραμμή αν δεν μιλήσεις με τον παλιό σου πάροχο.

Επίσης, ακόμα και αν ενεργοποιηθεί η νέα γραμμή, έχεις βάση νόμου το δικαίωμα να ακυρώσεις την φορητότητα σε 14 ημερολογιακές μέρες χωρίς να πληρώσεις κανένα penalty, μόνο το αναλογικό πάγιο για τις μέρες που χρησιμοποίησες το δίκτυο και τις όποιες χρεώσεις εκτός παγίου είχες.

Νίκο ήθελα να σε ρωτήσω γιατί το είχα κάνει κι εγώ αυτό με το red 1 και πριν λίγες μέρες με πήραν και μου λένε ότι θα γίνει αύξηση και θα πάει στα 28 ευρώ.. Σε έχουν πάρει εσένα;
Once You Go Mac You Never Go Back

#825   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2014 - 23:45

12μηνο ή 18μηνο είχες κάνει?

ΑΝ είχες 12 λογικά τώρα έληξε η προσφορά και σου κάνουν απλά καινούρια στα 28.

Βέβαια δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μέσα στο καλοκαίρι μας είχε κάνει μία μονομερή αύξηση κατά 3-4 ευρώ επειδή είχε πάει τα ΜΒ από 750 σε 2γίγα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες