Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#931   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/11/2014 - 16:49

Από την ώρα που θα περάσεις στον καινούριο πάροχο έχεις δικαίωμα εντός 14 ημερών να φύγεις χωρίς κανένα απολύτως penalty.

Οπότε μπορείς άνετα να φύγεις και να γυρίσεις στον αρχικό σου πάροχο. Μπορεί να έχει μία κάποια διαδικασία, αλλά γίνεται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#932   depydms

depydms

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:11

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κ γω;

Σε 9 μέρες λήγει η σύνδεση μου στη Vodafone κ εχω κ ενα νούμερο κάρτα οι Vodafone . Ενδιαφέρομαι για μια καλή προσφορά κ για τα δυο. Αν η σύνδεση ζητήσω να γινει κάρτα στην cosmote λέτε να με πάρουν τηλέφωνο ή πρεπει να ζητήσω να γινει σύνδεση σε cosmote ;

#933   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:12

Από την ώρα που θα περάσεις στον καινούριο πάροχο έχεις δικαίωμα εντός 14 ημερών να φύγεις χωρίς κανένα απολύτως penalty.

Οπότε μπορείς άνετα να φύγεις και να γυρίσεις στον αρχικό σου πάροχο. Μπορεί να έχει μία κάποια διαδικασία, αλλά γίνεται.

Με την προϋπόθεση ότι δεν θα ενεργοποιήσεις την κάρτα σιμ την καινούρια ούτε θα χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους εννοείται.. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να σαι κάποιες μέρες χωρίς κινητό..

#934   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:12

Σε εμένα πάλι με πήραν από την Cosmote την επόμενη ημέρα που μίλησα με την Vodafone χωρις να έρθει τίποτα για υπογραφές και μου έδωσαν το Cosmote 65 με 25 euro τελική τιμή με ΦΠΑ και φόρους. Τώρα περιμένω ανταπάντηση από την Vodafone για να το ρίξω και αλλο!!

#935   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:14

σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ,ναι μου το παν κ θα περιμενω τηλ απο βονταφον αλλα φασαρια τοσεσ μερεσ στα τηλεφωνα κ αναμονη κ η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα  εγω τωρα με ολα οσο εγιναν κ δεν ξερω τι να κανω…σε σευχαριστω παντωσ 

#936   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:15

Εγώ πάντως τον Αύγουστο πέτυχα το Red 1 μαζί με έξτρα 750μβ internet 4 sharing στα 29 ευρώ τελική τιμή με φόρους. Οπότε συνολικά έχω 2,8GB για data. Και 3 κάρτες σιμ για να κάνω sharing.

#937   depydms

depydms

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:16

Με την προϋπόθεση ότι δεν θα ενεργοποιήσεις την κάρτα σιμ την καινούρια ούτε θα χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους εννοείται.. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να σαι κάποιες μέρες χωρίς κινητό..

Μμμ... ναι επειδή είναι τελευταία στιγμή ... Σωστά... Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν εγκαίρως ... Αν ενεργοποιηθεί όμως δεν υπάρχουν 14 μέρες για υπαναχώρηση; Άλλωστε ειδικά στην κάρτα ότι χρησιμοποιήσεις αυτές τις 14 μέρες το έχεις πληρωμένο ήδη. Κ η κάρτα γυρίζει σε σύνδεση ότι ώρα θες . Οπότε είναι πιο εύκολο απο συμβόλαιο. Γι' αυτο το σκέφτηκα ...

#938   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:17

Μμμ... ναι επειδή είναι τελευταία στιγμή ... Σωστά... Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν εγκαίρως ... Αν ενεργοποιηθεί όμως δεν υπάρχουν 14 μέρες για υπαναχώρηση; Άλλωστε ειδικά στην κάρτα ότι χρησιμοποιήσεις αυτές τις 14 μέρες το έχεις πληρωμένο ήδη. Κ η κάρτα γυρίζει σε σύνδεση ότι ώρα θες . Οπότε είναι πιο εύκολο απο συμβόλαιο. Γι' αυτο το σκέφτηκα ...

Αυτό λέω.. υπάρχουν οι 14 μέρες υπαναχώρησης αν έγινε τηλεφωνικά (και όχι σε κατάστημα ) αλλά με την προυποθεση να μην ενεργοποιησεις την καινουρια καρτα σιμ.. αν την ενεργοποιησεις θα σου ερθει κανονικά λογαριασμός από την νέα εταιρία.

