Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   kg27gr

kg27gr

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/11/2014 - 06:33

απο vod 2 χρονια η μια γραμμη και πανω απο 5 η αλλη με 68 ευρω τραβηξα για cosm με 2χ cosmote 50 στα 48.στο καπακι αντιπροταση vod red 1 και προς ολους 400 41 και προσθεσαν και 4shared 1gb στην ιδια τιμη. στο καταστημα της cosmote δεν πολυασχοληθηκε ο υπαλληλος κανοντας την αιτηση ακυρωσης φορητοτητας προσπαθοντας να με πεισει απλα πως η προσφορα του ειναι καλυτερη, κατι πηγε να πει για plus 65 και προς ολους 35 αλλα το τραβηξε πισω γιατι ""δεν βγαιναν", χωρια που μου ανεφερε για κατι "εκκρεμοτητες" απο το 2011 που ηταν η γραμμη cosmote (εφυγα το 2012) οποτε του ειπα δεν στεκει αν εχουν προβλημε ας μου στειλουν αντιγραφα απο τα τιμολογια να δω τι και απο ποτε ειναι... ελπιζω να παρω τηλ για την κλασσικη ερωτηση "γιατι ακυρωσατε την αιτηση" για να μπορεσω να τους εξηγησω οτι δεν μπορει να μας λενε αερολογιες και να μην μπορουμε να βγαλουμε και γραμμη απο 13838 (περιμενα 2 φορες απο 5 λεπτα) τωρα αν καταφερει να μου δωσει εξηγησεις και καλυτερη αντιπροταση (πιεζω για συνδιασμο με usb για ιντερνετ) ισως το ξανασκεφτω...για αλλη μια φορα ομως καταφεραν να με πεισουν οτι ειναι "μπαχαλακιδες" καθως δεν μπορω να διανοηθω οτι εταιρια θα επετρεπε την φορητοτητα γραμμης οσο υπηρχε οικονομικη εκκρεμοτητα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 06/11/2014 - 19:25

Με πήρε η voda και μου έκανε προσφορά δυο αριθμούς με 57,90. Είπα ενταξει ξεκινα την φοροτητα με σκοπό να μου κανει αντιπρόταση η cosmote για να μη φύγω απο το δίκτυο τους.
Έχουν περάσει 2 μέρες και τηλέφωνο απο την cosmote κανένα.
Παίρνω τωρα 13838 και μου λέει στο σύστημα δεν φαίνεται αίτημα φορητότητας.
Εν τω μεταξύ έχουν έρθει με courier τα συμβόλαια απο την voda για να υπογράψω αύριο.
Τι κάνω; Αν πέσει η υπογραφή δεσμεύομαι κανονικά;

#873   vag8

vag8

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 06/11/2014 - 19:47

Όχι, δεν υπάρχει δέσμευση. Κι εγώ υπέγραψα κανονικά σε Vodafone και μετά απο 2-3 μέρες περίπου απο την υπογραφή με πήραν πίσω από την κοσμοτέ. Λαμβάνεις κανονικά τις κάρτες της βόνταφον αλλά δεν τις βάζεις. Αργότερα σε παίρνει η κοσμοτέ με καλύτερη πρόταση δέχεσαι και μετά σε παίρνουν από βόνταφον τους λες ότι σου έκαναν καλύτερη πρόταση και δεν θα πας στο δίκτυο τους τελικά. Εμένα ούτε τις κάρτες δεν ζήτησαν πίσω!

#874   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 06/11/2014 - 19:54

Ευχαριστώ φίλε!
Θα προχωρήσω τότε κανονικά.
Μάλλον πρέπει να μπουν πρώτα υπογραφές για να γίνει η φοροτητα

#875   vag8

vag8

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 06/11/2014 - 20:00

Ναι, προχώρα, μετά τις υπογραφές γίνεται η φορητότητα. Απλά όταν δεχτείς απο κοσμοτέ στέλνεις πίσω στη βόνταφον ένα φαξ, σου λένε η κοσμοτέ τι θα γράψεις και αυτό ειναι όλο. Καλή επιτυχία!

#876   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/11/2014 - 23:09

Ρε παιδιά αν διαβάζατε 3-4 σελίδες πίσω (όχι απαραίτητα όλο το τόπικ) θα τα βλέπατε αυτά.

Η φορητότητα γίνεται ΑΦΟΥ υπογράψετε στον νέο πάροχο.

#877   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 07/11/2014 - 22:06

Εάν παμε σε κατάστημα και ζητήσουμε διακοπή της σύνδεσης μας δεν θα μας κάνουν προσφορά; Πιο παλιά περνάνε τηλεφωνο απο το κατάστημα στο τμήμα διακοπών για να πάρουν κωδικό διακοπής και σου έδιναν να μιλήσεις για να δουν γιατί θέλεις να διακοψεις και σου έκαναν και προσφορά. ;;;

#878   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 09:15

Εάν παμε σε κατάστημα και ζητήσουμε διακοπή της σύνδεσης μας δεν θα μας κάνουν προσφορά; Πιο παλιά περνάνε τηλεφωνο απο το κατάστημα στο τμήμα διακοπών για να πάρουν κωδικό διακοπής και σου έδιναν να μιλήσεις για να δουν γιατί θέλεις να διακοψεις και σου έκαναν και προσφορά. ;;;

Θα σου κάνουν προσφορά ΑΛΛΑ το τμήμα φορητότητας "ξεκλειδώνει" ΠΟΛΥ καλύτερες επιδοτήσεις από το τμήμα διακοπών. Δοκιμασμένο.

#879   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 08/11/2014 - 11:07

Παιδια εχει κανει κανεις τη διαδικασια μεταξυ Nova/Forthnet και OTE/OTE TV? χρειαζομαι ινφο!

#880   amak268

amak268

iPH Member

• 339 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/11/2014 - 11:11

Εγώ το έχω κάνει τι θες ακριβώς να μάθεις βέβαια ήμουν από ΟΤΕ/οτε tv προς nova

#881   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 11:17

Εγώ το έχω κάνει τι θες ακριβώς να μάθεις βέβαια ήμουν από ΟΤΕ/οτε tv προς nova

Εχουν οι γονεις Νοβα χωρια αθλητικα και cinema με 29,90€ και θελω με καποια αιτηση φορητοτητας ειτε να το παρω με εκπτωση, ειτε στην ιδια τιμη να μου βαλουν κανενα αθλητικο κτλ μεσα στο πακετο.

#882   amak268

amak268

iPH Member

• 339 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/11/2014 - 11:25

Η διαδικασία είναι ίδια με τα τηλέφωνα παίρνεις ΟΤΕ ζητάς πακέτο σου προσφέρουν κάτι τους λες οκ και σου φέρνουν το χαρτί σπίτι υπογράφεις και την ίδια μέρα άντε την επόμενη σε παίρνουν για αντιπροσφορά και μετά τους γλεντάς βέβαια για μένα έμεινα στον ΟΤΕ δεν παίζει κάτι καλύτερο για μένα μου εκαναν προσφορά 2 χρόνια υπεραστικά και κινητά 22ευρω για δυο χρόνια 11ευρω τον ote tv για τον πρώτο χρόνο και 21 τον δεύτερο και τον πρώτο χρόνο η δυο καρτο κινητά να σου βάζουν 5 κάρτα και στα δυο η 5ευρω στο ένα και 70 ευρώ δώρο επιταγή Γερμανός η αν έχεις συμβόλαιο 10ευρω μείον σε δυο κινητά με πάγιο και 50 ευρώ δωροεπιταγή και αν ήσουν ΟΤΕ σταθερό μόνο ο εξοπλισμός και τεχνικός τζάμπα το έκανε και ένας φίλος μου που είχε μόνο ΟΤΕ σταθερό και μην ξεχνάς ΟΤΕ TV champions league 2015

Τελευταία επεξεργασία από: amak268, 08/11/2014 - 11:26

#883   man8os

man8os

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • GameCenter:iMac 21.5 , macbook 12

Δημοσίευση 08/11/2014 - 12:03

Εμένα παντως όταν πρωτοπήρα τη voda για να μου κανει προσφορα, όντας πελάτης της από το 1996 μου εδινε το red1 στην αρχική τιμή του.
Μολις τους πηγε αίτημα φορητοτητας απο cosmote με πηραν και μου εκαναν προσφορα στα 25 € και συμφωνησα και μολις πηγε ανακληση φορητοτητας στην cosmote με πηραν απο cosmote και μου εδωσαν 21 € και 2 μηνες δωρεν παγιο το 65 plus.
Οποτε, χαιρετησα τη voda μετα απο 18 χρονια και ολα καλα

αγαπητε με επιδοτηση παγιου? γιατι κ εγω θελω αλλα με επιδοτηση παγιου κ οχι συσκευεις κ ακριβωσ αυτο το προγραμμα

#884   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 12:27

Η διαδικασία είναι ίδια με τα τηλέφωνα παίρνεις ΟΤΕ ζητάς πακέτο σου προσφέρουν κάτι τους λες οκ και σου φέρνουν το χαρτί σπίτι υπογράφεις και την ίδια μέρα άντε την επόμενη σε παίρνουν για αντιπροσφορά και μετά τους γλεντάς βέβαια για μένα έμεινα στον ΟΤΕ δεν παίζει κάτι καλύτερο για μένα μου εκαναν προσφορά 2 χρόνια υπεραστικά και κινητά 22ευρω για δυο χρόνια 11ευρω τον ote tv για τον πρώτο χρόνο και 21 τον δεύτερο και τον πρώτο χρόνο η δυο καρτο κινητά να σου βάζουν 5 κάρτα και στα δυο η 5ευρω στο ένα και 70 ευρώ δώρο επιταγή Γερμανός η αν έχεις συμβόλαιο 10ευρω μείον σε δυο κινητά με πάγιο και 50 ευρώ δωροεπιταγή και αν ήσουν ΟΤΕ σταθερό μόνο ο εξοπλισμός και τεχνικός τζάμπα το έκανε και ένας φίλος μου που είχε μόνο ΟΤΕ σταθερό και μην ξεχνάς ΟΤΕ TV champions league 2015

Σε ευχαριστω φιλε. Πως το εγραψες ολο αυτο χωρις τελεια; Λαχανιασα να το διαβασω! :P

#885   man8os

man8os

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • GameCenter:iMac 21.5 , macbook 12

Δημοσίευση 08/11/2014 - 12:51

Ε ρε συ έπρεπε να τους πιέσεις λίγο περισσότερο και για αυτά...

Εμένα μου το έφτασαν στα 18,50 τελική τιμή το Red πριν 2 εβδομάδες...

Με 55 ευρώ τους πήγαινες και τους 3 στο RED.

δυστηχως πηρα να ρωτησο στη vodafone κ μου ειπε οτι οντως πριν κανα κανα 2 βδομαδες δωσανε red σε 19 ευρω αλλα τωρα δεν εχει καποια προσφορα κ το δινει στα 55 ανα γραμμη.

κρατησε το τηλ μου για μελλοντικη προσφορα.

τωρα ειμαι στη κοσμοτε κ εχει τελειωσει εδω κ μηνες το συμβολαιο κ δεν ενδιαφερομαι για επιδοτηση συσκευης κ περνω κοσμοτε κ βοντα κ δινουν προσφορες που αναγραφονται στο σιτε τους δεν κατεβενουν καθολου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες