Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/03/2015 - 16:59

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα φορητότητα προς Cosmote. Ειχα υπογράψει και αίτηση.

Απλά χρειάστηκε να πάω να υπογράψω πάλι ένα χαρτί που ακύρωσης της αίτησης φορητότητας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   natashaky

natashaky

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/03/2015 - 20:17

Καλησπέρα κι από μένα! Ήρθε η ώρα που τελειώνει και το δικό μας συμβόλαιο με την cosmote, έχουμε το 45+ σε οικογενειακό πρόγραμμα και πληρώνουμε 45 € στο σύνολο (δηλαδή -50%). Την προσφορά αυτή την πετύχαμε πριν 1,5 χρόνο, μετά από την αποχώρησή μας και την υπογραφή συμβολαίων με τη vodafone. Ύστερα από απίστευτη ταλαιπωρία περίπου 20 ημερών μας αποδέσμευσε η vodafone. Επειδή δεν θέλω να ξαναπεράσω το ίδιο, πήγα σε κατάστημα της wind αυτή τη φορά και μου κάνανε μια πολύ καλή προσφορά αλλά παρόλα αυτά δεν υπέγραψα γιατί στην ουσία δε θέλω να φύγω από την cosmote. Τηλεφώνησα στην cosmote μήπως και μου κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά και τους είπα πως θα φύγουμε αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους..... Πήγα ρώτησα και στη vodafone και αυτοί μου κάνουν μια καλή προσφορά σε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη μεταφορά  όμως της μιας σταθερής γραμμής στο vodafone bbs. Σήμερα πήγα στο κατάστημα της wind και μου είπαν ότι η προσφορά δεν ισχύει πια και μου την έδωσαν πολύ...προφανώς επειδή δεν έπιασαν τους στόχους τους κοιτούσαν να πιάσουν πελάτες και τώρα που άλλαξε ο μήνας δεν πολυνοιάζονται, ενώ μέχρι την Παρασκευή με ζαλίζανε στα τηλέφωνα και ότι τους ζητούσα γινόταν αλλά μου είπαν μέχρι τις 12 π.μ της Παρασκευής θα ισχύει η προσφορά αυτή.  Έτσι μένει η προσφορά μόνο της voda που δεν θέλω και πάρα πολύ να πάω σε αυτούς μετά από αυτά που πέρασα μαζί τους πριν 1,5 χρόνο.   

Έτσι αφού είδα κι απόειδα ζήτησα από τη σελίδα της wind να μου τηλεφωνήσουν, αμέσως πήρανε αλλά δεν ήταν και κάτι αξιόλογο να μου πουν, αυτά που έγραφε η σελίδα τους μόνο.

Το ερώτημά μου μετά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είναι:  

α) Να πάρω τηλ στη wind και να δώσω τηλεφωνικά τα στοιχεία μου για να στείλουν συμβόλαια? Μου είπαν πως το αίτημα φορητότητας το στέλνουν αμέσως στη cosmote, και μετά στέλνουν και τα συμβόλαια με τις sim. Μήπως έτσι μου κάνει αντιπρόταση η cosmote? Να έχω και τον courier εννοείται στην αναμονή 1-2 μέρες.

β) Αν τελικά δεν μου τηλεφωνήσουν από την cosmote ή δεν τα βρούμε, και επειδή δε θέλω να μείνω στη wind, μπορώ τελικά να δεχτώ την προσφορά της vodafone?  

γ) Υπάρχει περίπτωση να με συνδέσουν με το καινούργιο πάροχο χωρίς να υπογράψω και να την πατήσω τελικά?

Please απαντήστε μου, έχω καταμπερδευτεί και το συμβόλαιο της cosmote λήγει στις 10 Μαρτίου και δεν θέλω να πάει στα 90 € ο λογαριασμός με τίποτα!!!!  

Τελευταία επεξεργασία από: natashaky, 03/03/2015 - 20:25

#1278   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/03/2015 - 20:34

Καλησπέρα κι από μένα! Ήρθε η ώρα που τελειώνει και το δικό μας συμβόλαιο με την cosmote, έχουμε το 45+ σε οικογενειακό πρόγραμμα και πληρώνουμε 45 € στο σύνολο (δηλαδή -50%). Την προσφορά αυτή την πετύχαμε πριν 1,5 χρόνο, μετά από την αποχώρησή μας και την υπογραφή συμβολαίων με τη vodafone. Ύστερα από απίστευτη ταλαιπωρία περίπου 20 ημερών μας αποδέσμευσε η vodafone. Επειδή δεν θέλω να ξαναπεράσω το ίδιο, πήγα σε κατάστημα της wind αυτή τη φορά και μου κάνανε μια πολύ καλή προσφορά αλλά παρόλα αυτά δεν υπέγραψα γιατί στην ουσία δε θέλω να φύγω από την cosmote. Τηλεφώνησα στην cosmote μήπως και μου κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά και τους είπα πως θα φύγουμε αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους..... Πήγα ρώτησα και στη vodafone και αυτοί μου κάνουν μια καλή προσφορά σε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη μεταφορά όμως της μιας σταθερής γραμμής στο vodafone bbs. Σήμερα πήγα στο κατάστημα της wind και μου είπαν ότι η προσφορά δεν ισχύει πια και μου την έδωσαν πολύ...προφανώς επειδή δεν έπιασαν τους στόχους τους κοιτούσαν να πιάσουν πελάτες και τώρα που άλλαξε ο μήνας δεν πολυνοιάζονται, ενώ μέχρι την Παρασκευή με ζαλίζανε στα τηλέφωνα και ότι τους ζητούσα γινόταν αλλά μου είπαν μέχρι τις 12 π.μ της Παρασκευής θα ισχύει η προσφορά αυτή. Έτσι μένει η προσφορά μόνο της voda που δεν θέλω και πάρα πολύ να πάω σε αυτούς μετά από αυτά που πέρασα μαζί τους πριν 1,5 χρόνο.
Έτσι αφού είδα κι απόειδα ζήτησα από τη σελίδα της wind να μου τηλεφωνήσουν, αμέσως πήρανε αλλά δεν ήταν και κάτι αξιόλογο να μου πουν, αυτά που έγραφε η σελίδα τους μόνο.

Το ερώτημά μου μετά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είναι:
α) Να πάρω τηλ στη wind και να δώσω τηλεφωνικά τα στοιχεία μου για να στείλουν συμβόλαια? Μου είπαν πως το αίτημα φορητότητας το στέλνουν αμέσως στη cosmote, και μετά στέλνουν και τα συμβόλαια με τις sim. Μήπως έτσι μου κάνει αντιπρόταση η cosmote? Να έχω και τον courier εννοείται στην αναμονή 1-2 μέρες.
β) Αν τελικά δεν μου τηλεφωνήσουν από την cosmote ή δεν τα βρούμε, και επειδή δε θέλω να μείνω στη wind, μπορώ τελικά να δεχτώ την προσφορά της vodafone?
γ) Υπάρχει περίπτωση να με συνδέσουν με το καινούργιο πάροχο χωρίς να υπογράψω και να την πατήσω τελικά?

Please απαντήστε μου, έχω καταμπερδευτεί και το συμβόλαιο της cosmote λήγει στις 10 Μαρτίου και δεν θέλω να πάει στα 90 € ο λογαριασμός με τίποτα!!!!

απλα θα κανεις μια αιτιση φορητοτητας και θα περιμενεις να σε παρουν τηλ απο τον οτε.δεν θα τους παρεις εσυ πισω γιατι ειναι σαν να καρφωνεσαι.εγω εκανα το ιδιο και το πρωι εκανα την φορητ και με πηραν μετα απο κανενα 5αωρο αν δεν κανω λαθος.και ολα καλα

#1279   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 03/03/2015 - 20:37

Πήγαινε Vodafone και με την αίτηση φορητότητας θα σου κάνουν προσφορά. Τώρα αυτό αφορά τους ΠΑΝΤΕΣ...εάν εμείς ΔΕΝ αλλάζουμε παρόχους συχνά, τότε και οι πάροχοι θα σταματήσουν τις προσφορές. Οπότε αφήστε τα δεν θέλω και δεν μπορώ και αρχίστε να πηγαίνετε στην καλύτερη προσφορά, έτσι ώστε να αρχίσει να λειτουργεί ο ανταγωνισμός... ΜΟΝΟ τότε θα πιεστούν οι εταιρίες. ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...δεν γίνετε...

#1280   natashaky

natashaky

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:36

απλα θα κανεις μια αιτιση φορητοτητας και θα περιμενεις να σε παρουν τηλ απο τον οτε.δεν θα τους παρεις εσυ πισω γιατι ειναι σαν να καρφωνεσαι.εγω εκανα το ιδιο και το πρωι εκανα την φορητ και με πηραν μετα απο κανενα 5αωρο αν δεν κανω λαθος.και ολα καλα

αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω ακριβώς. Την αίτηση φορητότητας, σε περίπτωση που δεχτώ από το τηλέφωνο την προσφορά, πότε την κάνω? Όταν έρθουν τα χαρτιά με τον κούριερ ή γίνεται πρώτα η φορητότητα και την επόμενη έρχονται τα συμβόλαια? Η κοπέλα της wind όταν μιλήσαμε μου είπε πως η φορητότητα γίνεται από αυτούς και σε 1-2 μέρες έρχονται και τα συμβόλαια. Θυμάμαι πριν 1,5 χρόνο ότι η cosmote μου είχε τηλεφωνήσει αφού υπέγραψα το συμβόλαιο και τη φορητότητα προς τη vodafone και τα ξαναέστειλα με τον κούριερ. Μου τηλεφωνήσανε το πρωί και τους είπα να με πάρουν το απόγευμα, αλλά το μεσημέρι έπεσε το σήμα της και συνδέθηκα με την voda, από τότε άρχισε το μαρτύριό μου μέχρι να με αφήσει η vodafone να φύγω, μου λέγανε πως μπορώ να φύγω μετά το 6μηνο ενώ δεν είχα πάρει συσκευή, καταγγελία τελικά στην ΕΕΤΤ και σώθηκα!        

Τελευταία επεξεργασία από: natashaky, 03/03/2015 - 22:38

#1281   natashaky

natashaky

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:51

Πήγαινε Vodafone και με την αίτηση φορητότητας θα σου κάνουν προσφορά. Τώρα αυτό αφορά τους ΠΑΝΤΕΣ...εάν εμείς ΔΕΝ αλλάζουμε παρόχους συχνά, τότε και οι πάροχοι θα σταματήσουν τις προσφορές. Οπότε αφήστε τα δεν θέλω και δεν μπορώ και αρχίστε να πηγαίνετε στην καλύτερη προσφορά, έτσι ώστε να αρχίσει να λειτουργεί ο ανταγωνισμός... ΜΟΝΟ τότε θα πιεστούν οι εταιρίες. ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...δεν γίνετε...

Δε θέλω μωρέ να πάω στο κατάστημα της vodafone να το κάνω αυτό γιατί είναι φίλος και μου έκανε και πολύ καλή προσφορά. Επίσης γνωρίζω ότι κάθε κατάστημα τρώει "πέναλντι" από την εταιρία αν γίνει φορητότητα και μετά ακύρωση, και είναι σίγουρο αυτό, λογικό είναι να ελέγχονται κι αυτοί από κάπου. Οπότε δε θέλω να το κάνω σε φίλο αυτό το πράγμα, γι' αυτό σας ρωτάω αν μπορώ να κάνω απρόσωπα τη φορητότητα στη wind και αν δεν μου κάνει αντιπρόταση η cosmote τότε να πάω στον φίλο μου στη vodafone. Να γίνουν δηλαδή δύο φορητότητες στο καπάκι (λέμε τώρα σε περίπτωση που δε γίνει κάτι με την cosmote....)? Δηλαδή φορητότητα cosmote προς wind και από εκεί φορητότητα προς vodafone (ή θα φάμε ξύλο;;;;;)Ο λόγος που δε θέλω να πάω στην voda είναι πως δε θέλω να γυρίσω και το σταθερό μου σε αυτούς γιατί η προσφορά τους είναι μαζί με αυτό.  

Τελευταία επεξεργασία από: natashaky, 03/03/2015 - 22:54

#1282   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:54

Δε θέλω μωρέ να πάω στο κατάστημα της vodafone να το κάνω αυτό γιατί είναι φίλος και μου έκανε και πολύ καλή προσφορά. Επίσης γνωρίζω ότι κάθε κατάστημα τρώει "πέναλντι" από την εταιρία αν γίνει φορητότητα και μετά ακύρωση, και είναι σίγουρο αυτό, λογικό είναι να ελέγχονται κι αυτοί από κάπου. Οπότε δε θέλω να το κάνω σε φίλο αυτό το πράγμα, γι' αυτό σας ρωτάω αν μπορώ να κάνω απρόσωπα τη φορητότητα στη wind και αν δεν μου κάνει αντιπρόταση η cosmote τότε να πάω στον φίλο μου στη vodafone. Να γίνουν δηλαδή δύο φορητότητες στο καπάκι (λέμε τώρα σε περίπτωση που δε γίνει κάτι με την cosmote....)? Ο λόγος που δε θέλω να πάω στην voda είναι πως δε θέλω να γυρίσω και το σταθερό μου σε αυτούς γιατί η προσφορά τους είναι μαζί με αυτό.

μην πας στο καταστημα του φιλου σου... :-)

#1283   natashaky

natashaky

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:56

μην πας στο καταστημα του φιλου σου... :-)

Και πως να το κάνω? Είμαι λίγο ξανθούλα και δεν καταλαβαίνω :)

Μπορείς να μου πεις λεπτομερώς τί ακριβώς μπορώ να κάνω? 

#1284   natashaky

natashaky

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2015 - 23:15

Πως δηλαδή? Πάω σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα και τους λέω θέλω να κάνω φορητότητα; δεν το δέχονται χωρίς συμβόλαιο. Κι αν δεν μου κάνουν καλή προσφορά τί κάνω, υπογράφω συμβόλαια? Γιατί αν πας σε κατάστημα σε βάζουν να υπογράψεις και τα συμβόλαια μαζί και παίρνεις και τις κάρτες, η wind ήθελε να μου δώσει και τα κινητά πριν ακόμη υπογράψω για να με δέσει με την επιδότηση. Κι αν δε προλάβει να με πάρει η cosmote μέσα σε 6 ώρες τι κάνω μετά, τρώω την παπάρα :huh:

Τελευταία επεξεργασία από: natashaky, 03/03/2015 - 23:18

#1285   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 04/03/2015 - 09:43

Κάνε online αίτηση ενδιαφέροντος στην Vodafone και θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου, σου στέλνουν τα χαρτιά τα υπογράφεις, στέλνουν την αίτηση φορητότητας σε Cosmote, η οποία στο καπάκι σου κάνουν αντιπροσφορά και μετά ακυρώνει την αίτηση στην Vodafone.

#1286   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 04/03/2015 - 09:56

Εγω εχω vodafone, αν κανω αιτηση για cosmote και με παρουν πισω απο την vodafone, θα μπορω να πω στην cosmote οτι η vodafone μου εκανε καλυτερη προσφορα τι μπορειται να κανετε εσεις για κατι καλυτερο;

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1287   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 04/03/2015 - 10:53

Μπλέξαμε λίγο τους...μηρούς μας .....

#1288   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2015 - 12:01

Εγω εχω vodafone, αν κανω αιτηση για cosmote και με παρουν πισω απο την vodafone, θα μπορω να πω στην cosmote οτι η vodafone μου εκανε καλυτερη προσφορα τι μπορειται να κανετε εσεις για κατι καλυτερο;

Για να σου κάνει πολύ καλύτερη προσφορά η άλλη εταιρία που θες να πας, θα πρέπει να ζητάς υψηλό πάγιο ή/και να έχεις αρκετές συνδέσεις για να ασχοληθούνε. Αλλιώς οτι λένε οι τρέχουσες προσφορές που εχει και στο site τους.

Αυτό που ισχύει ειναι οτι ΠΑΝΤΑ (εκτός της πιο πάνω πιθανής εξαίρεσης) την καλύτερη δυνατή προσφορά, μας την κάνει η εταιρια μας, ως αντιπροσφορά μετά από αίτηση φορητότητας, για να μας κρατήσει.

Όποτε αν δεν σε πειράζει το δίκτυο σου κλπ, απλά κάνε μια αίτηση φορητότητας σε αλλη εταιρια και περίμενε την αντιπροσφορά.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 05/03/2015 - 12:01

#1289   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 05/03/2015 - 12:10

Kαλημέρα παιδια!! Πέρσι τον Φεβρουάριο είχα κανει με την cosmote 24μηνη σύμβαση σε δυο COSMOTE plus 45 και σε δυο 25 συν μια γραμμή internet, και μου είχαν δώσει 920€ επιδότηση για δυο iphone 5S. Εαν τωρα φέτος ζητήσω αίτημα προανανεωσης, και τους πω οτι με ενδιαφέρει ξανά 24 μηνο συμβόλαιο, θα μου δώσουν νορμαλ ποσο επιδότησης ούτως ώστε πουλώντας το 5S να πάρω τζάμπα το 6αρι;; Γίνεται αυτο καταρχάς, μπορείς στο χρονο επάνω να ζητήσεις αίτημα προανανεωσης;;;

#1290   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 05/03/2015 - 12:46

Για να σου κάνει πολύ καλύτερη προσφορά η άλλη εταιρία που θες να πας, θα πρέπει να ζητάς υψηλό πάγιο ή/και να έχεις αρκετές συνδέσεις για να ασχοληθούνε. Αλλιώς οτι λένε οι τρέχουσες προσφορές που εχει και στο site τους.

Αυτό που ισχύει ειναι οτι ΠΑΝΤΑ (εκτός της πιο πάνω πιθανής εξαίρεσης) την καλύτερη δυνατή προσφορά, μας την κάνει η εταιρια μας, ως αντιπροσφορά μετά από αίτηση φορητότητας, για να μας κρατήσει.

Όποτε αν δεν σε πειράζει το δίκτυο σου κλπ, απλά κάνε μια αίτηση φορητότητας σε αλλη εταιρια και περίμενε την αντιπροσφορά.

Με πηραν σημερα απο την Κοσμοτε και λεει η Βονταφον ενεκρινε το αιτημα σας για φορητοτητα. Καλα η βονταφον δεν θα με παρει να με πει μην φευγεις και τετοια; Τι εγινε; 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2