Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 23/11/2014 - 23:58
Ad
Δημοσίευση 24/11/2014 - 00:35
Αυτό είναι γνωστό. Και μάλιστα κατά 99% και από ότι ακούγεται θα ισχύει από αύριο Δευτέρα.
Το πρόβλημα είναι ότι η ΕΕΤΤ δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση που να ανακοινώνει τους νέους όρους...
Δημοσίευση 24/11/2014 - 00:45
Δε θ'αργήσει και το επίσημο δελτίο τύπου της ΕΕΤΤ.
Τα καταστήματα έχουν λάβει ενημέρωση απο τη προηγούμενη Τετάρτη - Πέμπτη.
Απο την άλλη συνεννόηση μεταξύ των παρόχων υπάρχει. Η χασούρα εκατομμυρίων τόσα χρόνια, μεγάλη..
Εμένα αυτό που μου έχει καρφωθεί (αλλά δεν το έλεγα γιατί έχουμε και μέλη φιλικά προσκείμενα σε παρόχους) , είναι ότι το όλο θέμα με την ΕΕΤΤ λίγο μου μυρίζει.
Για ποιό λόγο να αλλάξει? Για ποιό λόγο δεν υπάρχει ήδη δελτίο? Η ΕΕΤΤ δεν καθυστερεί συνήθως.
Από την άλλη είναι γνωστό ότι λίγο πολύ μιλάμε για καρτέλ. Μήπως απλά πρόκειται για μία συνεννόηση μεταξύ τους που "βαφτίστηκε" ΕΕΤΤ?
Στην τελική δεν βλέπω το πως βελτιώνει με μία τέτοια απόφαση τις τηλεπικοινωνίες μία τέτοια απόφαση. Αν μη τι άλλο πάνω που είχε αρχίσει μέσω των επιδοτήσεων να μειώνεται το κόστος και να εναρμονίζεται με τον υπόλοιπο κόσμο, τώρα γυρνάμε πίσω.
Τέλος, εγώ επιμένω ότι επί της ουσίας δύσκολα βλέπω να αλλάζει κάτι.
Απλά μιλάμε για επίσπευση της διαδικασίας. Θα τρέχουν το recall στο 2ωρο για να προλάβουν την ακύρωση και τέλος.
Οκ μπορεί όχι από την πρώτη μέρα μιας και πρέπει να οργανωθούν τα αντίστοιχα τμήματα αλλά ο καιρός γαρ εγγύς.
Ειδικά όσο υπάρχει το παριθώριο λύσης του συμβολαίου στις 14 μέρες, ουσιαστικά δεν βλέπω την αλλαγή.
Δημοσίευση 24/11/2014 - 00:54
Από την άλλη είναι γνωστό ότι λίγο πολύ μιλάμε για καρτέλ. Μήπως απλά πρόκειται για μία συνεννόηση μεταξύ τους που "βαφτίστηκε" ΕΕΤΤ?
Ακριβώς αυτό εννοώ πιο πάνω, ακριβώς γι' αυτό δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση της ΕΕΤΤ.
Πάντα τα καρτέλ έκαναν αυτό που ήθελαν. Θέλουν να τα κόψουν όλα αυτά πλέον.. Αυτό καταλαβαίνω.
Γενικότερα πάντως έρχονται αλλαγές. Θα 'χει πλάκα το 2015.
Δημοσίευση 24/11/2014 - 06:52
Ακριβώς αυτό εννοώ πιο πάνω, ακριβώς γι' αυτό δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση της ΕΕΤΤ.
Πάντα τα καρτέλ έκαναν αυτό που ήθελαν. Θέλουν να τα κόψουν όλα αυτά πλέον.. Αυτό καταλαβαίνω.
Γενικότερα πάντως έρχονται αλλαγές. Θα 'χει πλάκα το 2015.
Να μην ξανά γράψεις στο φόρουμ κλείδωσε όπως είσαι. Έπιασες τα 65500 είναι καλός αριθμός.joker παίζεις καθόλου;
Δημοσίευση 24/11/2014 - 07:30
Δεν εχεις και αδικο σε οσα λες. Απο την αλλη ομως δεν τους ενδιαφερει το recall διοτι ετσι και αλλιως πλεον φευγεις απο την μια εταιρια,πας στην αλλη και κετα σε καλουν για αντιπροσφορα απο την προηγουμενη.Εμένα αυτό που μου έχει καρφωθεί (αλλά δεν το έλεγα γιατί έχουμε και μέλη φιλικά προσκείμενα σε παρόχους) , είναι ότι το όλο θέμα με την ΕΕΤΤ λίγο μου μυρίζει.
Για ποιό λόγο να αλλάξει? Για ποιό λόγο δεν υπάρχει ήδη δελτίο? Η ΕΕΤΤ δεν καθυστερεί συνήθως.
Στην τελική δεν βλέπω το πως βελτιώνει με μία τέτοια απόφαση τις τηλεπικοινωνίες μία τέτοια απόφαση. Αν μη τι άλλο πάνω που είχε αρχίσει μέσω των επιδοτήσεων να μειώνεται το κόστος και να εναρμονίζεται με τον υπόλοιπο κόσμο, τώρα γυρνάμε πίσω.
Τέλος, εγώ επιμένω ότι επί της ουσίας δύσκολα βλέπω να αλλάζει κάτι.
Απλά μιλάμε για επίσπευση της διαδικασίας. Θα τρέχουν το recall στο 2ωρο για να προλάβουν την ακύρωση και τέλος.
Οκ μπορεί όχι από την πρώτη μέρα μιας και πρέπει να οργανωθούν τα αντίστοιχα τμήματα αλλά ο καιρός γαρ εγγύς.
Ειδικά όσο υπάρχει το παριθώριο λύσης του συμβολαίου στις 14 μέρες, ουσιαστικά δεν βλέπω την αλλαγή.
Δεν μπορω να πω οτι ειναι καρτελ αλλα περιςςοτερο ικανοποιηση συμφεροντων μεταξυ ολων.....και δεν ειναι τυχαιο αυτο που εχει γινει μετις ενοπλες δυναμεις που καθε σωμα εχει κανει συμφωνια με μια συγκεκριμενη εταιρια.αρα εκει τα μοιρασαν. Διατηρω και εγω τις επιφυλαξεις-ανησυχιες σε οσα ακουω ψαχνοντας το λιγο περισσοτερο.
Δημοσίευση 24/11/2014 - 08:17
καλημερα σ ολους!!να δειτε παιδια πως πλεον οι επιδοτησεις θα ειναι κανενα 20ευρω...
θα τα ριξουν στον πατο και εμεις θα παλευουμε να παρουμε κατι..
Δημοσίευση 24/11/2014 - 09:41
Δημοσίευση 24/11/2014 - 09:49
το θεμα ειναι φιλε ομως οτι με το ποσο που σου εδιναν επαιρνες και ενα τηλεφωνακι σενιε...τωρα τι?
ειναι θεμα παντως παιδια μεγαλο αυτο με τις εταιρειες...
Δημοσίευση 24/11/2014 - 10:14
Δημοσίευση 24/11/2014 - 10:35
Έτσι ειναι όπως τα λες. Είτε έπαιρνες τηλεφωνο είτε καλη έκπτωση στο πάγιο. Απλά υποτίθεται οτι κάποιος ελέγχει την τρόικα της κινητής στην Ελλάδα.
Κοιταξε η δικια μου επιδοτηση ειναι τον επομενο Οκτωβριο.Μεχρι τοτε μονο χειροτερα παει..Παντως καλο θα ηταν οι εταιρειες να καταλαβαινουν τον καθε πελατη ξεχωριστα να βλεπουν και να ανταμειβουν..Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου αλλα τι λεω τωρα..Και οχι να κανεις αιτηση για αλλη εταιρεια και μετα να σε παιρνουν απ την δικια σου και δωστου και ξανα μετα παλι..
Δημοσίευση 24/11/2014 - 10:58
Δημοσίευση 24/11/2014 - 11:23
καρτελ κανονικο μονο κοκα δε πουλανε ολα τα αλλα ιδια...αν εβαζε και το ελλαδισταν μεσα το skype call δε θα τα καναν αυτα.. μας βλεπω με δορυφορικη πιο φθηνα θα ρχεται και δε θα χει και τοσο κλεψιμο απο τους "παροχους"... και τους τζαμπατζηδες τους ξερουν φακελωμενους μας εχουν ολους μας εδω και καποια χρονια με το νομο οποτε αυτο οτι ειχε παραγινει το κακο που λετε ναι αλλα μονο με τους νεοελληνες τζαμπατζηδες που θελανε καθε τρεις και λιγο καινουργιο iphone χαχαχα και ο καθε πωλητης εχωνε προσφορες..δικο τους το λαθος.
Τελευταία επεξεργασία από: geoge, 24/11/2014 - 11:31.
Δημοσίευση 24/11/2014 - 11:49
Παιδιά εγώ εκανα αίτηση φορητότητας την Παρασκευή κ σήμερα το πρωί πριν προλάβω να κλείσω ραντεβού ή τπτ άλλο με πήραν τηλέφωνο απο voda να με ρωτήσουν γιατι φεύγω κ να μου κάνουν προσφορά... Μου είπαν ότι το αίτημα φορητότητας είχε απορριφθεί αλλα απο την cosmote μου είπαν ότι δεν είχε... :s πάντως προσφορά έγινε κανονικά... Απο σήμερα κ πέρα δεν ξέρω...
μακαρι να εχεις καλα αποτελεσματα!!η φορητοτητα δυσκολα απορριπτεται οποτε βλακειες σου ειπαν και καλα να ψαρωσεις...
Θεωρω παντως μ αυτα που εχω ακουσει οτι χωριζομαστε σε δυο κατηγοριες σ αυτους που επιδιωκουν λεφτα σαν επιδοτηση για συσκευη και σ εκεινους που επιδιωκουν φθηνοτερο συμβολαιο...
Για να δουμε...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)