Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/09/2013 - 11:29

Από φίλο μου που ξέρω ότι το 'χει κάνει "σύστημα" κανονικά, πάει αμέσως δίχως καν να ρωτήσει τον πάροχό του και κάνει αλλαγή παρόχου σε κάποιον άλλον (πχ. από Vodafon σε Cosmote), του τηλεφωνούν άμεσα σχεδόν και τον ρωτούν γιατί φεύγει και τους απαντά ξερά ότι θέλει μεγάλη επιδότηση για ακριβό smartphone,... του την κάνουν,... ΑΚΥΡΩΝΕΙ την άλλη που πήγε κι έκανε... τον ξαναπέρνουν οι άλλοι (ο νέος πάροχος που πήγε να αλλάξει) και του αντιπροτείνουν περισσότερη επιδότηση,...ΞΑΝΑ-φεύγει και πάει στον νέο,... του ξανακάνουν απ' τον αρχικό του πάροχο...
...και γενικά το κάνει αυτό 2-3 φορές και στις δύο εταιρείες... και τα παίρνει τσάμπα, λέμε!

Μ' έχει εκνευρίσει το ...θράσος του! Χαχαχα. Όντως, σας λέω, αυτό το "σύστημα" κάνει - αλλά του τρώει καμιά βδομάδα με ασταμάτητα τηλέφωνα απ' τον ένα πάροχο στον άλλο και "τούμπαλη".

Αν εχει μεγάλους λογαριασμούς ή πολλές συνδέσεις, έτσι ακριβώς συμβαίνει! Κ όπως είπες θέλει όχι θάρρος αλλά ΘΡΑΣΟΣ! Κ υπομονή με τα τηλέφωνα κ τις διαδικασίες!
Εμένα επειδή μου αρέσουν τα "παζάρια" το βρίσκω κ λίγο διασκεδαστικό (ως ένα βαθμό).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2013 - 18:19

Εγώ την βαριέμαι αυτήν την διαδικασία.

#543   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2013 - 18:20

Πόσο καιρό περιθώριο έχεις αφού υπόγραψε θα με πάροχο να ακυρώσεις; Πάντως νομίζω ότι η COSMOTE δεν καίγεται για την wind όσο με Vodafone . Εγώ έκανα φορητότητα χθες το απόγευμα στην wind αλλά μέχρι σήμερα το βράδυ ουδείς με ενόχλησε Πόσο λέτε ελπίζω.......

Πολύ γρήγορα σε μένα "σκάνε" τα τηλέφωνα, πάντως.

#544   blondie

blondie

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/10/2013 - 13:48

χαχχαα η 'γκράντε" κοσμοτε σνομπάρει την "πληβεία" wind? Ή μήπως ξέρει ότι αποκλείεται να ματσάρει την προσφορά της ? :P

#545   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/10/2013 - 13:56

Σήμερα ενημερώθηκα για την αναβάθμιση μου,για 2 νούμερα το ένα στο πρόγραμμα 25 της cosmote και το άλλο στο 20 + 1,5gb internet(δλδ μιλάμε επιπλέον,για 15 ευρώ,38 ευρώ δλδ λογαριασμό)για το κάθε νούμερο 40 ευρώ αναβάθμιση.με 2ετες συμβόλαιο χρησιμοποιώντας σε συνδυασμό & τις 2 αναβαθμίσεις μου είπαν 130.Σκέφτομαι για κίνηση προς vodafone.Να το κάνω μέσω του site τους εκεί που λέει φορητότητα;

#546   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 14:38

Σήμερα ενημερώθηκα για την αναβάθμιση μου,για 2 νούμερα το ένα στο πρόγραμμα 25 της cosmote και το άλλο στο 20 + 1,5gb internet(δλδ μιλάμε επιπλέον,για 15 ευρώ,38 ευρώ δλδ λογαριασμό)για το κάθε νούμερο 40 ευρώ αναβάθμιση.με 2ετες συμβόλαιο χρησιμοποιώντας σε συνδυασμό & τις 2 αναβαθμίσεις μου είπαν 130.Σκέφτομαι για κίνηση προς vodafone.Να το κάνω μέσω του site τους εκεί που λέει φορητότητα;

Ναι είναι πιο απλό από το site. Επίσης σε κάποια καταστήματα σε "ψαρώνουν" αν πας μόνο για φορητότητα κ αν καταλάβουν οτι αυτό μονο θελεισδ, προσπαθούν να σου φορτώνουν sim ή δε σου κάνουν αιτηση

#547   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/10/2013 - 14:39

Ναι είναι πιο απλό από το site. Επίσης σε κάποια καταστήματα σε "ψαρώνουν" αν πας μόνο για φορητότητα κ αν καταλάβουν οτι αυτό μονο θελεισδ, προσπαθούν να σου φορτώνουν sim ή δε σου κάνουν αιτηση

Οκ θα μπω απ'το site.Το 5αρι θέλω άντε να δούμε... :rolleyes:

#548   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 03/10/2013 - 14:58

δε παιρνεις πλεον επιδοτηση καλη για συσκευη το εχουν γ@μησει οταν σε 18μηνο με κανα 60ε παγιο σου κοβουν 70ε τι μπορει να κερδισεις δηλαδη??? αν εχεις 100ε επιδοτηση και 70 =170 ...αντε να στο κανουν 250 ...δηλαδη να δωσεις αλλα 500 και να δινεις και 60 το μηνα ?? λεμε για κοροιδια,,,,το καλυτερο ειναι να παρεις εκπτωση σε παγιο πλεον και απο εκει το κερδος να το βαλεις να παρεις μια συσκευη απο skroytz

#549   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2013 - 10:10

Καλησπέρα παιδια
Ειμαι χρονια στην Vodafone ,πηγα την Πέμπτη σε εναν φίλο στον Γερμανό να μου κανει φορητότητα με σκοπό να με παρει πίσω η βοντα για παζάρια.
Ακομα και τωρα ομως η βοντα δεν με εχει παρει.μιλησα με τον φίλο μου και μου ειπε οτι εχει εγκριθεί η φορητότητα και μπορει να μου βει κόσμοτε .
Το θεμα ειναι οτι εγω θελω απλα μια καλυτερη προσφορά απο βοντα γιατι θελω να μείνω στην βοντα.τι να κανω;

#550   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/10/2013 - 10:14

έχεις υπογράψει συμβόλαια; αν όχι ακόμα η vodafon δεν έχει το αίτημα φορητότητας και γιαυτό δεν σε παίρνει

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#551   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2013 - 10:24

Δεν εχω υπογράψει τπτ.αν υπογράψω η βοντα θα ξερει τι πρόταση μου εχει κανει η κόσμοτε;

#552   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2013 - 10:29

όχι δεν ξέρει γιαυτό και σε παίρνουν τηλέφωνο για να μάθουν τι προσφορά έχεις και να σου κάνουν μια καλύτερη για να παραμείνεις

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#553   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2013 - 10:38

Οποτε υπογράφω ,μετα με παίρνουν και τους λεω τα ψέματα ε;γιατι δεν εχω καμια ιδιαίτερη προσφορά απο κοσμοτε

#554   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2013 - 10:41

ναι αν και μην πεις πολύ χοντρά ψέμματα γιατί μπορεί να μην ξέρουν ακριβώς τι σου έχουν πει αλλά μεταξύ τους οι εταιρείες ξέρουν τι προσφορές παίζουν

#555   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2013 - 10:46

Αντί για το 25αρι θα τους πω το 35αρι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα