Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1816   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 18/04/2016 - 19:11

Εγω παιδιά εχω εταιρικό συμβόλαιο με 4 νούμερα και Ίντερνετ στο σπίτι και μηνιαίο πάγιο 100€ με 24μηνη δέσμευση!με πήραν λοιπόν για ανανέωση επειδή λήγει 24 Απριλίου και μου Δίνανε 320€ για όλα τα νούμερα!τους είπα οτι ειναι υπερβολικά λίγα..μετα απο 1 μέρα με πήραν ξανά και μου δίνανε 590€.τους ξανά είπα οτι ειναι πολύ λίγα και οτι θελω το 6s.μεσα σε μια ωρα και μου είπαν τελική προσφορά 690!εγω επέμενα και μάλιστα τους είπα οτι και καλα η Vodafone μου δίνει καλύτερη προσφορά και συνέχισα να ζητάω το 6s(789€ τιμή Γερμανού).ο τυπάς που μιλήσαμε μου λεει οτι πάνω απο 690 δεν μπορούν να δώσουν και οτι ειναι η καλύτερη δυνατή προσφορά.τους είπα λοιπόν ευχαριστώ πολύ μολις λήξει το συμβόλαιο θα παω στην Vodafone.το ίδιο βραδυ με πήραν απο το κατάστημα Γερμανού που κανω τις συναλλαγές μου και με ρώτησαν τι χρωμα ηθελα το 6s για να το παραγγείλουν επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο!το ξερω οτι θα μπορούσα να παρω και μεγαλύτερη προσφορά αλλα επειδή ηθελα άμεσα το κινητο δεν ειχα τον χρόνο!Επισης να αναφέρω οτι επειδή δεν χρησιμοποιούσα πολύ το ενα νούμερο εκανα και μείωση στο πάγιο 15€!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: emminad1925, 18/04/2016 - 19:12

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1817   NikosMelbourne

NikosMelbourne

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/04/2016 - 22:25

Πρεπει να υπογραψεις πλεον πρωτα για να ενημερωθει η cosmote και να φανει η φορητοτητα. Και αν τελικα καταληξεις στη κοσμοτε παλι κανεις ακυρωση στη vodafone και επιστρεφεις

Μα εαν υπογραψω οταν ερθει ο κουριερ με τα εγγραφα και την καρτα sim αυτο δε σημαινει οτι ολοκληρωθηκε η φορητοτητα?

#1818   NikosMelbourne

NikosMelbourne

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2016 - 22:28

Εγω παιδιά εχω εταιρικό συμβόλαιο με 4 νούμερα και Ίντερνετ στο σπίτι και μηνιαίο πάγιο 100€ με 24μηνη δέσμευση!με πήραν λοιπόν για ανανέωση επειδή λήγει 24 Απριλίου και μου Δίνανε 320€ για όλα τα νούμερα!τους είπα οτι ειναι υπερβολικά λίγα..μετα απο 1 μέρα με πήραν ξανά και μου δίνανε 590€.τους ξανά είπα οτι ειναι πολύ λίγα και οτι θελω το 6s.μεσα σε μια ωρα και μου είπαν τελική προσφορά 690!εγω επέμενα και μάλιστα τους είπα οτι και καλα η Vodafone μου δίνει καλύτερη προσφορά και συνέχισα να ζητάω το 6s(789€ τιμή Γερμανού).ο τυπάς που μιλήσαμε μου λεει οτι πάνω απο 690 δεν μπορούν να δώσουν και οτι ειναι η καλύτερη δυνατή προσφορά.τους είπα λοιπόν ευχαριστώ πολύ μολις λήξει το συμβόλαιο θα παω στην Vodafone.το ίδιο βραδυ με πήραν απο το κατάστημα Γερμανού που κανω τις συναλλαγές μου και με ρώτησαν τι χρωμα ηθελα το 6s για να το παραγγείλουν επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο!το ξερω οτι θα μπορούσα να παρω και μεγαλύτερη προσφορά αλλα επειδή ηθελα άμεσα το κινητο δεν ειχα τον χρόνο!Επισης να αναφέρω οτι επειδή δεν χρησιμοποιούσα πολύ το ενα νούμερο εκανα και μείωση στο πάγιο 15€!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ολα αυτα χωρις καν να κανεις αιτηση φορητοτητας?Φαντασου τι βγαζουνε και ποσο μας κοροιδευουν....

#1819   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 19/04/2016 - 04:04

Μα εαν υπογραψω οταν ερθει ο κουριερ με τα εγγραφα και την καρτα sim αυτο δε σημαινει οτι ολοκληρωθηκε η φορητοτητα?

Ναι. Και την ιδια-επομενη μερα θα σε παρει η κοσμοτε. Πλειν εχουν αν θυμαμαι καλα μονο 6 ωρες για ανταποκριθουν στο αιτημα φορητοτητας. Αν τελικα θελησεις να μεινεις κοσμοτε απλα κλασσικα ακυρωνεις με βονταφον οπως παλια. Απλα ολα γινονται αφου υπογραψεις. Τοτε μονο "ξεκιναει" η διαδικασια φορητοτητας. Δες σε πιο πισω ποστ αναλυτικα.

#1820   NikosMelbourne

NikosMelbourne

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2016 - 10:07

Δηλαδή μπορω να κανω ακυρωση σε vodafone αφού έχω υπογράψει και την παραλαβή της sim?Η μήπως μετά την υπογραφή της sim δεν μπορεί να γίνει πλέον τίποτα άλλο?Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλή μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι...

#1821   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2016 - 10:20

Αφου υπογραψεις ενημερωνεται η κοσμοτε και σε παιρνουν. Αν τελικα δεχτεις απλα ακυρωνεις βονταφον και επιστρεφεις στη κοσμοτε χωρις καποια χρεωση. 99% θα σε παρουν. Το αν αξιζει η ταλαιπωρια ειναι επιλογη του καθενος και ποσο αντεχει να παιζει με τα νευρα του . Δες πιο πισω αναλυτικα τις εμπειριες αλλων παιδιων για να παρεις μια ιδεα

#1822   jimkaras21

jimkaras21

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 19/04/2016 - 10:58

καλημέρα!

αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά οι εταιρείες έχουν μηδέν κόστος για κάθε γραμμή κινητής, ενώ για κάθε γραμμή σταθερής έχουν κάποιο ποσό περίπου 7€.

Για αυτό τον λόγο παρακαλάνε για συμβόλαια (πχ αν έχεις καρτοκινητό) ή φορητότητα. Μιλάω με φίλο που δουλεύει σε εταιρεία και μου λέει οτι οι γραμμές κινητής είναι μόνο κέρδος  

απάντηση στον φίλο που λέει ''πόσα βγάζουν''

Τελευταία επεξεργασία από: jimkaras21, 19/04/2016 - 10:58

#1823   panosg7

panosg7

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/04/2016 - 12:07

Οι απατεώνες - κλέφτες της Cosmote ... 28/3 ενεργοποιήθηκα σε 2 νούμερα ύστερα απο προσφορά ανανέωσης στο Cosmote plus 65 στα 26€ το κάθε νούμερο. Έρχεται ο πρώτος λογαριασμός και λέει οτι απο 8-5 μπαίνω στο καινούριο προγραμμα ετσιθελικα με + 500mb και φυσικά +5€!!!! Οι άνθρωποι δεν παίζονται, προχωράω άμεσα σε φορητότητα και καταγγελία συμβασης!!! Προσέχτε το και οι υπόλοιποι γιατι μου είπαν απο 13888 οτι δεν ισχύουν τα παλιά προγράμματα πλέον.

#1824   NikosMelbourne

NikosMelbourne

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2016 - 13:03

Αφου υπογραψεις ενημερωνεται η κοσμοτε και σε παιρνουν. Αν τελικα δεχτεις απλα ακυρωνεις βονταφον και επιστρεφεις στη κοσμοτε χωρις καποια χρεωση. 99% θα σε παρουν. Το αν αξιζει η ταλαιπωρια ειναι επιλογη του καθενος και ποσο αντεχει να παιζει με τα νευρα του . Δες πιο πισω αναλυτικα τις εμπειριες αλλων παιδιων για να παρεις μια ιδεα

Στο site της ΕΕΤ αναφέρεται συγκεκριμένα :Έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε το αίτημά σας:

Στην περίπτωση της κινητής τηλεφωνίας: μέχρι την παραλαβή της κάρτας SIM της νέας εταιρίας. Την αίτηση ακύρωσης μπορείτε να την υποβάλετε σε οποιοδήποτε σημείο πώλησης της νέας εταιρίας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:• Έντυπα ή μέσω fax, επισυνάπτοντας φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.

Οπότε μήπως τελικά τα περί 14 ημερών δεν ισχύουν???

#1825   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2016 - 14:07

Ισχύουν. Τις κάρτες οι Vodafone ούτε και τις ζητάει πίσω μετα.

#1826   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2016 - 14:35

Νομιζω μας καλυψε ο πιο εμπειρος και ενημερωμενος επι του θεματος

#1827   NikosMelbourne

NikosMelbourne

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2016 - 12:26

Ερώτηση. Μετά την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης και την επιστροφή στον αρχικό πάροχο (cosmote) εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά που σου είχαν κάνει πριν κάνεις την αίτηση φορητότητας ή θεωρείσαι πλέον νέος πελάτης χωρίς εκπτώσεις κλπ??

#1828   SakisKehagias

SakisKehagias

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2016 - 15:43

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Σ\ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ COSMOTE ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΕΙΞΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΨΟΣΜΟΤΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ VODAFONE Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η COSMOTE ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η VODAFONE MOY ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ VODAFONE ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?

#1829   SakisKehagias

SakisKehagias

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2016 - 15:48

ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE STHN VODAFONE ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ Η VODAFONE ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE

#1830   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.760 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 20/04/2016 - 16:48

Μην γράφεις με κεφαλαία διότι απαγορεύονται απο τους κανόνες της κοινότητας. Τα επόμενα θα διαγράφουν χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες