Από την ώρα που θα περάσεις στον καινούριο πάροχο έχεις δικαίωμα εντός 14 ημερών να φύγεις χωρίς κανένα απολύτως penalty.
Οπότε μπορείς άνετα να φύγεις και να γυρίσεις στον αρχικό σου πάροχο. Μπορεί να έχει μία κάποια διαδικασία, αλλά γίνεται.
Δημοσίευση 20/11/2014 - 16:49
Από την ώρα που θα περάσεις στον καινούριο πάροχο έχεις δικαίωμα εντός 14 ημερών να φύγεις χωρίς κανένα απολύτως penalty.
Οπότε μπορείς άνετα να φύγεις και να γυρίσεις στον αρχικό σου πάροχο. Μπορεί να έχει μία κάποια διαδικασία, αλλά γίνεται.
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:11
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:12
Με την προϋπόθεση ότι δεν θα ενεργοποιήσεις την κάρτα σιμ την καινούρια ούτε θα χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους εννοείται.. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να σαι κάποιες μέρες χωρίς κινητό..
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:12
Σε εμένα πάλι με πήραν από την Cosmote την επόμενη ημέρα που μίλησα με την Vodafone χωρις να έρθει τίποτα για υπογραφές και μου έδωσαν το Cosmote 65 με 25 euro τελική τιμή με ΦΠΑ και φόρους. Τώρα περιμένω ανταπάντηση από την Vodafone για να το ρίξω και αλλο!!
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:14
σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ,ναι μου το παν κ θα περιμενω τηλ απο βονταφον αλλα φασαρια τοσεσ μερεσ στα τηλεφωνα κ αναμονη κ η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα εγω τωρα με ολα οσο εγιναν κ δεν ξερω τι να κανω…σε σευχαριστω παντωσ
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:15
Εγώ πάντως τον Αύγουστο πέτυχα το Red 1 μαζί με έξτρα 750μβ internet 4 sharing στα 29 ευρώ τελική τιμή με φόρους. Οπότε συνολικά έχω 2,8GB για data. Και 3 κάρτες σιμ για να κάνω sharing.
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:16
Με την προϋπόθεση ότι δεν θα ενεργοποιήσεις την κάρτα σιμ την καινούρια ούτε θα χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους εννοείται.. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να σαι κάποιες μέρες χωρίς κινητό..
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:17
Μμμ... ναι επειδή είναι τελευταία στιγμή ... Σωστά... Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν εγκαίρως ... Αν ενεργοποιηθεί όμως δεν υπάρχουν 14 μέρες για υπαναχώρηση; Άλλωστε ειδικά στην κάρτα ότι χρησιμοποιήσεις αυτές τις 14 μέρες το έχεις πληρωμένο ήδη. Κ η κάρτα γυρίζει σε σύνδεση ότι ώρα θες . Οπότε είναι πιο εύκολο απο συμβόλαιο. Γι' αυτο το σκέφτηκα ...
Αυτό λέω.. υπάρχουν οι 14 μέρες υπαναχώρησης αν έγινε τηλεφωνικά (και όχι σε κατάστημα ) αλλά με την προυποθεση να μην ενεργοποιησεις την καινουρια καρτα σιμ.. αν την ενεργοποιησεις θα σου ερθει κανονικά λογαριασμός από την νέα εταιρία.
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:19
Μα αφού θέλω να το κάνω καρτοκινητή πως θα έρθει λογαριασμός; Δεν θα έρθει ... Απλά ότι εχω ξοδέψει απο τα χρήματα που θα εχω βάλει στο καρτοκινητο...Αυτό λέω.. υπάρχουν οι 14 μέρες υπαναχώρησης αν έγινε τηλεφωνικά (και όχι σε κατάστημα ) αλλά με την προυποθεση να μην ενεργοποιησεις την καινουρια καρτα σιμ.. αν την ενεργοποιησεις θα σου ερθει κανονικά λογαριασμός από την νέα εταιρία.
Τελευταία επεξεργασία από: depydms, 20/11/2014 - 17:26.
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:30
Μα αφού θέλω να το κάνω καρτοκινητή πως θα έρθει λογαριασμός; Δεν θα έρθει ... Απλά ότι εχω ξοδέψει απο τα χρήματα που θα εχω βάλει στο καρτοκινητο...
Και δεν το εκανα ακομα... Καθυστέρησα λόγω κάποιον προβλημάτων υγείας...σήμερα θα το κάνω .μ
Ουυυυπς η δική σου απάντηση πήγαινε αλλού... Sorry ήμουν αφηρημένη κ δεν το πρόσεξα ...
Αν ενεργοποιηθεί το καρτοκινητό πρέπει να περιμένεις 1 μήνα και μετά να ξανακάνεις φορητότητα (τουλάχιστον έτσι ισχυε πριν λιγο καιρό)
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:35
Αν ενεργοποιηθεί το καρτοκινητό πρέπει να περιμένεις 1 μήνα και μετά να ξανακάνεις φορητότητα (τουλάχιστον έτσι ισχυε πριν λιγο καιρό)
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:38
καλησπερα για να μεταφερεις αριθμο απο vodafone σε αλλη εταιρια σε λογικη τιμη τι κανεις ? δε θελω αντιπροσφορα απο vodafone γιατι ειναι μεγαλοι απατεωνες αυτη τη προσφορα που λενε 30 ευρω τα 1500' προς ολους παιζει να τη δωσουν οι πωλητες της cosmote?
Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:45
Μάλιστα. Οπότε αν περιμένεις μπορεί να χάσεις κ την προσφορά φορητότητας... Μάλλον θα το ρισκάρω...
Κ αυτή η φορητότητα γίνεται όμως τηλεφωνικά κ η κάρτα έρχεται στο σπίτι ή θα με στείλουν σε κατάστημα ;
Θα ρθει σπίτι κούριερ για υπογραφές.. και να σου δώσει την κάρτα σιμ. Δεν μπλέκεις με κατάστημα..
Δημοσίευση 20/11/2014 - 18:00
ρε παιδια σε ποσους απο δω εχουν δωσει iphone 6 επιδοτηση?
Τελευταία επεξεργασία από: geoge, 20/11/2014 - 18:01.
Δημοσίευση 20/11/2014 - 18:34
ρε παιδια σε ποσους απο δω εχουν δωσει iphone 6 επιδοτηση?
Δίνουν έτσι απλά και εύκολα μεγάλες επιδοτήσεις για iphone αν κάνεις φορητότηταΑν είναι να το κάνω και εγώ από σήμερα κιόλας πριν να λήξει το συμβόλαιό μου.
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες