Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 22/11/2014 - 11:53

Εγώ που έκανα την διαδικασία και πήρα την επιδότηση με πήραν τηλέφωνο χθες και μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα να κάνω την ανανέωση με την προσφορά όμως που μου είπαν τηλεφωνικά αλλα επειδή οι χρόνοι μου ανανεώνονται κάθε 17 του μηνός μαζι με την έκδοση του λογαριασμού, να πάω κοντά σε αυτή την ημερομηνία και όχι νωρίτερα γιατι ο λογαριασμός που θα βγει θα πιάσει αναλογικά τις μέρες του νέου συμβολαίου. Μέχρι εδώ ολα οκ και κατανοητά. Το περίεργο που μου είπαν ειναι ότι εάν πάω τώρα ληστεία τέλος πάντων αρκετές μέρες πριν θα πληρώσω πολύ περισσότερα επειδή η αναλογία θα υπολογιστεί βάσει του κανονικού παγίου (65) και όχι βάση του παγίου της προσφοράς. Δεν καταλαβαίνω όμως το γιατι! Το έχει ακούσει κανένας άλλος;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 12:00

Έχουν γίνει αλλαγές απο την ΕΕΤΤ. Φορητότητες και περιμένοντας καλύτερη προσφορά, μας τελείωσε..

Προσοχή λοιπόν απο 'δω και πέρα ποιόν και τι επιλέγετε. Με το που γίνει η αίτηση η SIM πακέτο σπίτι.

Φίλε μου αυτά που λες πρέπει να τα στηρίζεις κιόλας ώστε να μην υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση.

Αυτό που όταν κάνεις αίτηση φορητότητας, παραλαμβάνεις και sim κ υπογράφεις και το συμβόλαιο, άλλαξε πριν κανα 2 χρόνια.

ΩΣΤΟΣΟ κατά 99.999999% η εταιρία σου δεν σε αφήνει να φύγεις πριν σε πάρει τηλέφωνο για ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΑ. Το ίδιο τμήμα(φορητότητας) που σε αποδεσμεύει από το δίκτυο που είσαι, είναι κ το τμήμα που πριν πατήσει το "κουμπί" σε παίρνει τηλέφωνο! Και το συμβόλαιο δεν ισχύει αν δεν ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ φίλος εδώ μέσα (βλέπε προηγούμενες απαντήσεις) που δούλευε σε εταιρία, μας υπέδειξε με στοιχεία, οτι ακόμα κ αν ενεργοποιηθεί το νέο συμβόλαιο, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών, πληρώνοντας μόνο ένα ποσοστό του παγίου.

Οπότε σε παρακαλώ δώσε μας στοιχεία για αυτά που λες, ώστε να ξέρουμε αν όντως εχει αλλάξει κάτι.

#978   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 12:02

Εγώ που έκανα την διαδικασία και πήρα την επιδότηση με πήραν τηλέφωνο χθες και μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα να κάνω την ανανέωση με την προσφορά όμως που μου είπαν τηλεφωνικά αλλα επειδή οι χρόνοι μου ανανεώνονται κάθε 17 του μηνός μαζι με την έκδοση του λογαριασμού, να πάω κοντά σε αυτή την ημερομηνία και όχι νωρίτερα γιατι ο λογαριασμός που θα βγει θα πιάσει αναλογικά τις μέρες του νέου συμβολαίου. Μέχρι εδώ ολα οκ και κατανοητά. Το περίεργο που μου είπαν ειναι ότι εάν πάω τώρα ληστεία τέλος πάντων αρκετές μέρες πριν θα πληρώσω πολύ περισσότερα επειδή η αναλογία θα υπολογιστεί βάσει του κανονικού παγίου (65) και όχι βάση του παγίου της προσφοράς. Δεν καταλαβαίνω όμως το γιατι! Το έχει ακούσει κανένας άλλος;

Αφού έχεις αυμφωνησει, πήγαινε όσο μπορείς πιο σύντομα για να υπογράψεις ανανέωση για να πάρεις κατευθείαν κ το μειωμένο πάγιο. Αυτό με τις ημερομηνίες είναι το πως λειτουργεί το προγράμμα τους που βγάζει τους λογαριασμούς.

#979   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 22/11/2014 - 12:19

Αφού έχεις αυμφωνησει, πήγαινε όσο μπορείς πιο σύντομα για να υπογράψεις ανανέωση για να πάρεις κατευθείαν κ το μειωμένο πάγιο. Αυτό με τις ημερομηνίες είναι το πως λειτουργεί το προγράμμα τους που βγάζει τους λογαριασμούς.

Ήμουν στο cosmote 25 πήγα στο 65 αλλα με 25 ευρώ πάγιο. Μου είπαν όμως ότι εάν πάω τώρα θα χρεώθω αναλογικα για τον υπόλοιπο μήνα (απο 17και μετά) με το κανονικό πάγιο του 65 και όχι με αυτο που συμφώνησα !!

#980   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/11/2014 - 12:31

Φίλε μου αυτά που λες πρέπει να τα στηρίζεις κιόλας ώστε να μην υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση.

Αυτό που όταν κάνεις αίτηση φορητότητας, παραλαμβάνεις και sim κ υπογράφεις και το συμβόλαιο, άλλαξε πριν κανα 2 χρόνια.

ΩΣΤΟΣΟ κατά 99.999999% η εταιρία σου δεν σε αφήνει να φύγεις πριν σε πάρει τηλέφωνο για ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΑ. Το ίδιο τμήμα(φορητότητας) που σε αποδεσμεύει από το δίκτυο που είσαι, είναι κ το τμήμα που πριν πατήσει το "κουμπί" σε παίρνει τηλέφωνο! Και το συμβόλαιο δεν ισχύει αν δεν ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ φίλος εδώ μέσα (βλέπε προηγούμενες απαντήσεις) που δούλευε σε εταιρία, μας υπέδειξε με στοιχεία, οτι ακόμα κ αν ενεργοποιηθεί το νέο συμβόλαιο, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών, πληρώνοντας μόνο ένα ποσοστό του παγίου.

Οπότε σε παρακαλώ δώσε μας στοιχεία για αυτά που λες, ώστε να ξέρουμε αν όντως εχει αλλάξει κάτι.

Με κάλυψε ο Γιάννης πιο πάνω. Όπως και το Link του nsxbass. Οι 3 μέρες γίνονται 6 ώρες.

Απο τη στιγμή που τα στοιχεία σου είναι σωστά, ΑΦΜ κτλ σου κάνουν εν/ποίηση και τέλος.

Αλλάζει πλέον το καθεστώς.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#981   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2014 - 12:54

δεν ξερω αν υπαρχει βαση σε ολα αυτα παντωςσ εμενα  η βονταφον ακομα να με παρει τηλ τουσ πηρα κ χθεσ κ μου  παν θα με παρουν κ ακομα τπτ,αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι οτι εφοσον δεχτηκα την αντιπροσφορα πωσ δωσαν τη γραμμη …..

Τελευταία επεξεργασία από: bellinaki, 22/11/2014 - 12:55

#982   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 22/11/2014 - 13:01

Θα έρθει και η σειρά σου δεν θα έρθει ; Να δεις τι πανηγύρια θα κάνω που έχετε γίνει όλοι σχετικοί και δεν πιστεύετε τίποτα :P

#983   depydms

depydms

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/11/2014 - 16:25

Αυτο είναι γκαντεμα ... Εγώ εκανα αίτηση φορητότητας την Παρασκευή το πρωί και κανονικά περιμένω απο την cosmote να μου στείλει το courier με την sim και τα συμβόλαια για υπογραφή μεςα στην εβδομάδα... Αν γινει αυτο που λένε με τις 6ωρες απο την Δευτέρα δε νομίζω να προλάβει να με πάρει κανένας τηλέφωνο ή ακομα κ να προλάβει δεν δεν ξέρω αν θα προλάβω να στείλω φαξ για να γινει η ακύρωση ... :( μπέρδεμα...

Πάντως εγώ ζήτησα να γινει απο σύνδεση στη Vodafone, κάρτα σε cosmote και μου ειπα ότι πρεπει να παραμεινω σε κάρτα το λιγότερο για 3 μήνες.

#984   sweetlemon

sweetlemon

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 16:42

Εγώ υπόγραψα στην Vodafone(έφυγα από cosmote) έλαβαν εχθές το συμβόλαιο και το βράδυ με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι την Δευτέρα το μεσημέρι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου. Μου φάνηκε περίεργο τόσο γρήγορα. Όταν πήρα την cosmote μου είπαν ότι δεν έχουν λάβει αίτημα φορητοτητας(σημερα) άρα δεν παίζει αντιπροσφορα σωστά? Ψάχνοντας βρήκα στο Internet το παραπάνω δημοσίευμα με ημερομηνία 22-11-14

#985   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 16:47

Να συμπληρώσω και άλλη μια πληροφορία κοινώς ΜΠΟΜΠΑ "Όσοι πήραν μέχρι και σήμερα που ανανέωσαν στο 2014 ανεξάρτητα εάν είναι εταιρικό η Όχι η γραμμή ανεξάρτητα εάν έχουν 2 η και 10 γραμμές συνολικά και πήραν είτε συσκευές τις τάξεως των 500€ και άνω η μεγάλη μείωση και έκπτωση ποσού στο πάγιο στην επόμενη ανανέωση που θα είναι σε 18 η 24 μήνες ανεξάρτητα και τι λογαριασμούς κάνουν μηνιαίως θα πάρουν τα Π...... μου:D

Κοινή γραμμή από όλους τους παρόχους μετά από συνεννόηση :)

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 22/11/2014 - 16:49

#986   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/11/2014 - 16:50

Πάντως ανεξαρτήτως όλου αυτού αν εξακολουθεί να ισχύει το δικαίωμα αποχώρησης χωρίς penalty σε 14 μέρες τότε δε βλέπω να αλλάζει ουσιαστικά κάτι...

Απλά θα έχει λίγη περισσότερη χαρτούρα...

Να συμπληρώσω και άλλη μια πληροφορία κοινώς ΜΠΟΜΠΑ "Όσοι πήραν μέχρι και σήμερα που ανανέωσαν στο 2014 ανεξάρτητα εάν είναι εταιρικό η Όχι η γραμμή ανεξάρτητα εάν έχουν 2 η και 10 γραμμές συνολικά και πήραν είτε συσκευές τις τάξεως των 500€ και άνω η μεγάλη μείωση και έκπτωση ποσού στο πάγιο στην επόμενη ανανέωση που θα είναι σε 18 η 24 μήνες ανεξάρτητα και τι λογαριασμούς κάνουν μηνιαίως θα πάρουν τα Π...... μου :D

Κοινή γραμμή από όλους τους παρόχους μετά από συνεννόηση :)

Εννοείς ότι κόβονται γενικά οι μεγάλες επιδοτήσεις/εκπτώσεις, ή συγκεκριμένα για όποιους τις έχουν ήδη?

#987   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 16:55

Πάντως ανεξαρτήτως όλου αυτού αν εξακολουθεί να ισχύει το δικαίωμα αποχώρησης χωρίς penalty σε 14 μέρες τότε δε βλέπω να αλλάζει ουσιαστικά κάτι...

Απλά θα έχει λίγη περισσότερη χαρτούρα...

Εννοείς ότι κόβονται γενικά οι μεγάλες επιδοτήσεις/εκπτώσεις, ή συγκεκριμένα για όποιους τις έχουν ήδη?

Ναι Νίκο κόβονται μαχαίρι διότι ειχε παραγίνει το κακό.Και γι'αυτούς που είδη έχουν πάρει και μελλοντικά για τους επόμενους που θα έρθουν οι ανανεώσεις συμβολαίων τους σε 2-6 μήνες

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 22/11/2014 - 16:59

#988   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 17:05

Σεπτέμβρη του 2013 έκανα με το κόλπο των αντιπροσφορών το RED 1 με 60% έκπτωση.

Φέτος το Σεπτέμβρη που έληγε είπα να τους παίξω μπας και κατάφερνα ανανέωση της ήδη πολύ καλής προσφοράς μου.

Οι τιμές που έπαιζαν γενικά ήταν πιο πάνω, με έκπτωση μόλις στο 30-40%.

Τελικά χωρίς κανέναν κόπο, μόλις έκανα φορητότητα η Vodafone έκανε τα πάντα για να με κρατήσει...

Όταν λέω τα πάντα? Να ο πρώτος μου λογαριασμός:

g8OqsOW.png

70%!!! Δεν ξέρω για τώρα αλλά μέχρι τον Απρίλιο του 2016 που λήγει αυτή η προσφορά μου, ίσως και να έχουν ξανανοίξει ποιός ξέρει...

#989   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 17:11

Σεπτέμβρη του 2013 έκανα με το κόλπο των αντιπροσφορών το RED 1 με 60% έκπτωση.

Φέτος το Σεπτέμβρη που έληγε είπα να τους παίξω μπας και κατάφερνα ανανέωση της ήδη πολύ καλής προσφοράς μου.

Οι τιμές που έπαιζαν γενικά ήταν πιο πάνω, με έκπτωση μόλις στο 30-40%.

Τελικά χωρίς κανέναν κόπο, μόλις έκανα φορητότητα η Vodafone έκανε τα πάντα για να με κρατήσει...

Όταν λέω τα πάντα? Να ο πρώτος μου λογαριασμός:

g8OqsOW.png

70%!!! Δεν ξέρω για τώρα αλλά μέχρι τον Απρίλιο του 2016 που λήγει αυτή η προσφορά μου, ίσως και να έχουν ξανανοίξει ποιός ξέρει...

Μην το πεις ούτε στον παπά :D

#990   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 17:15

Το περίεργο δεν ήταν σε αυτό το νούμερο και σε άλλο ένα που ήταν σε οικογενειακό.

Το περίεργο ήταν ότι την ίδια έκπτωση και την ίδια τελική τιμή μου έδωσαν και στης γυναίκας που είναι μόνο του σε συνδυασμό με ένα HOL που είναι συνδεδεμένο!

Αντί να με βάλουν να τα ενώσω σε ένα μητρώο (που θα ενώνονταν στην Cosmote) τα άφησαν χώρια και τους έδωσαν από 70%!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες