Παιδιά η δική μου εμπειρία και ένας προβληματισμός...
Είμαι στην Cosmote και έχω άλλους 4 μήνες δέσμευση. Σκέφτομαι να φύγω, για να βρω σχετικά καλύτερο πρόγραμμα και καλύτερη συσκευη... 4S 16άρι δηλαδή
Παίρνω στην Cosmote και τους λέω ότι θέλω να ξέρω αν φύγω, αν θα υπάρχει ποινή... μου λένε κάτι για 23 περίπου ευρώ...
Παιρνω την VODA και της λέω κάντε μου πρόταση για να έρθω σε σας (για 4s πάντα). Μου λένε ακριβώς τις τιμές του site τους...
Μιλάω με Wind και μου κάνουν αρκετά καλή προσφορά με Wind to All 45 και το 4s.
Ξαναπαίρνω Voda, τους λέω την προσφορα της Wind καμία διάθεση να μου κάνουν σοβαρή προσφορά.
Κάνω τηλεφωνική αποδοχή της προσφορας της Wind.
Μετά από 1 μέρα με καλεί η Cosmote και μου κάνει αντιπροσφορά που με συμφέρει πολύ και με το 4s στα 229 ευρώ...
Μου λέει η Cosmote, πάρε στη Wind -είτε στα κεντρικά, είτε στο πωλητή που μίλησες- και πες τους οτι δεν θέλεις να προχωρήσει η φορητότητα... Και την επόμενη μέρα περνάς από κατάστημα Cosmote, υπογράφεις και παίρνεις την συσκευη.
Παίρνω Wind σήμερα πρωί στο τηλεφωνικο κέντρο που μιλούσα και με τον πωλητή που είχα συνεννοηθεί να μην είναι εκει.
Τους λέω ακυρώστε μου εσείς την αίτηση, δεν έχω υπογράψει τίποτα, όλα έγιναν σε θεωρητικό επίπεδο...
Μου λένε απο Δευτέρα να μιλήσετε στον κο...... με τον οποίο κάνατε αρχικά την αίτηση / συμφωνία.
Τους λέω ευγενικά ΟΧΙ δεν θέλω να περιμένω, παρακαλώ ακυρώστε την εσείς!
Μου λέει ΟΚ δίνω το ΑΦΜ μου και μου λέει οτι θα την ακυρώσει.
Περνάνε ώρες, παίρνω την Cosmote και μου λένε από κει ότι ΣΤΟ ενιαίο σύστημα φορητότητας που έχουν ΔΕΝ έχει ακυρωθεί ακόμα η αίτηση από την Wind !
Παίρνω ξανά Wind και τους το επισημαίνω....
Αρχίζουν και μου τα μασανε... μπορεί να πρέπει να γίνει με αποστολή fax και άλλα τέτοια..
Παίρνω ξανα Cosmote και ρωτάω τι άλλο να κάνω για να ακυρώσει άμεσα η Wind την αίτηση... Μου λένε πάρε στη Wind και ζήτα προιστάμενο... Κι ότι στο σύστημα φαίνεται όντως να μην την εχουν ακυρώσει.
Παίρνω ξανά Wind, μου λένε μπορεί να γίνει στο τέλος της βάρδιας σήμερα, μετά ότι μπορεί να χρειαστεί να τους στείλω εγγράφως την "καλύτερη" προσφορά της Cosmote (!!!)
Τους λέω ΔΕΝ υπάρχει αυτό που ζητάτε, δεν έχω υπογράψει τίποτα μαζί σας, όπως με βάλατε στο σύστημα για φορητότητα, απλά με τηλεφωνική αποδοχή,. έτσι ακριβώς σας ζητώ να με βγάλετε... και να ακυρώσετε την αίτηση φορητότητας...
Μου λένε θα με πάρουν μέχρι τις 7.30 το βράδυ. Δεν με παίρνουν. Καλώ στις 8.30 και μου λένε απο Δευτέρα ! Τους επισημαίνω ότι καταλαβαίνω πως θέλουν να προστατέψουν και δισταζουν να ακυρώσουν την "πώληση" συναδέλφου αλλά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, και δεν έχω καμία υποχρέωση να περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα. Καμία απάντηση...
Καλώ στη WIND της περιοχής μου και μου λένε κι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν πολλά, ίσως απλα να πάω εκεί για να στελουν fax και να μπει η αίτηση ακύρωσης στη σειρά για "αρχειοθέτηση"...
Τραγική η εικόνα που απέκτησα απο την Wind...
Δεν είναι τόσο το "περίμενε" μέχρι την άλλη εβδομάδα, όσο η συμπεριφορά...
Προιστάμενο ΔΕΝ ζήτησα καθότι έχω δουλέψει και σε τηλεφωνικό κέντρο και είναι θέμα αρχής για μένα να ΜΗΝ καταφεύγω σε αυτή την ατάκα / απειλή / ενέργεια που χρησιμοποιούν πολλοί (οι περισσότεροι)....
Σκέφτομαι να πάω αύριο στα κεντρικά, μπας και γίνει τίποτα...
Τι λέτε εσείς ρε παιδιά....;
μα γιατι νομιζω οτι ακουω ακριβως την ιδια περιπτωση που εζησα πριν 1,5 μηνα?
τα ιδια ακριβως επαθα με την wind.ξεμπλεξα μετα απο 2 βδομαδες!!!!!τι να παιρνω τηλ στο κεντρο εξυπηρετησης και αυτοι να μου λενε οτι μιλησατε με μια κοπελα απο μια εταιριεια ονοματι αλκυων,τι να παιρνω εκει και αυτοι να μου λενε αυριο και αυριο για μια βδομαδα και την επομενη να μου λενε εμεις το εχουμε ακυρωσει το αιτημα φορητοτηας η εταιρεια σας εχει το προβλημα κτλ.με εστειλαν μεχρι και σε καταστημα wind αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα.μετα με επαιρναν και μου εκαναν αντιπροταση και καλα δεν ηξεραν τιποτα για την ταλαιπωρια μου.
παρε τηλ και πες τους ή ακυρωνετε την αιτηση που σας εκανα ή σας κανω μυνηση και τα χρηματα θα μου τα πληρωσει η εταιρεια που ειμαι τωρα.θα δεις για ποτε θα ψαρωσουν.αν σου πουν διαφορα ζητα ονοματα υπαλληλων και προισταμενων.και ο αγιος φοβερα θελει.
μιλαμε για τρελη ταλαιπωρια.