Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#916   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/11/2014 - 14:41

επιτελουσ με πηραν τηλ κ μου δωσαν στο ρεντ 1με 49 ευρο κ 300 για επιδοτηση δεχτηκα , για 24 μηνεσ .Τουσ ζητησα κατι καλυτερο κ μου παν αυτο μπορουν να κανουν!!πηρα κοσμοτε κ μου παν θα με παρουν τηλ για να μου πουν τι πρεπει να κανω , κ η βοντα μ πε να παω να στειλουν το φαξ γτ τελειωνουν οι μερεσ…πωσ σασ φαινεται η προσφορα???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#917   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/11/2014 - 14:56

Παιδιά θέλω και εγώ τη βοήθεια από εσάς που έχετε ήδη επωφεληθεί από παζάρια και φορητότητες.Είμαι συνδρομητής στην Cosmote με 2 νούμερα στο όνομά μου(ένα το δικό μου και ένα της μητέρας μου).Το δικό μου νούμερο είναι στο Απεριόριστα προς όλους 45 και της μητέρας μου στο 25 και είναι με 18μηνη δέσμευση.Στις αρχές της νέας χρονιάς λήγει.Θέλω να αλλάξω συσκευή αλλά από όσο γνωρίζω οι επιδοτήσεις είναι αστείες.Συμβουλέψτε με για το πώς πρέπει να κινηθώ ώστε να κερδίσω κάτι καλό.Να σημειώσω 2 πράγματα.1) Δεν θα ήθελα να φύγω από Cosmote λόγο πολύ καλού σήματος.2) Η επόμενη ανανέωση που έχω σκοπό να κάνω είναι από 18 σε 24 μήνες.Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

#918   mikemoisi

mikemoisi

iPH Member

• 249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:mikemoisi

Δημοσίευση 19/11/2014 - 15:51

φορητοτητα!!!!!!!!!! chefalexander....

#919   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 19/11/2014 - 16:21

ΟΙ επιδοτήσεις για συσκευή δεν συμφέρουν... Δεν πρόκειται με οποιοδήποτε τρόπο να πάρεις καμια τρομερή επιδότησηΠιο κερδισμένος θα βγεις με έκπτωση στο πάγιο (με φορητότητα κτλ.. τα γνωστά).. Μπορεί να πετυχεις πχ το Απεριοριστα πλας 65 με 22 ευρώ η κάθε γραμμή τελική τιμή με φόρους..

#920   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 16:37

ΟΙ επιδοτήσεις για συσκευή δεν συμφέρουν... Δεν πρόκειται με οποιοδήποτε τρόπο να πάρεις καμια τρομερή επιδότησηΠιο κερδισμένος θα βγεις με έκπτωση στο πάγιο (με φορητότητα κτλ.. τα γνωστά).. Μπορεί να πετυχεις πχ το Απεριοριστα πλας 65 με 22 ευρώ η κάθε γραμμή τελική τιμή με φόρους..

Σε κάθε περίπτωση όμως πώς πρέπει να κινηθώ?Να πάω από κάποιο κατάστημα η μέσω τηλεφώνου?Πρίν τη λήξη η μετά την ανανέωση του συμβολαίου??

#921   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 19/11/2014 - 16:40

Σε κάθε περίπτωση όμως πώς πρέπει να κινηθώ?Να πάω από κάποιο κατάστημα η μέσω τηλεφώνου?Πρίν τη λήξη η μετά την ανανέωση του συμβολαίου??

Όχι σε κατάστημα. Θα καλέσεις δωρεάν απο κινητο κοσμοτε στο 13894 που ειναι ο αριθμος φορητοτητας για βονταφον. Θα κλεισεις ενα προγραμμα συμβολαιου.. Και θα περιμενεις τηλεφωνο απο κοσμοτε... Καντο 20 μερες πριν τη ληξη του συμβολαιου σου.

Έχεις 10-14 μερες (δεν θυμαμαι ακριβώς τον αριθμο) περιθώριο υπαναχώρησης απο τη στιγμη που η αιτηση γινει από απόσταση (τηλεφωνικά). Οπότε και να πάει κάτι στραβά μπορείς να ξαναγυρίσεις (με την προυποθεση οτι δεν θα χρησιμοποιησεις τις κάρτες σιμ της βονταφον όταν στις φέρει ο κουριερ) Αν πας σε κατάστημα δεν σου δίνεται αυτό το δικαίωμα.

#922   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 16:52

Όχι σε κατάστημα. Θα καλέσεις δωρεάν απο κινητο κοσμοτε στο 13894 που ειναι ο αριθμος φορητοτητας για βονταφον. Θα κλεισεις ενα προγραμμα συμβολαιου.. Και θα περιμενεις τηλεφωνο απο κοσμοτε... Καντο 20 μερες πριν τη ληξη του συμβολαιου σου.

Έχεις 10-14 μερες (δεν θυμαμαι ακριβώς τον αριθμο) περιθώριο υπαναχώρησης απο τη στιγμη που η αιτηση γινει από απόσταση (τηλεφωνικά). Οπότε και να πάει κάτι στραβά μπορείς να ξαναγυρίσεις (με την προυποθεση οτι δεν θα χρησιμοποιησεις τις κάρτες σιμ της βονταφον όταν στις φέρει ο κουριερ) Αν πας σε κατάστημα δεν σου δίνεται αυτό το δικαίωμα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.Είσουν κατατοπιστικότατος.Έτσι θα κάνω.

#923   karotaki

karotaki

iPH Addict

• 685 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 16:56

Καλησπερα παιδια!

Λοιπον, εκανα μεταφορα στην Βονταφον σημερα και μεσα σε ενα διωρο με πηρα απο Κοσμοτε!

Για να ειμαι ειλικρινης σκεφτομουν να μεινω στη Βονταφον ανεξαρτητως τι θα μου ελεγε η Κοσμοτε!

Αυτο που μου προσφεραν απο την κοσμοτε ειναι το προγραμμα plus 45 με 35.28€ ή το plus 65 με 50.96 ευρω το μηνα συν 500€ επιδοτηση (για το iphone 6 συγκεκριμενα) και για τα δυο προγραμματα! Αυτη ειναι η προσφορα που μου εκανε απο μονος του χωρις να κανω καποιο παζαρι!
Πιστευετε πως θα μπορουσα να τη βελτιωσω και αλλο? Για την ωρα του ζητησα δυο μερες περιθωριο ωστε να το σκεφτω και εχουμε μεινει εκει!

#924   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 17:15

Καλησπερα παιδια!

Λοιπον, εκανα μεταφορα στην Βονταφον σημερα και μεσα σε ενα διωρο με πηρα απο Κοσμοτε!

Για να ειμαι ειλικρινης σκεφτομουν να μεινω στη Βονταφον ανεξαρτητως τι θα μου ελεγε η Κοσμοτε!

Αυτο που μου προσφεραν απο την κοσμοτε ειναι το προγραμμα plus 45 με 35.28€ ή το plus 65 με 50.96 ευρω το μηνα συν 500€ επιδοτηση (για το iphone 6 συγκεκριμενα) και για τα δυο προγραμματα! Αυτη ειναι η προσφορα που μου εκανε απο μονος του χωρις να κανω καποιο παζαρι!
Πιστευετε πως θα μπορουσα να τη βελτιωσω και αλλο? Για την ωρα του ζητησα δυο μερες περιθωριο ωστε να το σκεφτω και εχουμε μεινει εκει!

Αν από μόνος του χωρίς να κάνεις παζάρια σου κάνει τέτοια προσφορά τότε πιστεύω οτι μπορείς άνετα να τον παζαρέψεις να σου δώσει εντελώς τζάμπα το iphone.Δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να δοκιμάσεις.

#925   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:13

Καλησπερα παιδια!

εμενα παλι για το ιδιο προγραμμα δεν μου εδωσε καμμια επιδοτηση η κοσμοτε  να υποθεσω τωρα πωσ δεν μπορω να κανς κατι αλλο ε???

#926   stavros1807

stavros1807

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 19:26

εγω ενα μηνα πριν ληξει το συμβολαιο μου με την vodafone πηγα στη cyta και εκλεισα προσφορα. η νεα συνδεση θα ενεργοποιηθει ενα μηνα μετα, αφου ληξει το συμβολαιο μου με την vodafone? υπαρχει περιπτωση να με παρουν απο vodafone και αν ναι ποτε να το περιμενω?

#927   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 04:40

Εγώ παιδιά είμαι στο vodafone Red 3 me 98 ευρώ πάγιο το οποίο λόγω κλήσεων προς το εξωτερικό ξεπερνάω και πληρώνω κάθε μήνα 150 ευρώ. Έκανα φορητότητα κλπ. προς Cosmote και ενώ η προσφορά που μου είχε κάνει πέρσι η voda ήταν 850 euro (18μηνο) και έκπτωση παγίου, φέτος μου έκανε 250 ευρώ + έκπτωση παγίου σε 24μηνο συμβόλαιο. Φυσικά και τους έστειλα φιλάκια και έκλεισα με cosmo το plus100 στα 66ευρώ. Λογικά αύριο θα είμαι στο δίκτυο της Cosmote και ας κάτσουν στη vodafone να δίνουν τέτοιες επιδοτήσεις σε συνδρομητές που είναι χρόνια εκεί. Εγώ προσωπικά ήμουν 7 χρόνια.

#928   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 14:00

τι να πω για αυτα που εγιναν σημερα τελικα δεχτηκα να μεινω σε βοντα,προφορικα απο το τηλεφωνο με τα 300 επιδοτηση κ σημερα πηγα να κανω υπαναχωρηση μεχρι να παω κ η κοσμοτε ενω ειχαμε μιλησει κανονικα χθεσ πηρε το σημα οτι να ναι δηδ κ τωρα θα με ξαναπαρει η βονταφον .πραγματικα μου σπασανε τα νευρα κ δεν ξερω πια κ εγω τι να κανω ….μπερδεμα 

#929   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/11/2014 - 14:43

Για αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε πάντα έτοιμο από την αρχή το χαρτί της υπαναχώρησης ώστε να το στείλουμε με φαξ τη στιγμή που θα χρειαστεί.

#930   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 16:00

φιλε μου καλα τα λεσ εσυ αλλα εμενα με πηραν τηλ χθεσ το μεσημερι κ δεν μπορεσα να κανω κατι δυστυχωσ κ τωρα ….γιουργια δεν ξερω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες