Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Please log in to reply
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1051   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 29/11/2014 - 20:30

καλησπέρα! ήρθε και η δική μου ώρα να παίξω το παιχνίδι για καλύτερη προσφορα! είμαι vodafone, μπορείτε να μου δώσετε κάποιο τηλ. από cosmote ? ευχαριστώ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1052   chadpsy

chadpsy

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/11/2014 - 08:59

Κι εγώ το ίδιο. Ξέρει κανείς τα τηλ που πρέπει να στείλουμε τα φαξ για ακύρωση φορητότητας. Εγώ ειμαι cosmote και θα κανω αίτηση στη vodafone. Όταν με ξαναπάρει η cosmote από ότι έχω καταλάβει πρέπει να στείλω ενα φαξ ακύρωσης και μια φωτοτυπία ταυτότητας και στη vodafone και στη cosmote. Αυτά τα τηλ τα ξέρει κανείς????

#1053   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 30/11/2014 - 11:52

Στο http://www.foritotita.gr υπαρχουν ολες οι πληροφοριες που ψαχνετε

#1054   chadpsy

chadpsy

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2014 - 14:37

Thx φίλε. Να βάλω και το link για τα φαξ http://www.foritotita.gr/?page_id=95

#1055   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 03/12/2014 - 16:11

Εγω ειμαι σε αυτο το σταδιο πριν την υπογραφη αλλα η κοσμοτε δεν βλεπω να παιρνει τηλεφωνο!!!δευτερα θα ερθει ο κουριερ και δεν βλεπω να γινεται καμμια αντιπροσφορα

Τελικα φιλε σε πηρε cosmote για αντιπροσφορα?

Γνωριζει κανεις σε τι προσφορα μπορει να βρει κανεις το red1 η αντιστοιχα plus 65 με μια μονο γραμμη?Εμενα με φπα μου ρχεται στα 61 ευρω περιπου(plus 65)

#1056   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2014 - 16:13

Ναι με πηρε

#1057   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2014 - 16:19

25.5 το 65 plus ολα μεσα το δεχτηκα γιατι γουαταρω γενικοτερα κοσμοτε εστειλα το φαξ ακυρωσης στη βοντα στο 2142148585 εστειλα στην κοσμοτε το αποδεικτικο παραλαβης με πηρε η βοντα και τους ειπα οτι εστειλα ακυρωτικο και μου ειπαν οκ.ολα αυτα χτες προχτες!!!και σημερα το πρωι το τηλεφωνο παπαλα!!!παιρνω κοσμοτε απο αλλο τηλεφωνο και μου λενε το θεικο απο σημερα ειστε βοντα!!!!!!!!!!δεν εγινε η ακυρωση!!!ενω δεν εχω υπογραψει κανενα συμβολαιο με τη βοντα γιατι το εστειλα πισω με τον κουριερ!!!!!!!!!παω βοντα παιρνω καρτα σιμ να κανω δουλεια μου με παιρνει η κοσμουε και μου λεει θα κανουμε φορητοτητα με την τιμη που σας ειπαμε και δωρο καρτα για internet on the go να μοιραζω με αλλη συσκευη τα 2 gb .τωρα περιμενω τα νεα συμβολαια απο την κοσμο και να δω τι θα γινει με την βοντα

#1058   amnik

amnik

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 03/12/2014 - 16:46

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Έχω cosmote on the go και μου δίνουν επιδότηση 350 ευρώ αποκλειστικά για ipad..

Τους έχω τρελάνει στα τηλεφωνήματα να μου το αλλάξουν ώστε να μπορώ να πάρω iphone αλλά τίποτα...

Έχει να προτείνει κανείς καμία λύση; Είναι κάποιος που να δουλεύει σε Γερμανό να μας δώσει τα φώτα του;;;Αν μπω στη διαδικασία να παρω ipad για να το πουλήσω θα χάσω τουλάχιστον 100 ευρώ...

#1059   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2014 - 18:58

25.5 το 65 plus ολα μεσα το δεχτηκα γιατι γουαταρω γενικοτερα κοσμοτε εστειλα το φαξ ακυρωσης στη βοντα στο 2142148585 εστειλα στην κοσμοτε το αποδεικτικο παραλαβης με πηρε η βοντα και τους ειπα οτι εστειλα ακυρωτικο και μου ειπαν οκ.ολα αυτα χτες προχτες!!!και σημερα το πρωι το τηλεφωνο παπαλα!!!παιρνω κοσμοτε απο αλλο τηλεφωνο και μου λενε το θεικο απο σημερα ειστε βοντα!!!!!!!!!!δεν εγινε η ακυρωση!!!ενω δεν εχω υπογραψει κανενα συμβολαιο με τη βοντα γιατι το εστειλα πισω με τον κουριερ!!!!!!!!!παω βοντα παιρνω καρτα σιμ να κανω δουλεια μου με παιρνει η κοσμουε και μου λεει θα κανουμε φορητοτητα με την τιμη που σας ειπαμε και δωρο καρτα για internet on the go να μοιραζω με αλλη συσκευη τα 2 gb .τωρα περιμενω τα νεα συμβολαια απο την κοσμο και να δω τι θα γινει με την βοντα

25,5 ευρω με ΦΠΑ κ μια γραμμη μονο??

#1060   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2014 - 20:26

Ναι μονο μια γραμμη!!!η βοντα μου εδινε το red 1 23.5 ολα μεσα και η κοσμο 25.5 αλλα προτιμησα να μεινω κοσμο αλλο που δεν εγινε!!!!χχααχχαχ και τωρα μου δινουν παλι το ιδιο για να ξαναπαω μαζι με μια καρτα για να μοιραζω τα μεγαμπαιτ

#1061   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2014 - 20:56

Ναι μονο μια γραμμη!!!η βοντα μου εδινε το red 1 23.5 ολα μεσα και η κοσμο 25.5 αλλα προτιμησα να μεινω κοσμο αλλο που δεν εγινε!!!!χχααχχαχ και τωρα μου δινουν παλι το ιδιο για να ξαναπαω μαζι με μια καρτα για να μοιραζω τα μεγαμπαιτ

πολλυ καλή προσφορά δεν τους λες εχω και ενα φίλο που ενδιαφέρεται να έρθω και εγω ; Εγω τους πήρα δεν το δίνουν το πολλυ πολλυ να βρούμε και κανα 2-3 ακόμα απο εδώ μέσα και να σου μειώσουν ακόμα περισσότερο το δικό σου

#1062   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2014 - 21:00

Βασικη απορια.Πως θα γινει να μου κανει η voda καλη προσφορα για να μπορω να πατησω επανω σ αυτην ωστε να παζαρεψω με την cosmo?Αν παρω απο μονος μου τηλ δεν νομιζωνα πετυχω κατι καλο(το ξαναεκανα αρχες καλοκαιριου κ οι διαφορες ηταν ελαχιστες).Πρεπει να μου κατσει να με παρουν απο μονοι τους?

#1063   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2014 - 21:41

Ναι και εμενα εκατσε με τη βοντα. Με πηραν πρωτη φορα και μου λενε 35 και τους λεω πριν 2 μηνες το δινατε 29 . Με παιρνει μετα απο μια ωρα η ιδια και μου λεει 23.5 μεχρι τις 2 το μεσημερι οκ τις λεω . Και ετσι εγινε το deal

#1064   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2014 - 23:36

Ναι και εμενα εκατσε με τη βοντα. Με πηραν πρωτη φορα και μου λενε 35 και τους λεω πριν 2 μηνες το δινατε 29 . Με παιρνει μετα απο μια ωρα η ιδια και μου λεει 23.5 μεχρι τις 2 το μεσημερι οκ τις λεω . Και ετσι εγινε το deal

Θα περιμενω τοτε μπας κ με παρουν

#1065   prophil

prophil

iPH Contributor

• 1,199 μηνύματα
  • Twitter:@prophil
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 03/12/2014 - 23:42

τελικά ποια εταιρία κάνει τις καλύτερες αντιπροσφορές για να μην χάνει πελάτες?

1.Vodafone?

2.Cosmote?

3.Wind?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια