Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2626   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 20/01/2018 - 11:00

Είναι κανεις σε φάση πρόσφατης ανανέωσης με Κοσμοτε να δούμε τι παιζει σε τιμές;
Είμαι με δυο γραμμές στο XL μου το αφήνουν στα 73 τελική κ για τα δυο νούμερα.
Σημειωτέον ότι υπάρχει κ σταθερό Οτε κ Οτε τβ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εμένα πάντως που έχω COSMOTE Family 2 γραμμές μου έδωσαν αύξηση 24€. Ναι, από 34€ στα 58€...
Όποτε θα ψάξω κι αλλού.
Αν σκεφτείς ότι τέλειωσε και το δωρεάν Spotify καταλαβαίνεις ότι η αύξηση πάει στα 31€!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2627   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/01/2018 - 12:02

Είναι κανεις σε φάση πρόσφατης ανανέωσης με Κοσμοτε να δούμε τι παιζει σε τιμές;
Είμαι με δυο γραμμές στο XL μου το αφήνουν στα 73 τελική κ για τα δυο νούμερα.
Σημειωτέον ότι υπάρχει κ σταθερό Οτε κ Οτε τβ...

b

Προσφατα ανανεωσα 2 γραμμες η μια xl και η αλλη L στα 51,50 για 2 χρονια
Εχω cosnote one!!
Δυστηχως τελειωσε η συνδρομη spotify

#2628   vaggelispap

vaggelispap

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 20/01/2018 - 14:19

Κατι ακυρο παιδια.Εχει δοκιμασει κανεις το cosmote wifi calling?γιατι εχω vodafone και δεν εχω σημα σπιτι και λεω να κανω την αλλαγη.το εχει δοκιμασει κανεις δουλευει καλα?

#2629   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/01/2018 - 14:35

Κατι ακυρο παιδια.Εχει δοκιμασει κανεις το cosmote wifi calling?γιατι εχω vodafone και δεν εχω σημα σπιτι και λεω να κανω την αλλαγη.το εχει δοκιμασει κανεις δουλευει καλα?

Ναι μια χαρα παίζει ;) Σου έστειλα και προσωπικό μήνυμα!

#2630   SkyNet

SkyNet

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2018 - 06:49

Παρά πολύ καλό. Βάζεις airplane mode και συνδέεται με WiFi. Λειτουργεί τέλεια και σώζει την μπαταρία του κινητού

Sent from my iPad using Tapatalk

#2631   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2018 - 23:06

Με βλέπω σε καρτοκινητό παίδες. Δίνω 38€ / μήνα για δύο γραμμές 65 Family (έχω και 7-8€ έκπτωση λόγω πιστωτικής) και από ότι βλέπω για να έχω αυτές τις τιμές πρέπει να περάσω σε καρτοκινητή.

Οι συνολικές εκπτώσεις είναι 43€. Στις 29/01 λήγει το συμβόλαιο.

Μετά μου είπαν για αύξηση 24€ και πάω στα 62€!!!

Από Vodafone δεν περιμένω και πολλά αν και ζήτησα προσφορά.

Αν ζητήσω στο τμήμα ακυρώσεων να τα κάνω και τα δύο καρτοκινητά θα δώσουν τίποτα; Ή μόνο με φορητότητα;

#2632   orin

orin

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 28/01/2018 - 02:05

Καλησπέρα, έχω δυο συμβόλαια RED1 τα οποια λήγουν μεσα φλεβάρη. Πληρωνω και για τα 2 , 52 €/μηνα. Δεν έχω μιλήσει για να δω τις προθεσεις της voda .εννοείται πως αν μου ππουν να συνεχισω ως εχει θα το κανω με κλειστα ματια. Το θέμα μου είναι αν μου πουν οτι θα παω για τιμολογηση συμφωνα με τον καταλογο δεν ειμαι διατεθειμενος να δινω 144€. Θ αήθελα να παραμεινω στην Vodafone γιατι στην περιοχη μου δεν πιανει καλα ουτε η cosmote ουτε η wind (το ξερω απο συγγενεις που μενουν στον πανω οροφο).

με φορητοτητα θα κερδισω κατι αν δεν μου προτεινουν την ιδια τιμη ή να ψάξω για καποιο άλλο πρόγραμμα? με ενδιαφερουν τα GB που ήδη εχω (2GB/συνδεση). όχι τόσο τα λεπτά ομιλίας και τα sms(4-5 ωρες ομιλιας προς ολους και 100 sms μου αρκουν).

#2633   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/01/2018 - 09:22

Νομίζω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα θα σου ανανεώσουν ως έχει .

#2634   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/01/2018 - 23:34

Καλησπέρα, έχω δυο συμβόλαια RED1 τα οποια λήγουν μεσα φλεβάρη. Πληρωνω και για τα 2 , 52 €/μηνα. Δεν έχω μιλήσει για να δω τις προθεσεις της voda .εννοείται πως αν μου ππουν να συνεχισω ως εχει θα το κανω με κλειστα ματια. Το θέμα μου είναι αν μου πουν οτι θα παω για τιμολογηση συμφωνα με τον καταλογο δεν ειμαι διατεθειμενος να δινω 144€. Θ αήθελα να παραμεινω στην Vodafone γιατι στην περιοχη μου δεν πιανει καλα ουτε η cosmote ουτε η wind (το ξερω απο συγγενεις που μενουν στον πανω οροφο).

με φορητοτητα θα κερδισω κατι αν δεν μου προτεινουν την ιδια τιμη ή να ψάξω για καποιο άλλο πρόγραμμα? με ενδιαφερουν τα GB που ήδη εχω (2GB/συνδεση). όχι τόσο τα λεπτά ομιλίας και τα sms(4-5 ωρες ομιλιας προς ολους και 100 sms μου αρκουν).

Αν δεις ότι σου τα μασάνε ανέφερε τους ότι θα τα κάνεις καρτοκινητά μιας και με το θέμα της φορητότητας πλέον δεν ενδιαφέρονται και τόσο.

#2635   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2018 - 21:48

Για πείτε μου λίγο στο τμήμα ακυρώσεων της Cosmote τι ακριβώς λέμε; Ότι θέλω να ακυρώσω τις γραμμές που έχω; Γιατί αν δεν φάνε την μπλόφα τι κάνουμε;

Από την άλλη έχω δώσει το τηλέφωνό μου στη Voda για να με πάρουν για φορητότητα κι ούτε ασχολούνται...

#2636   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2018 - 22:01

Ξέχασα να αναφέρω ότι:

Μου έδωσαν από Cosmote για το Family 65 (2 αριθμούς) τελική 46,17€ (από 36,00€) και είχαμε και το Spotify δωρεάν που πλέον λήγει (άλλα 7,00€).

Συνολική αύξηση 17€ (το Netflix μου δηλαδή  και με τα ρέστα 2 καφεδάκια).

Βοηθάτε!!!

#2637   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 29/01/2018 - 22:12

Η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο (τουλάχιστον στο σταθετο-Ίντερνετ ) δεν τρέχει καλή προσφορά. Στον ΟΤΕ μου λένε πως το τβ θα πάει στα 29 από 24 (σύνολο 53€), και η Vodafone θέλει 48 για όλα.

#2638   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/01/2018 - 22:23

Μια από τα ίδια και εγώ σήμερα. Με πήραν από την WIND και από 28 που είχα επειδή λήγει τον Μάρτιο θα πληρώσω 32 Ευρώ μου λέει και αν θέλω να ανανεώσω δεν ισχύει πλέον τα 28 Ευρώ που πληρώνω για 1500 και δύο γίγα ίντερνετ αλλά τα 32. Και έκανα αίτηση φοτητοτητας στην Cosmote.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2639   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2018 - 22:46

Μια από τα ίδια και εγώ σήμερα. Με πήραν από την WIND και από 28 που είχα επειδή λήγει τον Μάρτιο θα πληρώσω 32 Ευρώ μου λέει και αν θέλω να ανανεώσω δεν ισχύει πλέον τα 28 Ευρώ που πληρώνω για 1500 και δύο γίγα ίντερνετ αλλά τα 32. Και έκανα αίτηση φοτητοτητας στην Cosmote.

Η Cosmote τι σου έδωσε που έκανες αίτηση;

#2640   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/01/2018 - 22:56

Η Cosmote τι σου έδωσε που έκανες αίτηση;

Τίποτα ποιο λίγα και ποιο ακριβό συμβόλαιο αλλά δεν δέχομαι την εταιρεία που πληρώνω έξι χρόνια να μου το παίζει ιστορία και να μου λέει η κυρία που πήρε με μομφή ότι έχουμε το ποιο φτηνό συμβόλαιο και τώρα από τα 28 έγινε 32 μου λέει αν δεχτείτε. Πρωτιμω να πάω σε άλλη εταιρεία και να πληρώνω ποιο πολλά άλλα σε αυτούς όχι.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες