Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2536   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 04/10/2017 - 16:11

Καλησπερα
Ας πω κι εγω δυο λογια μιας και εληξε και το δικο μου συμβολαιο και ψαχνω να βρω οτι ειναι δυνατον καλυτερο...
Ειμαι στη Wind (15 χρονια τωρα,χωρις ιδιαιτερα θεματα...εως και ευχαριστημενο θα με ελεγα παραδοξος με τα οσα ακουω...) και εχω συμβολαιο με παροχες 3000 λεπτα προς ολους φυσικα 3000 μηνυματα (ποιος στελνει πια?!) και 5GB ιντερνετ...κοστος αυτων στα 90 ευρω
Υπαρχει καποια καλυτερη τιμη απο την εμπειρια σας σε αλλη κινητη για αυτες τις παροχες ή παρομοιες με λιγοτερα χρηματα?
Με ενδιαφερει αναβαθμηση συσκευης...βεβαια (καθως το iphone x φτανει σιγα σιγα...) αλλα το ψαχνω μιας και τα χρηματα ειναι αρκετα (βεβαια και οι παροχες καλες νομιζω...)

Καλησπερα, ή θα διαλέξεις επιδότηση ή έκπτωση στο πάγιο. Από την εμπειρία μου μόνο με φορητότητα θα κερδίσεις καλύτερη προσφορά από την Wind και φυσικά μόνο φορητότητα μέσω cosmote λόγο του ότι με την vodafone έχουν συνεργασία. Επίσης μην αναφέρεις καθόλου το Χ θα σε γδήσουν και δεν θα κερδίσεις τίποτα στην ουσία, για τόσο νέο μοντέλο δεν δίνουν ούτε τον πυρετό τους. Οπότε φορητότητα και μετά την ενεργοποίηση θα σε καλέσουν για προσφορά, έχεις 14 ημέρες για υπαναχώρηση, διάβασε προηγούμενα post και θα καταλάβεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2537   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 04/10/2017 - 17:35

Καλησπερα
Ας πω κι εγω δυο λογια μιας και εληξε και το δικο μου συμβολαιο και ψαχνω να βρω οτι ειναι δυνατον καλυτερο...
Ειμαι στη Wind (15 χρονια τωρα,χωρις ιδιαιτερα θεματα...εως και ευχαριστημενο θα με ελεγα παραδοξος με τα οσα ακουω...) και εχω συμβολαιο με παροχες 3000 λεπτα προς ολους φυσικα 3000 μηνυματα (ποιος στελνει πια?!) και 5GB ιντερνετ...κοστος αυτων στα 90 ευρω
Υπαρχει καποια καλυτερη τιμη απο την εμπειρια σας σε αλλη κινητη για αυτες τις παροχες ή παρομοιες με λιγοτερα χρηματα?
Με ενδιαφερει αναβαθμηση συσκευης...βεβαια (καθως το iphone x φτανει σιγα σιγα...) αλλα το ψαχνω μιας και τα χρηματα ειναι αρκετα (βεβαια και οι παροχες καλες νομιζω...)

Για το αντίστοιχο προγραμμα της Vodafone δίνω 39€ το μήνα, ίσως να κοιτάξεις να μειώσεις το πάγιο σου και με τα χρήματα που εξοικονομείς να πάρεις οποία συσκευή θέλεις!

#2538   prophil

prophil

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα
  • Twitter:@prophil
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/10/2017 - 18:15

Για το αντίστοιχο προγραμμα της Vodafone δίνω 39€ το μήνα, ίσως να κοιτάξεις να μειώσεις το πάγιο σου και με τα χρήματα που εξοικονομείς να πάρεις οποία συσκευή θέλεις!

Είμαι στη voda, 2 γραμμές με RED1 πρόγραμμα, στα 27 ευρώπουλα τελική τιμή η κάθε γραμμούλα

#2539   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 18:30

Αληθεια? Για ιδιες παροχες!? Ενδιαφερον....

Μαλλον το ειχα αφησει στην τυχη του για καιρο το θεμα!!

#2540   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 20:47

Είμαι στη voda, 2 γραμμές με RED1 πρόγραμμα, στα 27 ευρώπουλα τελική τιμή η κάθε γραμμούλα

Σωστός ο παίκτης. Εμένα είναι RED 2.

#2541   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2017 - 20:47

Αληθεια? Για ιδιες παροχες!? Ενδιαφερον....
Μαλλον το ειχα αφησει στην τυχη του για καιρο το θεμα!!

Τους δίνεις πολλά!

#2542   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/10/2017 - 07:46

Καλημέρα,

Είμαι συνδρομητής περίπου 10 χρόνια στην wind.

Έχω ένα σταθερό μαζί με ένα κινητό στο πρόγραμμα triple play 2

και ένα κινητό στο πρόγραμμα W.

Με κάλεσαν για ανανέωση συμβολαίου και στο σύνολο μου βγαίνει 93 ευρώ + επιδότηση 240 ευρώ για συσκευή.

Πως σας φαίνεται και πως λέτε να κινηθώ ?

Ευχαριστώ.

#2543   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2017 - 10:26

H wind φημίζεται για τις επιδοτήσεις της, νομίζω ότι με αίτηση φορητότητας, μπορεί και να τη διπλασιάσεις.

#2544   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2017 - 23:18

καλησπερα παιδια. θα ηθελ την γνωμη σας σε μια ανανεωση που εχω με την vodafone. ειμαι με οικογενειακο (2 γραμμες), στο vodafone 400 (400 προς ολους, 40 sms και 300mb) και πανω εκαι εχω κουμπωσει αλλα 2gb (για καθε γραμμη, δηλαδη συνολο 2.3gb). ολα αυτα στα 56€ τελικη. παιζει κατι αλλο καλυτερο (η ιδιο) εκει εξω η να προχωρησω στην ανανεωση;

#2545   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 08/10/2017 - 05:40

600 προς ολους 1000 προς wind 100 μνματα 1gb στα 11.16€.νομιζω ειναι πολυ πιο φτηνό απο βρονταφον.αν βάλεις άλλο ενα gb σε παει στα 16€.

Same Sh1t...Different Day

#2546   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 08/10/2017 - 09:37

Το γράφω τελευταία φορά διότι βαρέθηκα... ρωτάτε όλοι αλλά κανένας δεν διαβάζει προηγούμενα post... εάν δεν κάνετε αίτηση φορητότητας ΔΕΝ θα πάρετε καλύτερες τιμές, από αυτές που σας δίνουν για ανανέωση... πχ. DR MACNAMARA όχι δεν ειναι καλή η προσφορά που σου κάνουν, με τα ίδια χρήματα έπρεπε να έχεις RED 1 , μόνο με φορητότητα ή διακοπή συμβολαίου και μόνο τοτε σας καλεί το αντίστοιχο τμήμα τους, το οποίο μπορει να σας δώσει μεγάλες εκπτώσεις αλλά με μια προϋπόθεση, να μην χρωστάτε και να είστε εντάξει στις πληρωμές σας, καλούς πελάτες δεν θέλουν να τους χάνουν. Επίσης wind και vodafone δεν χτυπιούνται στις προσφορές όποτε μόνο μέσω cosmote οι προσφορές για αυτές τις δυο εταιρίες. Αυτά και την καλημέρα μου.

Τελευταία επεξεργασία από: boxer, 08/10/2017 - 09:42

#2547   Thanasis89

Thanasis89

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2017 - 08:52

Γεια σας και ευχαριστώ προκαταβολικος ήθελα τη βοήθεια σας, είχα ένα συμβόλαιο στην cosmote το οποίο το χρησιμοποιούσα σε συναγερμό αυτό το συμβόλαιο έληξε και πήρα μια προσφορά από την wind για να το κάνω φορητότητα τον εν λόγω αριθμό και το σταθερό τηλέφωνο με ιντερνέτ στα 43 ευρο. Έτσι προχωρισα με σκοπό να μου κάνει καλύτερη προσφορά η cosmote την οποία δεν μου έκανε και πέρασα στο δίκτυο της wind, στο κινητό το σταθερό δεν πέρασε στην wind και μετά από καιρό μου είπαν ότι δεν έχουμε γραμμές επίσης η κάρτα σιμ που είχα στο συναγερμό δεν είχε σήμα και ο συναγερμός δεν με ειδοποιούσε η αργούσε πάρα πολύ πάνω από μισή ωρα. Έτσι αναγκαστικά μετά από δύο μήνες να επιστρέψω στην cosmote, τώρα η wind μου στέλνει χαρτι από δικηγόρο και μου ζητάει 420 ευρο πέναλτι, επικοινώνησα μαζί του και μου λέει βάλε μας τα μισά για να μην κάνουμε τίποτα του είπα θα το σκεφτώ και μου είπα αμεσα. Όταν πήρα μετά από 4-5 μέρες τηλέφωνο με σκοπό να κάνω επιπλέον παζάρια άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι με καθυστερησες δεν δέχτηκε τα παζάρια και μου έκλεισε το τηλέφωνο τι με συμβουλεύεται να κάνω?

#2548   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 10/11/2017 - 09:07

Όταν έφυγες από την wind τους ενημέρωσες ότι δεν σε καλύπτουν για αυτό και φεύγεις; Ή απλά δεν πλήρωνες τους λογαριασμούς;

Τελευταία επεξεργασία από: alej, 10/11/2017 - 09:07

#2549   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/11/2017 - 09:11

τα 420 ευρώ που θέλουν στην wind από τι είναι ? είχες πάρει καμία επιδότηση συσκευής? γιατί όπως τα λες για δυο μήνες έναν αριθμό πέναλτι 420 ευρώ είναι πολλά τι πρόγραμμα εκανες ?

#2550   Thanasis89

Thanasis89

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2017 - 09:18

Λογαριασμούς δεν με στέλνανε τους πήρα τηλέφωνο να τους πω γιατί δεν στέλνουν λογαριασμό και μου είπαν ότι δεν έχουν την διεύθυνση μου, μετά από 3,4 μέρες ήρθε ο λογαριασμός και μου κόβουν το τηλέφωνο ο λογαριασμός ήταν φουσκωμένος τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι πήρα μέρος σε μια κλήρωση τους είπα ότι αποκλείεται και μου είπαν θα τα αφαιρέσουμε τους είπα ότι κάνετε ότι θέλετε εγώ θα φύγω από την εταιρεία σας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες