Από φίλο μου που ξέρω ότι το 'χει κάνει "σύστημα" κανονικά, πάει αμέσως δίχως καν να ρωτήσει τον πάροχό του και κάνει αλλαγή παρόχου σε κάποιον άλλον (πχ. από Vodafon σε Cosmote), του τηλεφωνούν άμεσα σχεδόν και τον ρωτούν γιατί φεύγει και τους απαντά ξερά ότι θέλει μεγάλη επιδότηση για ακριβό smartphone,... του την κάνουν,... ΑΚΥΡΩΝΕΙ την άλλη που πήγε κι έκανε... τον ξαναπέρνουν οι άλλοι (ο νέος πάροχος που πήγε να αλλάξει) και του αντιπροτείνουν περισσότερη επιδότηση,...ΞΑΝΑ-φεύγει και πάει στον νέο,... του ξανακάνουν απ' τον αρχικό του πάροχο...
...και γενικά το κάνει αυτό 2-3 φορές και στις δύο εταιρείες... και τα παίρνει τσάμπα, λέμε!
Μ' έχει εκνευρίσει το ...θράσος του! Χαχαχα. Όντως, σας λέω, αυτό το "σύστημα" κάνει - αλλά του τρώει καμιά βδομάδα με ασταμάτητα τηλέφωνα απ' τον ένα πάροχο στον άλλο και "τούμπαλη".
Αν εχει μεγάλους λογαριασμούς ή πολλές συνδέσεις, έτσι ακριβώς συμβαίνει! Κ όπως είπες θέλει όχι θάρρος αλλά ΘΡΑΣΟΣ! Κ υπομονή με τα τηλέφωνα κ τις διαδικασίες!
Εμένα επειδή μου αρέσουν τα "παζάρια" το βρίσκω κ λίγο διασκεδαστικό (ως ένα βαθμό).