Οι λογαριασμοί μου ποτέ δεν έπαιφταν κάτω απο τα 90€
τι να σου πω, δεν ξερω, προφανως παιζουν ρολο κ αλλα κριτηρια, ή πολυ απλα εχουν το οριο πιο πανω...πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι με την κριση εχουν αλλαξει πολλα..
Δημοσίευση 11/01/2014 - 11:09
Οι λογαριασμοί μου ποτέ δεν έπαιφταν κάτω απο τα 90€
τι να σου πω, δεν ξερω, προφανως παιζουν ρολο κ αλλα κριτηρια, ή πολυ απλα εχουν το οριο πιο πανω...πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι με την κριση εχουν αλλαξει πολλα..
Δημοσίευση 11/01/2014 - 11:12
Δεν με απασχόλησε ειλικρινά, και στην τελική καλό μου έκαναν γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με καρτοκινητό και μπορώ να πω πως μιλάω περισσότερο απ΄ ότι πριν, μαζί με δεδομένα και με μηνιαίο κόστος που δεν ξεπερνάω τα 15€
Άρα ποιός βγήκε χαμένος και ποιός κερδισμένος φαίνεται…
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 11/01/2014 - 14:27
Πρέπει να υπογράψεις, πλέον, εγώ που είχα γνωστό στο Πλαίσιο και την έκανα τηλεφωνικά, δεν ασχολήθηκε κανένας. Μόλις πήγα και υπέγραψα, την επόμενη ημέρα με κάλεσαν. Απλά πρέπει για να την ακυρώσεις να στείλεις φαξ.
Οκ. Τι χρονικο περιθωριο εχω παλικαρε να κανω την ακυρωση ? αυτο με ενδιαφερει
Αν πχ υπογραψω δευτερα ... μεχρι ποτε μπορω να στηλω την ακυρωση ετσι ωστε να μην δεσμευτω ?
Τελευταία επεξεργασία από: watChlaR, 11/01/2014 - 14:27
Δημοσίευση 11/01/2014 - 14:48
για εμενα παντως δεν εχει να κανει με την κριση ... εχει να κανει και σε τι υπαλληλο θα τυχεις ... εχει κατι τσαμπουκαλεμενες που δεν προωθουν καν τα αιτηματα σου ... οταν μιλησα με τη βοντα.... η μια μου ελεγε οτι ειναι φιξ στα 40 ενα προγραμμα και δεν εχει αλλες εκπωσεις και η αλλη μου εδωσε και 15 για καρτα ανεργειας αφου πρωτα μου εκανε προσφορα ημερας 35 ευρω και -μειον το 15 πηγε στα 30 κοντα.... και ολα αυτα την ιδια μερα... απλα εκλησα την αλλη γιατι δεν εβγαζα ακρη και νευριασα και ξαναεβαλα το νουμερο μου για να με καλεσει αλλη.... παιδια θελει να εχεις γερο στομαχι και υπομονη... για να κερδησεις οτι καλυτερο μπορεις !
Δημοσίευση 11/01/2014 - 16:10
Οκ. Τι χρονικο περιθωριο εχω παλικαρε να κανω την ακυρωση ? αυτο με ενδιαφερει
Αν πχ υπογραψω δευτερα ... μεχρι ποτε μπορω να στηλω την ακυρωση ετσι ωστε να μην δεσμευτω ?
Δημοσίευση 11/01/2014 - 17:00
Αν η εταιρία σου δε δώσει το οκ, δεν πρόκειται να προχωρήσει η φορητότητα. Για να καταλάβεις, εμένα το αίτημα έγινε 29/11 και τελικα συνέχισα με τη Vodafone στις 17/12, οποτε και έστειλα την ακύρωση τότε. Με καθυστέρησε ενα υπάλληλος που είχε αναλάβει την υπόθεση μου για να μου δώσει καλύτερη επιδότηση. Του είχα πει ότι δεν ήθελα πραγματικά να φύγω αν μου έκανε καλη προσφορα η εταιρεία, όπως και τελικα έγινε. Απλα θα πρέπει να στείλεις το φαξ μετα για να είσαι και τυπικός.
οκ παληκαρε.... απο οσο καταλαβα υπογραφεις και μολης δει το δικτυο σου οτι προχωρας το αιτημα τοτε καλουν....
σε ευχαριστω
Δημοσίευση 11/01/2014 - 17:12
Ο,τι χρειαστείς ρωτάς. Να είσαι καλα.οκ παληκαρε.... απο οσο καταλαβα υπογραφεις και μολης δει το δικτυο σου οτι προχωρας το αιτημα τοτε καλουν....
σε ευχαριστω
Δημοσίευση 21/01/2014 - 03:23
Σε ποιο τηλ καλουμε για voda για να μιλησω για την επιδοτηση;;; γιατι στο 13830 στην εξυπηρετηση πελατων δεν μπορουν να δουν αυτοι την επιδοτηση στον υπολογιστη και πρεπει να παω σε καταστημα της βοντα και στο καταστημα της βοντα μου λενε για να παρω καλυτερη επιδοτηση να παρω τηλ...για την ιστορια τελειωνει τωρα το 24μηνο συμβολαιο red 2 με προνομιακη εκπτωση που εγινε τον τελευταιο χρονο τον πρωτο χρονο ειχα red 1 το παγιο παρεμεινε ιδιο στα 70 ευρω τελικη τιμη απλα αυξηθηκαν ο χρονος ομιλιας σμς το ιντερνετ και μου δωσανε την φοβερη επιδοτηση των 141 ευρω...
Τελευταία επεξεργασία από: Ultra79, 21/01/2014 - 03:26
Δημοσίευση 21/01/2014 - 07:18
Άρχοντας είσαι, έχουν κοπεί οι επιδοτήσεις γενικαΣε ποιο τηλ καλουμε για voda για να μιλησω για την επιδοτηση;;; γιατι στο 13830 στην εξυπηρετηση πελατων δεν μπορουν να δουν αυτοι την επιδοτηση στον υπολογιστη και πρεπει να παω σε καταστημα της βοντα και στο καταστημα της βοντα μου λενε για να παρω καλυτερη επιδοτηση να παρω τηλ...για την ιστορια τελειωνει τωρα το 24μηνο συμβολαιο red 2 με προνομιακη εκπτωση που εγινε τον τελευταιο χρονο τον πρωτο χρονο ειχα red 1 το παγιο παρεμεινε ιδιο στα 70 ευρω τελικη τιμη απλα αυξηθηκαν ο χρονος ομιλιας σμς το ιντερνετ και μου δωσανε την φοβερη επιδοτηση των 141 ευρω...
Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 21/01/2014 - 07:18
Δημοσίευση 21/01/2014 - 08:57
Σε ποιο τηλ καλουμε για voda για να μιλησω για την επιδοτηση;;; γιατι στο 13830 στην εξυπηρετηση πελατων δεν μπορουν να δουν αυτοι την επιδοτηση στον υπολογιστη και πρεπει να παω σε καταστημα της βοντα και στο καταστημα της βοντα μου λενε για να παρω καλυτερη επιδοτηση να παρω τηλ...για την ιστορια τελειωνει τωρα το 24μηνο συμβολαιο red 2 με προνομιακη εκπτωση που εγινε τον τελευταιο χρονο τον πρωτο χρονο ειχα red 1 το παγιο παρεμεινε ιδιο στα 70 ευρω τελικη τιμη απλα αυξηθηκαν ο χρονος ομιλιας σμς το ιντερνετ και μου δωσανε την φοβερη επιδοτηση των 141 ευρω...
και στο τουιτερ μπορεις να τους μιλησεις, και εκει εχουν αμεση εξυπηρετηση
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 21/01/2014 - 11:55
Δημοσίευση 22/01/2014 - 00:41
Δημοσίευση 22/01/2014 - 00:45
διαφωνώ!! Σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολυυυυ καλύτερη. Εγώ με 2 αριθμούς με πάγια 25 το καθένα ( κ έκπτωση 10% από τον προηγούμενο χρόνο + 10% το οικογενειακό πακέτο ) πήρα για ανανέωση 1μιση χρόνο από την κόσμοτε 170€! Και 15% έκπτωση αντί για 10(+10% του οικογενειακού πακέτου)Άρχοντας είσαι, έχουν κοπεί οι επιδοτήσεις γενικα
Δημοσίευση 23/02/2014 - 01:45
Καλησπέρα παιδιά και απο μένα!Η σύνδεσή μου και εμένα λήγει τον άλλο μήνα και αρχίζω και ψιλοψαχνομαι...Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμία εταιρεία ου να σου δίνει την επιλογή να φτιάξεις το προγραμμά σου όπως ακριβώς το θές!Στήν περίπτωσή μου το ιδανικό θα ήταν 1000 λεπτά ομιλίας, για τα μηνύματα δεν καίγομαι, αλλά θέλω 3GB Internet κατ ελάχιστόν!Όπου και να πήρα όμως όλοι καλλάνε στο internet...Τί κάνουμε τώρα?
Τελευταία επεξεργασία από: Gerzzz, 23/02/2014 - 01:49
Δημοσίευση 24/02/2014 - 00:59
Ξέρει κάποιος συμφορουμίτης να μου πεί
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες