Απλα να ξερεις οτι απο τη στιγμη που θα παραλαβεις sim ό,τι ακυρωση και να κανεις δε θα ισχυει ,μπορουν να προχωρησουν κανονικα στη φορητοτητα. Και στη συνέχεια να κανεις παλι αιτηση φορητοτητας για επιστροφη στο δικτυο σου αν παραμένει η ιδια προσφορα. Εγω υπεγραψα Πεμπτη και με πηραν απο την εταιρεια μου Δευτερα.
Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 18/03/2015 - 08:28
Ad
Δημοσίευση 18/03/2015 - 08:37
Δημοσίευση 18/03/2015 - 08:49
Ποτε εκανες εσυ φορητοτητα ; Αντιγραφω απο το site foritotita.gr: Η προθεσμία υποβολής του αιτήματος ακύρωσης της αίτησης φορητότητας είναι:
- για τη σταθερή τηλεφωνία μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία ενεργοποίησης στον νέο πάροχο.
- για την κινητή τηλεφωνία μέχρι την παραλαβή της κάρτας SIM.
Τα εκπρόθεσμα αιτήματα απορρίπτονται και η υλοποίηση της αίτησης φορητότητας προχωρά κανονικά.
Δημοσίευση 18/03/2015 - 10:48
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Δημοσίευση 18/03/2015 - 10:53
Και εμενα μου εστειλαν τις σιμ αλλα μεχρι να τους στειλω την ταυτοτητα δεν ειχα ενεργοποιηθει στο νεο δικτυο. Απλα περιμεναν. Κ ειπαν οτι αν θελω να το ακυρωσω απλα να τους στειλω ενα φαξ και τελος.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 18/03/2015 - 11:01
Στην πράξη δεν ισχύει, έκανα αίτημα φορητότητας εγώ απο WIND σε COSMOTE, ήρθε η sim με κουριερ και υπέγραψα συμβόλαια και έδωσα και δικαιολογητικά. Τηλεφωνικά έκανα την αίτηση και το κούριε μου έφερε την σιμ και συμβόλαια και απο εκείνο το σημείο άρχισε η διαδικασία φορητότητας, ουσιαστικά την επόμενη μέρα που παρέλαβαν τα δικαιολογητικά μου. Και την ίδια μέρα ακύρωσα χωρίς πρόβλημα και έμεινα WIND λόγω αντιπροσφοράς. Τους έστειλα πίσω με απλό ταχυδρομείο την σιμ και τα συμβόλαια. Μήπως το όλο θέμα δεν παίζει αν κάνεις την κίνηση απο κατάστημα που προφανώς έχεις δώσει απο την πρώτη στιγμή τα δικαιολογητικά και έχεις υπογράψει για φορητότητα ?
Απλα να ξερεις οτι απο τη στιγμη που θα παραλαβεις sim ό,τι ακυρωση και να κανεις δε θα ισχυει ,μπορουν να προχωρησουν κανονικα στη φορητοτητα. Και στη συνέχεια να κανεις παλι αιτηση φορητοτητας για επιστροφη στο δικτυο σου αν παραμένει η ιδια προσφορα. Εγω υπεγραψα Πεμπτη και με πηραν απο την εταιρεια μου Δευτερα.
Δημοσίευση 18/03/2015 - 11:03
Και εμενα μου εστειλαν τις σιμ αλλα μεχρι να τους στειλω την ταυτοτητα δεν ειχα ενεργοποιηθει στο νεο δικτυο. Απλα περιμεναν. Κ ειπαν οτι αν θελω να το ακυρωσω απλα να τους στειλω ενα φαξ και τελος.
Εγω τους ειχα στειλει και ταυτοτητα κι ολα ,γιατι ηθελα πραγματικα να φυγω αλλα η αντιπροταση που έγινε απο τον παροχο μου ηταν πολυ δελεαστικη. Εκανα τις ενεργειες για ακυρωση -δεν έχει fax για ακυρωση η voda- ,προλαβα το σταθερο-με fax- αλλα το κινητο παρόλο που το μπλοκαρε 2-3 φορες ο παροχος μου στο τελος πραγματοποιηθηκε η φορητοτητα. Ειχα παρει κι εγω τηλεφωνα ,με βεβαιωναν οτι είχε ακυρωθει ,πηγα και σε καταστημα αλλα τιποτα αυτοι προχωρησαν. Εσυ τελικα παρεμεινες στον παλιο παροχο, σε πηραν για αντιπροταση; Εγω νομιζω πλεον ότι περναν το αιτημα για φορητοτητα στον παροχο μας οταν έχουν όλα τα δικαιολογητικα και δυσκολα θα ακυρωθει.
Δημοσίευση 18/03/2015 - 11:44
Ηρθε μόλις ο κούριερ με τα συμβόλαια...
Δημοσίευση 18/03/2015 - 12:10
Αιτηση υπαναχωρησης δε βλεπω στα χαρτια που μου έφεραν. Θα έπρεπε να υπαρχει; Μου ειπαν οτι αν ολοκληρωθει η νεα φορητοτητα -επιστροφη στον αλλον παροχο εντοσ 14 ημερων δε θα έχω καποια χρεωση αν δεν υπερβω το παγιο μου βεβαια.
Δημοσίευση 18/03/2015 - 12:14
Τες πα,περιμενω κινηση απο κοτε πλεον κ βλεπουμε....
Λογικα αυριο? υποθετω,αφου τα παρει η κοτε τα χαρτιά;
Τελευταία επεξεργασία από: andreashadji, 18/03/2015 - 12:16.
Δημοσίευση 18/03/2015 - 13:19
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 18/03/2015 - 13:43
VODAFONE: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΔIAΔIKAΣIA METAΦOPAΣ TΩN APIΘMΩN ΣAΣ ΣTO ΔIKTYO MAΣ EXEI ΞEKINHΣEI KAI ΘA OΛOKΛHPΩΘEI ENTOΣ THΣ HMEPAΣ.
AΛΛAZETE KAPTA SIM MOΛIΣ ΔIAKOΠEI TO ΣHMA ΣAΣ. EYXAPIΣTOYME
Για να δουμε η κοτε αντανακλαστικά.....
Απο τωρα ισχύει το 6 αωρο να υποθέσω;
Δημοσίευση 18/03/2015 - 13:45
Καλησπέρα σε όλους. Συνδρομητής Cosmote από το 2010 με οικογενειακό πακέτο 2 γραμμών. Μία Cosmote προς όλους 50 και μία Cosmote 55 παλαιό όπου πλήρωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2014 περίπου 95 ευρώ/μήνα με πιστωτική OTE/COSMOTE. Από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και σήμερα τις άλλαξα σε Cosmote 45plus και Cosmote Προς όλους 35 και πληρώνω γύρω στα 75 το μήνα. Επικοινωνώ με τμήμα διακοπών σήμερα και μου δίνουν 2Χ Cosmote plus 65 στα 34 ευρώ/γραμμή. Δεν δέχθηκα και δεν πρόκειται να δεχθώ τίποτα πάνω από 24 ευρώ την γραμμή. Ταυτόχρονα έκανα αίτηση μέσω internet για 2 φορητότητες σε Q. Δυστυχώς στην Ελλάδα ανεχόμαστε τις υπερτιμολογήσεις των εταιρειών εδώ και χρόνια. H vodafone στο Η.Β. δίνει το RED L (unlimited όλα με 3gb internet) με 19,8 λίρες τον μήνα! Εγώ προσωπικά δεν θέλω να με πάρουν από την Cosmote, θα μείνω στην Wind/Q χωρίς επιδοτήσεις και άλλα κόλπα Μάρκετινγκ και θα πληρώνω ότι χρειάζομαι...αλλά αν με πάρουν θα σας ενημερώσω
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο...ήταν από το τμήμα φορητότητας Cosmote. Μετά την αίτηση φορητότητας μου προς Q μου έκαναν αντιπροσφορά από Cosmote στα 37,17 ευρώ ανά γραμμή για 2 προγράμματα plus 65...ευγενέστατα τους απάντησα ΟΧΙ (να φανταστείτε το τμήμα διακοπών μου είχε δώσει εχθές τιμή 34 ευρώ ανά γραμμή), με ευχαρίστησαν, ανταπέδωσα τις ευχαριστίες και χωρίσαμε τους δρόμους μας...μετά από 17 χρόνια σε συμβόλαια το γυρίζω σε καρτοκινητό Q...
Δημοσίευση 18/03/2015 - 14:15
μην μασάς μάλλον καλύτερα θα είσαι...
Δημοσίευση 18/03/2015 - 15:46
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο...ήταν από το τμήμα φορητότητας Cosmote. Μετά την αίτηση φορητότητας μου προς Q μου έκαναν αντιπροσφορά από Cosmote στα 37,17 ευρώ ανά γραμμή για 2 προγράμματα plus 65...ευγενέστατα τους απάντησα ΟΧΙ (να φανταστείτε το τμήμα διακοπών μου είχε δώσει εχθές τιμή 34 ευρώ ανά γραμμή), με ευχαρίστησαν, ανταπέδωσα τις ευχαριστίες και χωρίσαμε τους δρόμους μας...μετά από 17 χρόνια σε συμβόλαια το γυρίζω σε καρτοκινητό Q...
Σε πηραν τηλ απο κοτε πριν παραλαβεις τις καρτες απο την Q?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες