Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1861   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 23/05/2016 - 20:50

Πότε πρόλαβαν και έβαλαν την αύξηση;

Τι να σου πω,αλλα νομιζω οτι κάνανε αύξηση μονομερως σε όλους τους παλιούς συνδρομητές άσχετα με τις αυξήσεις που πρόκειται να γίνουν στην κινητή τηλεφωνία απο δω και περα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1862   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/05/2016 - 20:58

Και η Vodafone έκανε αύξηση στα RED από 15 Απριλίου.

Τo RED 1 από 65 αρχική τιμή πήγε στα 68.

Η λογική λέει ότι τα αυξήσανε τώρα σιωπηλά ώστε μτά από 2 μήνες που θα πρέπει να το κάνουν λόγω φορολογίας να πούνε ότι "το απορροφήσαμε και δεν σας κάνουμε αύξηση" ενώ στην έχουν κάνει 2 μήνες πριν.

#1863   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 28/05/2016 - 11:14

Τελικά έκανα αίτηση φορητότητας στην Vodafone για σταθερό(24mbps - Απερ. σταθερά και 300' κινητά 18,00€) και κινητό (Red1 31,31€) σύνολο στα ~51,31€ / μήνα.

Αν με πάρει η Cosmote και έχει καλύτερη πρόταση θα το σκεφτώ, αλλιώς αντίο...

#1864   giorgosxalkida

giorgosxalkida

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2016 - 14:06

Γεια σας,είμαι πελάτης της cosmote πάνω από 10 χρόνια.Το συμβόλαιό μου έληξε 23/05.Είμαι κάτοχος οικογενειακού πακέτου,το ένα νούμερο είναι το παλιο 45 και το άλλο το 25.Στην τελευταία ανανέωση συμβολαίου με την μέθοδο της φορητότητας(αίτημα στην vodafone τότε) είχα επιτύχει έκπτωση 30%+10% λόγω οικογενειακού πακέτου με αποτέλεσμα να πληρώνω συνολικά και για τα 2 νούμερα 46 ευρώ περίπου.

Όταν μίλησα με το τμήμα ακυρώσεων της cosmote μου πρότειναν να κατέβω στα προγράμματα 35 και 20 αντίστοιχα με διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας από 120΄ σε 240΄ για το πρώτο και από 30΄ σε 60΄ για το δεύτερο+ 280 ευρώ επιδότηση συνολικη+2 πάγια δώρο για το 35+500 Mb επιπλέον ίντερνετ για το 35(Όλα αυτά σε συνολική τιμή 47,11 ευρώ,προσφέροντάς μου δηλαδη έκπτωση 15%+10% το οικογενειακό).

Η προσφορά μου φάνηκε μικρή και όταν είπα στην υπάλληλο ότι θα πάω σε άλλο δίκτυο μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι επιπλέον... Τώρα σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την ίδια πάλι μέθοδο της φορητότητας.Ελπίζω να μην την πατήσω....

Έχει κάποιος φίλος να μου προτείνει κάτι?

Σε ποια εταιρεία να κάνω αίτημα φορητότητας wind η vodafone?

Συγνώμη αν έγινα κουραστικος...

#1865   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2016 - 15:05

Ξέρει κανένας από την στιγμή που κάνεις αίτηση για φορητότητα σε πόσες μέρες σε παίρνουν τηλέφωνο από το υφιστάμενο δίκτυο για αντιπροσφορά;

#1866   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 28/05/2016 - 16:58

Συνηθως σε 2-3 εργασιμες

#1867   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 28/05/2016 - 16:59

Γεια σας,είμαι πελάτης της cosmote πάνω από 10 χρόνια.Το συμβόλαιό μου έληξε 23/05.Είμαι κάτοχος οικογενειακού πακέτου,το ένα νούμερο είναι το παλιο 45 και το άλλο το 25.Στην τελευταία ανανέωση συμβολαίου με την μέθοδο της φορητότητας(αίτημα στην vodafone τότε) είχα επιτύχει έκπτωση 30%+10% λόγω οικογενειακού πακέτου με αποτέλεσμα να πληρώνω συνολικά και για τα 2 νούμερα 46 ευρώ περίπου.
Όταν μίλησα με το τμήμα ακυρώσεων της cosmote μου πρότειναν να κατέβω στα προγράμματα 35 και 20 αντίστοιχα με διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας από 120΄ σε 240΄ για το πρώτο και από 30΄ σε 60΄ για το δεύτερο+ 280 ευρώ επιδότηση συνολικη+2 πάγια δώρο για το 35+500 Mb επιπλέον ίντερνετ για το 35(Όλα αυτά σε συνολική τιμή 47,11 ευρώ,προσφέροντάς μου δηλαδη έκπτωση 15%+10% το οικογενειακό).
Η προσφορά μου φάνηκε μικρή και όταν είπα στην υπάλληλο ότι θα πάω σε άλλο δίκτυο μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι επιπλέον... Τώρα σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την ίδια πάλι μέθοδο της φορητότητας.Ελπίζω να μην την πατήσω....
Έχει κάποιος φίλος να μου προτείνει κάτι?
Σε ποια εταιρεία να κάνω αίτημα φορητότητας wind η vodafone?
Συγνώμη αν έγινα κουραστικος...

Η cosmote με την vodafone χτυπιουνται οποτε εκει να απευθυνθεις

#1868   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2016 - 11:13

Συνηθως σε 2-3 εργασιμες

Από την μέρα της αίτησης προφορικά ή την έλευση του Courier?

#1869   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2016 - 11:14

Νομιζω απο την στιγμη που η μια εταιρια ζηταει την γραμμη απο την αλλη

#1870   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2016 - 12:41

Από την μέρα της αίτησης προφορικά ή την έλευση του Courier?

του κούριερ. Πλέον μπορεί και αυθημερόν να σε πάρουν τηλ. Αλλά συνήθως 2-3 μέρες μπορεί κ 4 εργάσιμες

#1871   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2016 - 17:50

Το πρωί ήρθε sms από Vodafone ότι η αίτηση φορητότητας καταχωρήθηκε επιτυχώς.

Από Cosmote καμία αντίδραση ως τώρα, Τετάρτη περιμένω Courier.

#1872   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2016 - 18:17

Το πρωί ήρθε sms από Vodafone ότι η αίτηση φορητότητας καταχωρήθηκε επιτυχώς.

Από Cosmote καμία αντίδραση ως τώρα, Τετάρτη περιμένω Courier.

Λογικα αυριο μεθαυριο θα εχεις τηλεφωνο. Και εννοειται οταν σε ρωτησουν σε τι τιμη το πηρες, θα πεις χαμηλοτερη απο αυτη που οντως σου δωσανε

#1873   giorgosxalkida

giorgosxalkida

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2016 - 13:49

Χθες πήγα σε κατάστημα Vodafone και ζήτησα να μεταφέρω τα 2 μου νούμερα στην εταιρεια τους μου ζήτησαν κάποια χαρτιά(ταυτότητα-2 λογαριασμους-εκκαθαριστικο) δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο και μου είπαν να περάσω σήμερα ή αύριο το πρωί(01/06) να πάρω τις κάρτες sim.Σήμερα το πρωί 10:00 περίπου έλαβα μήνυμα από Vodafone ότι η αίτηση φορητότητας καταχωρήθηκε επιτυχώς.Πρέπει να πάρω τις sim και να υπογράψω συμβόλαιο έτσι ώστε να σταλεί το αίτημα φορητότητας στην cosmote ή έχει ήδη σταλεί?Γνωρίζει κάποιος φίλος να μου πει?

Τελευταία επεξεργασία από: giorgosxalkida, 31/05/2016 - 13:55

#1874   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2016 - 18:58

Χθες πήγα σε κατάστημα Vodafone και ζήτησα να μεταφέρω τα 2 μου νούμερα στην εταιρεια τους μου ζήτησαν κάποια χαρτιά(ταυτότητα-2 λογαριασμους-εκκαθαριστικο) δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο και μου είπαν να περάσω σήμερα ή αύριο το πρωί(01/06) να πάρω τις κάρτες sim.Σήμερα το πρωί 10:00 περίπου έλαβα μήνυμα από Vodafone ότι η αίτηση φορητότητας καταχωρήθηκε επιτυχώς.Πρέπει να πάρω τις sim και να υπογράψω συμβόλαιο έτσι ώστε να σταλεί το αίτημα φορητότητας στην cosmote ή έχει ήδη σταλεί?Γνωρίζει κάποιος φίλος να μου πει?

Αν υπέγραψες αίτηση φορητότητας θα εχει σταλεί. Αν οχι, τότε θα σε βάλουν να υπογράψεις την αίτηση μαζί με τα συμβόλαια.

#1875   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2016 - 08:24

Επειδή τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι θα γίνει με την δεύτερη γραμμή μου είπαν τα εξής.

-Πρώτα υπογράφω συμβόλαιο με Vodafone (η Courier ενημερώνει την Vodafone για την υπογραφή)

- Η Vodafone στέλνει το αίτημα στην Cosmote

- Παίρνει η Cosmote τηλέφωνο για αντιπροσφορά / επιβεβαίωση φορητότητας.

Η ερώτησή μου είναι η εξής. Με το σταθερό τι θα γίνει; Η Cosmote το βλέπει ως ένα πακέτο; Ή θα με πάρουν μόνο για το κινητό;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25

0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες