Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/07/2013 - 19:10

και να περασαν 18 μηνες..

Αγαπητη cosmote τι επιδότηση εχουμε για 2 γραμμές στα απεριοριστα 25 και μια στα απεριοριστα 35 με καθε μηνα παραπανω απο τα παγια μας φυσικα μεσος ορος 70 ευρω.

-χμ να πατησω τα πληκτρα μου , επιδοτηση ειπατε?
- κανε μας εκπτωση στο παγιο βρε αδερφε να ανεβω και λιγακι στα προγραμματα...
- καθηστε καλα και ακουστε με 2 ευρω εκπτωση στην μια γραμη και 2,5 στην αλλη.
- μα στο site σας διαφημίζεται αλλες τιμες με εκπτωση αντι επιδότησης ?
- ναι αλλα για καινουργιους πελατες...
- α

γυναικα τραβα αυριο και καντα καρτοκινητα σε πρωτη φαση και βλεπουμε ..

τι λετε ρε παιδες ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 24/07/2013 - 19:19

Καλησπερα και εγω μια ερωτηση εχω να κανω!
Εγω ειμαι στην wind εδω και 2 χρονια (ειχα παρει το 4ς απο αυτους στα 150 ευρω απο 600 και που εκανε)
Ημουν στο wind to all 70 και εδεινα πανω κατω μια 80ρα το μηνα.
Τωρα εχω κλησει το 18μηνο και εχω μπει στο W με 55 ευρω.
Με εχουν παρει να παω για επιδοτηση μεσα στον αυγουστο αλλα εγω θα περιμενω για το 5ς αφου εχω το 5 τωρα πλεον.

Με τοσα λεφτα που τους εχω δωσει ποσο λετε να κοψουν για το επομενο;
Πανω κατω τωρα αυτα δεν ειναι και σιγουρα!
Εχω καμια πιθανοτητα να το παρω και τσαμπα?

Η θα πρεπει να παιρνω τηλ και εγω σε ολους τους παροχους να κανω παζαρια ακομα και με τοσο μεγαλο παγιο που εχω?

Τελευταία επεξεργασία από: Marios092, 24/07/2013 - 19:21

#378   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 20:57

Φίλε ΕLIASKAT ο μόνος αποδεδειγμένος τρόπος είναι της διαδικασίας φορητότητας. Αν δεις κ πιο πάνω εξηγώ ότι μόνο τα αντίστοιχα τμήματα από τα οποία περνάει το αίτημα σου για να φύγεις από την εταιρία σου μπορούν κ "ξεκλειδώνουν" διπλάσιες κ τριπλάσιες επιδοτήσεις και/ή εκπτώσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 24/07/2013 - 20:57

#379   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 21:06

Φίλε Μαριε θα έχεις καλή επιδοτησούλα (σε σχεση με τισ άλλεσ εταιριεσ) αλλά όχι τόσο για να πάρεις τζάμπα τέτοιο κινητό!

Η wind από ότι βλέπω δίνει σχετικά καλύτερες επιδοτήσεις στους υφιστάμενους πελάτες συγκριτικά με τις άλλες εταιρίες. Οχι πολύ περισσότερα, αλλά κάτι παραπάνω.

Αλλά ο μοχλός πίεσης είπαμε είναι η αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία.

Τελευταία η Vodafone βολεύει περισσότερο γιατί μέσα από το site της βάζεις το κινητό σου για να σε καλέσουν κ σε καλούν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα!!!! Κ μετά όλα τα χαρτιά τηλεφωνικά! Απλά τους λες ότι θέλεις να σε πάρουν τηλ για ραντεβού με τον κούριερ που θα σου φέρει sim + συμβόλαια μετά από καμιά εβδομάδα (αντί για 3-4 μέρες που σου λένε ) για να έχεις περιθώριο αντίδρασης

Οπως και να έχει η αίτηση σου περνάει πρώτα από το τμήμα φορητότητας της εταιρίας σου για να το εγκρίνει, αλλά αυτοί πρώτα σε παίρνουν τηλ κ στο παίζουν καλοί κ γενναιόδωροι.

Αλλά ακόμα κ αν έρθει ο κούριερ του λες ότι αλλάξεις γνώμη, κ δεν παραλαμβάνεις κ ακυρώνεται η φορητότητας

#380   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 24/07/2013 - 21:25

Φίλε Μαριε θα έχεις καλή επιδοτησούλα (σε σχεση με τισ άλλεσ εταιριεσ) αλλά όχι τόσο για να πάρεις τζάμπα τέτοιο κινητό!

Η wind από ότι βλέπω δίνει σχετικά καλύτερες επιδοτήσεις στους υφιστάμενους πελάτες συγκριτικά με τις άλλες εταιρίες. Οχι πολύ περισσότερα, αλλά κάτι παραπάνω.

Αλλά ο μοχλός πίεσης είπαμε είναι η αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία.

Τελευταία η Vodafone βολεύει περισσότερο γιατί μέσα από το site της βάζεις το κινητό σου για να σε καλέσουν κ σε καλούν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα!!!! Κ μετά όλα τα χαρτιά τηλεφωνικά! Απλά τους λες ότι θέλεις να σε πάρουν τηλ για ραντεβού με τον κούριερ που θα σου φέρει sim + συμβόλαια μετά από καμιά εβδομάδα (αντί για 3-4 μέρες που σου λένε ) για να έχεις περιθώριο αντίδρασης

Οπως και να έχει η αίτηση σου περνάει πρώτα από το τμήμα φορητότητας της εταιρίας σου για να το εγκρίνει, αλλά αυτοί πρώτα σε παίρνουν τηλ κ στο παίζουν καλοί κ γενναιόδωροι.

Αλλά ακόμα κ αν έρθει ο κούριερ του λες ότι αλλάξεις γνώμη, κ δεν παραλαμβάνεις κ ακυρώνεται η φορητότητας

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου!
Θα κανω εγω μια πρόβα μεσα στον Αύγουστο να δω πως θα παει
Μετα απο Οκτώβρη που θα εχουμε το 5σ θα κοιτάξω να δω πως θα το παρω οσο πιο χαμηλά γίνετε!

#381   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 24/07/2013 - 22:03

Οι επιδοτησεις πεθαναν.

Πλεον συμφερει κατα πολυ εκπτωση παγιου (εννοειται μετα απο φορητοτητα, προσωπικα εχω παρει εκπτωση 75%) κ αγορα κινητου, οποτε χρειαζεστε, σε πολυ χαμηλοτερες τιμες απο skroutz.
Κ ειστε πολλαπλα κερδισμενοι.

Αρκετα μαγκες τους καναμε τοσα χρονια!

You'll Never Walk Alone

#382   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 24/07/2013 - 22:18

Οι επιδοτησεις πεθαναν.

Πλεον συμφερει κατα πολυ εκπτωση παγιου (εννοειται μετα απο φορητοτητα, προσωπικα εχω παρει εκπτωση 75%) κ αγορα κινητου, οποτε χρειαζεστε, σε πολυ χαμηλοτερες τιμες απο skroutz.
Κ ειστε πολλαπλα κερδισμενοι.

Αρκετα μαγκες τους καναμε τοσα χρονια!

Σωστος εκπτωση παγιου και αγορα κινητου ειτε απο skroutz ειτε απο αγγελιες σφραγισμενα.Ναι μεν κανα 40αρι πιο ακριβα απο σκρουτζ αλλα ελληνικα.

Ετσι πηρα 2 εγω. :)

#383   blondie

blondie

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 25/07/2013 - 14:36

και να περασαν 18 μηνες..

Αγαπητη cosmote τι επιδότηση εχουμε για 2 γραμμές στα απεριοριστα 25 και μια στα απεριοριστα 35 με καθε μηνα παραπανω απο τα παγια μας φυσικα μεσος ορος 70 ευρω.

-χμ να πατησω τα πληκτρα μου , επιδοτηση ειπατε?
- κανε μας εκπτωση στο παγιο βρε αδερφε να ανεβω και λιγακι στα προγραμματα...
- καθηστε καλα και ακουστε με 2 ευρω εκπτωση στην μια γραμη και 2,5 στην αλλη.
- μα στο site σας διαφημίζεται αλλες τιμες με εκπτωση αντι επιδότησης ?
- ναι αλλα για καινουργιους πελατες...
- α

γυναικα τραβα αυριο και καντα καρτοκινητα σε πρωτη φαση και βλεπουμε ..

τι λετε ρε παιδες ?

καρτοκινητό συμφέρει τρελά! Με f2g έχω γλυτώσει πολλά, πολλά λεφτα τους τελευταίους μήνες ;)

#384   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 14:51

Αταρι4 προς τα εκεί βλέπω κ εγώ τη δουλειά. Με εκπτώσεις πιο πολύ σε δελεάζουν τελευταία. Βέβαια είναι αναλόγως κ την εταιρία. Κάτι 75% νομίζω τα κάνει μόνο η Vodafone ενώ η κοσμοτέ δίνει 20% +αυξημένη επιδότηση. Τουλάχιστο μέχρι πρόσφατα

#385   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 14:53

Θα το κάνω και αν δεν συμφέρει το κάνω με σύμβολαιο ότι ώρα θέλω και όπου θέλω

#386   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 17:38

Θα το κάνω και αν δεν συμφέρει το κάνω με σύμβολαιο ότι ώρα θέλω και όπου θέλω

Απλά η επιδότηση/έκπτωση που θα πάρεις μέσω διαδικασίας φορητότητας με τους λογαριασμούς που μου είπες θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα σου δώσουν όταν ξανακάνεις σύνδεση

#387   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1.184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 25/07/2013 - 17:57

εγώ το έχω πει και το ξαναλέω.....

πλέον η οικονομικότερη επιλογή είναι συγκεκριμένη.... F2G Wind

το σήμα της το έχει φτιάξει κατά πολύ....

βάζω 10 ευρώ κάρτα τον μήνα και έχω (αφού σπαταλήσω ΚΑΙ τα 10 ευρώ) 1 Gb mobile internet 500 λεπτά προς όλους (σε κλήσεις 3λεπτες) και 5 ευρώ καβάντζα για κάποιο έκτακτο πακετάκι.....

ήτοι τον χρόνο θα τους δώσω 120 ευρώ και θα έχω και ρέστα!!!!

αν υπολογίσετε τις διαφορές από τα προγράμματα που πληρώνετε τότε θα δείτε ότι σας συμφέρει η αποταμίευση, η ελεύθερη επιλογή τηλεφώνου ότι ώρα θέλετε και βέβαια να μην έχετε καμία απολύτως δέσμευση!!!

#388   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 18:02

εγώ το έχω πει και το ξαναλέω.....

πλέον η οικονομικότερη επιλογή είναι συγκεκριμένη.... F2G Wind

το σήμα της το έχει φτιάξει κατά πολύ....

βάζω 10 ευρώ κάρτα τον μήνα και έχω (αφού σπαταλήσω ΚΑΙ τα 10 ευρώ) 1 Gb mobile internet 500 λεπτά προς όλους (σε κλήσεις 3λεπτες) και 5 ευρώ καβάντζα για κάποιο έκτακτο πακετάκι.....

ήτοι τον χρόνο θα τους δώσω 120 ευρώ και θα έχω και ρέστα!!!!

αν υπολογίσετε τις διαφορές από τα προγράμματα που πληρώνετε τότε θα δείτε ότι σας συμφέρει η αποταμίευση, η ελεύθερη επιλογή τηλεφώνου ότι ώρα θέλετε και βέβαια να μην έχετε καμία απολύτως δέσμευση!!!

Συμφωνώ, πολύ καλή προσφορά και ελπίζω να κρατήσει αρκετά.

Κ η what's up είχε ξεκινήσει με πολύ δυνατή προσφορά (600´+600 SMS δωρεάν), άλλαξε όλος ο κόσμος κ πήρε whats'up κ μετά τις έβαλε τις προσφορές της με πληρωμή πακέτου 5€.

#389   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 18:52

Επισκεψη στην vodafone,για να ενημερωθω για επιδοτηση στην συνδεση του θειου μου.Ο θειος εχει unlimited 100 με παγια καθε μηνα περιπου στο 120αρι.Αφου λοιπον κλεισανε οι 18μηνες παω και μου λενε 220 ευρω επιδοτηση και 24μηνη δεσμευση.Εβαλα τα γελια μεσα στο καταστημα με το που μου το ειπε,και μου λεει γιατι γελατε;και του λεω με αυτα που μου λες μονο για γελια ειναι.Μου λεει δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο μονο με φορητοτητα να ανοιξετε νεα γραμμη και να συμψιφιστει με την υπαρχουσα συνδεση.

ΥΓ:Ολο αυτο το σκηνικο για ενα iphone 4 που εχει 349.Και δεν ειχα προθεση για δωρεαν,αλλα να εδινα ενα 50αρι αντε 70αρι στην χειροτερη.Τραγικοι....

#390   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 20:32

Επισκεψη στην vodafone,για να ενημερωθω για επιδοτηση στην συνδεση του θειου μου.Ο θειος εχει unlimited 100 με παγια καθε μηνα περιπου στο 120αρι.Αφου λοιπον κλεισανε οι 18μηνες παω και μου λενε 220 ευρω επιδοτηση και 24μηνη δεσμευση.Εβαλα τα γελια μεσα στο καταστημα με το που μου το ειπε,και μου λεει γιατι γελατε;και του λεω με αυτα που μου λες μονο για γελια ειναι.Μου λεει δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο μονο με φορητοτητα να ανοιξετε νεα γραμμη και να συμψιφιστει με την υπαρχουσα συνδεση.

ΥΓ:Ολο αυτο το σκηνικο για ενα iphone 4 που εχει 349.Και δεν ειχα προθεση για δωρεαν,αλλα να εδινα ενα 50αρι αντε 70αρι στην χειροτερη.Τραγικοι....

Πας χαλαρά για 5αρι μετά τη διαδικασία φορητότητας! Με τέτοιους λογαριασμούς;; Θα σε παρακαλάνε να μείνεις! Στη χειρότερη το 4s!

Εκτός κ αν πετύχεις κ πολύ καλή έκπτωση γιατί η Vodafone παίζει με τις εκπτώσεις αρκετά

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 25/07/2013 - 20:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6