ρε φιλε ειλικρινα κατι χανεις, ποιος σου ειπε οτι πρεπει να μιλας τζαμπα κ να σε πληρωνουν οι εταιριες, γιατι η επιδοτηση αυτο ειναι στην ουσια...καλομαθε ο ελληναρας μου φαινεται, ακου να δεις...ειτε με iphone μιλας ειτε με νοκια η εταιρεια τα ιδια λεφτα θα παρει απο σενα...οι επιδοτησεις ειχαν νοημα πριν απο χρονια οταν οι εταιριες ανεπτυσαν την πελατιακη βαση...τωρα δεν καιγονται...και θα μου επιτρεψετε να εχω αμφιβολιες για τα ποσα που λεγονται, ας ποσταρει καοιος τα συμβολαια με τα ποσα 450-600 ετρω επιδοτησεων κ θα δειξει...ο καθενας ικανοποιει διαφορα κομπλεξ εδω μεσα...
Οι επιδοτήσεις είναι ΠΑΓΙΑ τακτική ΟΛΩΝ των εταιριών κινητής ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ώστε να κρατάνε τους χρήστες και να διατηρούν την πελατειακή τους βάση είτε είναι σε φάση επέκτασης είτε όχι.
Με τις τιμές που έχουν στα πάγια οι ελληνικοί πάροχοι σε σύγκριση με τους Αγγλικούς και άλλους στην Ευρώπη θα έπρεπε να μας τα δίνουν τσάμπα τα τηλέφωνα και όχι να παρακαλάμε...
Δες τι δίνει ένα πάγιο 50-70 ευρώ στην Αγγλία και τι στην Ελλάδα και τα ξαναλέμε...
Επειδή εσύ έχεις αποδεχτεί ότι είμαστε μπανανία δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο...