Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1321   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/03/2015 - 02:37

Το διλημμα μου είναι αν μπορώ να ανιχνεύσω χωρίς ρισκο τα όρια επιδότησης που μπορώ να πάρω χωρίς να ρισκάρω να χάσω την αρχική επιδότηση
δηλ αν ΔΕΝ με πάρει η εταιρία μου να μου κάνει νέα προσφορά μπορώ να ακυρώσω την φορητότητα επιστρέφοντας στη αρχική εταιρεία χωρίς να έχω χάσει την επιδότηση
PS όπως διαβάζω παρακάτω υπάρχουν ακόμα όρια προς τα κάτω

Το να μην σε πάρει ειναι απο δύσκολο έως απίθανο.

Αν δεν σε πάρει μπορείς να ακυρώσεις τη φορητότητα. Το αν θα ισχύει η προσφορά ακόμα ή οχι εξαρτάται για το αν αυτος που στην έδωσε της έβαλε ημερομηνία λήξης σε 1 μέρα/βδομάδα/μήνα (συνήθως ειναι μήνας).

Αλλά ακόμα κ αυτό δεν μπορώ να στο εγγυηθώ 1000% γιατί πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να αλλάξει κάτι.

Απλά θα σου πω τη γνωστη παροιμία: οποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Και πίστεψε με αν ειναι απο τα 25 να κυνηγήσεις να πέσεις στα 22-23 (με πιθανότητα να χάσεις και τα 25), δεν αξίζει.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1322   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 08/03/2015 - 06:59

Υπαρχουν καποιες περιοδοι το χρονο που οι εταιριες ξεκλειδωνουν μεγαλυτερες προσφορες κ μπορεις να πετυχεις παρα πολυ καλη τιμη,πχ Red στα 17-20 €. Το θεμα ειναι να ληγει το συμβολαιο σου την καταλληλη στιγμη.

#1323   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 08/03/2015 - 11:09

Εκανα μεσω του site της vodafone αιτηση φορητοτητας για μια γραμμη γνωστου απο την Cosmote. Τον πηραν απο vodafone και του εκαναν μια καλη προσφορα (400 λεπτα προς ολους, 300mb internet + καποια sms) με 24€.

Η cosmote ουτε που καλεσε για αντιπροσφορα. Προφανως θεωρησε οτι δε μπορουσε να κανει κατι καλυτερο.

αν το κανεις καρτα εχεις σε vodafone

200 λεπτα ανα 10 ευρω (με 5 ευρω χρεωση)

250 mb αν κανεις ανανεωση 10 ευρω μεσω internet (δψρεαν)

αρα με 20 ευρω το μηνα εχεις

400 λεπτα ομιλιας

500 mb

γυρω στα 7 ευρω να τα κανεις μηνυματα ή να τα φυλαξεις για τον επομενο μηνα

και επισης αυτο γινεται τμηματικα αρα αν δεν εχεις αναγκη ενα μηνα τα λεπτα δεν αγοραζεις ...

και μπορεις να εκμεταλευτεις προσφορες που ερχονται στο κινητο

πχ 1500 λεπτα με 15 ευρω (καθαρα αρα γυρω στα 18 λεπτα με φορους που το εχω παρει πολλες φορες!!!)

(επισης σε μενα εχουν δωσει 400 λεπτα με 3 ευρω το μηνα οταν κανω ανανεψση με 10 ευρω)

η γνωμη μου ειναι να μην προσπερνατε το καρτοκινητο

#1324   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:06

αν το κανεις καρτα εχεις σε vodafone
200 λεπτα ανα 10 ευρω (με 5 ευρω χρεωση)
250 mb αν κανεις ανανεωση 10 ευρω μεσω internet (δψρεαν)
αρα με 20 ευρω το μηνα εχεις
400 λεπτα ομιλιας
500 mb
γυρω στα 7 ευρω να τα κανεις μηνυματα ή να τα φυλαξεις για τον επομενο μηνα
και επισης αυτο γινεται τμηματικα αρα αν δεν εχεις αναγκη ενα μηνα τα λεπτα δεν αγοραζεις ...
και μπορεις να εκμεταλευτεις προσφορες που ερχονται στο κινητο
πχ 1500 λεπτα με 15 ευρω (καθαρα αρα γυρω στα 18 λεπτα με φορους που το εχω παρει πολλες φορες!!!)

(επισης σε μενα εχουν δωσει 400 λεπτα με 3 ευρω το μηνα οταν κανω ανανεψση με 10 ευρω)

η γνωμη μου ειναι να μην προσπερνατε το καρτοκινητο

Ετσι που το περιγραφεις ψιλοαξιζει τον κοπο.

#1325   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2015 - 13:22

έκανα αίτηση φορητότητας από cosmote σε vodafone μιας και το συμβόλαιο μου λήγει τέλη του μάρτη και voda μου έδωσε καλύτερη προσφορά.

η αίτηση έγινε τηλεφωνικώς την Πέμπτη και τη παρασκεύη μου ήρθε ένα SMS από τη Vodafone που έλεγε:

Vodafone: Η αίτηση φορτητότηας του αριθμού σας καταχωρήθηκε επιτυχώς. Αριθμός αίτησης: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΗΜ/ΜΙΑ: 05/03/2015

ακόμη χαρτιά δεν έχω υπογράψει. λογικά θα μου έρθουν με courier την δευτέρα. Η Cosmote πότε να περιμένω πως θα με πάρει τηλ για αντιπροσφορά; Φαντάζομαι όταν στείλω τα χαρτιά πίσω στην voda και ξεκινήσουν τις διαδικασίες μεταφοράς του αριθμου μου σωστά;

#1326   arkoudi

arkoudi

iPH Enthousiast

• 567 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 08/03/2015 - 13:32

έκανα αίτηση φορητότητας από cosmote σε vodafone μιας και το συμβόλαιο μου λήγει τέλη του μάρτη και voda μου έδωσε καλύτερη προσφορά.

η αίτηση έγινε τηλεφωνικώς την Πέμπτη και τη παρασκεύη μου ήρθε ένα SMS από τη Vodafone που έλεγε:

ακόμη χαρτιά δεν έχω υπογράψει. λογικά θα μου έρθουν με courier την δευτέρα. Η Cosmote πότε να περιμένω πως θα με πάρει τηλ για αντιπροσφορά; Φαντάζομαι όταν στείλω τα χαρτιά πίσω στην voda και ξεκινήσουν τις διαδικασίες μεταφοράς του αριθμου μου σωστά;

Λογικά θα έρθει την Δευτέρα , αλλά και χωρίς υπογραφές να ξέρεις πως το συμβόλαιο ισχύει διότι υπάρχει η ηχογραφημένη κλήση που έχεις αποδεχθεί την προσφορά. Συμβουλή μου σε όλους, αν δεν σας αρέσει η προσφορά που σας δίνουν να καλείτε το δίκτυο που ανήκετε για ακύρωση,όχι φορητότητα. Αν πάλι δεν γουστάρετε το δίκτυο που είσαστε και ψάχνεστε κάντε πρώτα την αναζήτηση σας και μετά αμίλικτα να παραμένετε στην άποψη σας αν θέλετε να ανέβουν ξανά οι επιδοτήσεις (σε γενικό επίπεδο και όχι μόνο κατόπιν αιτημάτων μεταφοράς)

#1327   vassilis3

vassilis3

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/03/2015 - 14:09

Το να μην σε πάρει ειναι απο δύσκολο έως απίθανο.

Αν δεν σε πάρει μπορείς να ακυρώσεις τη φορητότητα. Το αν θα ισχύει η προσφορά ακόμα ή οχι εξαρτάται για το αν αυτος που στην έδωσε της έβαλε ημερομηνία λήξης σε 1 μέρα/βδομάδα/μήνα (συνήθως ειναι μήνας).

Αλλά ακόμα κ αυτό δεν μπορώ να στο εγγυηθώ 1000% γιατί πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να αλλάξει κάτι.

Απλά θα σου πω τη γνωστη παροιμία: οποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Και πίστεψε με αν ειναι απο τα 25 να κυνηγήσεις να πέσεις στα 22-23 (με πιθανότητα να χάσεις και τα 25), δεν αξίζει

Ευχαριστώ για την απάντηση κ εγώ κάπως νομίζω οτι ειναι τα πράγματα Η προσφορά που μου εκαναν ληγη 30/3 

Προφανώς κ δεν μιλάω για 2-3 ευρώ εχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου +επιδότηση συσκευής +δώρο πάγιο μιας κ οι γραμμές ειναι δύο αλλιώς φυσικά δεν θα το συζητούσα + το ότι το προηγούμενο συμβολαιο ήταν παρα πολύ οικονομικότερο

Τελευταία επεξεργασία από: vassilis3, 08/03/2015 - 14:10

#1328   sport

sport

iPH User

• 117 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2015 - 10:16

Έκανα φορητότητα στην Vodafone σημερα και μου είπε το συμβόλαιο θα το στηλουν την Τετάρτη να υπογράψω και μετά θα ζητήσουν την γραμμή απο την cosmote. Άρα πρώτα να υπογράψω και μετά να περιμένω τηλ απο την cosmote ?

#1329   panakoun

panakoun

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2015 - 11:55

SOS ΠΑΙΔΙΑ......Την Τετάρτη έκανα κι εγώ αίτηση φοριτότητας 3 αριθμών από vodafone σε cosmote Με την ελπίδα να λάβω καλύτερη προσφορά απ την πρώτη. Ωστόσο έχει έρθει Δευτέρα κι απο τα συμφραζόμενα υποθέτω οτι η vodafone θα ενημερωθεί από την cosmote αφού υπογράψω το συμβόλαιο. Υπάρχει ελπίδα μετά να σπάσω το συμβόλαιο αυτό αν δεχτώ καλύτερη προσφορά ? Εχει τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιον ?

#1330   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2015 - 12:15

SOS ΠΑΙΔΙΑ......Την Τετάρτη έκανα κι εγώ αίτηση φοριτότητας 3 αριθμών από vodafone σε cosmote Με την ελπίδα να λάβω καλύτερη προσφορά απ την πρώτη. Ωστόσο έχει έρθει Δευτέρα κι απο τα συμφραζόμενα υποθέτω οτι η vodafone θα ενημερωθεί από την cosmote αφού υπογράψω το συμβόλαιο. Υπάρχει ελπίδα μετά να σπάσω το συμβόλαιο αυτό αν δεχτώ καλύτερη προσφορά ? Εχει τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιον ?

έχεις δικαίωμα υποαναχωρισης σε 14 μέρες αν δεν κάνω λάθος

#1331   panakoun

panakoun

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2015 - 13:44

έχεις δικαίωμα υποαναχωρισης σε 14 μέρες αν δεν κάνω λάθος

Σε ευχαριστώ πολύ . Εύχομαι να είναι όπως τα λες. Μήπως έχεις απάντηση και στο τι γίνεται με τις καινούργιες sim ? Η cosmote δήλωσε πως μαζί με το συμβόλαιο αποστέλλει και τις sim ? Υπάρχει πιθανότητα να κόψουν το σήμα της vodafone ή να με χρεώσουν τυχόν έξοδα για sim κλπ ?

#1332   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2015 - 13:54

Σε ευχαριστώ πολύ . Εύχομαι να είναι όπως τα λες. Μήπως έχεις απάντηση και στο τι γίνεται με τις καινούργιες sim ? Η cosmote δήλωσε πως μαζί με το συμβόλαιο αποστέλλει και τις sim ? Υπάρχει πιθανότητα να κόψουν το σήμα της vodafone ή να με χρεώσουν τυχόν έξοδα για sim κλπ ?

αυτό δεν το γνωρίζω αλλα κάνε ένα κόπο να δεις και πιο πίσω αλλα παιδιά με το ίδιο θέμα και θα πάρεις απαντήσεις πάνω σε αυτό πολλές. :)

#1333   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2015 - 16:28

Εγώ που έκανα το αντίστροφο είχα υπογράψει και συμβόλαιο με τη vodafone, είχα παραλάβει κ sim και ούτε μπήκαν καν στον κόπο να μου πούνε να τους τις στείλω πισω. Εννοείται πως δεν επιβαρύνθηκα καθόλου.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 09/03/2015 - 16:28

#1334   oekab1992

oekab1992

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/03/2015 - 12:28

Εμένα έκαναν βλακεία απο Cosmote, μάλλον δεν είχε περαστεί το αίτημα φορητότητας απο το τμήμα  τους (ειμαι wind στο W και απο 29.90 θα μου το πάνε τώρα που έληξε 43 και θα πάω cosmote στο 65 me 42 ευρω). Είχαμε ραντεβού εχθές για παράδοση συμβολαίων και sim και δεν φάνηκαν, πήρα wind, δεν είχαν κανένα αίτημα φορητότητας. Τελικά με πήραν απο cosmote, αύριο μου έκλεισαν το ραντεβού, προφανώς τώρα το πέρασαν ορθώς το αίτημα, αλλά η WIND ακόμη άφαντη, δεν με κάλεσαν, λογικά δεν θα τους έχει πάει το αίτημα φορητότητας, δεν έπρεπε να με καλέσουν? Θα καλέσω ξανά απόψε να δω αν έλαβαν το αίτημα φορητότητας μπας και με πάρουν για αντιπροσφορά, αν μου δώσουν το 29.90 θα μείνω, αν οχι, απλά θα πάω cosmote γιατι ευνόητους λόγους.

#1335   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 10/03/2015 - 13:55

Εμένα με έχουν γράψει όλοι. Λέω στην Κόσμοτε η βοντα με έκανε καλύτερη προσφορά και λεει οκ. Εμείς δεν μπορούμε κάτι καλύτερο απο το Κόσμοτε 35.

Κανεις δεν νοιάζεται τελικά!

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;