#939   depydms

depydms

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:19

Αυτό λέω.. υπάρχουν οι 14 μέρες υπαναχώρησης αν έγινε τηλεφωνικά (και όχι σε κατάστημα ) αλλά με την προυποθεση να μην ενεργοποιησεις την καινουρια καρτα σιμ.. αν την ενεργοποιησεις θα σου ερθει κανονικά λογαριασμός από την νέα εταιρία.

Μα αφού θέλω να το κάνω καρτοκινητή πως θα έρθει λογαριασμός; Δεν θα έρθει ... Απλά ότι εχω ξοδέψει απο τα χρήματα που θα εχω βάλει στο καρτοκινητο...

Και δεν το εκανα ακομα... Καθυστέρησα λόγω κάποιον προβλημάτων υγείας...σήμερα θα το κάνω .μ

Ουυυυπς η δική σου απάντηση πήγαινε αλλού... Sorry ήμουν αφηρημένη κ δεν το πρόσεξα ...

Τελευταία επεξεργασία από: depydms, 20/11/2014 - 17:26

#940   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:30

Μα αφού θέλω να το κάνω καρτοκινητή πως θα έρθει λογαριασμός; Δεν θα έρθει ... Απλά ότι εχω ξοδέψει απο τα χρήματα που θα εχω βάλει στο καρτοκινητο...

Και δεν το εκανα ακομα... Καθυστέρησα λόγω κάποιον προβλημάτων υγείας...σήμερα θα το κάνω .μ

Ουυυυπς η δική σου απάντηση πήγαινε αλλού... Sorry ήμουν αφηρημένη κ δεν το πρόσεξα ...

Αν ενεργοποιηθεί το καρτοκινητό πρέπει να περιμένεις 1 μήνα και μετά να ξανακάνεις φορητότητα (τουλάχιστον έτσι ισχυε πριν λιγο καιρό)

#941   depydms

depydms

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:35

Αν ενεργοποιηθεί το καρτοκινητό πρέπει να περιμένεις 1 μήνα και μετά να ξανακάνεις φορητότητα (τουλάχιστον έτσι ισχυε πριν λιγο καιρό)

Μάλιστα. Οπότε αν περιμένεις μπορεί να χάσεις κ την προσφορά φορητότητας... Μάλλον θα το ρισκάρω...

Κ αυτή η φορητότητα γίνεται όμως τηλεφωνικά κ η κάρτα έρχεται στο σπίτι ή θα με στείλουν σε κατάστημα ;

#942   geoge

geoge

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:38

καλησπερα για να μεταφερεις αριθμο απο vodafone σε αλλη εταιρια σε λογικη τιμη τι κανεις ? δε θελω αντιπροσφορα απο vodafone γιατι ειναι μεγαλοι απατεωνες αυτη τη προσφορα που λενε 30 ευρω τα 1500' προς ολους παιζει να τη δωσουν οι πωλητες της cosmote?

#943   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 17:45

Μάλιστα. Οπότε αν περιμένεις μπορεί να χάσεις κ την προσφορά φορητότητας... Μάλλον θα το ρισκάρω...

Κ αυτή η φορητότητα γίνεται όμως τηλεφωνικά κ η κάρτα έρχεται στο σπίτι ή θα με στείλουν σε κατάστημα ;

Θα ρθει σπίτι κούριερ για υπογραφές.. και να σου δώσει την κάρτα σιμ. Δεν μπλέκεις με κατάστημα..

#944   geoge

geoge

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 18:00

ρε παιδια σε ποσους απο δω εχουν δωσει iphone 6 επιδοτηση?

Τελευταία επεξεργασία από: geoge, 20/11/2014 - 18:01

#945   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/11/2014 - 18:34

ρε παιδια σε ποσους απο δω εχουν δωσει iphone 6 επιδοτηση?

Δίνουν έτσι απλά και εύκολα μεγάλες επιδοτήσεις για iphone αν κάνεις φορητότητα???Αν είναι να το κάνω και εγώ από σήμερα κιόλας πριν να λήξει το συμβόλαιό μου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες