το γράφω από το iPhone δεν έχω καιρό για τελειες χαχαΣε ευχαριστω φιλε. Πως το εγραψες ολο αυτο χωρις τελεια; Λαχανιασα να το διαβασω!
Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 08/11/2014 - 12:52
Ad
Δημοσίευση 08/11/2014 - 14:44
Απο οτι ξερω επιδοτησεισ τελοσ εη καποιεσ φορεσ κανουν κ αλλεσ οχι ειμαι βοντα με 60 +ευρο ληγει το συμβολαιο χριστουγεννα κ δεχτηκα προσφορα απο κοσμοτε με 36 ευρο ολα .τουσ περιμενα μερεσ εγινε ενα μπουρδουκλωμα με τον αριθμο μου κ τουσ περιμενς δευτερα.Ρωτησα για επιδοτηση κ μου παν δεν συμφερει, σε πιο μεγαλο προγραμμα το πολυ 100 ευρο κ αν….
Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:00
Την πιο μεγάλη επιδότηση-έκπτωση να την περιμένεις από την εταιρία που βρίσκεσαι ήδη, όταν δουν ότι φεύγεις. Μην σε πολυνοιάζει πόσο σου δίνουν οι άλλοι για να φύγεις. Σκοπός είναι να υπογράψεις αίτημα φορητότητας κ να πάει στο αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας σου κ να σε πάρουν τηλ για να σε κρατήσουν, "ξεκλειδώνοντας" πολυυυυ καλύτερη προσφορά! Αν είσαι κ καλός στα παζάρια ίσως πετύχεις τριπλασιασμό. Πρέπει να καταλάβεις μέχρι που τους περνει να σου δώσουν. Κ όσο πιο μεγάλο πάγιο έχεις (ή αριθμούς συνδέσεων στο όνομα σου) τόσο ακόμα καλύτερα αποτελέσματα πετυχαίνεις γιατί τους πιέζεις κ περισσότερο. Αλλά κ σε μικρά πάγια με 2 συνδέσεις πάλι πετυχαίνεις πολλάΑπο οτι ξερω επιδοτησεισ τελοσ εη καποιεσ φορεσ κανουν κ αλλεσ οχι ειμαι βοντα με 60 +ευρο ληγει το συμβολαιο χριστουγεννα κ δεχτηκα προσφορα απο κοσμοτε με 36 ευρο ολα .τουσ περιμενα μερεσ εγινε ενα μπουρδουκλωμα με τον αριθμο μου κ τουσ περιμενς δευτερα.Ρωτησα για επιδοτηση κ μου παν δεν συμφερει, σε πιο μεγαλο προγραμμα το πολυ 100 ευρο κ αν….
Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 08/11/2014 - 17:04
Δημοσίευση 08/11/2014 - 18:27
Την πιο μεγάλη επιδότηση-έκπτωση να την περιμένεις από την εταιρία που βρίσκεσαι ήδη, όταν δουν ότι φεύγεις. Μην σε πολυνοιάζει πόσο σου δίνουν οι άλλοι για να φύγεις. Σκοπός είναι να υπογράψεις αίτημα φορητότητας κ να πάει στο αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας σου κ να σε πάρουν τηλ για να σε κρατήσουν, "ξεκλειδώνοντας" πολυυυυ καλύτερη προσφορά! Αν είσαι κ καλός στα παζάρια ίσως πετύχεις τριπλασιασμό. Πρέπει να καταλάβεις μέχρι που τους περνει να σου δώσουν. Κ όσο πιο μεγάλο πάγιο έχεις (ή αριθμούς συνδέσεων στο όνομα σου) τόσο ακόμα καλύτερα αποτελέσματα πετυχαίνεις γιατί τους πιέζεις κ περισσότερο. Αλλά κ σε μικρά πάγια με 2 συνδέσεις πάλι πετυ
το 5αρι ετσι το χα παρει με μεγαλη επιδοτηση ,ειχα δςσει 160 ευρο τοτε θα απαιτησω αφου το λεσ λοιπον,μια γραμμη εχω αλλα αρκετα μεγαλο παγιο
Δημοσίευση 12/11/2014 - 20:36
Με πήραν τηλ.από cyta κινητή και μου έκαναν προσφορά 1000'/1000sms/1GB internet στο ποσό των 25 €. Η σύνδεση μου στη vodafone λήγει μέσα Δεκεμβρίου. Στη vodafone πληρώνω μηνιαίως περίπου 40 €. Τώρα που λήγει το συμβολαιό μου στη vodafone λέω να κάνω αίτηση φορητότητας στη cyta. Ποια είναι η γνώμη σας, θα πιάσει η αίτηση φορητότητας στη cyta ή να κάνω αίτηση φορητότητας στην cosmote? Και σχετικά με τη διαδικασία φορητότητας είπατε πως δεν δεσμεύομαι από τις υπογραφές?
Δημοσίευση 12/11/2014 - 20:54
Με πήραν τηλ.από cyta κινητή και μου έκαναν προσφορά 1000'/1000sms/1GB internet στο ποσό των 25 €. Η σύνδεση μου στη vodafone λήγει μέσα Δεκεμβρίου. Στη vodafone πληρώνω μηνιαίως περίπου 40 €. Τώρα που λήγει το συμβολαιό μου στη vodafone λέω να κάνω αίτηση φορητότητας στη cyta. Ποια είναι η γνώμη σας, θα πιάσει η αίτηση φορητότητας στη cyta ή να κάνω αίτηση φορητότητας στην cosmote? Και σχετικά με τη διαδικασία φορητότητας είπατε πως δεν δεσμεύομαι από τις υπογραφές?
Καποιος που να ξέρει?
Δημοσίευση 12/11/2014 - 21:14
Το εχουμε πει και παραπανω πολλες φορες, βαζεις υπογραφή στην αίτηση φορητότητας, την προχωράει η εταιρία που την κανεις, σε παιρνει η εταιρία που εισαι και σου κανει προσφορά που αποδέχεσαι και γινεται ανάκληση της αίτησης φορητότητας ή δεν τη δεχεσαι και προχωράς.
Αν τη δεχτείς θα σε παρει η εταιρία που κανεις την αίτηση φορητότητας και θα σου κανει καλυτερη για να πας στο δικτυο της.
Οι εταιρίες δεν ξερουν τι προσφορά σου κανει η ανταγωνίστρια.
Οταν υπογράψεις εχεις 14 μερες να κανεις ανάκληση φορητότητας αν αλλαξεις γνωμη ή σου κανει καλυτερη προσφορά η εταιρία που εισαι.
Εγω ετσι κατέβασα το πάγιο μου που ηταν 50-60 στα 21 αλλάζοντας εταιρία.
Για τη Cyta δεν ξερω, αλλα το πακετο που σου δίνει ειναι ακριβό γι αυτα που εχει.
Γενικα, voda και cosmote εχουν καλύτερες τιμές στα ιδια πακέτα με τις υπόλοιπες
Δημοσίευση 12/11/2014 - 21:27
Το εχουμε πει και παραπανω πολλες φορες, βαζεις υπογραφή στην αίτηση φορητότητας, την προχωράει η εταιρία που την κανεις, σε παιρνει η εταιρία που εισαι και σου κανει προσφορά που αποδέχεσαι και γινεται ανάκληση της αίτησης φορητότητας ή δεν τη δεχεσαι και προχωράς.
Αν τη δεχτείς θα σε παρει η εταιρία που κανεις την αίτηση φορητότητας και θα σου κανει καλυτερη για να πας στο δικτυο της.
Οι εταιρίες δεν ξερουν τι προσφορά σου κανει η ανταγωνίστρια.
Οταν υπογράψεις εχεις 14 μερες να κανεις ανάκληση φορητότητας αν αλλαξεις γνωμη ή σου κανει καλυτερη προσφορά η εταιρία που εισαι.
Εγω ετσι κατέβασα το πάγιο μου που ηταν 50-60 στα 21 αλλάζοντας εταιρία.
Για τη Cyta δεν ξερω, αλλα το πακετο που σου δίνει ειναι ακριβό γι αυτα που εχει.
Γενικα, voda και cosmote εχουν καλύτερες τιμές στα ιδια πακέτα με τις υπόλοιπες
Oκ, σε ευχαριστω πολυ. Το είχα ξανακάνει αλλη μια φορα προ 2 ετων απλα τωρα βλεπω παραπανω κάποια διαδικασια αποστολης της sim με courrier και μπερδευομαι.
Εμενα η προσφορα της cyta μου φαινεται πολυ καλη σε σχεση με αυτη που ειμαι τωρα στη vodafone που εχω περιπου τα ιδια στα 40 ευρω. Και επισης θα μεταφερω και μια γραμμη σταθερου σε οποια εταιρεια κανω τελικα συμβολαιο για το κινητο. Αυτο πρεπει να το εκμεταλλευτω πιστευεις κατα τις διαπραγματευσεις?
Δημοσίευση 12/11/2014 - 21:30
Oκ, σε ευχαριστω πολυ. Το είχα ξανακάνει αλλη μια φορα προ 2 ετων απλα τωρα βλεπω παραπανω κάποια διαδικασια αποστολης της sim με courrier και μπερδευομαι.
Εμενα η προσφορα της cyta μου φαινεται πολυ καλη σε σχεση με αυτη που ειμαι τωρα στη vodafone που εχω περιπου τα ιδια στα 40 ευρω. Και επισης θα μεταφερω και μια γραμμη σταθερου σε οποια εταιρεια κανω τελικα συμβολαιο για το κινητο. Αυτο πρεπει να το εκμεταλλευτω πιστευεις κατα τις διαπραγματευσεις?
Ναι, όσες γραμμές παραπανω εχεις ή σταθερο σου δίνουν καλυτερη προσφορά.
Εμενα μονο τη γραμμή μου κατέβασαν στα 21 στο plus 65 της cosmote που ειναι ανάλογο του red1 της voda που ειχα (1500 λεπτα προς ολους, 1500 μνμ και 2 gb internet)
Δημοσίευση 13/11/2014 - 11:36
3 ημερα σημερα κ περιμενω να με παρει η βοντα ακομα τιποτα ομωσ …..
Δημοσίευση 13/11/2014 - 15:53
Ο φίλος πριν ξέχασε να σου πει οτι πλέον εκτός από την αίτηση φορητότητας, υπογράφεις ΚΑΙ το νέο σου συμβόλαιο ΚΑΙ παραλαμβάνεις sim. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ισχύει τίποτα αν δεν ενεργοποιήσεις τις SIM κ δεν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς το νέο δίκτυο.
Η εταιρία που είσαι θα σου κάνει αντιπροσφορά μέσα σε 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ από τη στιγμή που θα παραλάβει το αίτημα από τη νέα εταιρία.
Και αν ακόμη δεν σου κάνει αντιπροσφορά η εταιρία σου (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ) ή αλλάξεις γνώμη, μέσα σε 14 μέρες από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσεις τις νέες sim, μπορείς να διακοψεις το συμβόλαιο.
Δημοσίευση 13/11/2014 - 16:54
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 13/11/2014 - 17:58
Καλησπερα παιδια!
Εχω ενα περιθωριο για επιδοτηση απο την κοσμοτε μεχρι τον δεκεμβριο για 120 ευρω!
Οι λογαριασμοι που γινονται απο αυτη τη συνδεση ειναι αρκετα μεγαλοι (στους τελευταιους 3 ηταν πανω απο 1000 ευρω), μεχρι ποσο πιστευετε οσοι εχετε μεγαλυτερη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα πως μπορω να φτασω την επιδοτηση αν κανω την διαδικασια αυτη με την αιτηση για φορητοτητα?
Ξερω πως ολα ειναι σχετικα και δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση, αλλα σε γενικες γραμμες τι ποσο θα ηταν ικανοποιητικο?
Ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 13/11/2014 - 18:55
Η μια εταιρία ξέρει σε τι πρόγραμμα έχουμε κάνει αίτηση στην αλλη?
Δημοσίευση 13/11/2014 - 18:57
Η μια εταιρία ξέρει σε τι πρόγραμμα έχουμε κάνει αίτηση στην αλλη?
Οχι. Το μονο που ξερει ειναι οτι εκανες αιτηση φορητοτητας.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες