Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Please log in to reply
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/11/2014 - 02:07

Αυτό που γνωρίζω είναι πως αφού κάνεις αίτηση για φορητότητα στο πάροχο, κλείνεις εκεί.

Δεν έχει πλεον το κλασσικό, "περιμένω τηλ για καλύτερη πρόταση απο εκεί που είμαι τώρα".

Πλέον η διαδικασία επισπεύδεται και το τμήμα προσφορών δεν ενημερώνεται.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/11/2014 - 02:11

Αισθανομαι πολυ κοροιδο διαβαζοντας τα παραπανω.Ειμαι πανω απο 10 χρονια στην cosmo  τα τελευταια 4 με μεγαλα παγια.Αφου τελειωσε το συμβολαιο διετιας που ειχα εμεινα 6 μηνες χωρις να κανω καμια κινηση γιατι στην παλια δουλεια μου επιανε μονο cosmo μεχρι που εφυγα κ αποφασισα ν αρχισω τα τηλ αρχες καλοκαιριου να δω τι μου προσφερει η καθε εταιρια για το τυπου red 1.Wind k Voda παιζανε στα 50 ενω η cosmo στα 60 κ με μια ψευτο εκπτωση στο παγιο λογω επιδοτησης γυρω στα 50 κατι που μετα ΦΠΑ κτλ βγαινει 62,5.Εμεινα βεβαια cosmo γιατι λογω πολυ καλυτερου σηματος κ ελαχιστης διαφορας στο παγιο την προτιμησα.Τωρα βλεπω αυτες τις τιμες που αναφερθηκαν σε προηγουμενα posst συν τις προσφορες που παιζουν συνηθως καθε Αυγουστο και μου την εχει δωσει.Απ οτι καταλαβα τωρα ειναι αργα για να κανω κατι κ αμα το κολπο με την φορητοτητα πλεον δεν ισχυει πανε κ οι τελευταιες ελπιδες για παζαρια.Αλλη λυση?

#963   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1,128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 22/11/2014 - 02:17

Παντως μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει εστω μια ενημερωση κατι. Θα δουμε. Παντως αυτο δειχνει προς το χειροτερο για τους κατελανωτες. Βεβαια απο την αλλη να μου πεις δε τα κανανε ολοι γιατι ειτε δε ξερανε ειτε βαριοντουσαν τη φασαρια με τα τηλεφωνα

#964   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1,332 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 02:48

Μισό λεπτό ρε παιδιά.Δηλαδή αυτό που λέτε είναι πως αν εμένα που σε λίγο καιρό λήγει το συμβόλαιό μου στην Cosmote και κάνω άνοιγμα στη Vodafone για φορητότητα,η Cosmote θα το αφήσει έτσι δίχως να μου κάνει προσφορά για να με κρατήσει???

#965   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 22/11/2014 - 03:25

Η διαδικασία είναι αυτή που ίσχυε,3 εργάσιμες.Αν προλάβουν να σε καλέσουν και να στείλεις ακυρωτικά..

9. Πόσος χρόνος απαιτείται για τη μεταφορά του αριθμού μου;

Και για τη σταθερή και για την κινητή τηλεφωνία, η υλοποίηση της φορητότητας των αριθμών των συνδρομητών θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες μέρες από την υποβολή της αίτησης φορητότητας από το συνδρομητή. Στην περίπτωση της συνυποβολής αιτήσεων φορητότητας και πλήρους αποδεσμοποίησης του τοπικού βρόχου, η μεταφορά αριθμού διεκπεραιώνεται την ημέρα παράδοσης του πλήρους αποδεσμοποίητου τοπικού βρόχου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που η αίτηση φορητότητας αριθμού δεν έχει υλοποιηθεί εντός 2 μηνών από την υποβολή της στον πάροχο-δέκτη από το συνδρομητή, αυτή ακυρώνεται αυτοδικαίως.

http://www.eett.gr/o...FAQS/Number/#q9

#966   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 22/11/2014 - 09:08

Η διαδικασία είναι αυτή που ίσχυε,3 εργάσιμες.Αν προλάβουν να σε καλέσουν και να στείλεις ακυρωτικά..

9. Πόσος χρόνος απαιτείται για τη μεταφορά του αριθμού μου;
Και για τη σταθερή και για την κινητή τηλεφωνία, η υλοποίηση της φορητότητας των αριθμών των συνδρομητών θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες μέρες από την υποβολή της αίτησης φορητότητας από το συνδρομητή. Στην περίπτωση της συνυποβολής αιτήσεων φορητότητας και πλήρους αποδεσμοποίησης του τοπικού βρόχου, η μεταφορά αριθμού διεκπεραιώνεται την ημέρα παράδοσης του πλήρους αποδεσμοποίητου τοπικού βρόχου.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που η αίτηση φορητότητας αριθμού δεν έχει υλοποιηθεί εντός 2 μηνών από την υποβολή της στον πάροχο-δέκτη από το συνδρομητή, αυτή ακυρώνεται αυτοδικαίως.

http://www.eett.gr/o...FAQS/Number/#q9

Από 24 Νοεμβρίου αλλάζει το καθεστώς και θα βγει και επίσημη ανακοίνωση στην ΕΕΤΤ .
Πλέον σε 6 ώρες θα γίνεται η αλλαγή από τον ένα πάροχο στον άλλον. Με αλλά λόγια εάν εγώ είμαι στην Cosmote και πάω και κάνω αίτηση φορητότητας στην wind με το που στέλνει η wind το αίτημα στην COSMOTE η Cosmote σε 6 ώρες θα πρέπει να δώσει την γραμμή.

#967   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 22/11/2014 - 09:13

Από 24 Νοεμβρίου αλλάζει το καθεστώς και θα βγει και επίσημη ανακοίνωση στην ΕΕΤΤ .
Πλέον σε 6 ώρες θα γίνεται η αλλαγή από τον ένα πάροχο στον άλλον. Με αλλά λόγια εάν εγώ είμαι στην Cosmote και πάω και κάνω αίτηση φορητότητας στην wind με το που στέλνει η wind το αίτημα στην COSMOTE η Cosmote σε 6 ώρες θα πρέπει να δώσει την γραμμή.

Μέσα σε αυτές τις 6 ώρες όμως δεν μπορεί να σου κάνει αντιπρόταση;

Τελευταία επεξεργασία από: TaDrik, 22/11/2014 - 09:14.

#968   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/11/2014 - 09:13

Δλδ τον ειπιαμε το μόνο που μένει θα περνεις τηλ όλες της εταιρίες και οποια σου κάνει καλύτερη προσφορά κανεις αίτηση για εκείνη

#969   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 09:23

Δεν θα υπάρχουν οι δυο εβδομάδες για υπαναχώρηση;

#970   aalex

aalex

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/11/2014 - 09:35

Αυτό το 6ωρο πως θα εφαρμοστεί όταν η παράδοση της κάρτας με courier θέλει τουλάχιστον 2 μέρες βάση ραντεβού που συμφωνείται. Ίσως εκεί υπάρχει κάποιος επιπλέον κερδίσμενος χρόνος για αντιπρόταση;

#971   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 22/11/2014 - 09:39

Αυτό το 6ωρο πως θα εφαρμοστεί όταν η παράδοση της κάρτας με courier θέλει τουλάχιστον 2 μέρες βάση ραντεβού που συμφωνείται. Ίσως εκεί υπάρχει κάποιος επιπλέον κερδίσμενος χρόνος για αντιπρόταση;

Πιστεύω οτι εάν η εταιρία δώσει το ΟΚ για την μεταφορά της γραμμής μέσα στις 6 ώρες μετα το courier μπορεί να έρθει οπότε θέλει. Απλά μέχρι να αλλάξεις κάρτα θα είσαι με τον παλιό πάροχο.

Τελευταία επεξεργασία από: TaDrik, 22/11/2014 - 09:40.

#972   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 22/11/2014 - 09:46

καλημερα

εγω τοχω γυρισει σε καρτα εδω και ενα χρονο(γυρω στο 50αρι πληρωνα πριν) και συνεχιζω να κερδιζω μια χαρα

σου στελνουν προσφορες με sms και μου βγαινει κατω απο 20 ευρω για ομιλια και ιντερνετ το μηνα

αρα και να αλλαξουν τον τροπο της φορητοτητας υπαρχει και αλλη λυση

Τελευταία επεξεργασία από: leon00, 22/11/2014 - 09:48.

#973   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/11/2014 - 09:50

Αναμένοντας κάτι πιο επίσημο, αυτό είναι το μόνο που βρήκα προς το παρόν:

Το έργο ήταν ευρέως γνωστό στον κύκλο της κινητής τηλεφωνίας. Επίσημα οι τιμές στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας των εταιριών είναι αυτές που αναγράφονται στους καταλόγους των καταστημάτων. Ανεπίσημα εάν μιλήσεις με τον πωλητή της εκάστοτε εταιρίας σου αναφέρει ότι σε περίπτωση φορητότητας οι τιμές των προγραμμάτων έχουν σημαντικές εκπτώσεις. Δηλαδή εάν αποφασίσεις να πάρεις την γραμμή του κινητού σου από την μία εταιρία σε μία άλλη στο πρόγραμμα μπορείς να κερδίσεις εώς και 60% έκπτωση στο πάγιο.  Αυτό σημαίνει ότι ένα πρόγραμμα που στον κατάλογο κοστίζει 60 ευρώ πάγιο ο πελάτης που θα κάνει φορητότητα θα το πληρώσει 24 ευρώ.

Όταν τελείωνες με το συμβόλαιο σου και ήθελες λοιπόν μία καλή προσφορά από την εταιρία σου ο πιο γνωστός και διαδεδομένος τρόπος ήταν να κάνεις μία αίτηση φορητότητας σε μία ανταγωνίστρια εταιρία να σου κάνουν αυτήν την δελεαστική προσφορά και αμέσως η εταιρία που ήσουν μέχρι τώρα σε έπαιρνε τηλέφωνο και σου έδινε την ίδια προσφορά ή και καλύτερη! Η υπηρεσία win back/ recall όπως την αναφέρουν είχε αυτή την φοβερή ευελιξία στο να σου προσφέρει προγράμματα με μεγάλες εκπτώσεις. Αυτή η υπηρεσία ενεργοποιείται όμως μόνο όταν χτυπήσει το καμπανάκι της φορητότητας στην εταιρία στην οποία βρίσκεσαι.

Από την Δευτέρα 24/11/2014 τα πράγματα αλλάζουν σύμφωνα με την νέα απόφαση που έκδόθηκε από την ΕΕΤΤ. Σε περίπτωση που κάποιος κάνει αίτηση φορητότητας, μέσα σε 6 ώρες θα έχει πάρει έγκριση από την εταιρία του δότη για να φύγει η γραμμή και η εταιρία που τον δέχεται θα μπορεί άμεσα (μετά από 6 ώρες) να ενεργοποιήσει την γραμμή. Σε περίπτωση που ο δότης δεν έχει προλάβει να δώσει έγκριση -εφόσον το ΑΦΜ και τα στοιχεία κατόχου ταυτίζονται με τον χρήστη της γραμμής- η έγκριση θα ενεργοποιείται αυτόματα και η νέα εταιρία θα μπορεί να ενεργοποιήσει την γραμμή.

Με αυτόν τον τρόπο η υπηρεσία winback/recall ακόμη και καλύτερη προσφορά να δώσει στον πελάτη της από την εταιρία που έχει κάνει αίτηση, θα είναι πολύ δύσκολο να τον προλάβει να μην ενεργοποιηθεί στην νέα εταιρία. Δηλάδη μέσα σε ένα δίαστημα 6 ωρών θα πρέπει να προλάβει το winback/recall να βρει τον πελάτη, να συμφωνήσει το deal, και να προλάβει ο πελάτης να ακυρώσει την αίτησή του, που εφόσον έχει υπόγραψει, πολύ δύσκολα θα προλάβει να μην ενεργοποιηθεί. Ακόμη και φαξ ακύρωσης να στείλει στην νέα εταιρία τα φαξ επεξεργάζονται ανά 1-2 ώρες και μοιράζονται στα αντίστοιχα τμήματα.

Παλιότερα η διαδικασία της φορητότητας διαρκούσε πέριπου 3 μέρες όποτε και προλάβαινε ο πελάτης να ακυρώσει το αίτημά του.

Μετά από αυτές τις αλλάγες θα πρέπει ο εκάστοτε πελάτης να είναι πλέον σίγουρος ότι θέλει να κάνει αίτηση φορητότητας.

ΠΗΓΗ

Αναμένουμε πάντα και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΤ που θα ορίζει και το πλαίσιο όλου αυτού.

Αυτό πάντως που διακρίνω είναι ότι απλά η διαδικασία επισπεύδεται πάρα πολύ. Κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι.

Εφόσον λοιπόν οι εταιρείες θέλουν να κρατήσουν πελάτες, απλά θα προσαρμοστούν επιστρέφοντας σε καταστάσεις παλιότερες, που οι επιδοτήσεις και οι προσφορές άνοιγαν χωρίς να δεχτούν αιτήματα φορητότητας. Ή αυτό ή όλη η διαδικασία των callback θα γίνεται με ρυθμούς αστραπής!

#974   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 22/11/2014 - 10:23

Αναμένοντας κάτι πιο επίσημο, αυτό είναι το μόνο που βρήκα προς το παρόν:

Αναμένουμε πάντα και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΤ που θα ορίζει και το πλαίσιο όλου αυτού.

Αυτό πάντως που διακρίνω είναι ότι απλά η διαδικασία επισπεύδεται πάρα πολύ. Κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι.

Εφόσον λοιπόν οι εταιρείες θέλουν να κρατήσουν πελάτες, απλά θα προσαρμοστούν επιστρέφοντας σε καταστάσεις παλιότερες, που οι επιδοτήσεις και οι προσφορές άνοιγαν χωρίς να δεχτούν αιτήματα φορητότητας. Ή αυτό ή όλη η διαδικασία των callback θα γίνεται με ρυθμούς αστραπής!

Το κερασάκι στην τούρτα Νίκο είναι ότι "Σε περίπτωση που ο δότης δεν έχει προλάβει να δώσει έγκριση -εφόσον το ΑΦΜ και τα στοιχεία κατόχου ταυτίζονται με τον χρήστη της γραμμής- η έγκριση θα ενεργοποιείται αυτόματα και η νέα εταιρία θα μπορεί να ενεργοποιήσει την γραμμή."

#975   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/11/2014 - 10:43

Να δεις που όλο αυτό εγω πιστεύω ότι τελικά θα ειναι προς όφελος του καταναλωτή αφού οι εταιρείες θα τσακίζουν ταινία σε εξυπηρετήσουν πριν τις 6 ώρες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες