Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   BizNiz

BizNiz

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Twitter:@mgEnsut
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 30/10/2014 - 23:48

Έκπτωση θέλω έτσι κι αλλιώς. Το συμβόλαιο με τη Voda είναι έτη φωτός καλύτερο από αυτό που ήδη έχω ,δλδ δεν το κάνω για μπλόφα. Παλιά ρε γμτ, με το που γινόταν το αίτημα φορητότητας, σε παίρνανε στο μισάωρο! πάει χάλασε ο κόσμος.. θενξ για την ενημέρωση

Το αίτημα φορητότητας γινεται οταν σου φερουν τα χαρτια και υπογράψεις.
Συνηθως 2 μερες μετα σε παιρνουν τηλ
Οποτε υπομονη.
Να θυμασαι οτι οι εταιρίες δεν ξερουν τι σου εχει δωσει η αλλη, οποτε μπορεις να παζαρεύεις απο ακομα χαμηλότερα απο οτι σου δίνει η voda.

Εμενα απο voda σε cosmote απο τα 60+ του red1 πηγα διαδοχικά σε 45€ cosmote - 25€ voda - 21€ cosmote και 2 μηνες δωρεάν πάγια και τελικα πηγα cosmote μετα απο 18 χρονια voda

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   kg27gr

kg27gr

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2014 - 19:03

καλησπερα.ειχα 2 γραμμες στην vodafone (1500 vod+280 προς ολους κ 500 προς ολους) με κοστος 68 ευρω. εκανα αιτηση φορητοτητας σε cosmote (2χ 750 προς ολους+400mb+150sms) με συνολο 48,44  (απο αυτα υπολογιζω εκπτωση 8-10 ευρω λογω πληρωμης μεσω πιστωτικης cosmote).  και την ιδια ωρα πηρα καρτες. χτες πηρε η vodafone δεν καταφεραμε να μιλησουμε κ σημερα που πηρα απουσιαζε η υπαλληλος που ειχα μιλησει ενω η τηλεφωνητρια μου ειπε πως βλεπει σημειωμενη προσφορα (1500 προς ολους+1500 sms+2 gb και 400 προς ολους+40 sms+300mb) στα 21,66+19,40=41,06 ευρω. τωρα τι πρεπει να κανω αν προτιμησω να παραμεινω vodafone;να παω απο το καταστημα οτε μηπως και βελτιωσουν την προσφορα τους; την ιδια μερα κ αφου ειχα κανει την αιτηση στο καταστημα με πηραν κ απο το κεντρο προσφορων οτε να μου προτεινουν το ιδιο πακετο 2χ50αρια με κοστος περιπου 47ευρω.

#858   kg27gr

kg27gr

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 00:28

πηγα να ρωτησω cosmote για αντιπροταση ή ενεργειες για υπαναχωρηση στην φορητοτητα και μου ειπαν οτι φαινεται εκρεμοτητα απο το 2011 που το νο ηταν παλι στην cosmote.στεκει; (το νο το μετεφερα το 2012) πως μπορω να το διασταυρωσω;

#859   prophil

prophil

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα
  • Twitter:@prophil
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 02/11/2014 - 01:29

Η Vodafone εμένα σε οικογενειακό με έφτασε μέχρι τα 18,50 στο RED 1. 70% έκπτωση + την έκπτωση του οικογενειακού.

Οπότε μέχρι εκεί το έχεις άνετα αν τους πιέσεις.

Άντε να κάνεις νέο ρεκόρ! :P

με πόσα νούμερα στο οικογενειακό? Εγώ έχω δύο , ρωτάω για να ξέρω

#860   prophil

prophil

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 01:33

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα καποιος απο την κοσμοτε η απο vodafone αν γνωριζει.

Παζαρι με επιδοτηση για iphone 6 η εστω iphone 5s τωρα που θα πεσει παιζει καθολου? η μονο με το παγιο μπορεις?

Αν ναι , μεχρι τι ποσο μπορεις να παζαρεψεις?ο

σημερα πήγα wind και μου δίνει επιδότησησυσκευής για 24μηνο για δύο νούμερα 340€ με συνολικό πάγιο 60€ και τα δυο νούμερα

#861   prophil

prophil

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 01:35

23/10 πήγα σε κατάστημα Wind για να ρωτήσω για την επιδοτηση μου για τις 3 γραμμες που έχω και μου είπαν οτι εχω μόνο 900€. Κατευθείαν εφυγα δίπλα στο Γερμανο και εκανα φορατοτητα.

Σήμερα με κάλεσαν απο Wind και μου έκανα αντιπρόταση και μου δίνουν 2 iPhones 6 16gb  ή να παρω οτι θελω με 1350€ που μου πήγαν την αναβάθμιση.

Οποτε μονόδρομος τα Public. Το θέμα είναι τι παίρνουμε;  χτυπάμε ενα καινούργιο iMac 27αρι  + την διαφορά απο εμένα η κανένα MacBookpro retina 15; 

τι πάγιο πληρώνεις για τις τρεις γραμμές?

#862   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/11/2014 - 09:42

σκεφτομαι κ  γω να κανω αιτημα φορητοτητας μεσω ιντερνετ απο κοσμοτε σε voda  (για να παρω καλυτερο συμβολαιο στην κοσμοτε). μια ερωτηση μονο πρεπει πρωτα να υπογραψω τα συμβολαια για να με παρει τηλ η κοσμοτε ή μονο και μονο με  την αιτηση φορητοτητας σε καλουν.?

#863   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 02/11/2014 - 09:50

Να πω κάτι από δική μου εμπειρία;

Είναι καλύτερα να ξεκινάτε με μια τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που έχουν δοθεί στο πρώτο post του topic.

Π.χ. είσαι στην Cosmote; Παίρνεις πρώτα εκεί και λες "τελείωσε / τελειώνει το συμβόλαιό μου, τι προσφορά θα μου κάνετε"; Μετά παίρνεις Vodafone να σου κάνει αντιπροσφορά για να πας σε αυτούς, κ.ο.κ.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίρνοντας τηλέφωνο έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκινήσουμε τα παζάρια από μια ήδη αρκετά χαμηλή τιμή. Από το site των εταιριών δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έχετε την ίδια εκκίνηση. Έτσι κι αλλιώς καλό θα είναι να έχετε κάνει παζάρια και να έχετε ήδη κατεβάσει πολύ το πάγιο ΠΡΙΝ καν υπογράψετε σε άλλη εταιρία για φορητότητα.

Επίσης όπως έχει προαναφερθεί, οι προσφορές στα ίδια τα υποκαταστήματα είναι αρκετά χειρότερες και μη ελαστικές. Με λίγα λογια (κι επειδή έχω δουλέψει σε πωλήσεις VD / Cosmote μέσω τηλεφώνου), στα τηλεφωνικά κέντρα πωλήσεων δίνεται ΠΟΛΥ μεγαλύτερο περιθώριο εκπτώσεων / προσφορών / παζαριών, σε σχέση με τα υποκαταστήματα.

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 02/11/2014 - 09:58

#864   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 10:21

πηρα τηλ στην κοσμοτε και μου εκαναν μια προσφορα που με ικανοποιησε εν μερει. Αμεσως μετα παιρνω voda τους λεω τι προγραμμα εχω στην κοσμοτε κ τι πληρωνω κ μου λενε οτι δεν σε συμφερει κανενα δικο μας προγραμμα, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να δωσουμε παρομοιο  προγραμμα που εχετε στην κοσμοτε στην ιδια τιμη, πραγμα που δεν με συμφερει. ουσιαστικα δεν θελω να φυγω απο κοσμοτε απλα θελω να βρω ενα τροπο πιεσης για καλυτερο συμβολαιο. δεν θελω να εμπλακω με υπογραφες σε νε α συμβολαια βοντα κ wind. 

#865   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 10:32

πηρα τηλ στην κοσμοτε και μου εκαναν μια προσφορα που με ικανοποιησε εν μερει. Αμεσως μετα παιρνω voda τους λεω τι προγραμμα εχω στην κοσμοτε κ τι πληρωνω κ μου λενε οτι δεν σε συμφερει κανενα δικο μας προγραμμα, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να δωσουμε παρομοιο  προγραμμα που εχετε στην κοσμοτε στην ιδια τιμη, πραγμα που δεν με συμφερει. ουσιαστικα δεν θελω να φυγω απο κοσμοτε απλα θελω να βρω ενα τροπο πιεσης για καλυτερο συμβολαιο. δεν θελω να εμπλακω με υπογραφες σε νε α συμβολαια βοντα κ wind. 

Vodafone σε ποιο τηλεφωνικό νούμερο πήρες;

#866   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 14:07

http://www.vodafone....ion?pageId=9070

#867   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 14:20

Δοκίμασε εκ νέου σε αυτά:

2130095588

2130095563

2102809682

6944487512

#868   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 14:30

οκ ευχαριστω!

#869   BizNiz

BizNiz

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Twitter:@mgEnsut
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 04/11/2014 - 11:35

Να πω κάτι από δική μου εμπειρία;

Είναι καλύτερα να ξεκινάτε με μια τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που έχουν δοθεί στο πρώτο post του topic.

Π.χ. είσαι στην Cosmote; Παίρνεις πρώτα εκεί και λες "τελείωσε / τελειώνει το συμβόλαιό μου, τι προσφορά θα μου κάνετε"; Μετά παίρνεις Vodafone να σου κάνει αντιπροσφορά για να πας σε αυτούς, κ.ο.κ.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίρνοντας τηλέφωνο έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκινήσουμε τα παζάρια από μια ήδη αρκετά χαμηλή τιμή. Από το site των εταιριών δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έχετε την ίδια εκκίνηση. Έτσι κι αλλιώς καλό θα είναι να έχετε κάνει παζάρια και να έχετε ήδη κατεβάσει πολύ το πάγιο ΠΡΙΝ καν υπογράψετε σε άλλη εταιρία για φορητότητα.

Επίσης όπως έχει προαναφερθεί, οι προσφορές στα ίδια τα υποκαταστήματα είναι αρκετά χειρότερες και μη ελαστικές. Με λίγα λογια (κι επειδή έχω δουλέψει σε πωλήσεις VD / Cosmote μέσω τηλεφώνου), στα τηλεφωνικά κέντρα πωλήσεων δίνεται ΠΟΛΥ μεγαλύτερο περιθώριο εκπτώσεων / προσφορών / παζαριών, σε σχέση με τα υποκαταστήματα.

Εμένα παντως όταν πρωτοπήρα τη voda για να μου κανει προσφορα, όντας πελάτης της από το 1996 μου εδινε το red1 στην αρχική τιμή του.
Μολις τους πηγε αίτημα φορητοτητας απο cosmote με πηραν και μου εκαναν προσφορα στα 25 € και συμφωνησα και μολις πηγε ανακληση φορητοτητας στην cosmote με πηραν απο cosmote και μου εδωσαν 21 € και 2 μηνες δωρεν παγιο το 65 plus.
Οποτε, χαιρετησα τη voda μετα απο 18 χρονια και ολα καλα

#870   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 04/11/2014 - 11:41

Εμένα παντως όταν πρωτοπήρα τη voda για να μου κανει προσφορα, όντας πελάτης της από το 1996 μου εδινε το red1 στην αρχική τιμή του.
Μολις τους πηγε αίτημα φορητοτητας απο cosmote με πηραν και μου εκαναν προσφορα στα 25 € και συμφωνησα και μολις πηγε ανακληση φορητοτητας στην cosmote με πηραν απο cosmote και μου εδωσαν 21 € και 2 μηνες δωρεν παγιο το 65 plus.
Οποτε, χαιρετησα τη voda μετα απο 18 χρονια και ολα καλα

Εγω παντως που πηρα το red στα 29€ και σταθερο hol στα 15€, δεν μου εκανε αντιπροταση η cosmote. Μαλλον δεν την επαιρνε!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες