Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#946   man8os

man8os

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iMac 21.5 , macbook 12

Δημοσίευση 20/11/2014 - 19:01

εμενα εληξε το συμβολαιο στη κοσμοτε κ το ανανεωσα τηλεφωνικα κ μου εδωσε το plus 65 40 ευρω κ 20 ευρω ενα αλλο προγραμμα το οποιο δεν θυμαμαι... με επιδοτηση παγιου οχι συσκευης

αλλα απο οτι διαβαζω μου φενετε ακριβω σε σχεση τι κερδιζουν καπιοι χρηστες/// δεν εχω υπογραψει τηλεφωνικα εγινε πριν λιγες μερες..

γινετε να ακυρωσω το προγραμμα/? κ να κανω φορητοτητα μπας κ παρω καλυτερη προσφορα? 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#947   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 20/11/2014 - 19:05

εμενα εληξε το συμβολαιο στη κοσμοτε κ το ανανεωσα τηλεφωνικα κ μου εδωσε το plus 65 40 ευρω κ 20 ευρω ενα αλλο προγραμμα το οποιο δεν θυμαμαι... με επιδοτηση παγιου οχι συσκευης

αλλα απο οτι διαβαζω μου φενετε ακριβω σε σχεση τι κερδιζουν καπιοι χρηστες/// δεν εχω υπογραψει τηλεφωνικα εγινε πριν λιγες μερες..

γινετε να ακυρωσω το προγραμμα/? κ να κανω φορητοτητα μπας κ παρω καλυτερη προσφορα? 

Δεν χρειάζεται να υπογράψεις για ανανέωση... Μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά με ηχογράφηση.

Πράγματι είναι πολλά λεφτά. Κάνε μια φορητότητα προς βονταφον και θα σου δώσουν το 65 πλας στην χειρότερη 29-30 ευρώ και στην καλύτερη θα σου δώσουν 2 γραμμές 65 πλας (οικογενειακό) από 20-22 ευρώ περίπου η κάθε γραμμή.. Δηλαδή 40 -44 ευρώ και για τις 2 (τελική τιμή)

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 20/11/2014 - 19:05

#948   man8os

man8os

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iMac 21.5 , macbook 12

Δημοσίευση 20/11/2014 - 19:10

ε ναι τωρα βγαινουν οι 2 γραμμες 60 ευρω το ενα πλας το αλλο μικρο προγραμμα δεν θυμαμαι ποιο.... στα 40-44 ειναι καλα τα για 2 πλας...καλα ο πατερας μου δεν το χρησιμοποιει αλλα οκ δεν πειραζει ..

αλλα μπορω να κανω φορητοτητα ? ενω πριν λιγες μερες με ηχογραφηση οπως ειπες ανανεωσα το συμβολαιο για 18 μηνες?  χωρις πεναλτυ κ τα λοιπα?

#949   stavros1807

stavros1807

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/11/2014 - 19:10

Απο τη στιγμη που θα ερθει κουριερ σπιτι σου τι κανεις? Παραλαμβανεις τη sim?Υπογραφεις το συμβολαιο? Ενεργοποιείς τη νεα sim?

#950   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 20/11/2014 - 19:24

Cosmote 65 μου το έδωσαν με 25 euro μαζί με τους φόρους. και ίσως το ριξω και άλλο αφου περιμένω αντιπρόταση από την Voda

#951   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 21:08

Cosmote 65 μου το έδωσαν με 25 euro μαζί με τους φόρους. και ίσως το ριξω και άλλο αφου περιμένω αντιπρόταση από την Voda

Πως το πέτυχες αυτό ; Πολλυ καλό έχεις κανα τηλέφωνο να τους πάρω ; Αν δεν βαριέσαι μπορείς να γράψεις λίγο ποιο αναλυτικά πως το πήρες τι πάγιο είχες πριν τι ζητάς τώρα κλπ ;

#952   geoge

geoge

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 21:25

Δίνουν έτσι απλά και εύκολα μεγάλες επιδοτήσεις για iphone αν κάνεις φορητότητα :huh:Αν είναι να το κάνω και εγώ από σήμερα κιόλας πριν να λήξει το συμβόλαιό μου.

δινανε σε μενα ενα εξαρι και αλλο ενα των 250 αλλα με πολυ υψηλο παγιο και χωρις να ξερουν κ αυτοι ποσο θα χρεωναν.. γιαυτο θελω να φυγω απο vodafone και ας μου κανουν αντιπροταση να παω ειτε cosmote ειτε wind ειναι μεγαλοι απατεωνες.. αυτο τωρα με τους κουριερ μεχρι να φερουν τη καρτα εισαι χωρις τηλεφωνο?

Τελευταία επεξεργασία από: geoge, 20/11/2014 - 21:26

#953   obillias

obillias

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2014 - 21:26

και εμενα 2 γραμμες η κοσμοτε μου εδωσε 23Ε για την μια το 65 και 25 για την αλλη

και 2 παγια δωρο σε καθε γραμμη

περιμενω τηλ απο vodafone να δω τι θα πουν

οσο για τον φιλο που ρωταει απο πανω ακολουθησε τις οδηγιες του πρωτου ποστ

#954   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 21/11/2014 - 21:44

Πως το πέτυχες αυτό ; Πολλυ καλό έχεις κανα τηλέφωνο να τους πάρω ; Αν δεν βαριέσαι μπορείς να γράψεις λίγο ποιο αναλυτικά πως το πήρες τι πάγιο είχες πριν τι ζητάς τώρα κλπ ;

Έκανα αίτηση φορητότητας στην Vodafone. Με πήραν τηλεφωνο απο την Cosmote και τους είπα οτι έχω κάνει αίτηση για το red1 στο οποίο η Vodafone μου έχει κάνει και extra έκπτωση, ενώ έχει δώσει και δωρεάν υπηρεσίες αξίας 20 euro (το οποίο ισχύει απο το site της). Κατευθείαν μου είπαν 25,48 μαζί με ΦΠΑ και φόρο κινητής. Δηλαδή περίπου 22 ευρώ πάγιο.

Πιο πριν είχα το Cosmote 25. Το τηλ που με πήρανε ειναι το 210 6290500

Τελευταία επεξεργασία από: TaDrik, 21/11/2014 - 21:46

#955   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/11/2014 - 00:48

Πήγα σήμερα να ρωτήσω για ένα καρτοπρογραμμα Vodafone που έχει η γυναίκα. Από 15,50 πέρυσι μου το πάνε 18,50 φέτος και αυτό από το τμήμα διακοπής συνδέσεων. Αφού τους είπα για διακοπή και δεν χαμπάρια σαν περαιτέρω είπα να πάω για φορητότητα. Πήγα σε Γερμανό και wind και οι 2 μου είπαν ότι από σήμερα αλλάζουν τις φορητότητας και θα μπορώ από Δευτέρα να κάνω αίτηση και δεν έχει πισωγυρίσματα. Έτσι ακριβώς μου το είπαν από wind!! Ο Γερμανος μου είπε ότι γίνεται κάποια αλλαγή και θα μπορώ από Δευτέρα. Ισχύει κάτι τέτοιο;;

#956   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/11/2014 - 01:10

Καλά αυτό με το ότι δεν μπορείς να κάνεις πισωγύρισμα το λένε χρόνια τώρα ειδικά στα καταστήματα του Γερμανού.

Μη δίνεις καν σημασία.

Το καλύτερο να μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί τους μπορούν να δώσουν καλύτερες επιδοτήσεις τα αντίστοιχα τηλεφωνικά τμήματα.

#957   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/11/2014 - 01:23

Πήγα σήμερα να ρωτήσω για ένα καρτοπρογραμμα Vodafone που έχει η γυναίκα. Από 15,50 πέρυσι μου το πάνε 18,50 φέτος και αυτό από το τμήμα διακοπής συνδέσεων. Αφού τους είπα για διακοπή και δεν χαμπάρια σαν περαιτέρω είπα να πάω για φορητότητα. Πήγα σε Γερμανό και wind και οι 2 μου είπαν ότι από σήμερα αλλάζουν τις φορητότητας και θα μπορώ από Δευτέρα να κάνω αίτηση και δεν έχει πισωγυρίσματα. Έτσι ακριβώς μου το είπαν από wind!! Ο Γερμανος μου είπε ότι γίνεται κάποια αλλαγή και θα μπορώ από Δευτέρα. Ισχύει κάτι τέτοιο;;

Απο Δευτέρα τέλος όλα αυτά.. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.

Πλέον με το που κάνεις αίτηση για φορητότητα μένεις εκεί. Σωστά στα είπαν..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#958   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 22/11/2014 - 01:40

Τι απο Δευτερα τελος; Εχουμε καποιες αλλαγες στο πλαισιο που διεπει τη φορητοτητα αριθμου;

#959   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/11/2014 - 01:49

Έχουν γίνει αλλαγές απο την ΕΕΤΤ. Φορητότητες και περιμένοντας καλύτερη προσφορά, μας τελείωσε..

Προσοχή λοιπόν απο 'δω και πέρα ποιόν και τι επιλέγετε. Με το που γίνει η αίτηση η SIM πακέτο σπίτι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#960   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 22/11/2014 - 01:58

Εψαχνα στο ιντερνετ και δε βρηκα κατι. Υπαρχει μηπως καποιο λινκ; Δηλαδη ή πληρωνουμε τις ονομαστικες τιμες προγραμματων ή "παζαρι" μεσω μετατροπης σε καρτα/διακοπη; Ή παπαλα ολα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες