Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1726   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 13/01/2016 - 10:41

Καλημέρα και από μένα..έχω 2 γραμμές red 1 στα 26€ την καθεμία και σταθερό hol + holtv δώρο.
Δεν ειμαι ευχαριστημένος από το σήμα της voda ούτε στο σπίτι ούτε στη δουλεια(τα βασικά σημεία).
Με πήραν από COSMOTE και μου είπαν τα δικά τους (2 γραμμές-σταθερό-Ίντερνετ-otetv) και τους είπα ναι και αύριο Πέμπτη μου στέλνουν courier.
Το θέμα μου είναι πως ειμαι στον 7ο μήνα συμβολαίου από τους 18 και η voda λέει πως θα πληρώσω 360€ πέναλτυ (όλους τους μήνες που ήμουνα * την έκπτωση)!!!!
Τι να κάνω ρε παιδιά;;;

Δεν μπορείς να κανεις κάτι.

Εχεις υπογράψει συμβόλαιο. Η μόνη πιθανότητα ειναι να πατήσεις πάνω στο πολύ κακό σήμα όπως λες, σε φάση οτι δεν σου προσφέρουν οτι σου λένε. Και πάλι ομως δεν ξέρω αν θα τη γλυτώσεις κάπως. Το πιο πιθανο είναι αφού εσύ εσπασες το συμβόλαιο να πληρωσεις το penalty.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1727   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/01/2016 - 10:58

Καλημέρα και από μένα..έχω 2 γραμμές red 1 στα 26€ την καθεμία και σταθερό hol + holtv δώρο.
Δεν ειμαι ευχαριστημένος από το σήμα της voda ούτε στο σπίτι ούτε στη δουλεια(τα βασικά σημεία).
Με πήραν από COSMOTE και μου είπαν τα δικά τους (2 γραμμές-σταθερό-Ίντερνετ-otetv) και τους είπα ναι και αύριο Πέμπτη μου στέλνουν courier.
Το θέμα μου είναι πως ειμαι στον 7ο μήνα συμβολαίου από τους 18 και η voda λέει πως θα πληρώσω 360€ πέναλτυ (όλους τους μήνες που ήμουνα * την έκπτωση)!!!!
Τι να κάνω ρε παιδιά;;;

Τι προσφορά σου έδωσαν; γιατί σκέφτομαι να φύγω και από nova να τα έχω όλα Cosmote Kai ote tv

 6s plus μέσω tapatalk

#1728   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 13/01/2016 - 13:59

Η προσφορά είναι χειρότερη της Vodafone όσο αναφορά τις γραμμές κινητής..αλλά αν βάλεις το οτετβ και την σίγουρα καλύτερη υποστήριξη στο σταθερό και internet ...και ότι δεν έχω σήμα!!! ..όλα αυτά με κάνουν να φύγω..
Το θέμα είναι ότι μου είπε η τυπισα στην COSMOTE πως για να πάρει η βοντα το αίτημα φορητότητας πρέπει να υπογράψω για τις sim...να το κανω..η με δένουν;;;;

#1729   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 13/01/2016 - 14:21

Η προσφορά είναι χειρότερη της Vodafone όσο αναφορά τις γραμμές κινητής..αλλά αν βάλεις το οτετβ και την σίγουρα καλύτερη υποστήριξη στο σταθερό και internet ...και ότι δεν έχω σήμα!!! ..όλα αυτά με κάνουν να φύγω..
Το θέμα είναι ότι μου είπε η τυπισα στην COSMOTE πως για να πάρει η βοντα το αίτημα φορητότητας πρέπει να υπογράψω για τις sim...να το κανω..η με δένουν;;;;

ειναι η τριτη μερα που δεν εχω ιντερνετ και σταθερο στο σπιτι....Hol φυσικα τι αλλο...και μου λενε οτι ειναι θεμα οτε γιατι λεει το προβλημα ειναι στην γραμμη τους.και καθε μερα μου στελνουν μηνυμα οτι αυριο και αυριο και αυριο θα ερθει ανθρωπος μεταξυ 10-12 για την επιλυση του προβληματος..αν τον ειδατε εσεις τον ειδα και εγω.
Το θεμα ειναι οτι θελω να φυγω τωρα να παω στον οτε να τελειωνω με αυτους τους χαβαλεδες.ειχα υπογραψει για 12μηνο στην χολ και φανταστειτε ειναι ο δευτερος μηνας που τα τραβαω ολα αυτα....τι πληρωνω για να φυγω να αλλαξω εταιρια;το εχει κανει κανεις εδω;

#1730   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 13/01/2016 - 14:44

Για HOL μονο παραπονα ακουω. Μεγαλο φαουλ της βονταφον. Πλεον ετσι οπως εγινε η cosmote, σταθερο-τηλεοραση-ιντερνετ-κινητο ειναι μεγαλο δελεαρ

#1731   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2016 - 14:51

Για HOL μονο παραπονα ακουω. Μεγαλο φαουλ της βονταφον. Πλεον ετσι οπως εγινε η cosmote, σταθερο-τηλεοραση-ιντερνετ-κινητο ειναι μεγαλο δελεαρ

ετσι ακριβως

#1732   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 10:54

Μου ήρθε μήνυμα για λήξη του συμβολαίου μου. 2 αριθμοί στο Cosmote plus 65. Με κάλεσαν για ανανέωση αλλά το νέο ποσό είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που δίναμε μέχρι τώρα. Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι η έκπτωση είναι συστημική και δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Της είπα ότι θα τα κάνω κάρτα και τα δυο και να με συνδέσει με το αρμόδιο τμήμα αλλά μετά από λίγο έπεσε η γραμμή.
Τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα;

#1733   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 16/01/2016 - 18:41

Μου ήρθε σήμερα ο λογαριασμός απο Cosmote που βρέθηκε για 5 ημέρες η γραμμή της γυναίκας μου (Cosmote 65) πριν επανέλθει στη Vodafone , και ήταν μηδενικός. Μάλλον ισχύει ότι δε χρεώνουν για 14 ημέρες αλλά δεν το πολύ λένε!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1734   sellia

sellia

iPH Addict

• 899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 16/01/2016 - 18:59

Πάντως εμένα η wind με χρέωσε κανονικά τις 5 μέρες που έμεινα στο δίκτυό της...

#1735   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2016 - 20:17

Μίλησα με COSMOTE και μου είπαν πως για συμβόλαιο 2015 ισχύει 120€ πέναλτυ - ένα πάγιο..και 2014 100€- 1 πάγιο..την ρωτάω το γράφει πουθενά..μου λέει εμείς ναι..η βοντα..δεν ξέρω.
Λέτε να φύγω και να την σκαπουλάρω με ένα 100€;;;
Ξέρετε τπτ;

#1736   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2016 - 20:18

Μίλησα με COSMOTE και μου είπαν πως για συμβόλαιο 2015 ισχύει 120€ πέναλτυ - ένα πάγιο..και 2014 100€- 1 πάγιο..την ρωτάω το γράφει πουθενά..μου λέει εμείς ναι..η βοντα..δεν ξέρω.
Λέτε να φύγω και να την σκαπουλάρω με ένα 100€;;;
Ξέρετε τπτ;

Εεεε γιατι δεν παιρνεις την vodafone να σου πουνε;;;

#1737   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 16/01/2016 - 20:36

Μου ήρθε μήνυμα για λήξη του συμβολαίου μου. 2 αριθμοί στο Cosmote plus 65. Με κάλεσαν για ανανέωση αλλά το νέο ποσό είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που δίναμε μέχρι τώρα. Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι η έκπτωση είναι συστημική και δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Της είπα ότι θα τα κάνω κάρτα και τα δυο και να με συνδέσει με το αρμόδιο τμήμα αλλά μετά από λίγο έπεσε η γραμμή.
Τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα;

Κι εγω στα ίδια είμαι με μια σύνδεση 65αρα όμως.

Πείσμωσα και θα κάνω αίτηση για φορητότητα σε κάρτα Vodafone CU. Αν μου κάνει καλή προσφορά η Cosmote οταν δει την φορητοτητα εχει καλώς. Αλλιώς μια χαρά θα την βγάλω και με CU με 20 € κάρτα το μήνα. Χρυση την Cosmote δεν την κάνω με τιποτα.

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 16/01/2016 - 20:37

#1738   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2016 - 21:24

Εεεε γιατι δεν παιρνεις την vodafone να σου πουνε;;;

Γιατί η βοντα φυσικά μου λέει 360€..αφού δεν έχει την μεταφορά ακόμη...

#1739   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2016 - 21:49

Γιατί η βοντα φυσικά μου λέει 360€..αφού δεν έχει την μεταφορά ακόμη...

Aφου σου ειπα τοσα η voda,αυτα ειναι δεν παιζει μετα να σου ερθει ενα 100αρικο ας πουμε λογω χαριτος.Απλα αν βλεπεις οτι δεν την παλευεις αλλο φυγε απο βοντα,τραβα κοσμοτε,καποια στιγμη θα σου ερθει ενα εξωφλητικος της βοντα και μπορεις απλα να πετας λιγα λιγα λεφτα στον λογαριασμο μεχρι να τον ξεπληρωσεις.Στην προκειμενη περιπτωση δεν βλεπω και πολλες εναλλακτικες.Εκτος και αν υπομεινεις την βοντα-hol.

#1740   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2016 - 20:12

Κι εγω στα ίδια είμαι με μια σύνδεση 65αρα όμως.

Πείσμωσα και θα κάνω αίτηση για φορητότητα σε κάρτα Vodafone CU. Αν μου κάνει καλή προσφορά η Cosmote οταν δει την φορητοτητα εχει καλώς. Αλλιώς μια χαρά θα την βγάλω και με CU με 20 € κάρτα το μήνα. Χρυση την Cosmote δεν την κάνω με τιποτα.

Τι έγινε τελικά; 

Εγώ δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ ακόμα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;