Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1891   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 07/06/2016 - 09:54

Από 30-05-2016 που υπέγραψα στο Courier της Vodafone καμία ενόχληση από Cosmote.

Ο λόγος; Ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει αίτημα φορητότητας ούτε στο σταθερό ούτε στο κινητό... Το επιβεβαίωσα από OTE/COSMOTE

Περιμένω τηλέφωνο από Vodafone να μου εξηγήσει αλλά έχω μια υποψία: Ροκανίζουν τον χρόνο ώστε να περάσουν οι 14 μέρες και να χάσω το δικαίωμα υπαναχώρησης...

Νομίζουν!

Προσοχή λοιπόν.

P.S. Όσοι προλάβετε, ο OTE άλλαξε τον όρο 19 στους Γενικούς Όρους και δίνει δικαίωμα καταγγελίας αζημίως με προθεσμία ένα μήνα από την παραλαβή του λογαριασμού.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1892   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/06/2016 - 10:04

Από 30-05-2016 που υπέγραψα στο Courier της Vodafone καμία ενόχληση από Cosmote.

Ο λόγος; Ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει αίτημα φορητότητας ούτε στο σταθερό ούτε στο κινητό... Το επιβεβαίωσα από OTE/COSMOTE

Περιμένω τηλέφωνο από Vodafone να μου εξηγήσει αλλά έχω μια υποψία: Ροκανίζουν τον χρόνο ώστε να περάσουν οι 14 μέρες και να χάσω το δικαίωμα υπαναχώρησης...

Νομίζουν!

Προσοχή λοιπόν.

P.S. Όσοι προλάβετε, ο OTE άλλαξε τον όρο 19 στους Γενικούς Όρους και δίνει δικαίωμα καταγγελίας αζημίως με προθεσμία ένα μήνα από την παραλαβή του λογαριασμού.

τώρα το διάβασα ότι μπορώ να κάνω καταγγελία αζημίως ;)  

#1893   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2016 - 10:08

Ισχύει και για OTETV

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1894   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/06/2016 - 12:48

Νομίζουν!

Προσοχή λοιπόν.

Εγω που ειχα παρει πριν 10 μέρες και ηθελα να καταγγείλω την σύμβαση επειδη μου αύξησαν 10 ευρώ το πάγιο μου ζητούσαν 622 ευρώ για να κάνω διακοπή, επειδη ειχα παρει έκπτωση στα πάγια. Άλλαξε κάτι τωρα ή μπα;

#1895   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 07/06/2016 - 12:55

Εγώ θα έκανα υπομονή να έρθει ο λογαριασμός και να δω πως θα κινηθώ.
Κρατα καλου κακου σημειώσεις των κλήσεων,ονόματα ,ώρες κλπ ενδεχομένως να χρειαστούν.
Αν θέλεις σε λίγες μέρες κάλεσε 13888 και ζητά να σε ενημερώσουν για το ποσό του λογαριασμού που εχει εκδοθεί και τι περιλαμβάνει.

Εγώ πάντως σε σταθερό που έκανα φορητότητα σε Vodafone αλλά τελικά έμεινα σε ΟΤΕ, για 3 μέρες που έμεινα σε Vodafone μου έστειλαν λογαριασμό 120 ευρώ. Φαξ ακύρωσης είχα στείλει μέσω email.

Όταν ήρθε ο λογαριασμός και τους πήρα τηλέφωνο για να τους πω ότι έχω 14 μέρες υπαναχώρησης, λέγανε δεν ισχύει και δεν γίνεται κ τέτοια. Όταν ανέφερα ότι έχω όλα τα email ακύρωσης με ημερομηνίες και τα ονόματα των υπαλλήλων που μίλησα και θα προβώ σε καταγγελία στη εεττ σε 2 ώρες με ξανά πήραν ότι ο λογαριασμός μου τελικά είναι μηδενικός. Να μην τον πληρώσω και στον επόμενο θα φανεί, όπως κι έγινε.

#1896   tonipapas

tonipapas

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 07/06/2016 - 17:48

Γεια σας και απο μένα . Ειμαι συνδρομητής cosmote με δυο συνδέσεις σε οικογενειακό ( και οι δυο στο cosmote 65 plus ). Τιμή που πλήρωνα μέχρι τωρα 52 ευρώ στο σύνολο . Έληξε η δέσμευση και σκάει τηλ απο cosmote (χωρίς να εχω κανει αίτηση φορητότητας ) για ανανέωση με 68 ευρώ στο σύνολο για το xl ( και οι δυο γραμμές ). Ote σ.ταθερό δεν εχω.. Έχει κανει κάποιος πρόσφατα τη διαδικασία φορητότητας ; Μπορεί η τιμή να κατέβει κι άλλο ;

#1897   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2016 - 19:22

Εγώ πάντως σε σταθερό που έκανα φορητότητα σε Vodafone αλλά τελικά έμεινα σε ΟΤΕ, για 3 μέρες που έμεινα σε Vodafone μου έστειλαν λογαριασμό 120 ευρώ. Φαξ ακύρωσης είχα στείλει μέσω email.

Όταν ήρθε ο λογαριασμός και τους πήρα τηλέφωνο για να τους πω ότι έχω 14 μέρες υπαναχώρησης, λέγανε δεν ισχύει και δεν γίνεται κ τέτοια. Όταν ανέφερα ότι έχω όλα τα email ακύρωσης με ημερομηνίες και τα ονόματα των υπαλλήλων που μίλησα και θα προβώ σε καταγγελία στη εεττ σε 2 ώρες με ξανά πήραν ότι ο λογαριασμός μου τελικά είναι μηδενικός. Να μην τον πληρώσω και στον επόμενο θα φανεί, όπως κι έγινε.

Την ακύρωση μέσω mail σε ποιο mail το έστειλες;

#1898   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 07/06/2016 - 19:41

Την ακύρωση μέσω mail σε ποιο mail το έστειλες;

Customercare@hol.gr με κοινοποίηση κ προς τον ΟΤΕ. Μιλάω πάντα για την σταθερή τηλεφωνία.

#1899   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2016 - 20:27

Με πήρε ο ΟΤΕ και κλείσαμε στα 25€ (με ΦΠΑ) το σταθερό (24mbps / απεριόριστα σταθερά και 30' κινητά) και 90€ δωροεπιταγή Γερμανός. Από 36€, δεν είναι και άσχημα.

Το κινητό ακόμα δεν έγινε η αίτηση από Vodafone οπότε μου έκαναν τιμή 33,6€ για το Cosmote 65Plus και τους είπα θα το σκεφτώ.

Το θέμα τώρα είναι ότι μόλις δει η Vodafone την ακύρωση του σταθερού μάλλον θα με πάρει να μου πει ότι δεν ισχύει η προσφορά για το κινητό που μου έδωσε, σωστά;

#1900   nikolasp87

nikolasp87

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/06/2016 - 20:29

Καλησπερα και απο μενα. Ειμαι σε οικογενειακο με 2 συνδεσεις κοσμοτε και σημερα πηρα προσφορα απο βονταφον. Αποφασισα να κανω τη φορητοτητα με σκοπο η κοσμοτε να μου κανει καλυτερη προσφορα. Ο υπαλληλος της βοντα μου ζητησε να του στειλω ταυτοτητα κτλ και με ενημερωσε οτι σε 2 μερες θα ερθει η κουριερ. Ενω δεν εστειλα ακομα τα δικαιολογητικα μου ηρθε μνμ απο βονταφον οτι η φορητοτητα κατοχυρωθηκε. Η κοσμοτε ακομα να με καλεσει. Πρεπει να υπογραψω για να με καλεσουν?

#1901   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2016 - 01:06

Ναι, δες πιο πάνω τι γράφω.

#1902   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2016 - 17:31

Ρε παιδια καλησπερα μια ερωτηση!!!πηγα πριν 20 μερες στη wind και επιδη δεν μου αρεσε το σημα που ειχε εκανα φορητοτητα στη βοντα σημερα!με πηραν απο wind και μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω 20 ευρω σαν πεναλτι επειδη εσπασα το συμβολαιο συν οτι και καλα δεν θα μου επιστρεψουν την αναλογια του παγιου που δεν θα εχω χρησιμοποιηση!!ισχυει κατι τετοιο;;;

#1903   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2016 - 17:40

Αν ήταν πριν λήξει το συμβόλαιο ισχύει ότι δίνεις πίσω ενα ποσοστό της επιδότησης ή έκπτωσης που είχες αντί επιδότηση, ανάλογα με το πόσους μήνες νωρίτερα θέλεις να φύγεις από τη λήξη του συμβολαίου. Πλέον όμως η ποσοστιαία απομείωση της "ποινής" γινεται αν θυμάμαι καλά ΜΕΤΑ τους μισούς μήνες του συμβολαίου. Δηλ αν θες να φύγεις στη μέση του συμβολαίου πληρώνεις όλο το πόσο. Μετά μειώνεται κάθε μήνα.

Νομίζω ότι μονο αν "πατήσεις" στο πρόβλημα με την έλλειψη σήματος, και άρα δεν "τηρεί "η Wind τον όρο συμβολαίου που μιλάει για καλή ποιότητα υπηρεσιών. Αλλά ίσως να θέλει απειλές για καταγγελία σύμβασης πχ σε συνηγόρο του πολίτη κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 08/06/2016 - 17:41

#1904   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2016 - 18:13

20 μερες εμεινα!!να πληρωσω αυτο που μου αναλογει γι το παγιο και την εκπτωση που πηρα!!οκ!!!το 20 δεν καταλαβαινω!!!

#1905   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2016 - 09:11

Το ξαναλέω γιατί από ότι κατάλαβα το έχουν σύστημα. Προσοχή όταν κάνετε φορητότητα μέσω τηλεφώνου. Επειδή έχετε 14 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης ο πάροχος που ζητάτε να πάτε (Vodafone σε μένα) ροκανίζει το χρόνο ώστε να μην μπορέσετε να ακυρώσετε. Το πρόσχημα σε μένα ήταν ότι η σταθερή τηλεφωνία θέλει 7-10 μέρες για να γίνει η φορητότητα (ψέμα). Βέβαια, αυτοί όταν τους πήρα και είχε περάσει μια εβδομάδα δεν είχαν κάνει καν αίτηση στον ΟΤΕ... Τότε τους είπα ότι αν δεν προχωρήσουν άμεσα θα ακυρώσω και τις επόμενες ώρες το έκαναν!

Το άσχημο είναι ότι αφού έφαγαν ακύρωση για το σταθερό δεν προχώρησαν καν στην αίτηση φορητότητας στο κινητό, μου το είπαν και με ύφος!

Έμεινα τώρα με την τελική προσφορά της Cosmote 40€/μήνα για το Cosmote Mobile family L με δύο μέλη. 

Περιέχει συνολικά και μοιραζόμενα τα εξής.

2000'

προς όλους

2000 SMS

προς όλους

2 GB

για πλοήγηση
στο Internet

1000'

προς 1 σταθερό

Πως το βλέπετε, να το δεχτώ να τελειώνει εδώ; Σκέφτομαι να τους πω και για μια ακόμα δωροεπιταγή και να κλείσω έτσι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες