Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1066   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 04/12/2014 - 00:16

Εγω παντως τις καλυτερες προσφορες τις εχω παρει απο κοσμοτε...Μολις ανανεωσα 2 γραμμες στο κοσμοτε πλας 65 με 21 ευρω την καθε μια...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1067   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/12/2014 - 01:05

Καλησπερα και από μένα, έχω πάρει 2 φορές τηλ. την cosmote για πρόσφορα (είμαι voda) και το καλύτερο που μου κάνουν είναι οι πρόσφορες που έχει το internet, δεν πέφτουν ούτε εύρω! γιατί ρε παιδιά, για βοηθήστε ! ευχαριστώ 

#1068   chadpsy

chadpsy

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/12/2014 - 09:33

Καλησπερα και από μένα, έχω πάρει 2 φορές τηλ. την cosmote για πρόσφορα (είμαι voda) και το καλύτερο που μου κάνουν είναι οι πρόσφορες που έχει το internet, δεν πέφτουν ούτε εύρω! γιατί ρε παιδιά, για βοηθήστε ! ευχαριστώ 

Τι θέλεις να κάνεις? Να μείνεις voda? Αν ναι μη σε νοιάζει. κάνε αίτημα φορητοτητας. Εγώ έκανα σε voda απο cosmote και μου έδιναν τα red1 110 ευρώ. Μέτα από 2 ώρες (λόγω μάλλον του καινούριου νόμου περί 6 εργάσιμων ωρων) με πήρε η cosmote και πηρα 2 65 plus με 22 ευρώ το καθένα και 2 πάγια δώρο. 

Με το νέο νόμο όλα γίνονται πιο γρήγορα. Στο τηλ η cosmote σου λεει τι πρέπει να κάνεις για την ακύρωση και φυσικά να μην παραλαβεις το courier με τισ sim. Το καλο για τον καταναλωτή είναι η διευκρίνηση που λεει ότι οι sim αποστέλλονται μετά την αποδοχή του αιτήματος απο την παροχο δοτη. οπότε ο παροχοσ δοτης πλεον σε παιρνει ταχυτατα. 

Εν κατακλειδι αν θες να μεινεις voda μη σε νοιαζει τι προσφορα θα σου κανει η cosmote. 

#1069   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/12/2014 - 09:45

καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση! είμαι πάνω από 10 χρόνια voda, άλλα αν μου κάνει η cosmote το πλους 65 στα 22 πάω και cosmote, άλλα από ότι κατάλαβα δεν μου κατεβάζει ούτε εύρω άρα μάλλον θα κάνω αυτό που λες και να μείνω voda!

#1070   ckostikas

ckostikas

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2014 - 09:49

Εγώ πάντως παιδες την παρασκευή έκανα το αίτημα στην cosmote για να φύγω από voda , χτες με πήραν τηλέφωνο απο το κούριερ για να παραλάβω αλλα η voda άφαντη... Εννοείται οτι δεν παραλαμβάνω αλλά περίεργο μου φαίνεται οτι δεν με πήραν για αντιπροσφορά.

Ας μη μιλήσω για την επιδότηση που μου έδωσαν απο cosmote καλύτερα...

#1071   chadpsy

chadpsy

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2014 - 11:46

Πάρε τη voda και ρώτα τους αν έχουν απαντήσει στο αίτημα φορητότητας γιατι κανονικά θα έπρεπε να έχεις παει κοσμοτε, και γιατι σε καθυστερούν κλπ κλπ. να δεις τι θα πουν. Εννοείται όμως ότι ΔΕΝ παραλαμβάνεις καρτες σιμ απο κοσμοτε. 

#1072   ckostikas

ckostikas

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2014 - 12:58

Πάρε τη voda και ρώτα τους αν έχουν απαντήσει στο αίτημα φορητότητας γιατι κανονικά θα έπρεπε να έχεις παει κοσμοτε, και γιατι σε καθυστερούν κλπ κλπ. να δεις τι θα πουν. Εννοείται όμως ότι ΔΕΝ παραλαμβάνεις καρτες σιμ απο κοσμοτε. 

Συμβαίνει το εξής παράδοξο! Αν και το συμβόλαιο με την σιμ με περιμένει από χτές στην κούριερ μιλάω τώρα με voda και μου λένε πως εμείς δεν έχουμε κανένα αίτημα για τον αριθμό σας...

#1073   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2014 - 13:26

Εγω παντως τις καλυτερες προσφορες τις εχω παρει απο κοσμοτε...Μολις ανανεωσα 2 γραμμες στο κοσμοτε πλας 65 με 21 ευρω την καθε μια...

Πες ακριβως τι διαδικασία βρε φίλε.

Εγώ προσπάθησα να πάρω φορητότητα σε vodafone από Cosmote μου είπαν ότι υπήρχε η προσφορά για RED1 (35 ευρώ μαζί με σταθερο HOL για μια γραμμή ή 2 γραμμες 64)  και μέχρι να το αποφασίσω για να κάνω την αίτηση τηλεφωνικά 15:00 λέει ότι έληξε στις 12:00 που προσπάθησαν να με ενημερώσουν αλλά δεν με έβρισκαν στο κινητό και ήθελαν να μου πασάρουν ένα επαγγελματικό πρόγραμμα με 38 ευρώ με 1.5 Gb αντι για 2 ( RED1) συν διεθνείς κλήσεις κάτι λεπτά

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 04/12/2014 - 13:29

#1074   chadpsy

chadpsy

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2014 - 15:57

Και για το τυπικο: Μολις πριν απο λιγο ακυρωθηκε επισημα η φορητοτητα σε  vodα kai εγινε η ανανέωση σε κοσμοτε. Η ολη διαδικασια ξεκίνησε τρίτη βράδυ με το αίτημα φορητοτητας προς voda. 

#1075   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/12/2014 - 16:37

κ για την ιστορια προχθεσ ξεμπερδεψα στα 49 κ κατι τελικη τιμη κ 300 επιδοτηση σε βοντα...

#1076   dimitriseas

dimitriseas

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 09/12/2014 - 21:26

Καλησπερα.. παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι. αυτη τη στιγμη εχω  κοσμοτε  plus20+500mb(30.24ευρω) πηρα τηλ στη vod να μου δωσουν προσφορα  το red1 μου ειπανε καπου 65. Συμφωνω . Δινω τα στοιχεια να το κανω και με παιρνει η cosmote για αντιπροσφορα.. Μου λεει ποσο σας εδωσε η vod τους λεω 28 . Μου λενε εμεις μπορουμε να το κανουμε 43ευρω. Εχω κανει κατι λαθος ? Μηπως με ξαναπαρει η κοσμοτε? Φυσικα δε θα δεχθω το συμβολαιο της vod με 65 αλλα δεν θελω να δωσω ουτε 43 οτανα ακουω οτι για τα ιδια προγραμματα (plus65 - red1) αλλοι δινουν 25 ευρω. Ευχαριστω

#1077   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2014 - 16:12

Καλησπέρα και από μένα.Λοιπόν έχω 2 γραμμές στην Cosmote (45 προς όλους η μία και 20 η άλλη).Είναι σε οικογενειακό πακέτο και μαζί με τις παρεχόμενες εκπτώσεις βγαίνουν στα 50 ευρώ το μήνα οι 2 μαζί.Βγήκαν λοιπόν οι επιδοτήσεις και επειδή είναι αρκετά χαμηλές(110 ευρώ η μία και 45 ευρώ η άλλη) απευθύνθηκα στη Vodafone η οποία μου έκανε την εξής προσφορά άν μεταφερθώ στο δίκτυό της: Red 1 + μια δεύτερη γραμμή με 400 λεπτά προς όλους+300MB internet σύνολο 66ευρώ τελική τιμή με φόρους συν 350 ευρώ επιδότηση για συσκευή iphone.Πιστεύετε οτι είναι καλή?Να κάνω την κίνηση για φορητότητα?

#1078   laniel

laniel

iPH Addict

• 710 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:40

Καλημερα εμενα εληξε το συμβολαιο στη voda απο τον ιουλιο του 2013 επισης και του πατερα μου το ιδιο και μου δινουν το iphone 6 με 223 ευρω αν ανανεωσο και τα δυο. Τι λετε να το κανω; Η αληθεια ειναι οτι θελω ενα 6αρι

#1079   laniel

laniel

iPH Addict

• 710 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:44

Στην ουσια μου δινουν 480 ευρω περιπου επιδοτηση για δυο συμβολαια να το κανω παιδια τι λετε;
Ευχαριστω

#1080   stavros1807

stavros1807

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2014 - 15:46

Μετα απο αιτηση φορητοτητας cyta, προσφορα vodafone RED 1 στα 25,48. το δεχτηκα φυσικα. Ακυρωσα τηλεφωνικα το αιτημα φορητοτητας της cyta. Πως βλεπω αν οντως αλλαξε το προγραμμα μου στη vodafone?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες