Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1366   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 16/03/2015 - 22:32

Τελικα οι εταιρειες ο,τι γουσταρουν κανουν. Παρόλο που ακυρωσα εδω και μια εβδομαδα την αιτηση φορητοτητας και με διαβεβαιωναν οτι είχε ακυρωθει σημερα ξαφνικα κοπηκε η γραμμη μου . Μου είπαν να κανω εκ νεου φορητοτητα προς την παλια εταιρεια μου κι οτι αν ολοκληρωθει εντος 14 ημερων δε θα χρεωθω παγιο. Τι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις γινεται η φορητοτητα πισω σε 14 μερες η κωλυσιεργουν εσκεμμενα για να χρεωσουν; Επιτηδες παντως το κανουν δεν μπορει να μου λενε οτι ειχε οντως ακυρωθει αλλα ανανεωθηκε αυτοματα. Τι μπορω να κανω σε τετοια περιπτωση με καταγγελια ΕΕΤ ιδρωνει το αυτι τους ή ματαιο; Επισης δεν ξερω αν θα ισχυει η προσφορα που είχα για παραμονη στην εταιρεια μου πρεπει να παρω διαβεβαιωση και γιάυτο. Μπερδεμα η κατασταση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1367   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 16/03/2015 - 23:16

Γενικα κανουν πολλα κολπα με φορητοτητες και εφαγαν προστιμο και οι 3 παροχοι..

#1368   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/03/2015 - 23:47

παιζει κανενα νουμερο απο αυτα που κανουν σουπερ δελεαστικες προσφορες για φορητοτητα cosmote;

θελει ενας συναδελφος να φυγει απο vodafone, αλλα δεν παιρνουν μα δωσουν καμια προσφορα απο πουθενα, κ αν παρει ο ιδιος cosmote, τους δινουν το unlimited 65plus σε τιμες καταλογου, δλδ 65+ ευρω

legit

#1369   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 17/03/2015 - 00:10

Τελικα οι εταιρειες ο,τι γουσταρουν κανουν. Παρόλο που ακυρωσα εδω και μια εβδομαδα την αιτηση φορητοτητας και με διαβεβαιωναν οτι είχε ακυρωθει σημερα ξαφνικα κοπηκε η γραμμη μου . Μου είπαν να κανω εκ νεου φορητοτητα προς την παλια εταιρεια μου κι οτι αν ολοκληρωθει εντος 14 ημερων δε θα χρεωθω παγιο. Τι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις γινεται η φορητοτητα πισω σε 14 μερες η κωλυσιεργουν εσκεμμενα για να χρεωσουν; Επιτηδες παντως το κανουν δεν μπορει να μου λενε οτι ειχε οντως ακυρωθει αλλα ανανεωθηκε αυτοματα. Τι μπορω να κανω σε τετοια περιπτωση με καταγγελια ΕΕΤ ιδρωνει το αυτι τους ή ματαιο; Επισης δεν ξερω αν θα ισχυει η προσφορα που είχα για παραμονη στην εταιρεια μου πρεπει να παρω διαβεβαιωση και γιάυτο. Μπερδεμα η κατασταση.

Επικοινωνείς με την εταιρία που θες να μείνεις. Αν έχεις κρατήσει και τηλέφωνα, ονόματα ακόμα καλύτερα. Τους λες ότι δέχτηκες την πρόταση και διέκοψες την φορητότητα και ότι η άλλη εταιρία σου τράβηξε την γραμμή. Αν τους πιέσεις και λίγο ακόμα ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται και τέτοια ίσως πάρεις και κάτι παραπάνω. Πχ εγω πήρα 2 πάγια δώρο και καλά για την ταλαιπωρία...
Καλη επιτυχία.

#1370   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2015 - 00:42

Το θεμα ειναι παρα πολυ απλο.Πηγα σε καταστημα cosmote πρωι 10 η ωρα για φορητοτητα.Την περασαν κανονικα χωρις να υπογραψω καπου και εφυγα.Μεσα σε 24 ωρες με καλεσε η vodafone να μου ζητησει τον λογο που ηθελα να φυγω.Τους εξηγησα οτι μου εκαναν μια προσφορα το plus100 στα 80 ευρω τελικη τιμη,και ενα iphone 6 plus με 300 ευρω(τοσα ειχα διαθεσιμα οποτε και δεν κυνηγησα κατι περεταιρω)μου προσφεραν το iphone 6plus στα 300 ευρω η vodafone και το red2 στα 77 ευρω τελικη τιμη με φορους λογω συνδυαστικης hol-vodafone.Την δεχτηκα πηγα στο κασταστημα ακυρωσα την φορητοτητα μου εδωσαν εντυπο χαρτι ακυρωσης,και πηγα στην vodafone προκειμενου να αποκτησω το iphone 6 plus,και ως προς μεγαλο ενθουσιασμο πληρωσα εν τελη 229 ευρω για την αποκτηση του.Να σημειωσω οτι η τιμη χαμηλωσε γιατι συνηθως μεσω συστηματος χωρις να εχουν γνωση οι υπαλληλοι τρεχουν καποιες παραπανω εκπτωσεις στις συσκευες,γιατι του το ειπα του υπαλληλου οτι μου το εδιναν απο το τηλεφωνο με 309 ευρω.Και μου ειπε εμενα μου βγαζει 229.2η σημειωση.Δεν πηρα καμια αντιπροταση απο cosmote απλα ηθελα να δουν την αιτηση φορητοτητα απο vodafone.Ολη η ουσια ειναι στο πως θα μιλησεις και αν θα μιλας με κριτηρια σωστα,για να πετυχεις την μεγιστη δυνατη προσφορα.Αυτα απο εμενα ευχομαι να βοηθησα.

#1371   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 17/03/2015 - 00:43

Γενικα κανουν πολλα κολπα με φορητοτητες και εφαγαν προστιμο και οι 3 παροχοι..

το ακουσα και εγω αυτο..αλλα ποιος ξερει αν τα δωσαν ετσι για τα ματια του κοσμου?θα τα πληρωσουν?μπορει να ξερει κανενας..δυστυχως εχουν το πανω χερι..

#1372   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 17/03/2015 - 00:48

Το θεμα ειναι παρα πολυ απλο.Πηγα σε καταστημα cosmote πρωι 10 η ωρα για φορητοτητα.Την περασαν κανονικα χωρις να υπογραψω καπου και εφυγα.Μεσα σε 24 ωρες με καλεσε η vodafone να μου ζητησει τον λογο που ηθελα να φυγω.Τους εξηγησα οτι μου εκαναν μια προσφορα το plus100 στα 80 ευρω τελικη τιμη,και ενα iphone 6 plus με 300 ευρω(τοσα ειχα διαθεσιμα οποτε και δεν κυνηγησα κατι περεταιρω)μου προσφεραν το iphone 6plus στα 300 ευρω η vodafone και το red2 στα 77 ευρω τελικη τιμη με φορους λογω συνδυαστικης hol-vodafone.Την δεχτηκα πηγα στο κασταστημα ακυρωσα την φορητοτητα μου εδωσαν εντυπο χαρτι ακυρωσης,και πηγα στην vodafone προκειμενου να αποκτησω το iphone 6 plus,και ως προς μεγαλο ενθουσιασμο πληρωσα εν τελη 229 ευρω για την αποκτηση του.Να σημειωσω οτι η τιμη χαμηλωσε γιατι συνηθως μεσω συστηματος χωρις να εχουν γνωση οι υπαλληλοι τρεχουν καποιες παραπανω εκπτωσεις στις συσκευες,γιατι του το ειπα του υπαλληλου οτι μου το εδιναν απο το τηλεφωνο με 309 ευρω.Και μου ειπε εμενα μου βγαζει 229.2η σημειωση.Δεν πηρα καμια αντιπροταση απο cosmote απλα ηθελα να δουν την αιτηση φορητοτητα απο vodafone.Ολη η ουσια ειναι στο πως θα μιλησεις και αν θα μιλας με κριτηρια σωστα,για να πετυχεις την μεγιστη δυνατη προσφορα.Αυτα απο εμενα ευχομαι να βοηθησα.

Στην cosmote που έκανες το αίτημα για φορητότητα σου έδιναν το plus μαζί ή εσυ το είπες έτσι στη voda?

#1373   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2015 - 00:50

Το είπα έτσι στη voda.Αυτοσχεδιασα δλδ

#1374   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 17/03/2015 - 09:25

Επικοινωνείς με την εταιρία που θες να μείνεις. Αν έχεις κρατήσει και τηλέφωνα, ονόματα ακόμα καλύτερα. Τους λες ότι δέχτηκες την πρόταση και διέκοψες την φορητότητα και ότι η άλλη εταιρία σου τράβηξε την γραμμή. Αν τους πιέσεις και λίγο ακόμα ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται και τέτοια ίσως πάρεις και κάτι παραπάνω. Πχ εγω πήρα 2 πάγια δώρο και καλά για την ταλαιπωρία...
Καλη επιτυχία.

Τελικα αυτο που ισχυριζονται οτι δε θα χρεωθω τιποτα αν επιστρεψω εντος 14 ημερων στον παλιο μου παροχο ισχύει ή να περιμένω εκπληξεις. Κι εγω αναρωτιέμαι η εταιρεια που κανει τα στραβα ματια και δεν ακυρωνει τι κερδος έχει απόλο αυτο. Δε θα ήταν πιο απλο να ακυρωσουν οντως τη διαδικασία ή πιστευουν ότι θα σε δυσκολέψουν και τελικα θα παραμεινεις στο δικτυο τους. Επιτηδες έχουν βγαλει και τον τροπο ακυρωσης με fax , για να μην έχουμε κατι χειροπιαστο . Εχω βεβαια μηνυμα στο κινητο μου ότι έχω κανει αιτημα ακυρωσης. Ολο αυτο είναι το τιμημα για να πετυχουμε καποια εκπτωση αλλα κι οι εταιρειες  ως 'τιμωρία" που μπαινουμε στην αναζητηση καλυτερης προσφορας μας ταλαιπωρουν. Ετσι τελικα όποιος μπαινει σε αυτο το παιχνιδι πρεπεινα ειναι οπλισμένος με υπομονη και ψυχραιμία. Τελικα η ψυχικη μας ηρεμία είναι ανεκτιμητη.....

#1375   surf80

surf80

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 17/03/2015 - 13:36

σημερα το πρωι μιλησα με cosmote.εχω το cosmote 65 σε 4 νουμερα στα 20 ευρω και ληγουν τα συμβολαια σε κανα μηνα.μου προτειναν το ιδιο πακετo και για τα 4 νουμερα, εκ των οποιων τα 2 θα ειναι 23,80 και τα αλλα 2 στα 28 ευρω.Πως γινεται τους λεω τα 2 νουμερα να εχουν λιγοτερο παγιο και μου λεει οτι τα βγαζει μονο του το συστημα τις επιδοτησεις ή εκπτωσεις παγιου.τελικως δεν ξερω τι θα κανω περιμενω σημερα αυριο και προσφορα απο vodafone. 

Τελευταία επεξεργασία από: surf80, 17/03/2015 - 13:37

#1376   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 17/03/2015 - 13:38

σημερα το πρωι μιλησα με cosmote.εχω το cosmote 65 σε 4 νουμερα στα 20 ευρω και ληγουν τα συμβολαια σε κανα μηνα.μου προτειναν το ιδιο πακετo και για τα 4 νουμερα, εκ των οποιων τα 2 θα ειναι 23,80 και τα αλλα 2 στα 28 ευρω.Πως γινεται τους λεω τα 2 νουμερα να εχουν λιγοτερο παγιο και μου λεει οτι τα βγαζει μονο του το συστημα τις επιδοτησεις ή εκπτωσεις παγιου.τελικως δεν ξερω τι θα κανω περιμενω σημερα αυριο και προσφορα απο vodafone. 

Και εμενα 2 γραμμες Cosmote 65+ στα 23,8 η καθε μια. Φιξαρισμενα μου φαινονται.

Δες αν στις κανουν ολες στα 23 και κλεισε. Aλλα και παlι μια χαρα ειναι.

#1377   glazar76

glazar76

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 17/03/2015 - 17:41

Καλησπέρα σε όλους. Συνδρομητής Cosmote από το 2010 με οικογενειακό πακέτο 2 γραμμών. Μία Cosmote προς όλους 50 και μία Cosmote 55 παλαιό όπου πλήρωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2014 περίπου 95 ευρώ/μήνα με πιστωτική OTE/COSMOTE. Από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και σήμερα τις άλλαξα σε Cosmote 45plus και Cosmote Προς όλους 35 και πληρώνω γύρω στα 75 το μήνα. Επικοινωνώ με τμήμα διακοπών σήμερα και μου δίνουν 2Χ Cosmote plus 65 στα 34 ευρώ/γραμμή. Δεν δέχθηκα και δεν πρόκειται να δεχθώ τίποτα πάνω από 24 ευρώ την γραμμή. Ταυτόχρονα έκανα αίτηση μέσω internet για 2 φορητότητες σε Q. Δυστυχώς στην Ελλάδα ανεχόμαστε τις υπερτιμολογήσεις των εταιρειών εδώ και χρόνια. H vodafone στο Η.Β. δίνει το RED L (unlimited όλα με 3gb internet) με 19,8 λίρες τον μήνα! Εγώ προσωπικά δεν θέλω να με πάρουν από την Cosmote, θα μείνω στην Wind/Q χωρίς επιδοτήσεις και άλλα κόλπα Μάρκετινγκ και θα πληρώνω ότι χρειάζομαι...αλλά αν με πάρουν θα σας ενημερώσω ;)

#1378   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2015 - 18:59

Εμένα πάλι τελειώνει τώρα το vf red 1 2 νούμερα στα 23 ευρώ το καθένα. Η πρόταση της vf είναι 30 το καθένα κ της Cosmote sto 65+ 55,7 το καθένα.
Δεν ξέρω το θα κάνω. Το σκέφτομαι για καρτοκινητό αλλά στην vf που θέλω ναμείνω πρέπει να πληρώσω 10 ευρώ αποσύνδεση κ 30 μέρες αναμονή

#1379   oekab1992

oekab1992

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 17/03/2015 - 23:10

Το καρτέλ της κινητής έχει αυξήσει τις τιμές, οι παλιές εποχές του πολέμου έλα στο δίκτυο μου με τρελές τιμές έληξε. Μόνο στον εκβιασμό φορητότητας δίνουν κάτι παραπάνω και αυτό σύντομα θα το πάρουν γραμμή και θα το κόψουν.

Τελευταία επεξεργασία από: oekab1992, 17/03/2015 - 23:11

#1380   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/03/2015 - 23:18

Να ρωτήσω όσους κάνανε ήδη τη κίνηση,περιμενω αυριο κούριερ για συμβόλαια.
Απ τη στιγμή που υπογράφω ποτε περιμενω τηλεφωνο απο το δίκτυο μου;
Την επομενη να υποθέσω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;