Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/02/2013 - 20:18

Εφαρμόζοντας τις οδηγίες του φίλου megalopaixtou, πήρα από Vodafone 60% έκπτωση στο unlimited 50 (δηλαδή στον χρόνο κέρδος 347,2 ευρώ) και το Vodafone full σήμα δωρεάν, ενώ για ετήσια επιδότηση μου έδιναν 110 ευρώ, για 18 μήνες 178 και 24 μήνες 274.

Εκανα κάποια μικρά λάθη γιατί ότι και να διαβάσει ο πρωταρης δεν εχει εμπειρία. Του χρόνου θα τους πάρω και τα βρακιά :)

Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 15/02/2013 - 20:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   zampeiros

zampeiros

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/02/2013 - 12:06

Εφαρμόζοντας τις οδηγίες του φίλου megalopaixtou, πήρα από Vodafone 60% έκπτωση στο unlimited 50 (δηλαδή στον χρόνο κέρδος 347,2 ευρώ) και το Vodafone full σήμα δωρεάν, ενώ για ετήσια επιδότηση μου έδιναν 110 ευρώ, για 18 μήνες 178 και 24 μήνες 274.

Εκανα κάποια μικρά λάθη γιατί ότι και να διαβάσει ο πρωταρης δεν εχει εμπειρία. Του χρόνου θα τους πάρω και τα βρακιά :)

Με εμένα πάντως δεν έγινε τίποτα...Ούτε ένα τηλέφωνο από το τμήμα φορητότητας..και ας πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών 3 φορές..

#363   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2013 - 15:19

Φίλε zampeiros πότε έκανες φορητότητα;

Πες μας αν θέλεις κ άλλες λεπτομέρειες (σε ποια εταιρια ήσουν, σε τι πάγιο, μέσος όρος λογαριασμών)μήπως κ σε βοηθήσω.

Αν θες κ με πμ

#364   thanos2007

thanos2007

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:31

Παιδιά καλησπέρα είμαι στη Vodafone εδώ και πολλά χρόνια σαν εταιρικος πελάτης (5 συνδέσεις) και αρχές Φεβρουαρίου βγήκαν επιδοτήσεις για 3 συνδέσεις και μου δίνανε μόνο 140 € και για τις 3 ,έτσι έκανα το κόλπο με την φορητοτητα που έχετε αναφέρει με cosmote . Η cosmote μου έδωσε γύρω στα 380 € σε πάγια το ένα στα 70 € και τα αλλά 2 γύρω στα 50 € . Μετά απο 4-5 μέρες με πήρανε τηλ. Απο Vodafone και μου προτείνανε για συμβόλαιο 24 μηνών με πάγια ένα 70 € και 2 στα 50 € επιδότηση 939 ευρώ και όταν τους είπα ότι το μέγιστο συμβόλαιο που θέλω να ειναι 18 μηνό μου κατέβασαν την επιδότηση στα 587€ .και λέω εγώ τώρα ξανά κάνω την ιστορία με την φορητοτητα για 18 μηνό η παίρνω αυτά που μου δίνουνε ????

#365   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 20/02/2013 - 07:31

Παιδιά καλησπέρα είμαι στη Vodafone εδώ και πολλά χρόνια σαν εταιρικος πελάτης (5 συνδέσεις) και αρχές Φεβρουαρίου βγήκαν επιδοτήσεις για 3 συνδέσεις και μου δίνανε μόνο 140 € και για τις 3 ,έτσι έκανα το κόλπο με την φορητοτητα που έχετε αναφέρει με cosmote . Η cosmote μου έδωσε γύρω στα 380 € σε πάγια το ένα στα 70 € και τα αλλά 2 γύρω στα 50 € . Μετά απο 4-5 μέρες με πήρανε τηλ. Απο Vodafone και μου προτείνανε για συμβόλαιο 24 μηνών με πάγια ένα 70 € και 2 στα 50 € επιδότηση 939 ευρώ και όταν τους είπα ότι το μέγιστο συμβόλαιο που θέλω να ειναι 18 μηνό μου κατέβασαν την επιδότηση στα 587€ .και λέω εγώ τώρα ξανά κάνω την ιστορία με την φορητοτητα για 18 μηνό η παίρνω αυτά που μου δίνουνε ????

Δεν γίνεται ξανά φορητότητα πάνω στην φορητότητα.. Αν τους πεις όχι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ασχοληθούν άλλο και να εγκρίνουν την αίτησή σου για μεταφορά στην cosmote .. Αν την φορητότητα την έκανες στο κατάστημα υπάρχει και κίνδυνος να μην μπορείς να γυρισεις πίσω. Αν την έκανες τηλεφωνικά δεν έχει και τόσο σημασία.. τους λες όχι και περιμένεις αν θα σε ξαναπάρουν.

#366   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2013 - 08:58

Με τα τωρινά δεδομενα πιστεύω είναι καλά. Κανε ότι θέλεις να συμφωνήσεις (επειδή είσαι ευχαριστημένος από την εταιρία, το σήμα κλπ) αν σου δώσουν και μιαέκπτωση 15-20% για να "κλεισετε" τη συμφωνία.

#367   zampeiros

zampeiros

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/02/2013 - 20:18

Όλα εντάξει και με εμένα με πήραν τηλέφωνο από Cosmote από τμήμα φορητότητας και μου ανέβασαν τιμή επιδότησης και μείωση παγίου!!Ευχαριστώ όλους εσάς που με καθοδηγήσατε!!

#368   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:25

Εχουμε καιρό να ακούσουμε νέα για αύξηση επιδότησης από κάποιον.

Θα μας πει κανείς κανένα πρόσφατο επίτευγμά του με τη γνωστή διαδικασία;

Οπως έχω πει κ παλιότερα καλό είναι να ενημερώνουμε τα αλλα μέλη ώστε να γνωρίζουν περίπου μέχρι τι ποσό μπορούν να περιμένουν από τις εταιρίες κ ανάλογα με τα πάγιά τους

#369   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/05/2013 - 01:07

οπως βλεπω μαγκες το θεμα αυτο παει σφαιρα κ ειναι ακομη ανοικτο. Να σας ενημερωσω οτι απο φιλο που δουλευει βονταφον η εταιρια σταματαει ολες τις επιδοτησεις σε συμβολαια του ενος ετους και παγια μεχρι 25€. Λογικα θα το προχωρησουν κ οι υπολοιπες σιγα σιγα

#370   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/05/2013 - 01:57

Λίγο πολύ βρώμαγε η δουλειά καιρό τώρα με τα 12μηνα συμβόλαια.

Φαινόταν ότι σιγά σιγά τα εγκαταλείπουν.

Κάτι άλλο που άκουσα σήμερα (δεν είναι σίγουρα αληθές), είναι ότι η Vodafone ξεκινάει επιθετική πολιτική επιδοτήσεων ΕΙΔΙΚΑ για συνδρομητές Cosmote.

Λόγω, λέει, του ότι θεωρεί την Cosmote τον βασικό της ανταγωνιστή θα δίνει πλέον πολύ υψηλές επιδοτήσεις σε συνδρομητές Cosmote ώστε να μεταπηδήσουν σε Vodafone και ειδικότερα στα Red προγράμματα.

Οπότε όσοι είστε προς τη λήξη των συμβολαίων σας, ψαχτείτε, αν είναι αλήθεια θα είναι καλή περίπτωση...

#371   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2013 - 04:53

Αυτό για τα 12μηνα το είχα αντιληφθεί κ εγω αλλά λίγο διαφορετικά ως τώρα.

Δηλ σου δίνανε για 12 μηνο αρκετά μικρότερη επιδότηση σε σχέση με 18μηνο για να τσιμπήσεις. Κυρίως για κοσμοτέ μιλάω. Αν σου δίνουν όμως κ έκπτωση δε σε νοιάζει κ πολύ γιατί κρατάς κ την έκπτωση για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 23/05/2013 - 04:56

#372   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2013 - 20:50

Καλησπέρα στην παρέα! Είναι να επιχειρήσω μια ακόμα προσπάθεια για δικό μου άνθρωπο, για να του ανεβάσουμε την επιδότηση κ να πάρει κ καμιά εκπτωσούλα.

Κανένα πρόσφατο αποτέλεσμα για χαμηλό πάγιο (20-25€) σε cosmote?

#373   geokarab

geokarab

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/06/2013 - 21:14

Καλησπέρα κ απο εμένα
Ημουν στο 45αρι στη voda με 12 μηνο. Κ πριν οποιαδήποτε πρόταση της έκανα αίτημα φορητοτητας τηλεφωνικά στην κοσμοτε. Μ έδιναν το αντίστοιχο με 18μηνη δέσμευση στα 31,6€.
Με πήραν δυο μέρες μετά απο τη voda κ μ έδωσαν το 100αρι με 30€ για 12 μηνο οπότε κ δέχτηκα. (Εχω κ hol)
Απλά να σας πω πως η κοσμο με έκανε να περιμένω την άρση φορητοτητας επτά μέρες.απαραδεκτη εταιρία όσο ήμουν κ απο ότι βλέπω παραμένει...
Στη voda τουλάχιστον δίνουν καλύτερες επιδοτήσεις βέβαια εχει κ αυτή θέματα αλλά σίγουρα καλύτερη απο κοσμοτε για εμένα.

#374   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2013 - 21:19

Αρα εσύ φίλε geokarab ήθελες αποκλειστικά έκπτωση.

Πάντως η βοντα όντως στις εκπτώσεις είναι πολύ καλή.

Στην περίπτωση μας ψάχνω κ για αύξηση επιδότησης σε συνδυασμό με μια έκπτωση γυρω στο20%.

Αυτό είχα πετύχει κ εγώ τον Οκτώβριο, αλλά με πίεσαν πολύ για 18μηνο. Για 12μηνο έδιναν ελάχιστα τότε.
Το καλό είναι ότι κρατάω την έκπτωση για όλο το 18μηνο

#375   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 18:27

Εκανα την Παρασκευή τη διαδικασία από Cosmote για να κάνω πως πάω Vodafone μέσω του site της.

Για να έχω περιθώριο αντίδρασης είχα πει στη voda, να με καλέσει για ραντεβού με τον κούριερ σε 1 εβδομάδα.

Σήμερα πήρα εγώ στο τμήμα φορητότητας τησ κοσμοτε (2108006300) κ καλά για να δώ γιατί καθυστερεί η φορητότητας. Είπαν θα με καλέσουν.

Μάλλον επειδή είναι χαμηλό το πάγιο δεν ασχολήθηκαν κ πολύ (20€)

Βλέπουμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4