Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1186   nemecis202

nemecis202

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 07/02/2015 - 18:22

Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύτικα. Εγώ σήμερα έκανα αίτηση στη Wind απο Cosmote, με πήραν αλλά τους είπα επειδή θα είμαι εκτός που είναι  και αλήθεια να μου στείλουν τη sim σε μετά τις 16. Αυτό σημαίνει ότι η Cosmote μετά θα πάρει το αίτημα για τη φορητότητα? Πριν χρόνια που το είχα κάνει με έιχαν πάρει αμέσως τηλέφωνο απο την Cosmote. Νόμιζα ότι έτσι γίνεται. Αλλιώς να τους πάρω να τους πω να το στείλουν νωρίτερα γιατί 23 Φλεβάρη λήγει το συμβόλαιο μου!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1187   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/02/2015 - 18:49

Είπαμε, πλέον το στέλνουν μετά. Το αίτημα το υπογράφεις όταν σου στέλνουν τις sim και το νέο συμβόλαιο το οποίο το υπογράφεις κ αυτό αλλά ενεργοποείται μονο αν αλλάξεις δίκτυο

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 07/02/2015 - 18:50

#1188   kombra

kombra

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 19:54

Άρα έπρεπε να υπογράψω για να αρχίσουν οι αντιπροσφορές !!!!! Και μάλιστα με πήραν ήδη ξανά αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω ..! Αν δεν θέλω να ενεργοποιησω απλά δεν θα βάλω τις κάρτες σωστά ; Τότε αρχίζω το ποιος θα με δώσει την καλύτερη προσφορά ; Θα εχει διάφορα πιστεύεται ή αντιπροσφορά απο την αρχική προσφορά ; Γιατι υποτίθεται οτι το πακέτο plus35 ειναι ήδη σε προσφορά , αν και η αλήθεια ειναι οτι ψάχνω το plus45 !!

#1189   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/02/2015 - 22:23

Αν υπογραψουμε συμβολαια και δεχτουμε καρτες sim,αν τα βρουμε με αντιπροσφορα με την εταιρια μας,τις sim τις επιστρεφουμε πισω;

#1190   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 22:38

Αν υπογραψουμε συμβολαια και δεχτουμε καρτες sim,αν τα βρουμε με αντιπροσφορα με την εταιρια μας,τις sim τις επιστρεφουμε πισω;

Δεν στις ζητάνε.

#1191   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 22:41

Άρα έπρεπε να υπογράψω για να αρχίσουν οι αντιπροσφορές !!!!! Και μάλιστα με πήραν ήδη ξανά αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω ..! Αν δεν θέλω να ενεργοποιησω απλά δεν θα βάλω τις κάρτες σωστά ; Τότε αρχίζω το ποιος θα με δώσει την καλύτερη προσφορά ; Θα εχει διάφορα πιστεύεται ή αντιπροσφορά απο την αρχική προσφορά ; Γιατι υποτίθεται οτι το πακέτο plus35 ειναι ήδη σε προσφορά , αν και η αλήθεια ειναι οτι ψάχνω το plus45 !!

Θα είναι σίγουρα κατά πολύ καλύτερη! Μη χάνεις πολύ χρόνο όμως σε παζάρια γιατί σφίξανε χρονικά οι διορίες για να αλλάξεις δίκτυο. Πίεσε τους στο πρώτο τηλ που θα σε πάρουν για αντιπροσφορά!

#1192   akis1821

akis1821

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/02/2015 - 21:18

Οπότε με τα καινούργια δεδομένα, παραλαμβάνουμε από τον κούριερ τη κάρτα sim και υπογράφουμε τα συμβόλαια και την αίτηση φορητότητας. Αυτά τα κατάλαβα.

1. Το θέμα είναι από τη στιγμή της παραλαβής, πόσο χρόνο έχουμε να δεχτούμε προσφορά από την παλιά μας εταιρία  πριν μας κόψουν το τηλέφωνο?
  2. Το συμβόλαιο στην νέα εταιρία ενεργοποιήται και χωρις να βάλουμε τη νέα sim στο τηλέφωνο? 

#1193   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/02/2015 - 23:15

Οπότε με τα καινούργια δεδομένα, παραλαμβάνουμε από τον κούριερ τη κάρτα sim και υπογράφουμε τα συμβόλαια και την αίτηση φορητότητας. Αυτά τα κατάλαβα.

• Το θέμα είναι από τη στιγμή της παραλαβής, πόσο χρόνο έχουμε να δεχτούμε προσφορά από την παλιά μας εταιρία  πριν μας κόψουν το τηλέφωνο?
  • Το συμβόλαιο στην νέα εταιρία ενεργοποιήται και χωρις να βάλουμε τη νέα sim στο τηλέφωνο? 
1.Τι σε νοιαζει; Αυτοι ξερουν ποτε θα σε παρουν ετσι και αλλιως αυτοι καιγονται
2.Δεν εχει σχεση αν τι βαλεις στο τηλ.Απλα κοβεται το σημα απο την μια και ενεργοποιειται στη αλλη

#1194   akis1821

akis1821

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2015 - 14:41

1.Τι σε νοιαζει; Αυτοι ξερουν ποτε θα σε παρουν ετσι και αλλιως αυτοι καιγονται
2.Δεν εχει σχεση αν τι βαλεις στο τηλ.Απλα κοβεται το σημα απο την μια και ενεργοποιειται στη αλλη

Η αγωνία μου είναι να προλάβει να μου κάνει αντιπροσφορά η παλιά μου εταιρία (vodafone) ώστε μετά να κάνω μία απλή αίτηση ακύρωσης φορητότητας και να μην μπλέκω με υπαναχωρήσεις.

Για να καταλάβω, από τη στιγμή που παραλαμβάνω τις sim από τον κούριερ και υπογράφω, συνήθως την επόμενη μέρα με παίρνουν για αντιπροσφορά?

#1195   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2015 - 15:38

Η αγωνία μου είναι να προλάβει να μου κάνει αντιπροσφορά η παλιά μου εταιρία (vodafone) ώστε μετά να κάνω μία απλή αίτηση ακύρωσης φορητότητας και να μην μπλέκω με υπαναχωρήσεις.

Για να καταλάβω, από τη στιγμή που παραλαμβάνω τις sim από τον κούριερ και υπογράφω, συνήθως την επόμενη μέρα με παίρνουν για αντιπροσφορά?

Έχουν μειωθεί οι χρόνοι απόκρισης οπότε υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν και την ίδια μέρα για να σου κάνουν την αντιπροσφορά

#1196   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2015 - 07:35

Εμένα με πήραν μέσα σε δύο ώρες, από τη στιγμή που έκανα φορητότητα

#1197   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 11/02/2015 - 07:43

Εμενα ληγει 9 μαρτιου το προγραμμα στη Comote. Ποτε να παρω voda να ξεκινησω διαδικασιες?

Δε θελω με τπτ να περασει απο 9 μαρτιου γιατι εχω 2 comsote 65 που τωρα πληρωνω 20€.

#1198   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/02/2015 - 09:15

Τολη μόνο με φορητοτητα θα πάρεις ξανά τέτοια έκπτωση. 

#1199   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 11/02/2015 - 09:22

Ναι αυτο θα κανω. Απλα ποτε να παρω να κανω φορητοτητα.
Ετσι εκανα και πριν 18 μηνες. Φορητοτητα voda και αντιπροσφορα απο cosmote και κλεισαμε.

#1200   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/02/2015 - 09:23

τέλος του μήνα. 

Ad

Ad

Team