Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2521   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/09/2017 - 13:45

Έχει μια δόση αλήθειας αυτό που σου είπε...
Δεν πάει στην εφορία το πρόστιμο..ναι
Δεν ξαναγυρίζεις στην ίδια εταιρία χωρίς να το πληρώσεις..ναι
Αυτό που δεν σου είπε είναι πως θα σου σπάσουν το συκώτι στα τηλέφωνα..και αν τους αγνοείς..θα παίρνουν συγγενείς..και πάει λέγοντας..θα απειλούν κτλ (χωρίς να μπορούν όμως να κάνουν κάτι παραπάνω)
Αυτό είναι το μόνο αρνητικό.
Να παραθέσω και μια κουβέντα που είχα με έναν στο τμήμα στρατηγικής της cosmote(τυχαία στο νοσοκομείο που είχαμε τα παιδιά μας διπλανά δωμάτια)
Οι εταιρίες έχουν υπογράψει ρήτρα ανταγωνιστικότητας..με λίγα λόγια η cosmote θα τα είχε πάρει όλα..αλλά δεν την αφήνουν (ανταγωνισμός-μονοπώλιο κτλ)
Επίσης φανταστείτε ότι έχουν μια κάνουλα στις προσφορές..αν πιάσουν πχ το 50% των συνδέσεων πανελλαδικά..κλείνουν την κάνουλα και οι προσφορές είναι μικρές.
Αν πέσει στο 48..ξανακάνουν καλές προσφορές και κυνηγάνε πελάτες
Οπότε είναι καθαρά θέμα timing να πετύχεις την κάνουλα ανοιχτή!!!!

Εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία. Τελικά στα νοσοκομεία καμία φορά λαμβάνεις και καλές ειδήσεις. Για τα πρακτικά πάντως να ενημερώσω το φόρουμ ότι πήγα σήμερα το πρωί σε κατάστημα Cosmote και ρώτησα αν ισχύει κάτι τέτοιο επειδή θέλω να αφήσω τη Wind και να έρθω σε αυτούς. Η κοπέλα με ενημέρωσε ότι από όσο γνωρίζει δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οπότε ενημέρωσα και εγώ με τη σειρά μου αυτόν που με ξαναπήρε για την προσφορά ότι δεν θα δεχτώ προς το παρόν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2522   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:iphone 12 pro max

Δημοσίευση 21/09/2017 - 09:30

Σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο μου στην Cosmote (mobile XL, 1500' σε όλους, 1500 sms και 2,8 GB ίντερνετ) το οποίο αρχικά επειδή πριν ενάμιση χρόνο είχα κάνει αίτημα φορητότητας στην vodafone καθόσον η προσφορά ανανέωσης που μου είχε κάνει τότε η cosmote ήταν περίπου 45 ευρώ, με πήρε πίσω η Cosmote με αντιπροσφορά 29,29 ευρώ.

Τον περασμένο Μαίο μου ανέβασε το πάγιο σε 33,5 ευρώ με τις γενικότερες ανατιμήσεις που έκανε. Μετά απο κράξιμο που τους είχα κάνει τότε όταν το αντιλήφθηκα μου έδωσαν πρόσθετη έκπτωση 10% ώστε να έρθει το πάγιο περίπου στο αρχικό πριν την ανατίμηση.

Σήμερα μου βγήκε η ανανέωση συμβολαίου στην Cosmote η οποία πλέον για τους επόμενους 24 μήνες είναι τελική στα 34,70 ευρώ.

Θεωρείτε καλή αυτήν την προσφορά για μία γραμμή στο cosmote mobile XL ή να μπω στην διαδικασία φορητότητας κλπ ;;

Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 21/09/2017 - 09:33

#2523   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2017 - 09:42

Σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο μου στην Cosmote (mobile XL, 1500' σε όλους, 1500 sms και 2,8 GB ίντερνετ) το οποίο αρχικά επειδή πριν ενάμιση χρόνο είχα κάνει αίτημα φορητότητας στην vodafone καθόσον η προσφορά ανανέωσης που μου είχε κάνει τότε η cosmote ήταν περίπου 45 ευρώ, με πήρε πίσω η Cosmote με αντιπροσφορά 29,29 ευρώ.

Τον περασμένο Μαίο μου ανέβασε το πάγιο σε 33,5 ευρώ με τις γενικότερες ανατιμήσεις που έκανε. Μετά απο κράξιμο που τους είχα κάνει τότε όταν το αντιλήφθηκα μου έδωσαν πρόσθετη έκπτωση 10% ώστε να έρθει το πάγιο περίπου στο αρχικό πριν την ανατίμηση.

Σήμερα μου βγήκε η ανανέωση συμβολαίου στην Cosmote η οποία πλέον για τους επόμενους 24 μήνες είναι τελική στα 34,70 ευρώ.

Θεωρείτε καλή αυτήν την προσφορά για μία γραμμή στο cosmote mobile XL ή να μπω στην διαδικασία φορητότητας κλπ ;;

* Ενδεικτικά, οι παρακάτω προσφορές μου δόθηκαν σήμερα απο τις ανταγωνίστριες εταιρίες στο ίδιο περίπου πρόγραμμα για φορητότητα απο άλλο δίκτυο:

Wind W: 49 ευρώ

Vodafone red1: 37,30 ευρώ

#2524   paparas12345

paparas12345

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 16:12

καλησπερα κ απο μενα,ας πω κ γω το θεμα μ,εχω εταιρικο με 9 νουμερα και περιπου 500 ευρω μηνιαο λογαριασμου,υπεγραψαν νεο συμβολαιο γτ δν ειμαι ο εκπροσωπος του εταιρικου συμβολαιου χωρις να τους προλαβω,η επιδοτηση ειναι στα 100 ευρω τ νουμερο δλδ 900 ευρω συνολο,πειτε μ τι καλυτερο μπορω να παρω(σκεφτομαι για 4 iphone γιατι οι λογαριασμοι ωρες ωρες ξεφευγουν απο τ 500)

#2525   paparas12345

paparas12345

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2017 - 16:14

καλησπερα κ απο μενα,ας πω κ γω το θεμα μ,εχω εταιρικο με 9 νουμερα και περιπου 500 ευρω μηνιαο λογαριασμου,υπεγραψαν νεο συμβολαιο γτ δν ειμαι ο εκπροσωπος του εταιρικου συμβολαιου χωρις να τους προλαβω,η επιδοτηση ειναι στα 100 ευρω τ νουμερο δλδ 900 ευρω συνολο,πειτε μ τι καλυτερο μπορω να παρω :huh:καποιες γνωμες?η αν θελω να τους απειλησω με ακυρωση συμβολαιου τρ π υπογραφηκε μπορω κ τις επιπτωσεις θα χω?(σκεφτομαι για 4 iphone γιατι οι λογαριασμοι ωρες ωρες ξεφευγουν απο τ 500)

Τελευταία επεξεργασία από: paparas12345, 01/10/2017 - 16:16

#2526   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 01/10/2017 - 20:14

Δεν ξέρω αν μπορείς να αλλάξεις γνώμη σε 14 ημέρες από την υπογράφει, ώστε να μετακινηθείς για άλλου ή αν είναι δεσμευτική η υπογραφή ανανέωσης.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2527   chocoholic

chocoholic

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 09:54

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα,

πριν δύο μέρες μου τηλεφώνησαν από cosmote και μου είπαν ότι έχει λήξει το συμβόλαιο μου (cosmote 65 στα 32,52 τελική) και ότι η πρόταση είναι νέο συμβόλαιο για 2 χρόνια με 41 περίπου ευρώ. 

Πήρα voda και στο αντίστοιχο πρόγραμμα μου είπαν για 54€  :huh:   Προηγόυμενα χρόνια μου έκαναν ίδια ή καλύτερη προσφορά. Προτείνετε να ανανεώσω cosmote ή να ρισκάρω και να κάνω αίτημα φορητότητας vodafone και ο θεός βοηθός.... Ένα άλλο θέμα είναι ότι είναι σχετικά επείγον το θέμα γιατί όπως μου είπαν στο τηλ το συμβόλαιο cosmote έχει ήδη λήξει και ο επόμενος λογαριασμός cosmote θα έρθει χωρίς τις εκπτώσεις.  :(

Ευχαριστώ

#2528   babbeto

babbeto

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/10/2017 - 10:05

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα,

πριν δύο μέρες μου τηλεφώνησαν από cosmote και μου είπαν ότι έχει λήξει το συμβόλαιο μου (cosmote 65 στα 32,52 τελική) και ότι η πρόταση είναι νέο συμβόλαιο για 2 χρόνια με 41 περίπου ευρώ.

Πήρα voda και στο αντίστοιχο πρόγραμμα μου είπαν για 54€ :huh: Προηγόυμενα χρόνια μου έκαναν ίδια ή καλύτερη προσφορά. Προτείνετε να ανανεώσω cosmote ή να ρισκάρω και να κάνω αίτημα φορητότητας vodafone και ο θεός βοηθός.... Ένα άλλο θέμα είναι ότι είναι σχετικά επείγον το θέμα γιατί όπως μου είπαν στο τηλ το συμβόλαιο cosmote έχει ήδη λήξει και ο επόμενος λογαριασμός cosmote θα έρθει χωρίς τις εκπτώσεις. :(

Ευχαριστώ

Καλημέρα,
Είμαι ακριβώς στη παραπάνω θέση κ μιλάω με vodafone για φορητότητα..
Αναμένω συμβόλαια - κάρτες από εβδομάδα κ βλέπουμε εάν με πάρει η cosmote για αντιπροσφορά.
Γενικά, αυτή τη περίοδο δεν έχω ακούσει για κάποιες προσφορές..'έπαιζε' μέχρι 25/09 προσφορά red 1 στα 37€ αλλά πλέον δεν ισχύει.

Καταλήγω ή ρισκάρεις να πάρεις αντιπροσφορά με φορητότητα(με ότι αυτό συνεπάγεται) ή παραμένεις με την υπάρχουσα προσφορά που ήδη σου δώσανε.

#2529   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 10:54

Καλημέρα,
Είμαι ακριβώς στη παραπάνω θέση κ μιλάω με vodafone για φορητότητα..
Αναμένω συμβόλαια - κάρτες από εβδομάδα κ βλέπουμε εάν με πάρει η cosmote για αντιπροσφορά.
Γενικά, αυτή τη περίοδο δεν έχω ακούσει για κάποιες προσφορές..'έπαιζε' μέχρι 25/09 προσφορά red 1 στα 37€ αλλά πλέον δεν ισχύει.

Καταλήγω ή ρισκάρεις να πάρεις αντιπροσφορά με φορητότητα(με ότι αυτό συνεπάγεται) ή παραμένεις με την υπάρχουσα προσφορά που ήδη σου δώσανε.

Στην ίδια ακριβώς θέση είμαι και εγώ με την cosmote στο πρόγραμμα XL, μόνο που μου έδωσαν κάπως καλύτερη προσφορά (ίσως επειδή εκανα σχετικά μεγάλους λογαριασμούς), απο 30 ευρώ τελική με ανεβάζουν για δύο χρόνια συμβόλαιο στα 35 ευρώ. Από ότι όμως διαπίστωσα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των εταιριών και δεν κτυπούν με καλές προσφορές τους πελάτες των άλλων εταιριών για να τους πάρουν, γιατί οι προσφορές που μου δίνουν οι ανταγωνιστικές εταιρίες είναι μεγαλύτερες.

Άρα στην παρούσα συγκυρία θεωρώ ότι είναι επικίνδυνη η μπλόφα της φορητότητας, εκτός αν έχεις αποφασίσει να φύγεις και δεν σε ενδιαφέρει.

Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 04/10/2017 - 10:57

#2530   chocoholic

chocoholic

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 11:11

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Η αληθεια ειναι οτι δε με παιρνει να φυγω λογω συχνων ταξιδιων επαρχια λογω της καλης καλυψης της ποτε.

Ισως με αιτημα διακοπης και μετατροπης σε καρτοκινητο γινει καποια προσφορα? Εχει καποιος τετοια εμπειρια?

Θα ανανεωνα με 40 αλλα το οτι με δενουν και 2 χρονια με κραταει λιγο.

#2531   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 11:50

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Η αληθεια ειναι οτι δε με παιρνει να φυγω λογω συχνων ταξιδιων επαρχια λογω της καλης καλυψης της ποτε.

Ισως με αιτημα διακοπης και μετατροπης σε καρτοκινητο γινει καποια προσφορα? Εχει καποιος τετοια εμπειρια?

Θα ανανεωνα με 40 αλλα το οτι με δενουν και 2 χρονια με κραταει λιγο.

Εχει γεμίσει η αγορά με κάρτες whatsup Cosmote Προνομιακές, οι οποίες δίνουν 1500 λεπτά προς όλους και συνολικά 2,6GB ή 3,2GB (αν κάνεις online ανανέωση), με 8,5 ευρώ το μήνα. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι είναι με νέο αριθμό και δεν μπορείς να μεταφέρεις παλαιο υπάρχον νούμερο.

Αν τυχόν σε καλύπτει κάτι τέτοιο μπορείς να το επιλέξεις, αν θες όμως να κρατήσεις το υπάρχον νούμερο πας στις προηγούμενες επιλογές

Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 04/10/2017 - 11:51

#2532   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/10/2017 - 11:59

αυτό που ρωτάω γιατί τις εχω δει και εγώ το πακέτο με τα 1500 λένε ότι είναι για πάντα ισχύει ? 

#2533   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 12:10

αυτό που ρωτάω γιατί τις εχω δει και εγώ το πακέτο με τα 1500 λένε ότι είναι για πάντα ισχύει ? 

Όλοι σου λένε ότι είναι για πάντα απο την στιγμή που το κρατάς ενεργό, το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο υπάρχει η ίδια προσφορά και απο τις άλλες εταιρίας θα υπάρχει και αυτή. Κάποια στιγμή μπορούν να συννενοηθούν οι εταιρίες και αν τις κόψουν γιατί δεν θα τους συμφέρει πλέον.

Τίποτα εγω προσωπικά δεν θεωρώ σίγουρο, θα υπάρχει όσο συμφέρει να υπάρχει, μπορεί για έναν χρόνο μπορεί για δεκα, μπορεί για πάντα.

Πάνω στον φάκελο της κάρτας sim γράφει ότι η cosmote μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή την προσφορά.

#2534   chocoholic

chocoholic

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 14:12

Εχει γεμίσει η αγορά με κάρτες whatsup Cosmote Προνομιακές, οι οποίες δίνουν 1500 λεπτά προς όλους και συνολικά 2,6GB ή 3,2GB (αν κάνεις online ανανέωση), με 8,5 ευρώ το μήνα. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι είναι με νέο αριθμό και δεν μπορείς να μεταφέρεις παλαιο υπάρχον νούμερο.

Αν τυχόν σε καλύπτει κάτι τέτοιο μπορείς να το επιλέξεις, αν θες όμως να κρατήσεις το υπάρχον νούμερο πας στις προηγούμενες επιλογές

Δυστυχώς το νούμερο το έχω σχεδόν 15 χρόνια και δεν γίνεται να αλλάξει... Thanks

#2535   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 15:07

Καλησπερα 

Ας πω κι εγω δυο λογια μιας και εληξε και το δικο μου συμβολαιο και ψαχνω να βρω οτι ειναι δυνατον καλυτερο...

Ειμαι στη Wind (15 χρονια τωρα,χωρις ιδιαιτερα θεματα...εως και ευχαριστημενο θα με ελεγα παραδοξος με τα οσα ακουω...) και εχω συμβολαιο με παροχες 3000 λεπτα προς ολους φυσικα 3000 μηνυματα (ποιος στελνει πια?!) και 5GB ιντερνετ...κοστος αυτων στα 90 ευρω

Υπαρχει καποια καλυτερη τιμη απο την εμπειρια σας σε αλλη κινητη για αυτες τις παροχες ή παρομοιες με λιγοτερα χρηματα?

Με ενδιαφερει αναβαθμηση συσκευης...βεβαια (καθως το iphone x φτανει σιγα σιγα...) αλλα το ψαχνω μιας και τα χρηματα ειναι αρκετα (βεβαια και οι παροχες καλες νομιζω...)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες