Καλησπερα
Ας πω κι εγω δυο λογια μιας και εληξε και το δικο μου συμβολαιο και ψαχνω να βρω οτι ειναι δυνατον καλυτερο...
Ειμαι στη Wind (15 χρονια τωρα,χωρις ιδιαιτερα θεματα...εως και ευχαριστημενο θα με ελεγα παραδοξος με τα οσα ακουω...) και εχω συμβολαιο με παροχες 3000 λεπτα προς ολους φυσικα 3000 μηνυματα (ποιος στελνει πια?!) και 5GB ιντερνετ...κοστος αυτων στα 90 ευρω
Υπαρχει καποια καλυτερη τιμη απο την εμπειρια σας σε αλλη κινητη για αυτες τις παροχες ή παρομοιες με λιγοτερα χρηματα?
Με ενδιαφερει αναβαθμηση συσκευης...βεβαια (καθως το iphone x φτανει σιγα σιγα...) αλλα το ψαχνω μιας και τα χρηματα ειναι αρκετα (βεβαια και οι παροχες καλες νομιζω...)
Καλησπερα, ή θα διαλέξεις επιδότηση ή έκπτωση στο πάγιο. Από την εμπειρία μου μόνο με φορητότητα θα κερδίσεις καλύτερη προσφορά από την Wind και φυσικά μόνο φορητότητα μέσω cosmote λόγο του ότι με την vodafone έχουν συνεργασία. Επίσης μην αναφέρεις καθόλου το Χ θα σε γδήσουν και δεν θα κερδίσεις τίποτα στην ουσία, για τόσο νέο μοντέλο δεν δίνουν ούτε τον πυρετό τους. Οπότε φορητότητα και μετά την ενεργοποίηση θα σε καλέσουν για προσφορά, έχεις 14 ημέρες για υπαναχώρηση, διάβασε προηγούμενα post και θα καταλάβεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk