Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2641   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/01/2018 - 08:24

Τίποτα ποιο λίγα και ποιο ακριβό συμβόλαιο αλλά δεν δέχομαι την εταιρεία που πληρώνω έξι χρόνια να μου το παίζει ιστορία και να μου λέει η κυρία που πήρε με μομφή ότι έχουμε το ποιο φτηνό συμβόλαιο και τώρα από τα 28 έγινε 32 μου λέει αν δεχτείτε. Πρωτιμω να πάω σε άλλη εταιρεία και να πληρώνω ποιο πολλά άλλα σε αυτούς όχι.

Άμα δεν ξέρουν να κάνουν σωστές πωλήσεις οι άχρηστοι.
Όταν βάζουν ανεκπαιδευτα κοριτσάκια να μιλάνε αυτά παθαίνουν.

Και ας έχουν πιο χαμηλές τιμές.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2642   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 30/01/2018 - 09:07

Τελικά το που θα πέσεις και με ποιον θα κλήσεις παίζει σημαντικό ρόλο.
Όλο και πιο δύσκολα βρίσκεις πια υπάλληλο που να σέβεται την δουλειά του και τον οποίο μισθό του.
Πολύ συχνά πια φτάνοντας σε αδιέξοδο ζήτω να μιλήσω με τον υπεύθυνο βάρδιας.

Sent from my iPad Pro.

#2643   tigio13

tigio13

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/01/2018 - 13:57

Τίποτα ποιο λίγα και ποιο ακριβό συμβόλαιο αλλά δεν δέχομαι την εταιρεία που πληρώνω έξι χρόνια να μου το παίζει ιστορία και να μου λέει η κυρία που πήρε με μομφή ότι έχουμε το ποιο φτηνό συμβόλαιο και τώρα από τα 28 έγινε 32 μου λέει αν δεχτείτε. Πρωτιμω να πάω σε άλλη εταιρεία και να πληρώνω ποιο πολλά άλλα σε αυτούς όχι.

Φιλε μου και εγω ετσι σκεφτομουν πριν χρονια αλλα τελικα για μενα δεν αξιζει να δινεις παραπανω λεφτα, να κοιτας το συμφερον σου και την τσεπη σου.Και δεν μιλαω για διαφορες 1-2 €.Στην κοσμοτε εδινα για 3 νουμερα κοσμοτε 65 αν θυμασαι το παλιο της προγραμμα 32 € το νουμερο σε οικογενειακο.Με ετηση φορητοτητας και χειροτερη προσφορα απο voda μου το εκαναν 18 το καθε νουμερο στο κοσμοτε xl πλεον.Εγω αυτο που εχω καταλαβει τοσα χρονια απο τις εταιριες ειναι πως αν δεν κανεις αιτηση φορητοτητας ποτε δεν πετυχαινεις καλες προσφορες.Στην τελευταια ανανεωση για παραδειγμα που εκανα απο τα 18 € στο xl με πηγαν στα 27 αλλα λογω πασχα δεν προλαβαινα να κανω αιτηση και το δεχτηκα μιας και τα 27 ειναι στα πλαισια μιας ψιλοκαλης προσφορας.Αν ομως ειχα προλαβει να κανω αιτηση πιστευω πως το πολυ που θα πληρωνα θα ηταν 20-22 € το καθε νουμερο.

Εγω οποτε κανω αιτηση παντως ποτε δεν λεω στην εταιρια μου τι προσφορα μου εκανε η αλλη εταιρια.Αυτο που λεω ειναι πως μου εχει κανει πολυ καλη προσφορα (σιγουρα καλυτερη απο την αρχικη της δικης μου) και ρωταω ποια ειναι η προσφορα που μπορουν να μου κανουν για να με κρατησουν στο δυκτιο τους.

#2644   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:01

Άμα δεν ξέρουν να κάνουν σωστές πωλήσεις οι άχρηστοι.
Όταν βάζουν ανεκπαιδευτα κοριτσάκια να μιλάνε αυτά παθαίνουν.

Και ας έχουν πιο χαμηλές τιμές.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Σήμερα με πήρε ένα ευγενικό παλικάρι και τα βρήκαμε μου το έκαναν 26 Ευρώ 1500 σε όλα και δύο γίγα ίντερνετ .

Τελικά το που θα πέσεις και με ποιον θα κλήσεις παίζει σημαντικό ρόλο.
Όλο και πιο δύσκολα βρίσκεις πια υπάλληλο που να σέβεται την δουλειά του και τον οποίο μισθό του.
Πολύ συχνά πια φτάνοντας σε αδιέξοδο ζήτω να μιλήσω με τον υπεύθυνο βάρδιας.

Sent from my iPad Pro.

Ε ναι χτες αν μπορούσα θα την είχα δείρει με το στυλ και την ειρωνεία που μου μιλούσε .

Φιλε μου και εγω ετσι σκεφτομουν πριν χρονια αλλα τελικα για μενα δεν αξιζει να δινεις παραπανω λεφτα, να κοιτας το συμφερον σου και την τσεπη σου.Και δεν μιλαω για διαφορες 1-2 €.Στην κοσμοτε εδινα για 3 νουμερα κοσμοτε 65 αν θυμασαι το παλιο της προγραμμα 32 € το νουμερο σε οικογενειακο.Με ετηση φορητοτητας και χειροτερη προσφορα απο voda μου το εκαναν 18 το καθε νουμερο στο κοσμοτε xl πλεον.Εγω αυτο που εχω καταλαβει τοσα χρονια απο τις εταιριες ειναι πως αν δεν κανεις αιτηση φορητοτητας ποτε δεν πετυχαινεις καλες προσφορες.Στην τελευταια ανανεωση για παραδειγμα που εκανα απο τα 18 € στο xl με πηγαν στα 27 αλλα λογω πασχα δεν προλαβαινα να κανω αιτηση και το δεχτηκα μιας και τα 27 ειναι στα πλαισια μιας ψιλοκαλης προσφορας.Αν ομως ειχα προλαβει να κανω αιτηση πιστευω πως το πολυ που θα πληρωνα θα ηταν 20-22 € το καθε νουμερο.

Εγω οποτε κανω αιτηση παντως ποτε δεν λεω στην εταιρια μου τι προσφορα μου εκανε η αλλη εταιρια.Αυτο που λεω ειναι πως μου εχει κανει πολυ καλη προσφορα (σιγουρα καλυτερη απο την αρχικη της δικης μου) και ρωταω ποια ειναι η προσφορα που μπορουν να μου κανουν για να με κρατησουν στο δυκτιο τους.

Εγω έκανα δύο φορές αίτηση φορητότητας και σήμερα που με πήραν τα βρήκαμε μετά από μια ώρα στο τηλέφωνο . Ξεκίνησαν στα 32 Ευρώ και τελικά τα βρήκαμε στα 26 που πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό πακέτο για 1500 κλήσεις μηνύματα και 2 γίγα ίντερνετ. 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2645   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:05

Στο red1 αναφερεσαι ;
Αρα να μην προσβλεπω οτι θα ανανεωσουν στα 22 τον Οκτωβριο .......

Sent from my iPhone 8

#2646   tigio13

tigio13

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:06

Μια χαρα.Παντως για οσους δεν το ξερουν και επειδη δεν ξερω αν εχει γραφτει λογω του οτι ειναι παρα πολλες οι σελιδες η αρση της αιτησης φορητοτητας ειναι πολυ ευκολη διαδικασια πλεον.Απο τον αριθμο που εχεις κανει την αιτηση παιρνεις σε ενα 5ψηφιο στην εταιρια που εχεις κανει την αιτηση ακολουθεις τις οδηγιες και αυτοματα γινεται η αρση.Ουτε φαξ ουτε υπογραφες ουτε τηλεφωνα σε αναμονες τπτ...

#2647   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:10

αυτά έως το Ιούνιο αν θυμάμαι καλά μετά τέλος .

#2648   tigio13

tigio13

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:12

αλλαξε παλι δηλαδη?καποια στιγμη στο 17 ειχα κανει αιτηση για της γυναικας μου το νουμερο και με τον τροπο που περιγραφω παραπανω εκανα μετα αρση.

#2649   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:15

Στο red1 αναφερεσαι ;
Αρα να μην προσβλεπω οτι θα ανανεωσουν στα 22 τον Οκτωβριο .......

Sent from my iPhone 8

Δεν ξέρω πως το λένε στην WIND νομίζω w1 είναι που έχω 1500 προς όλους 1500 μηνύματα και 2 γίγα ίντερνετ . 

Μια χαρα.Παντως για οσους δεν το ξερουν και επειδη δεν ξερω αν εχει γραφτει λογω του οτι ειναι παρα πολλες οι σελιδες η αρση της αιτησης φορητοτητας ειναι πολυ ευκολη διαδικασια πλεον.Απο τον αριθμο που εχεις κανει την αιτηση παιρνεις σε ενα 5ψηφιο στην εταιρια που εχεις κανει την αιτηση ακολουθεις τις οδηγιες και αυτοματα γινεται η αρση.Ουτε φαξ ουτε υπογραφες ουτε τηλεφωνα σε αναμονες τπτ...

Ναι έτσι έκανα πήρα ένα τηλέφωνο και πάτησα τον πενταψήφιο και το ακύρωσαν.

Τι θα αλλάξει τον Ιούνιο?

#2650   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:25

αλλαξε παλι δηλαδη?καποια στιγμη στο 17 ειχα κανει αιτηση για της γυναικας μου το νουμερο και με τον τροπο που περιγραφω παραπανω εκανα μετα αρση.

Δεν ξέρω πως το λένε στην WIND νομίζω w1 είναι που έχω 1500 προς όλους 1500 μηνύματα και 2 γίγα ίντερνετ . 

Ναι έτσι έκανα πήρα ένα τηλέφωνο και πάτησα τον πενταψήφιο και το ακύρωσαν.

Τι θα αλλάξει τον Ιούνιο?

http://www.eett.gr/o.../news_0755.html

Στο διάστημα αυτό των 14 ημερών η αίτηση φορητότητας δεν προωθείται προς υλοποίηση και ο συνδρομητής έχει το χρονικό περιθώριο να υπαναχωρήσει αζημίως χωρίς να παρέχει καμία εξήγηση των λόγων που τον οδήγησαν στην υπαναχώρηση.

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 30/01/2018 - 14:26

#2651   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:39

http://www.eett.gr/o.../news_0755.html

Στο διάστημα αυτό των 14 ημερών η αίτηση φορητότητας δεν προωθείται προς υλοποίηση και ο συνδρομητής έχει το χρονικό περιθώριο να υπαναχωρήσει αζημίως χωρίς να παρέχει καμία εξήγηση των λόγων που τον οδήγησαν στην υπαναχώρηση.

Α ναι το έχω διαβάσει αυτό καλό είναι .

#2652   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:41

Εγώ πάντως πήγα σήμερα vodafone..υπέγραψα με 39 ευρώ απεριόριστα  σταθερά 500 λεπτά προς κινητά( χέστηκα, αλλά δεν αφαιρείται), 24ρι ίντερνετ (δεν έχει vdsl το ακριτικό Αιγάλεω), και vodafone tv full με αθλητικά nova.

Αν με πάρει ο ΟΤΕ πίσω...βλέπουμε...

ps...για όποιον έχει το πακέτο της voda...έχει on demand να δεις παρελθόν περιεχόμενο? (τα παιδιά μου θέλουν paw patrol πριν κοιμηθούν)

Επίσης τι παίζει με History Discovery κτλ..είναι μέσα στο full pack..ή πληρώνω extra?

Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 30/01/2018 - 14:43

#2653   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2018 - 14:41

Α ναι το έχω διαβάσει αυτό καλό είναι .

αν είναι καλό θα το δούμε το Ιούνιο .  

#2654   Lefterisss

Lefterisss

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/01/2018 - 16:36

Εγω παιδια απο παντοτε τα εχω ολα βονταφον και τον αυγουστο εκανα κ νεα συνδεση για σταθερο. Λοιπον πληρωνω τα εξης:

Καρτοσυμβολαιο 600'βοντα-300'ολους-100μνμ-1γιγα= 15,29€

Σταθερο1 απεριοριστα σταθερα-3ωρ κινητα-24ιντερνετ= 19€

Σταθερο2  απεριοριστα σταθερα-4ωρ κινητα-24ιντερνετ= 21€

Υποψιν οτι το καρτοκινητο το ειχα ηδη ενα 18μηνο οπως και το Σταθερο1 επι καμια 10ετια και εληγαν πριν 1,5 μηνα. Τα ανανεωσα κανονικα κ μερικες μερες πιο πριν χωρις καμια αυξητικη ταση..

Κατι επισης πολυ σημαντικο που αξιζει να διαβασετε ολοι ειναι το εξης:

Επειδη πληρωνω παντα μεσω ebanking εκανα λαθος στις 18/12 κα αντι να βαλω 15,29€ κατεθεσα 1529€ κατι που αντιληφθηκα 1 μηνα μετα κατα ρτις 20/1/18..Κατ ευθειαν ξεκινησα τα τηλεφωνα στην βονταφον και σε 4-5 εργασιμες μου επεστρεψαν το ποσο στον λογαριασμο μου κ χωρις να εχουν χρεωσει το ποσο 15,29 που 'ετρεχε', Αρα συνεπεια κα σχετικα αμεση ανταποκριση πραγμα πολυ σημαντικο κ ειδικα για τοσο μεγαλο ποσο και επισης αμφιβαλλω εαν ημουν σε καμια wind εαν θα μου τα χαν επιστρεψει ή θα εμπλεκα χοντρα κ για πολυ καιρο..

Τελευταία επεξεργασία από: Lefterisss, 30/01/2018 - 16:38

#2655   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2018 - 20:26

Εγω παιδια απο παντοτε τα εχω ολα βονταφον και τον αυγουστο εκανα κ νεα συνδεση για σταθερο. Λοιπον πληρωνω τα εξης:
Καρτοσυμβολαιο 600'βοντα-300'ολους-100μνμ-1γιγα= 15,29€
Σταθερο1 απεριοριστα σταθερα-3ωρ κινητα-24ιντερνετ= 19€
Σταθερο2  απεριοριστα σταθερα-4ωρ κινητα-24ιντερνετ= 21€
Υποψιν οτι το καρτοκινητο το ειχα ηδη ενα 18μηνο οπως και το Σταθερο1 επι καμια 10ετια και εληγαν πριν 1,5 μηνα. Τα ανανεωσα κανονικα κ μερικες μερες πιο πριν χωρις καμια αυξητικη ταση..
Κατι επισης πολυ σημαντικο που αξιζει να διαβασετε ολοι ειναι το εξης:
Επειδη πληρωνω παντα μεσω ebanking εκανα λαθος στις 18/12 κα αντι να βαλω 15,29€ κατεθεσα 1529€ κατι που αντιληφθηκα 1 μηνα μετα κατα ρτις 20/1/18..Κατ ευθειαν ξεκινησα τα τηλεφωνα στην βονταφον και σε 4-5 εργασιμες μου επεστρεψαν το ποσο στον λογαριασμο μου κ χωρις να εχουν χρεωσει το ποσο 15,29 που 'ετρεχε', Αρα συνεπεια κα σχετικα αμεση ανταποκριση πραγμα πολυ σημαντικο κ ειδικα για τοσο μεγαλο ποσο και επισης αμφιβαλλω εαν ημουν σε καμια wind εαν θα μου τα χαν επιστρεψει ή θα εμπλεκα χοντρα κ για πολυ καιρο..

Θα τους είχες προπληρωσει για χρόνια :-).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες