Αγαπητε μην το ψαχνεις. Η κοσμοτε ειναι η πιο τιμια απο οτι εχω ακουσει. Η vodafone εχει εκπληκτικο support μου ειχε κανει και δωρο δυο παγια οταν καταλαβε πως με εχανε αλλα και παλι δεν αρκει αυτο. Να φανταστεις οτι υπογραψαμε στα 26 ευρω και μας πηγανε στα 30 ευρω χωρις να υπογραψουμε τιποτα με την προφαση οτι μας ανεβασαν το ιντερνετ απο μονοι τους. Πουθενα δεν εχω ακουσει στον κοσμο για μονομερη αλλαγη εν μεσω συμβολαιου(εχει γινει αναφορα και στο φορουμ μας και σε αλλο γειτονικο). Ολοι ειναι για σφαλιαρες αλλα και τι να κανεις; Να πας σε καρτα και να εισαι στην κυψελη ο τελευταιος του παιχνιδιου της μακριας γαιδουρας; Να βγαζει κλησεις 1 στις 10 φορες; Να σου δινουν 1200 λεπτα απο τα οποια ολα ειναι 3λεπτα αρα στην πραξη να εχεις 400 λεπτα;
Σαφώς και παίζουν μονοπωλιακά όλοι τους χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανέναν.Σίγουρα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα το κινητό έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.Αλλά σαν συνηδειτοποιημένοι καταναλωτές θα πρέπει συνεχώς να τους κυνηγάμε και να τα ψαχουλεύουμε όλα μέχρι να καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με χαϊβάνια.