Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 11/09/2013 - 10:46

Αν δεν λήξει το συμβόλαιο τι γίνεται; μπορείς να κάνεις φορητότητα;

Μπορείς να κάνεις φορητότητα, αλλά πληρώνεις πεναλτυ, το οποίο εξαρτάται από τι επιδοτήσεις και τι εκπτώσεις στα πάγια έχεις πάρει.

Καλό είναι να ρωτήσεις τον πάροχο που έχεις τώρα, για να δεις πόσο είναι αυτό το ποσό.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 11/09/2013 - 10:47

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 11/09/2013 - 13:39

Θα σας γραψω λιγο τη διαδικασια που ακολουθησα εγω πιο αναλυτικα γιατι τα εχω γραψει λιγο διασπαρτα μηπως καποιος βοηθηθει.

Ειχα στη cosmote 2 γραμμες στο cosmote 25 (1500' και sms προς cosmote,50' προς αλλους,30 sms και 100 mb) και πληρωνα με κατι εκπτωσεις συνολο και για τα 2 38€.

Τριτη 

Μιλαω με cosmote και λεω να ανεωσω το συμβολαιο και μου λενε το ιδιο προγραμμα απο 38 που πληρωνα στα 48€.Βαζω τα γελια και μου λεει δε μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο οσο και αν πιεζα.Ελεγα για παραδειγμα οτι ο νεος που ερχεται στη cosmote εχει πιο πολλα οφελη απο μενα που ειμαι τοσα χρονια?Και ελεγε δε μπορω να κανω κατι καλυτερο.

Τον ευχαριστω και παρνω voda(Πιο πολυ ηθελα να δω αντιπροσφορα απο cosmote).Μολις λεω για φορητοτητα μου λενε οτι μου δινουν και για τις 2 γραμμες το red 1(1500' και sms προς ολους και 1.5gb) συνομο στα 44€.Του λεω προχωρα το.Δινω στοιχεια και μου λεει οτι πεμπτη θα ερθει ο courier για υπογραφες.

Πεμπτη

Ερχεται ο courier υπογραφω τα συμβολαια και απο και περα περιμενω.

Παρασκευη

Με παιρνει η voda και μου λεει οτι τριτη θα αλλαξει η γραμμη μου απο cosmote σε voda.

Δευτερα

Τηλ απο cosmote στις 12:30.

Δεχτηκαμε μου λεει ενα αιτημα φορητοττητας για να πατε στη voda.Ναι της λεω εγω.

Και αρχιζει το show.

Μου λεει γιατι θελετε να φυγετε?Της λεω οτι μιλησα με ενα συναδελφο σας για ανανεωση μου ειπε οτι δε γινεται κατι καλυτερο και ετσι πηρα voda και μου εδωσε το red 1 στα 44€ τελικη.

Μου λεει να δω τι καλυτερο μπορω να κανω για σας.

Σας δινω το cosmote 25 στα 32€ τελικη και τα 2.

Καλη προσσφορα λεω αλλα της voda ειναι πολυ καλυτερη οποτε δε με ικανοποιει.

Μου λεει να ρωτησω τον προισταμενο γιατι εγω δε μπορω να κανω κατι καλυτερο.Τελικως μου λεει και για τις 2 γραμμες το Cosmote 65(1500' και sms προς ολους και 1,5gb) στα 40€ τελικη και για τις 2 ενω η αρχικη τιμη για τη καθε γραμμη ειναι κανονικα στα 65€.

Μια χαρα της λεω κλεισαμε.

Η διαδικασια για να ακυρωσει τη φορητοτητα ειναι η αποστολη ενος φαξ της ταυτοτητας και πανω εγραφα ακυρωση φορητοτας και τους 2 αριθμους.Παιρνω voda μετα και μου λεει οτι ειδαν την ακυρωση.

Στις 2:30 με πηρε η cosmote και αναεωσα το συμβολαιο μου για 18 μηνες.

Με λιγα λογια η κοροϊδια απο μερους τους παει συννεφο.

Οπως ανεφερα εχει αλλαξει η διαδικασια και αν δεν υπογραψεις συμβολαιο η παλια δεν ενημερωνεται για να σου κανει αντιπροταση.Δεν υπαρχει ομως κανενα θεμα γιατι μπορεις πολυ ευκολα οπως περιεγραψα να ακυρωσεις το συβολαιο που υπεγραψες.

Επισης ειδατε οτι δε παιζει ρολο αν εχετε η οχι μεγαλα παγια.Εγω εδινα 38€ το μηνα.

Καλα παζαρια σε οποιον ληγει το συμβολαιο του.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 11/09/2013 - 13:47

#513   Lotte

Lotte

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2013 - 14:54

Φίλος που έκανε φορητότητα από Wind σε Cosmote και πήρε το πακέτο προς όλους που λέγαμε με 22,12 την κάθε γραμμή, σήμερα τον πήρε η Wind και του κάνει νέα προσφορά στα 11,80 την κάθε γραμμή!

Τελική τιμή! 23,60 και οι δυο γραμμές το μήνα, για 18 μήνες!

Δεν υπάρχει αυτό που λες. Ούτε με καρτοκινητό δεν τη βγάζεις τόσο τζάμπα

#514   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/09/2013 - 15:10

Δεν υπάρχει αυτό που λες. Ούτε με καρτοκινητό δεν τη βγάζεις τόσο τζάμπα

Μπροστά ήμουν στο τηλεφώνημα. Τόσο του είπαν.
Πάντως εχει και συνέχεια το συγκεκριμένο θέμα. Οταν πήρε την Cosmote για να τους πει οι τελικά ακυρώνει τη φορητότητα, του είπε αυτή να στείλει το γνωστό φαξ για ακύρωση αλλα να κανει πάλι ένα κόπο να μιλήσει με wind για να επιβεβαιώσει μη βρεθεί προ εκπλήξεως αν το πακέτο τελικά δεν ειναι αυτο που είχαν συμφωνήσει. Γιατι λεει τα κάνουν αυτά για να σε κάνουν να ακυρώσεις τη φορητότητα και μετά το γυρνάνε.
Αυτός δεν είχε κρατήσει το όνομα το υπαλληλου της wind που μίλησε, και όταν ξαναπηρε μίλησε με άλλον που του είπε όμως οτι ειναι για 12 μήνες τα 11.80 ένα γραμμή και μετά παει στην κανονική χρέωση (47 ένα γραμμή). Οπότε δεν το δέχτηκε και απλά δεν έστειλε το φαξ ακύρωσης φορητοτητας, και σήμερα ενεργοποιήθηκε το πακέτο της Cosmote.

#515   pificos

pificos

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2013 - 17:09

Μπροστά ήμουν στο τηλεφώνημα. Τόσο του είπαν.
Πάντως εχει και συνέχεια το συγκεκριμένο θέμα. Οταν πήρε την Cosmote για να τους πει οι τελικά ακυρώνει τη φορητότητα, του είπε αυτή να στείλει το γνωστό φαξ για ακύρωση αλλα να κανει πάλι ένα κόπο να μιλήσει με wind για να επιβεβαιώσει μη βρεθεί προ εκπλήξεως αν το πακέτο τελικά δεν ειναι αυτο που είχαν συμφωνήσει. Γιατι λεει τα κάνουν αυτά για να σε κάνουν να ακυρώσεις τη φορητότητα και μετά το γυρνάνε.
Αυτός δεν είχε κρατήσει το όνομα το υπαλληλου της wind που μίλησε, και όταν ξαναπηρε μίλησε με άλλον που του είπε όμως οτι ειναι για 12 μήνες τα 11.80 ένα γραμμή και μετά παει στην κανονική χρέωση (47 ένα γραμμή). Οπότε δεν το δέχτηκε και απλά δεν έστειλε το φαξ ακύρωσης φορητοτητας, και σήμερα ενεργοποιήθηκε το πακέτο της Cosmote.

Μπράβο που το αναφέρεις ώστε να έχουμε τα ματιά μας ανοιχτά ;)

#516   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2013 - 22:58

Μπράβο που το αναφέρεις ώστε να έχουμε τα ματιά μας ανοιχτά ;)

Για αυτό πάντα μα ΠΑΝΤΑ σημειώνουμε το επίθετο του υπάλληλου που μιλάμε στο τηλ!

#517   niksim

niksim

iPH User

• 100 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/09/2013 - 18:25

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα έπεσε τηλ. απο Cosmote προσπαθόντας να με τραβήξει απο Vodafone. Έχω το 55€ πάγιο και μου λέει σας προτείνω το απεριόριστα προς όλους κτλπ με 22€ για 24μηνο!!! 

Λέω θέλω 5c όταν με το καλό βγει γιατί σε 1-2 μήνες έτσι και αλλιώς θα κάνω ανανέωση συμβολαίου. Μου λέει αν θέλετε επιδότηση αντί της έκπτωσης 65€. Της λεω θα μείνω vodafone γιατί μου δίνετε λίγα! Και αυτή είπε ααα οκ! Άντε γεια! Τι φάση; Δεν δίνουν πια επιδοτήσεις; Μόνο εκπτώσεις; Και εγώ πως θα πάρω το 5c?  :(  Και επίσης ΔΕΝ θέλω πάνω από 12μηνο! Έχω ελπίδες ή άδικα θα το κουράσω; Πιο παλιά έκανα παπάδες με φορητότητες κτλπ.

#518   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 16/09/2013 - 18:42

φιλε μου αν περιμενεις να παρεις συσκευη με επιδοτηση θα περιμενεις πολυ. Αυτη τη στιγμη πιο πολυ συμφερει να παρεις την εκπτωση και να πληρωνεις κανενα 22αρι ευρω παγιο παρα να παρεις μαξ 150-200 ευρω επιδοτηση και να πληρωνεις για καμια 2ετια 40αρια και 50αρια σε παγια.βαλτα κατω και θα δεις πως πιο πολυ συμφερει ημειωση παγιου

#519   niksim

niksim

iPH User

• 100 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/09/2013 - 18:47

Ναι αλλά έχω 4 νούμερα οπότε θέλω να μαζέψω 4 200€ ώστε να το τσιμπήσω το 5c! Δύσκολο;

#520   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2013 - 18:51

τι να σου πω? οταν ληγει το συμβολαιο σου δες τι θα σου πουνε απο την εταιρια σου και αν δε σε ικανοποιει εκβιασε την κατασταση με φορητοτητα απο κει και περα θα δεις αν συμφερει...

#521   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2013 - 18:52

βεβαια ειναι ακομα λιγο νωρις να μιλας και για 5c μιας και ακομα δεν εχουν βγει ουτε τιμες ουτε καν ξερουμε ποτε θα ειναι ελλαδα

#522   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2013 - 23:32

1ον. Το τηλ που δέχτηκες ήταν από σταθερό; Αν ναι τότε μιλάμε για εταιρίες που συνεργάζονται με Cosmote ή Wind κ ενοχλούν συνέχεια για "προσφορές" οι οποίες είναι καλούτσικες αλλά καμία σχέση με ότι πετυχαινεις μετά από φορητότητα.

2ον. Για κινητό που δεν εχει έρθει ακόμα, σχεδόν απίθανο να σου κάνουν προσφορά.

#523   djvaga

djvaga

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 00:08

Εγω έχω ανανεώσει με κόσμοτε πέρσι τον Νοέμβριο και έκανα έκπτωση πάγιου αντί επιδότησης για 18 μήνες σε οικογενειακό με 3 γραμμές. Μπορώ να κάνω αίτηση φορητοτητας σε άλλη εταιρία; Θα μου κάνουν άραγε την προσφορά με τα 20€ ανά γραμμή στο COSMOTE 65; Τώρα έχω στο οικογενειακό σύνολο 120€ πάγια!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#524   tzo1

tzo1

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/09/2013 - 00:23

Απορια....Για μια γραμμη μονο ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που σας εχουν κανει?Εμενα μ ενοχλησανε απο την voda 2 φορες και ενω αρχικα μου παν το red1 49 ευρω και τους ειπα οχι,την επομενη μου παν νεα προσφορα 35 ευρω μια γραμμη και 22 ευρω για 2 γραμμες(συνολο 44 ευρω).Ετσι κι αλλιως δεν μπορω ν αλλαξω μεχρι τελη Νοεμβριου κυριως γιατι στη δουλεια μου πιανει μονο cosmote και λογικα Δεκεμβριο φευγω απο εκει ,ληγει και το συμβολαιο με cosmote οποτε ειμαι ελευθερος.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλο ν αριθμο η ατομο που να συμπιπτουν οι ληξεις συμβολαιων,

#525   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 18:19

Πάντως στην περίπτωση μου με 2 γραμμές στον Cosmote ,απεριοριστα 35 και 25 , η cosmote δεν με πήρε για αντίπροσφορά και ενώ έχω ήδη υπογράψει με την Vodafone για το red1 στα 22,46 για κάθε γραμμή . Κατα τις 21:00 μου είπαν απο την βοντα ότι θα είμαι στο δίκτυο τους .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες