Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2296   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2017 - 10:43

Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ.. ..
Έχω στο σπίτι κοσμοτε double play με 4αρα ίντερνετ, απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και 30 λεπτά προς κινητά.
Επίσης έχω otetv full pack και έπαιρνα και μια έκπτωση στο κινητό που έχω επίσης στην κοσμοτε περίπου στα 10 ευρώ το μηνα.
Έδινα για αυτά 54 ευρώ το μήνα για συμβόλαιο δύο χρόνων, με.ενημερωσαν όμως μεσω γραπτου μνμ πως το συμβόλαιο λήγει και πρέπει να καλέσω στο 13888.
Καλω εγώ και μια κοπέλα μου δίνει προσφορά για δύο χρόνια στα 58 ευρώ το μήνα( αυξήθηκε το otetv, τα άλλα παραμένουν ίδια.)
Σε ερώτηση μου για καλύτερη προσφορα (καλός πελάτης, πολλά χρόνια, μπλα μπλα μπλα) μου λέει όχι δεν υπαρχει κατι καλυτερο.
Τι κάνω βρε Παιδιά?
Μπορώ κάπως να πιεσω για έκπτωση όπως κάνουμε και στην κινητη ή όχι?
Η αλήθεια είναι ότι δεν θελω να αλλαξω εταιρια όχι από βίτσιο αλλα εδώ που μένω υπάρχει πρόβλημα με τις υπόλοιπες εταιρίες.
Ευχαριστώ

Η ταχυτητα σου μαλλον 24αρα ειναι και οχι 4αρα. Τα ιδια πληρωνουμε και εμεις στο σπιτι στον οτε συν 6 ευρω για κλησεις στο εξωτερικο. Εαν κοιταξεις σε αλλον παροχο θα δεις πως με το full tv βλεπε νοβα ειναι στα 59-60 ευρω το μηνα συνεπως μονο ταλαιπωρια θα κερδισεις συν τον ενα μηνα που χρειαζεται μεχρι να μεταβεις στη νοβα. Πιθανολογω πως καλυτερη τιμη απο τα 58 δεν μπορεις να πετυχεις. Τωρα γιατι ειναι ακριβως ο οτε περιπου 25% σε σχεση με τους αλλους; Γιατι η επιτροπη ανταγωνισμου δεν επιτρεπει να μειωσει τις τιμες. Μια γενναια μειωση τιμων θα μετακινουσε ολους τους πελατες στον οτε και αυτο γιατι στην πραξη κανενας παροχος εναλλακτικος δεν ξοδεψε καμια δραχμη για να κανει δικο του δικτυο απλως νοικιασε τις γραμμες του οτε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2297   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.820 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2017 - 11:23

Έχω στο σπίτι κοσμοτε double play με 4αρα ίντερνετ, απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και 30 λεπτά προς κινητά.
Επίσης έχω otetv full pack και έπαιρνα και μια έκπτωση στο κινητό που έχω επίσης στην κοσμοτε περίπου στα 10 ευρώ το μηνα.
Έδινα για αυτά 54 ευρώ το μήνα για συμβόλαιο δύο χρόνων, με.ενημερωσαν όμως μεσω γραπτου μνμ πως το συμβόλαιο λήγει και πρέπει να καλέσω στο 13888.
Καλω εγώ και μια κοπέλα μου δίνει προσφορά για δύο χρόνια στα 58 ευρώ το μήνα( αυξήθηκε το otetv, τα άλλα παραμένουν ίδια.)
Σε ερώτηση μου για καλύτερη προσφορα (καλός πελάτης, πολλά χρόνια, μπλα μπλα μπλα) μου λέει όχι δεν υπαρχει κατι καλυτερο.
Τι κάνω βρε Παιδιά?
Η αλήθεια είναι ότι δεν θελω να αλλαξω εταιρια όχι από βίτσιο αλλα εδώ που μένω υπάρχει πρόβλημα με τις υπόλοιπες εταιρίες.
Ευχαριστώ

επειδη ερχεται καλοκαιρι και αν θες να "αρπαξεις" μια εκπτωση ζητα ωμα διακοπη του ΟΤΕ Τv.Θα σε ρωτησουν γιατι οποτε πες οτι ειναι πολλα πια με τα σημερινα δεδομενα 58 ευρω. Η θα κερδισεις κατι η θα σου κανουν διακοπη. Με τη πρωτη ευκαιρια το ξαναβαζεις

#2298   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2017 - 17:12

Τι κάνω βρε Παιδιά?
Ευχαριστώ

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλήσαντα φίλο. Θα ζητήσεις να κάνεις διακοπή και θα σε συνδέσουν με το τμήμα ειδικών προσφορών. Εκεί, πριν προχωρήσεις σε διακοπή θα σε ρωτήσουν τους λόγους για τους οποίους θέλεις να διακόψεις και θα τους αναφέρεις το θέμα των χρημάτων. Αν είναι να σου κάνουν κάτι καλύτερο θα σου το κάνουν. Διαφορετικά μην περιμένεις από κανέναν άλλο υπάλληλο ή τμήμα να κερδίσεις κάτι.

#2299   iGiannis83

iGiannis83

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 06/05/2017 - 09:31

Καλημέρα σε όλους.
΄Εχω σύνδεση Cosmote Mobile XL
με πήραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι σε ενα μήνα τελειωνει και αν θελω να παραμείνω και να πληρωνω 45 ευρω αντι 35 που πληρωνω τώρα και τους ειπα οχι.
την Τρίτη πήρα τηλ την Vodafone να κάνω φορητότητα στο Red1 με 44 ευρώ και την επόμενη μου στείλανε μύνημα οτι κταχωρηθηκε και οτι την παρασκευη θα μου στείλουν την κάρτα.
Τελευταια φορά πριν 2 χρόνια που είχα κάνει το ίδιο, 1 μέρα πριν να μου φερουν την κάρτα, με είχε πάρει η Cosmote για αντιπροσφορα.
Αυτή τη φορά δεν έγινε και λίγο από φόβο, πήρα την Vodafone και τους είπα να αλλάξουμε το ραντεβου με τον courier και να γίνει Δευτερα.
Κάπου διάβασα οτι τώρα πρώτα υπογράφεις και μετά σε παίρνουν τηλεφωνο για αντιπροσφορά.
Το θέμα είναι να περιμένω και να υπογραψω και θα με πάρουν μετά η να σταματήσω την φορητότητα;

#2300   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 06/05/2017 - 10:34

Δεν έπρεπε να κανείς τίποτα από αυτά αν θες την άποψη μου και έπρεπε να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών και να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπής συμβολαίου. Εκεί σίγουρα θα πετύχεις πολλά περισσότερα πράγματα.

#2301   iGiannis83

iGiannis83

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 06/05/2017 - 10:41

Δεν έπρεπε να κανείς τίποτα από αυτά αν θες την άποψη μου και έπρεπε να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών και να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπής συμβολαίου. Εκεί σίγουρα θα πετύχεις πολλά περισσότερα πράγματα.

Και εκεί που είχα πάρει πριν την φορητότητα, το ίδιο 45ευρώ το καλύτερο που μπορούσαν να κανουν. ετσι είπαν

#2302   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2017 - 13:34

Υπενθύμιση γενικά: 1ον) Αν πας να διακόψεις συμβόλαιο, σε συνδέουν με το τμήμα Διακοπής συμβολαίου και σου κάνουν καλύτερη προσφορά.

2ον) Αν κάνεις φορητότητα, δυστυχώς υπογράφεις πρώτα συμβόλαια και μετά σε παίρνουν τηλ από το δίκτυο σου (τμήμα φορητότητας), πριν αποδεσμεύσουν τον αριθμό σου, και σου κάνουν ακόμα καλύτερη προσφορά (από το τμήμα διακοπής συμβολαίων) και πάντα παίζει και "παζάρεμα".

Άρα προσφορά καλύτερη: Φορητότητα>Διακοπή

#2303   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2017 - 13:35

Και αν κάτι στραβώσει (1% πιθανότητα) και σας τραβήξουν τον αριθμό στο νέο δίκτυο, έχουμε 15 ημέρες δυνατότητα επιστροφής στο παλιό δίκτυο ΑΖΗΜΙΩΣ

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 06/05/2017 - 13:35

#2304   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/05/2017 - 14:01

Σωστά μην μασάτε τον προηγούμενο μήνα ειμουν μια μέρα voda και μια cosmote τελικά κατέληξα Vodafone μετά από πολλά παζάρια .

#2305   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/05/2017 - 14:49

Δεν το συζητώ οτι η φορητοτητα ειναι πιο δυνατό χαρτί αν και έτσι όπως τα έχουν κανει σε ταλαιπωρεί περισσότερο πρακτικά. Ειδικά σε περιπτώσεις εταιρικών συνδέσεων εχει και μεγαλύτερη γραφειοκρατία καθώς θέλει να τρέχεις με το καταστατικό , σφραγίδες ,κλπ...

Υπάρχει κάποιο νούμερο που παίρνουμε σε wind ή Vodafone για καλύτερες προσφορές από αύρες που τρέχουν στο σάιτ τους αν θέλουμε να πάμε σε φορητότητα σε αυτούς;;

Ευχαριστω

#2306   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/05/2017 - 16:06

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα τελικά αποφάσισα να πάω στην cosmote να δω το ποσό αναβάθμισης που έχω μιας και τέλος Απρίλη έληγαν τα 2 μου συμβόλαια, ένα cosmote plus 35 και ένα 25 (τα οποία να αναφέρω πως τις περισσότερες φορές βγαίνουν γύρω στα 70 ευρώ το μήνα λόγο παραπάνω χρήσης) Σήμερα λοιπόν πηγαίνοντας στο καστάστημα του γερμανού διαπίστωσα ότι η αναβάθμιση για το 35αρι σε 24μηνη συνδέση είναι 180....το καλύτερο όμως ήταν ότι η στο άλλο συμβόλαιο η cosmote κάποια στιγμή πριν την συγχώνευση cosmote-ote όπου και άλλαξαν τα προγράμματα μου άλλαξε μόνη της το 25αρι πρόγραμμα το οποίο είχα υπογράψει για 24 μήνες(τσέκαρα και τα συμβόλαια φυσικά) και η αναβάθμιση χωρίς λόγο έχει πάει τον Οκτώβριο του 17.... Κάνοντας μια 2η απόπειρα πήγα και στο κατάστημα του ΟΤΕ όπου με ενημέρωσαν για άλλες προσφορές για το 35αρι (πως γίνεται αυτό ;!) και φυσικά για το 25αρι ότι η αλλαγή επειδή δεν έγινε από μένα πρέπει να απευθυνθώ στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να δω τι τρέχει....

Αυτό που θέλω να πετύχω είναι μια καλή επιδότηση.Πως το βλέπετε; 

Εννοείται ότι μετά την συνομιλία με cosmote για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο θα κινήσω διαδικασίες για φορητότητα ,απλά πιστεύετε θα πετύχω κάτι καλό από την αρχή ή αναγκαστικά θα κριθούν όλα με την διαδικασία φορητότητας;

Ευχαριστώ  :)

#2307   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2017 - 16:32

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα τελικά αποφάσισα να πάω στην cosmote να δω το ποσό αναβάθμισης που έχω μιας και τέλος Απρίλη έληγαν τα 2 μου συμβόλαια, ένα cosmote plus 35 και ένα 25 (τα οποία να αναφέρω πως τις περισσότερες φορές βγαίνουν γύρω στα 70 ευρώ το μήνα λόγο παραπάνω χρήσης) Σήμερα λοιπόν πηγαίνοντας στο καστάστημα του γερμανού διαπίστωσα ότι η αναβάθμιση για το 35αρι σε 24μηνη συνδέση είναι 180....το καλύτερο όμως ήταν ότι η στο άλλο συμβόλαιο η cosmote κάποια στιγμή πριν την συγχώνευση cosmote-ote όπου και άλλαξαν τα προγράμματα μου άλλαξε μόνη της το 25αρι πρόγραμμα το οποίο είχα υπογράψει για 24 μήνες(τσέκαρα και τα συμβόλαια φυσικά) και η αναβάθμιση χωρίς λόγο έχει πάει τον Οκτώβριο του 17.... Κάνοντας μια 2η απόπειρα πήγα και στο κατάστημα του ΟΤΕ όπου με ενημέρωσαν για άλλες προσφορές για το 35αρι (πως γίνεται αυτό ;!) και φυσικά για το 25αρι ότι η αλλαγή επειδή δεν έγινε από μένα πρέπει να απευθυνθώ στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να δω τι τρέχει....

Αυτό που θέλω να πετύχω είναι μια καλή επιδότηση.Πως το βλέπετε; 

Εννοείται ότι μετά την συνομιλία με cosmote για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο θα κινήσω διαδικασίες για φορητότητα ,απλά πιστεύετε θα πετύχω κάτι καλό από την αρχή ή αναγκαστικά θα κριθούν όλα με την διαδικασία φορητότητας;

Ευχαριστώ  :)

Ας τα πάρουμε ένα ένα. Καταρχήν αυτό που αναφέρεις σχετικά με το ένα συμβόλαιο που πήρε παράταση για τον Οκτώβριο, εαν δεν είχες κάποια ειδοποίηση από την εταιρία ( είτε με μήνυμα στο κινητό σου, είτε ταχυδρομικά )  και έγινε μονόπλευρα, τότε μπορείς να διεκδικήσεις μέχρι και αποζημίωση. Προσοχή όμως γιατί εαν προχώρησες τα προηγούμενα χρόνια σε προ-επιδότηση σε αυτό το νούμερο τότε αυτόματα η ανανέωση μεταφέρεται χρονικά ανάλογα με το πόσους μήνες νωρίτερα δέχτηκες την προ-επιδότηση. Σχετικά με το δεύτερο ζήτημα, αυτό του μεγαλύτερου ποσού επιδότησης, πλέον η φορητότητα είναι μονόδρομος εαν θέλεις να πετύχεις κάτι καλύτερο. Απλά έχε κατα νου ότι πλέον γίνεται η μεταφορά του αριθμού σου στην νέα εταιρία που θα επιλέξεις και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά από την παλιά σου εταιρία.

#2308   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2017 - 16:39

Ας τα πάρουμε ένα ένα. Καταρχήν αυτό που αναφέρεις σχετικά με το ένα συμβόλαιο που πήρε παράταση για τον Οκτώβριο, εαν δεν είχες κάποια ειδοποίηση από την εταιρία ( είτε με μήνυμα στο κινητό σου, είτε ταχυδρομικά )  και έγινε μονόπλευρα, τότε μπορείς να διεκδικήσεις μέχρι και αποζημίωση. Προσοχή όμως γιατί εαν προχώρησες τα προηγούμενα χρόνια σε προ-επιδότηση σε αυτό το νούμερο τότε αυτόματα η ανανέωση μεταφέρεται χρονικά ανάλογα με το πόσους μήνες νωρίτερα δέχτηκες την προ-επιδότηση. Σχετικά με το δεύτερο ζήτημα, αυτό του μεγαλύτερου ποσού επιδότησης, πλέον η φορητότητα είναι μονόδρομος εαν θέλεις να πετύχεις κάτι καλύτερο. Απλά έχε κατα νου ότι πλέον γίνεται η μεταφορά του αριθμού σου στην νέα εταιρία που θα επιλέξεις και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά από την παλιά σου εταιρία.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. όχι δεν είχα καμία ενημέρωση για την αλλαγή του συμβολαίου. Έχει γίνει αυτόματη αλλαγή και ούτε πήρα προ-επιδότηση.Πήρα τις αναβαθμίσεις τότε στην ώρα τους,μάλιστα η υπάλληλος στον ΟΤΕ μου ανάφερε ότι όπως φαίνεται στο σύστημα που κοιτούσε εκείνη την ώρα εφόσον και τα 2 συμβόλαια έχουν υπογραφεί 30/4/15 έπρεπε να έχει βγει η επιδότηση και στα 2 τώρα,όπως είναι λογικό δηλαδή

#2309   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2017 - 16:56

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. όχι δεν είχα καμία ενημέρωση για την αλλαγή του συμβολαίου. Έχει γίνει αυτόματη αλλαγή και ούτε πήρα προ-επιδότηση.Πήρα τις αναβαθμίσεις τότε στην ώρα τους,μάλιστα η υπάλληλος στον ΟΤΕ μου ανάφερε ότι όπως φαίνεται στο σύστημα που κοιτούσε εκείνη την ώρα εφόσον και τα 2 συμβόλαια έχουν υπογραφεί 30/4/15 έπρεπε να έχει βγει η επιδότηση και στα 2 τώρα,όπως είναι λογικό δηλαδή

Εσύ λοιπόν θα απαιτήσεις είτε ανανέωση και επιδότηση και στα 2 νούμερα, είτε θα προσφύγεις στο συνήγορο του πολίτη με έγγραφη καταγγελία και χωρίς να ξοδέψεις φράγκο, καθώς δεν υπάρχουν έξοδα και αμοιβές δικηγόρων. Ψοφάνε για τέτοιες υποθέσεις και από την Cosmote θα σε παρακαλάνε με προσφορές επι προσφορών για να απορρίψεις τη μήνυση.

#2310   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2017 - 17:54

Εσύ λοιπόν θα απαιτήσεις είτε ανανέωση και επιδότηση και στα 2 νούμερα, είτε θα προσφύγεις στο συνήγορο του πολίτη με έγγραφη καταγγελία και χωρίς να ξοδέψεις φράγκο, καθώς δεν υπάρχουν έξοδα και αμοιβές δικηγόρων. Ψοφάνε για τέτοιες υποθέσεις και από την Cosmote θα σε παρακαλάνε με προσφορές επι προσφορών για να απορρίψεις τη μήνυση.

Περιμένω να δω τι θα μου πουν στο τηλ και θα ενημερώσω. Είναι μεγάλη κοροϊδία το συγκεκριμένο που έχει παιχτεί με το συμβόλαιο αυτό

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες