Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/08/2013 - 14:22

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους τους ΦΙΛΟΥΣ!!! Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ εχει αλλάξει κάπως, όπως με ενημέρωσε ο φίλος Γιώργος (giogr4)! ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΌΤΗΤΑΣ και ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ και ΜΕΤΑ Η ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ στέλνει ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΟΡΗΤΌΤΗΤΑΣ στην ΠΑΛΙΑ για να σε ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ!! ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ Η ΠΑΛΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ για να σου κάνει ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΑ προκειμένου να σε κρατήσει! Θα παραθέσω κομμάτια από πμ που εξηγούν τη διαδικασία!

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 24/08/2013 - 14:27

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 14:28

quote name="giogr4" timestamp="1376493012"] Πρέπει να είναι νέο κόλπο αυτό που εφαρμοζουν! Το ρώτησα ευθέως στο αντίστοιχα τμήματα φορητότητας cosmote και Vodafone και μου το είπαν ξεκάθαρα...πρώτα υπογράφεις, μετά ενημερώνεται η εταιρία σου, μεσολαβεί διάστημα 2-3 ημερών όπου μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και μετά ενεργοποιείται η νέα σου συνδεσή!! [/quote]

Τελικά και ο άγιος φοβέρα θέλει!!Λοιπόν Παρασκευή απόγευμα στις 7 υπέγραψα το συμβόλαιο και την αίτηση φορητότητας (σημ. το έφερε courier). Το πρωί της Δευτέρας μου είπε το courier στην ACS θα παραλάβουν τα χαρτιά η Vodafone. Όντως Δευτέρα μεσημέρι στις 3:30 μου στέλνουν ενημερωτικό μήνυμα ότι σήμερα, Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία φορητότητας. Δεν έκανα καμία ενέργεια παραπάνω από το να περιμένω...Χθες Τρίτη στις 12 το πρωί χτυπάει διαρκώς το τηλέφωνο, λόγω δουλειάς το σηκώνω αργοπορημένα, που λέει η κοπελιά ότι είναι από Cosmote, της απαντάω να μου τηλεφωνήσει σε 2 ώρες. Όντως δεν πέρασαν 2 ώρες ξανά τηλέφωνα. Απαντάω, μου λένε ότι έχουν αίτημα φορητότητας και αρχίζει η διαπραγμάτευση...έτσι από 100 ευρώ που είχα επιδότηση στο πρόγραμμα Cosmote απεριόριστα 55 (παλαιό), καταλήξαμε στα εξής: 300 ευρώ επιδότηση, ανέβασμα προγράμματος στο Cosmote απεριόριστα 65 που δίνει πολλά περισσότερα με μείωση 25% στο πάγιο και συνολική τιμή παγίου μηνιαίως 54,6 Ευρώ και για τους 18 μήνες του συμβολαίου!! Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε μετά είναι η γρήγορη διαδικασία που έπρεπε να κάνω για να ακυρώσω την φορητότητα στην Vodafone. Έστειλα φαξ, τους πήρα 10 τηλέφωνα, τους πίεσα, πήγα σε κατάστημα, φώναξα και σήμερα το πρωί πριν περάσει η γραμμή μου σε Vodafone, με πήραν και με ενημέρωσαν ότι η φορητότητά μου ακυρώθηκε, όπως ζήτησα. Επομένως παραμένω στην Cosmote, όπως το επιθυμούσα, με πολύ καλύτερο-μεγαλύτερο συμβόλαιο, με μικρότερο τελικό ποσό παγίου από αυτό που έδινα σε μικρότερο συμβόλαιο κατά 10 ευρώ και για τους 18 μήνες του συμβολαίου μου και με επιδότηση 300 ευρώ για να αποφασίσω τι θα την κάνω... Συμπερασματικά να αναφέρω ότι η Vodafone προσπάθησε να με κρατήσει με πο*στικο τρόπο, μη αναφέροντας στην Cosmote εγκαίρως για το αίτημα φορητότητας, γι' αυτό μάλλον δεν μου τηλεφώνησαν από Cosmote νωρίτερα παρά μόνο την τελευταία στιγμή, ότι δικαίωμα να ακυρώσεις την φορητότητα και το συμβόλαιο γενικότερα έχεις με βάση αυτά που ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της φορητότητας, ακόμη δηλαδή και εάν έχεις υπογράψει το συμβόλαιο και την αίτηση φορητότητας και ότι ακόμη και αργότερα, αφού περάσει κάποιος στο δίκτυο που ζήτησε με την αίτηση φορητότητας, μπορεί να κινήσει την διαδικασία εντός 15 ημερών για άμεση επιστροφή στο προηγούμενο δίκτυο και μάλιστα ατελώς κάνοντας και χρήση της προσφοράς που του έγινε από το προηγούμενο δίκτυό του (το αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι εάν περάσει το νούμερό του στην εταιρία που ζήτησε με την αίτηση, πρέπει να βάλει για κάποιες μέρες μέχρι να επιστρέψει στην προηγούμενη την νέα κάρτα SIM που προμηθεύτηκε, πράγμα που εγώ δεν ήθελα γιατί είναι επιπλέον ταλαιπωρία)! Αυτά! Όλα πήγαν καλά τελικά! :D

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 24/08/2013 - 14:33

#393   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 14:36

...και η πλάκα είναι ότι επίτηδες δεν πήγα αμέσως στην Cosmote για να υπογράψω το νέο συμβόλαιο μου, αλλά περίμενα να δω εάν θα υπάρξει καμία απάντηση από Vodafone με καλύτερη προσφορά. Πράγματι σήμερα το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο από το 1399 και ήταν το τμήμα προσφορών της Vodafone...μου πρότειναν ακόμη καλύτερο πρόγραμμα...Vodafone RED 1 που αρχικά είχα ζητήσει και είχα κάνει την αίτηση για φορητότητα και μου το έδιναν στο ποσό των 49 Ευρώ τελικό ποσό (τέλη κτλ) μηνιαίως, τώρα η κοπελιά μου το έδινε στο απίστευτο ποσό των 27,60 Ευρώ τελικό ποσό μηνιαίως (βέβαια χωρίς επιδότηση)! Όπως και να έχει μιλάμε για πάρα πολλή καλή προσφορά όταν το κανονικό αυτό πρόγραμμα έχει 67 Ευρώ τελικό ποσό μηνιαίως και η τιμή της δεύτερης προσφοράς τους είναι -55% στην τιμή της πρώτης προσφοράς τους.

Ωστόσο επειδή δεν ήθελα να φύγω από την Cosmote, δεν το συζήτησα παραπάνω...

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!

#394   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/08/2013 - 15:12

Επιβεβαιωνω και γω οτι η διαδικασία εχει αλλάξει και πρώτα υπογραφές με τη νέα εταιρεια και μετα φορητοτητα. Ο φίλος παραπάνω ήταν τυχερός που πρόλαβε και ακύρωσε τη μεταφορά αλλα νομίζω πως δεν μπορεί ο καθένας μας να τρέχει με την ψυχή στο στόμα και να πειραματιζεται

#395   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/08/2013 - 16:42

Πριν 1,5 μήνα πάντως που έκανε αίτηση φορητότητας η κοπέλα μου δεν χρειάστηκε να υπογράψει τα χαρτιά. Τα έστειλε πίσω και την πήραν αργότερα από την voda.

#396   giogr4

giogr4

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/08/2013 - 18:34

Παιδιά με την νέα διαδικασία πρέπει να ακυρώσετε ΑΜΕΣΑ την φορητότητα με τον εξής τρόπο:

- ΦΑΞ σε συγκεκριμένο νούμερο που σας δίνουν (και στην εταιρία που είστε και σε αυτή που κάνατε την φορητότητα) με φωτοτυπία ταυτότητάς σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας σημειωμένα επάνω και το κείμενο: "Επιθυμώ να ακυρωθεί άμεσα η μεταφορά του αριθμού μου στο δίκτυο της .....".

- Άμεσα τηλέφωνο στο αντίστοιχο τμήμα φορητότητας και τους δηλώνετε με αυστηρό τρόπο ότι έχετε στείλει το φαξ και επιθυμείτε ΑΜΕΣΗ ακύρωση της διαδικασίας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετά τηλέφωνα να τους πιέσετε, να απειλήσετε για καταγγελία στην ΕΕΤΤ, να ζητάτε συνεχόμενα να μιλήσετε με προϊστάμενο του τμήματος.

- Ζητήστε από την εταιρία που είστε και θέλετε να παραμείνετε να παρακολουθεί την καρτέλα σας και να σας ενημερώσει σε περίπτωση ποιυ ολοκληρωθεί η ακύρωση.

Σημαντική επισήμανση:

Συμπερασματικά να αναφέρω 1) ότι η Vodafone προσπάθησε να με κρατήσει με πο*στικο τρόπο, μη αναφέροντας στην Cosmote εγκαίρως για το αίτημα φορητότητας, γι' αυτό μάλλον δεν μου τηλεφώνησαν από Cosmote νωρίτερα παρά μόνο την τελευταία στιγμή, 2) ότι δικαίωμα να ακυρώσεις την φορητότητα και το συμβόλαιο γενικότερα έχεις με βάση αυτά που ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της φορητότητας, ακόμη δηλαδή και εάν έχεις υπογράψει το συμβόλαιο και την αίτηση φορητότητας και 3) ότι ακόμη και αργότερα, αφού περάσει κάποιος στο δίκτυο που ζήτησε με την αίτηση φορητότητας, μπορεί να κινήσει την διαδικασία εντός 15 ημερών για άμεση επιστροφή στο προηγούμενο δίκτυο και μάλιστα ατελώς κάνοντας και χρήση της προσφοράς που του έγινε από το προηγούμενο δίκτυό του (το αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι εάν περάσει το νούμερό του στην εταιρία που ζήτησε με την αίτηση, πρέπει να βάλει για κάποιες μέρες μέχρι να επιστρέψει στην προηγούμενη την νέα κάρτα SIM που προμηθεύτηκε, πράγμα που εγώ δεν ήθελα γιατί είναι επιπλέον ταλαιπωρία)!

Για το ποσό της επιδότησης και της μείωσης του παγίου, σημαντικό ρόλο παίζει το πρόγραμμα που είστε και η χρήση που κάνετε. Τα τμήματα φορητότητας έχουν πρόσβαση και εξετάζουν τις κινήσεις των λογαριασμών σας και μπορούν πολύ εύκολα να βγάλουν μέσους όρους, οπότε "μην τραβάτε πολύ το σχοινί".

Γενικά σε περίπτωση που κινήσετε την διαδικασία, θέλει γερά νεύρα αλλά το αποτέλεσμα πιστεύω αξίζει.

Ελπίζω να βοήθησα.

#397   Ml155

Ml155

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Twitter:@lytras_marios
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/08/2013 - 16:33

Πολύ πείνα πρέπει να έχει πέσει στις εταιρείες. Φυσικό είναι αφού το μαρούλι δεν υπάρχει και τα κάνουν όλοι καρτοκινητά. Αυτό διαπίστωσα όταν πήραν από την Wind την γυναίκα μου αφού έχει οικογενειακό πακέτο με 4 κινητά στο ονομά της με πάγιο 50 € και στα 4 κινητά. Το συμβόλαιο έληξε και της είπαν για 18μηνο συμβόλαιο με τους 4 αριθμούς στα 50€ πάγιο το καθένα επιδότηση 90 € στο κάθε κινητό. Αυτή γέλασε και τους είπε ότι θα πάει σε άλλη εταιρία και τους έκλεισε το τηλέφωνο. Το αποτέλεσμα; Ξαναπήραν τηλέφωνο σε 5 λεπτά και η προσφορά ήταν για 18μηνο 2 μηλαράκια 5άρια! Δυστυχώς το ένα το πήρε η γυναίκα μου και το άλλο ο αδερφός της.......δεν πειράζει καλό και το 4s ράκι μου μέχρι την επόμενη αναβάθμιση!

#398   kospankavv98

kospankavv98

iPH Addict

• 705 μηνύματα
  • Twitter:@kospankavv
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 26/08/2013 - 17:21

Πολύ πείνα πρέπει να έχει πέσει στις εταιρείες. Φυσικό είναι αφού το μαρούλι δεν υπάρχει και τα κάνουν όλοι καρτοκινητά. Αυτό διαπίστωσα όταν πήραν από την Wind την γυναίκα μου αφού έχει οικογενειακό πακέτο με 4 κινητά στο ονομά της με πάγιο 50 € και στα 4 κινητά. Το συμβόλαιο έληξε και της είπαν για 18μηνο συμβόλαιο με τους 4 αριθμούς στα 50€ πάγιο το καθένα επιδότηση 90 € στο κάθε κινητό. Αυτή γέλασε και τους είπε ότι θα πάει σε άλλη εταιρία και τους έκλεισε το τηλέφωνο. Το αποτέλεσμα; Ξαναπήραν τηλέφωνο σε 5 λεπτά και η προσφορά ήταν για 18μηνο 2 μηλαράκια 5άρια! Δυστυχώς το ένα το πήρε η γυναίκα μου και το άλλο ο αδερφός της.......δεν πειράζει καλό και το 4s ράκι μου μέχρι την επόμενη αναβάθμιση!

50€ πάγιο το καθένα η ολα μαζι ;

#399   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 26/08/2013 - 17:21

50€ πάγιο το καθένα η ολα μαζι ;

Τι ρωτας τωρα;

You'll Never Walk Alone

#400   Ml155

Ml155

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Twitter:@lytras_marios
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/08/2013 - 17:22

Το καθένα

#401   kospankavv98

kospankavv98

iPH Addict

• 705 μηνύματα
  • Twitter:@kospankavv
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 26/08/2013 - 17:23

Τι ρωτας τωρα;

Ρώτησα αν το πάγιο ειναι 50€ συνολικά για τα 4 κινητά η για το καθένα γιατι αν ειναι το πρώτο πέτυχε πολυ καλη επιδότηση

#402   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 26/08/2013 - 17:26

Ρώτησα αν το πάγιο ειναι 50€ συνολικά για τα 4 κινητά η για το καθένα γιατι αν ειναι το πρώτο πέτυχε πολυ καλη επιδότηση

Παλι καλα που δε ρωτησες αν ειναι 50ε αθροισμα για ολο το 18μηνο.

You'll Never Walk Alone

#403   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 26/08/2013 - 21:18

Παλι καλα που δε ρωτησες αν ειναι 50ε αθροισμα για ολο το 18μηνο.

Έλιωσα!!!! Να σου πω την αλήθεια, κάνοντας scroll down, την περίμενα την απάντηση σου!!!

#404   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 27/08/2013 - 17:19

καλησπερα...εγω εχω τρεις αριθμους σε οικογενειακο πακετο της κοσμοτε...ο ενας στο κοσμοτε 25 ο αλλος στο 35 και ο αλλος στο 45...δινω παγιο περιπου 80 ευρω το μηνα...εκανα στη wind αιτηση φορητοτητας και για τους 3 αριθμους και μεσα σε μια ωρα με πηρε τηλ η κοσμοτε...ποτε δεν πηγα να υπογραψω κατι στη wind...και μου εδωσε στα 60,37 ευρω παγιο το κοσμοτε 35,45 και 55 αντιστοιχα...το μονο που χρειαστηκε να κανω οπως μου ειπε ο υπαλληλος της κοσμοτε ηταν να στειλω ενα φαξ στη wind για ακυρωση της αιτησης φορητοτητας...πραγματι κι ετσι εγινε το εστειλα με πηρε τηλ η wind για επιβεβαιωση και τελος καλο ολα καλα...και -20 ευρω στο παγιο και καλυτερο πακετο για τον καθε αριθμο μου

#405   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 27/08/2013 - 17:35

Προφανώς σου έβαλαν την επιδό΄τηση που είχες.. Αν είναι έτσι θα μπορούσες να πετύχεις και πολύ καλύτερη προσφορά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες