Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   iefstratios

iefstratios

iPH User

• 196 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 29/04/2014 - 18:06

Τι είναι αυτό με το φουλ σήμα που αναφέρετε;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 29/04/2014 - 18:08

Ειναι gsm router δλδ την βάζεις στο σπίτι σου με το Ίντερνετ σου και έχεις full σήμα στο κινητό και 3g

#663   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 29/04/2014 - 18:09

Τι είναι αυτό με το φουλ σήμα που αναφέρετε;

εαν δεν πιανεις σπιτι οπως εγω καλο σημα υπαρχει καποιο μηχανηματακι που σε κανει να εχεις απιςτευτω σημα!!!θελει να εχεις σταθερο και ιντερνετ να δουλεψει!!!στην cosmote εχει 90€

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 29/04/2014 - 18:10

Rafael Nadal

#664   iefstratios

iefstratios

iPH User

• 196 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 29/04/2014 - 18:09

Α, μάλιστα, ευχαριστώ!

#665   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2014 - 18:10

Εγω το εχω υπόγειο πχ για να εχω σήμα ...

#666   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2014 - 11:30

λοιπον καλημερα σε ολους!!!ηρθε σημερα σπιτι μου η vodafone κι υπεγραψα το red1 στα 36.28€ και μεσα σε 30 λεπτα με πηρε η cosmote της ειπα το προβλημα μου και μου εκανε αντιπροταση στα 32.89€ τελικη τιμη και αλλα 750 mb απο το red1 1500 ολα μυνηματα τηλεφωνο προς ολους και wifi 1500mb!!! συν οτι δεν θα πληρωςω το προςτημο για τους μηνες που εχω ακομα υπολοιπο!!!τους ειπα να με παρουν στις 5 η ωρα σκεφτομαι να τους πω ναι κι οταν ξαναπαρει η vodafone να τους πω οτι πολυ θα ηθελα να ερθω σε εσας για πολλους λογους αλλα μου εκαναν καλυτερη προσφορα μου εκοψαν 5€ που μπορω να πληρωςω να βαλω το spodify που εγω θελω επανω και θα ακουσω τι εχουν να μου πουν!!!πιστευω οτι λιγο με το ενα λιγο με το αλλο θα τσιμπισω την προσφορα που ειχαν το καλοκαιρι κι ας ελεγαν κι οι ιδιοι οτι δεν προκειτε να την ξανακανουν

Φίλε μου, ήρθε κ σε εμένα ο κούριερ, υπέγραψα κ μου έδωσαν κ κάρτες sim. Τωρα περιμένω τηλ από κοσμοτέ. Σου έδωσαν κ σένα κάρτες sim? η κοσμοτέ σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν ακυρώσεις την φορητότητα παρόλο που υπέγραψες στη βόντα, έτσι;;

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 30/04/2014 - 11:30

#667   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2014 - 11:33

Φίλε μου, ήρθε κ σε εμένα ο κούριερ, υπέγραψα κ μου έδωσαν κ κάρτες sim. Τωρα περιμένω τηλ από κοσμοτέ. Σου έδωσαν κ σένα κάρτες sim? η κοσμοτέ σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν ακυρώσεις την φορητότητα παρόλο που υπέγραψες στη βόντα, έτσι;;

καταρχην καλημερα ναι πηρα καρτες sim δεν υπαρχει θεμα να ακυρωσω την φορητοτητα και πιστευει η κοπελα οτι θα εχω τελειωσει μεχρι παρασκευη!!!το συμβολαιο με την cosmote θα το κανω τηλεφωνικα κι αν θελω αντιγραφο του συμβολαιου θα παω σε καποιον γερμανο να μου το τυποσουν!!!!απλα πηρα τηλεφωνο στο 13894 να ζητησω αμεση ακηρωση της φορητοτητας τους εστειλα fax ταυτοτητα μου και εγραψα επανω τον αριθμο μου και ζητουςα την αμεςη φορητοτητα του αριθμου μου και μετα εστειλα παλι fax στην cosmote το αποδεικτικο οτι εστειλα το fax στην vodafone αυτη ειναι η διαδικασια πανω κατω και τωρα περιμενω

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 30/04/2014 - 11:38

Rafael Nadal

#668   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2014 - 11:39

Παιδιά με την νέα διαδικασία πρέπει να ακυρώσετε ΑΜΕΣΑ την φορητότητα με τον εξής τρόπο:
- ΦΑΞ σε συγκεκριμένο νούμερο που σας δίνουν (και στην εταιρία που είστε και σε αυτή που κάνατε την φορητότητα) με φωτοτυπία ταυτότητάς σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας σημειωμένα επάνω και το κείμενο: "Επιθυμώ να ακυρωθεί άμεσα η μεταφορά του αριθμού μου στο δίκτυο της .....".
- Άμεσα τηλέφωνο στο αντίστοιχο τμήμα φορητότητας και τους δηλώνετε με αυστηρό τρόπο ότι έχετε στείλει το φαξ και επιθυμείτε ΑΜΕΣΗ ακύρωση της διαδικασίας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετά τηλέφωνα να τους πιέσετε, να απειλήσετε για καταγγελία στην ΕΕΤΤ, να ζητάτε συνεχόμενα να μιλήσετε με προϊστάμενο του τμήματος.
- Ζητήστε από την εταιρία που είστε και θέλετε να παραμείνετε να παρακολουθεί την καρτέλα σας και να σας ενημερώσει σε περίπτωση ποιυ ολοκληρωθεί η ακύρωση.

Σημαντική επισήμανση:
Συμπερασματικά να αναφέρω 1) ότι η Vodafone προσπάθησε να με κρατήσει με πο*στικο τρόπο, μη αναφέροντας στην Cosmote εγκαίρως για το αίτημα φορητότητας, γι' αυτό μάλλον δεν μου τηλεφώνησαν από Cosmote νωρίτερα παρά μόνο την τελευταία στιγμή, 2) ότι δικαίωμα να ακυρώσεις την φορητότητα και το συμβόλαιο γενικότερα έχεις με βάση αυτά που ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της φορητότητας, ακόμη δηλαδή και εάν έχεις υπογράψει το συμβόλαιο και την αίτηση φορητότητας και 3) ότι ακόμη και αργότερα, αφού περάσει κάποιος στο δίκτυο που ζήτησε με την αίτηση φορητότητας, μπορεί να κινήσει την διαδικασία εντός 15 ημερών για άμεση επιστροφή στο προηγούμενο δίκτυο και μάλιστα ατελώς κάνοντας και χρήση της προσφοράς που του έγινε από το προηγούμενο δίκτυό του (το αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι εάν περάσει το νούμερό του στην εταιρία που ζήτησε με την αίτηση, πρέπει να βάλει για κάποιες μέρες μέχρι να επιστρέψει στην προηγούμενη την νέα κάρτα SIM που προμηθεύτηκε, πράγμα που εγώ δεν ήθελα γιατί είναι επιπλέον ταλαιπωρία)!

Για το ποσό της επιδότησης και της μείωσης του παγίου, σημαντικό ρόλο παίζει το πρόγραμμα που είστε και η χρήση που κάνετε. Τα τμήματα φορητότητας έχουν πρόσβαση και εξετάζουν τις κινήσεις των λογαριασμών σας και μπορούν πολύ εύκολα να βγάλουν μέσους όρους, οπότε "μην τραβάτε πολύ το σχοινί".
Γενικά σε περίπτωση που κινήσετε την διαδικασία, θέλει γερά νεύρα αλλά το αποτέλεσμα πιστεύω αξίζει.
Ελπίζω να βοήθησα.

Παραθέτω ξανά αυτό, για ενημέρωση και υπενθύμιση

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 30/04/2014 - 11:40

#669   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2014 - 11:40

καταρχην καλημερα ναι πηρα καρτες sim δεν υπαρχει θεμα να ακυρωσω την φορητοτητα και πιστευει η κοπελα οτι θα εχω τελειωσει μεχρι παρασκευη!!!το συμβολαιο με την cosmote θα το κανω τηλεφωνικα κι αν θελω αντιγραφο του συμβολαιου θα παω σε καποιον γερμανο να μου το τυποσουν!!!!απλα πηρα τηλεφωνο στο 13894 να ζητησω αμεση ακηρωση της φορητοτητας τους εστειλα fax ταυτοτητα μου και εγραψα επανω τον αριθμο μου και ζητουςα την αμεςη φορητοτητα του αριθμου μου και μετα εστειλα παλι fax στην cosmote το αποδεικτικο οτι εστειλα το fax στην vodafone αυτη ειναι η διαδικασια πανω κατω και τωρα περιμενω

Ευχαριστώ!

#670   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2014 - 13:42

τελικα ειχε γινει κατι λαθως απο vodafone και δεν εδωσε το συμβολαιο μου στην vodafone κατι σταστοιχεια λαθος και προχωρησα αμεσα με την cosmote 1500 λεπτα προς ολους 1500 sms προς ολους και 1,5giga internet με 25€ πιστευω μια χαρα μου εκατσε;;;
Rafael Nadal

#671   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2014 - 18:59

να ρωτησω κατι επειδη εμαθα οτι ο πρωτος λογαριασμος βγαινει σε δεκαπεντε μερες κι εχω καμια εξαρα χρονια να κανω συνδεση καρτοσυνδεση ειχα που δεν ειναι το ιδιο τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις εχω ολο τον χρονο κι ολα τα μυνηματα και τα giga για δεκαπεντε μερες ρωταω μηπως ξερει κανεις κατι παραπανο!!!!ευχαριστω
Rafael Nadal

#672   sirdimitrism

sirdimitrism

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/05/2014 - 22:19

Φιλε μου απο ποιο τηλ σε πηρε η cosmote για προσφορα; Γιατι θελω να παρω να ζητησω κ εγω!

#673   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2014 - 22:35

Φιλε μου απο ποιο τηλ σε πηρε η cosmote για προσφορα; Γιατι θελω να παρω να ζητησω κ εγω!

2106290500 απο αυτο με πηραν !!!
Rafael Nadal

#674   Atom

Atom

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2014 - 23:48

Αντ' αυτού γιατί δεν δοκιμάζεις Wind; Έχει μακράν χαμηλότερες χρεώσεις.

#675   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2014 - 23:50

Και μακραν το χειρότερο δυκτιο

Ad

Ad

Team