Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1561   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/06/2015 - 09:41

καλησπέρα σε όλους σας

έχω cosmote εδώ και 15 χρόνια, έχει λήξει η τελευταία μου δέσμευση, και με ενημέρωσαν για την επιδότησή μου, η οποία είναι γελοία.
Επειδή θα ήθελα και το κινητό Samsung A3, ένανα μία online (για να μην υπογράψω κάπου) αίτηση φορητότητας στη Wind, η οποία με πήρε την επόμενη μέρα, προκειμένου να επιβεβαιώσει την αίτηση.
Τους έδωσα ραντεβού για την courier με τα συμβόλαια μετά από 5 μέρες, για να περιμένω αντιπροσφορά της cosmote. Μετά από 4 ημέρες ακόμα δε με πήρε κανείς. Τους κάλεσα εγώ, με το πρόσχημα ότι η WIND ισχυρίζεται, ότι δε δίνουν αυτοί το οκ για φορητότητα.
Η απάντησή τους ήταν, ότι λογικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, και ότι θα το δουν για να το ...ξεμπλοκάρουν άμεσα. Όταν τους ρώτησα "μα καλά δε σας νοιάζει, που φεύγει ένας συνδρομητής σας μετά από τόσα χρόνια" μου απάντησαν "δεν μπορούμε να σας κρατήσουμε με το ζόρι! Εάν θέλετε να φύγετε μπορείτε να φύγετε!!!

καμία ιδέα παιδιά?

Έχουμε πει ότι πλέον (εδώ κ 2 χρόνια περίπου) μαζί με την αίτηση φορητότητας σε βάζουν να υπογράψεις κ συμβόλαιο(για να σε ζορίσουν να μην αλλάξεις γνώμη) κ μετά στέλνουν το αίτημα σου στον παλιό πάροχο για να σε αποδεσμεύσει!

Βέβαια αν δεν ενεργοποιηθείς στο νέο πάροχο, το συμβόλαιο ειναι άκυρο.

Αλλά ακομα κ αν γίνει "στραβή" κ ενεργοποιηθεις(σε απειροελάχιστες περιπτώσεις έγινε αυτό!) τότε πάλι έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών!

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 16/06/2015 - 09:45

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1562   awert

awert

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/06/2015 - 10:33

Καλησπέρα. Εγώ από Vodafone red 1 με φορητότητα σε cosmote πήρα το plus 65 στα 25,75 τελική τιμή με τέλη κ ΦΠΑ και 2 πάγια δώρο!!!
Επίσης κι ένα τέλειο σήμα δωρεάν αφού δεν υπήρχε αρκετή κάλυψη δικτύου στο χώρο μου!!

Πρέπει να το χειρίστηκες πολυ σωστά το θέμα για να πήρες τέτοια προσφορά!
Μπράβο...ωραίος

#1563   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 16/06/2015 - 10:57

Όντως 3 μέρες σε διαπραγμάτευσεις...

#1564   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 16/06/2015 - 13:00

Όντως 3 μέρες σε διαπραγμάτευσεις...

Πως ρε φιλε @karasarinis?
Πες και σε μας

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 16/06/2015 - 13:01

#1565   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 16/06/2015 - 14:29

Τι ρε παιδια δεν μπορειτε να καταλαβεται αναλογα της συνδεσεις που εχει καποιος το τιμολογειο που κανει καθε μηνα!!!εγω με καρτοσυνδεση τους πηρα ενα μηνα παγιο το full σημα και χιλια λεπτα προς ολους για να μην διακοψω και φλεβαρη για να ανανεωσω θα παρω mb και μηνηματα κι εχω μια καρτοσυνδεση 20€!!!καλυτερα να χουν να παιρνουν καθε μηνα το εικοσαρικο παρα να σε εχουν με καρτα που εαν θες βαζεις!!!πατηστε τους κατω εαν δεν κανουν αυτο που θελετε!!!μια παλαιοτερη συνδεση κι εγω τοσο την ειχα ριξει με πηρε η vodafone υπεγραψα και μετα με πηρε η cosmote αντι προσφορα μετα η vodafone αντι προσφορα και μετα ξανα η cosmote ειχα τρελαθει καθε μερα να στελνω ακυρωτικα με fax!!!παντος δεν ξερω μπορει να ετυχε σε εμενα ας μιλησουν και τα αλλα παιδια στις τιμες της ποσο μπορει να ριξει της τιμες γνωμη μου δεν πιανει κανεις την cosmote
Rafael Nadal

#1566   awert

awert

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2015 - 20:14

Αρχισε ηδη ο ΟΤΕ να κανει απόσβεση της επένδυσης του champions και του europa league.Από τέλος Αυγούστου αύξηση 2€ προς το παρών

#1567   ckanas

ckanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/07/2015 - 08:37

Αρχισε ηδη ο ΟΤΕ να κανει απόσβεση της επένδυσης του champions και του europa league.Από τέλος Αυγούστου αύξηση 2€ προς το παρών

Ποιος δεν το περίμενε, θα ακολουθήσουν και άλλες περισσότερες αυξήσεις από τον OTE 

#1568   kmangr

kmangr

iPH User

• 160 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 24/07/2015 - 09:52

καλημέρα, ειμαι στην wind και ΄θελω να πάρω προσφορά απο cosmote για να μεταφερθώ. Ξερεις καποιος να μου πει το τηλέφωνο? Ευχαριστώ, Κώστας

#1569   PitNik

PitNik

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/07/2015 - 12:16

Δες εδω:

http://www.cosmote.g...meToCOSMOTE_Prs

#1570   sellia

sellia

iPH Addict

• 899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 02/08/2015 - 22:36

Μα δε μίλησα για υπαναχώρηση.Ασφαλώς και ισχύει η υπαναχώρηση.Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ πιο προσεχτικά αυτά που γράφω πιο πάνω
Με την υπαναχώρηση μπορείς να φύγεις από το νέο δίκτυο πληρώνοντας μόνο αυτό που αναλογεί στο πάγιο για τις μέρες που έμεινες.Το αν είχες οφειλές στο προηγούμενο δίκτυο από ποσο απομείωσης δεν εχει σχέση με το θεμα υπαναχώρησης

Μπορείς να εξηγήσεις καλύτερα, τι εστί ποσό απομείωσης;

#1571   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/08/2015 - 15:24

Εγώ ανανέωσα στη Vf άλλους 18 μήνες και αυτό που κέρδισα να μου κάνουν το Ίντερνετ 4γκιγκα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση...

#1572   Telcontar

Telcontar

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2015 - 08:10

Καλημερα σε ολους! Συνδρομητης cosmote τα τελευταια 3χρονια μου προτειναν το 65αρι στα 55 τελικη εννοειται οτι εκανα φορητοτητα προς vodafone και μου αφηνουν το αντιστοιχο 45 και με την εκπτωση σταθερου στα 41. Πριν παω σε φορητοτητα μιλησα 4φορες με κοσμοτε για για καλυτερη προσφορα αλλα τιποτα. Την Δετυτερα εκανα την αιτηση επιβεβαιωθηκε με sms και σημερα το απογευμα περιμενω το κουριερ με συμβολαιο!Διαβασα τις προηγουμενες σελιδες αλλα ηθελα να καταλαβω. Η κοσμοτε δεν με εχει παρει ακομα τηλεφωνο για αντιπροσφορα τι περιμενει η να την παρω εγω τηλεφωνο? Υστερα υπογραφω τα παντα και στελνω διακαιολογητικα η να βαλω να παραλαβει καποιος αλλος? Σε περιπτωση αντιπροσφορας μπορω να κατεβασω και αλλο την τιμη στη vodafone? Ειναι η πρωτη φορα που κανω τη διαδικασια...

#1573   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2015 - 08:13

Μάλλον θα πας σε καινούργιο δίκτυο 

#1574   Telcontar

Telcontar

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2015 - 08:28

Μάλλον θα πας σε καινούργιο δίκτυο 

Δεν με πειραζει αυτο...αν παρω τηλ εγω τη Cosmote θα παρω κατι καλυτερο? και σε περιπτωση που παρω vodafone πριν ερθει το κουριερ για ακυρωση θα μου προσφερουν κατι καλυτερο?

#1575   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 05/08/2015 - 08:35

Δοκίμασε να πάρεις τωρα στην Vodafone και πες τους ότι έχεις προσφορά απο cosmote πιο χαμηλά αλλά θα το ρισκάρεις γιατί αν σου πει ότι δεν γίνεται κάτι καλύτερο και τους πεις ότι θέλεις ακύρωση μετά τι κάνεις;
Ξέρουν κι αυτοί τον ανταγωνισμό τι γίνεται μην νομίζεις ότι δεν συνεννοούνται κατα κάποιο τροπο για το τι προσφορές βγάζουν κατα καιρούς. Εγώ που έπαιξα με τα τηλ ήξερε η κάθε μια τι κάνει η άλλη και μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχω δεχτεί τις προσφορές που τους έλεγα. Και μου έλεγαν αν όντως είναι έτσι μπορώ να πάω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες