Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 22/11/2014 - 17:20

Το περίεργο δεν ήταν σε αυτό το νούμερο και σε άλλο ένα που ήταν σε οικογενειακό.

Το περίεργο ήταν ότι την ίδια έκπτωση και την ίδια τελική τιμή μου έδωσαν και στης γυναίκας που είναι μόνο του σε συνδυασμό με ένα HOL που είναι συνδεδεμένο!

Αντί να με βάλουν να τα ενώσω σε ένα μητρώο (που θα ενώνονταν στην Cosmote) τα άφησαν χώρια και τους έδωσαν από 70%!

Είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να σου δείξω να δεις εμένα τι μου είχε δώσει η Wind όταν με τράβηξε από την Cosmote :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   typeDan

typeDan

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/11/2014 - 17:26

Να συμπληρώσω και άλλη μια πληροφορία κοινώς ΜΠΟΜΠΑ "Όσοι πήραν μέχρι και σήμερα που ανανέωσαν στο 2014 ανεξάρτητα εάν είναι εταιρικό η Όχι η γραμμή ανεξάρτητα εάν έχουν 2 η και 10 γραμμές συνολικά και πήραν είτε συσκευές τις τάξεως των 500€ και άνω η μεγάλη μείωση και έκπτωση ποσού στο πάγιο στην επόμενη ανανέωση που θα είναι σε 18 η 24 μήνες ανεξάρτητα και τι λογαριασμούς κάνουν μηνιαίως θα πάρουν τα Π...... μου:D

Κοινή γραμμή από όλους τους παρόχους μετά από συνεννόηση :)

Αυτο αν ισχυει ειναι οντως βομβα!
Μενει αποδειχτει και στην πραξη βεβαια με το χρονο, να δουμε οντως δηλαδη αν σε κυνηγανε απο την εταιρεια σου με εκπτωσεις αν τους πεις φευγω..
Κοινη γραμμη οκ, αλλα οταν μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που πληρωνει μεχρι 35€ σε προγραμματα που κανονικα εχουν 60€+, πως θα τους πεις οταν ληξει το συμβολαιο τωρα πλερωνε υπερδιπλασια.
Οχι οτι θα μασησουν αν οντως ειναι κοινη γραμμη και δεν παιζουν εκπτωσεις πουθενα απλα η πολιτικη τους μεχρι στιγμης ηταν τελειως διαφορετικη. Οι υψηλες επιδοτησεις παντως πριν δυο χρονια κοπηκαν μαχαιρι απο ολους και το εχουν κρατησει.

#993   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 17:46

Αυτο αν ισχυει ειναι οντως βομβα!
Μενει αποδειχτει και στην πραξη βεβαια με το χρονο, να δουμε οντως δηλαδη αν σε κυνηγανε απο την εταιρεια σου με εκπτωσεις αν τους πεις φευγω..
Κοινη γραμμη οκ, αλλα οταν μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που πληρωνει μεχρι 35€ σε προγραμματα που κανονικα εχουν 60€+, πως θα τους πεις οταν ληξει το συμβολαιο τωρα πλερωνε υπερδιπλασια.
Οχι οτι θα μασησουν αν οντως ειναι κοινη γραμμη και δεν παιζουν εκπτωσεις πουθενα απλα η πολιτικη τους μεχρι στιγμης ηταν τελειως διαφορετικη. Οι υψηλες επιδοτησεις παντως πριν δυο χρονια κοπηκαν μαχαιρι απο ολους και το εχουν κρατησει.

Και που είσαι ακόμη μεγάλες αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία το 2015 :)

Μέχρι και αυτή ώρα που μιλάμε παντός η υπέρ επιδοτήσεις των iPhone ισχύουν ακόμη. εχθες φίλος με επιδότηση 400€ Πήρε δωρεάν το iPhone 6 16GB.

#994   depydms

depydms

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/11/2014 - 18:23

Να συμπληρώσω και άλλη μια πληροφορία κοινώς ΜΠΟΜΠΑ "Όσοι πήραν μέχρι και σήμερα που ανανέωσαν στο 2014 ανεξάρτητα εάν είναι εταιρικό η Όχι η γραμμή ανεξάρτητα εάν έχουν 2 η και 10 γραμμές συνολικά και πήραν είτε συσκευές τις τάξεως των 500€ και άνω η μεγάλη μείωση και έκπτωση ποσού στο πάγιο στην επόμενη ανανέωση που θα είναι σε 18 η 24 μήνες ανεξάρτητα και τι λογαριασμούς κάνουν μηνιαίως θα πάρουν τα Π...... μου:D
Κοινή γραμμή από όλους τους παρόχους μετά από συνεννόηση :)

Εγώ δεν το κατάλαβα αυτο... Εννοείς ότι τα νούμερα που πήραν μεγάλη έκπτωση ή μεγσλη επιδότηση όταν αυτή λήξει η εταιρεία δεν θα τους δώσει τπτ;;;

#995   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2014 - 18:50

Εγώ δεν το κατάλαβα αυτο... Εννοείς ότι τα νούμερα που πήραν μεγάλη έκπτωση ή μεγσλη επιδότηση όταν αυτή λήξει η εταιρεία δεν θα τους δώσει τπτ;;;

Σωστά κατάλαβες απλός οι επιδοτήσεις δεν θα είναι όπως τις ξέραμε.

#996   fotiskam

fotiskam

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2014 - 09:56

Εχω 2 γραμμες στην cosmote στο cosmote 25, δινω 40 το μηνα και για τις 2. Την πεμπτη που μας περασε αποδεχθηκα τηλεφωνικη προταση τη vf για να τις κανω και της 2 στο red 1 με 60 το μηνα με την λογικη να δεχθω αντιπροσφορα απο την cosmote για το αντιστοιχο cosmote65.Ωστοσο, ενω Ηταν να ερθει ο courier την παρασκευη να υπογραψω ,δεχθηκα τηλ απο την vf οτι κατι ετυχε και θα ερθει αυριο Δευτερα. Δεν φανταστηκα οτι θα παιζει αλλα μ αυτα που διαβαζω μαλλον το εκαναν επιτηδες... Τι λετε να κανω, να μη παραλαβω καθολου;

Τελευταία επεξεργασία από: fotiskam, 23/11/2014 - 09:57

#997   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 23/11/2014 - 10:14

Καλημέρα. Εγώ είμαι σε δίλλημα για ένα καρτοπρογραμμα Vodafone που έχω της γυναίκας. Είναι στο δικό της όνομα κι ενώ πέρυσι πλήρωνε με έκπτωση για 1 χρόνο 15,50 ευρώ το 25 τώρα της το πάνε στα 24 και με λίγο πίεση διακοπής στο κατάλληλο τμήμα το πήγανε στα 18. Πίεσα να το μεταφέρουν στο όνομα μου με την ίδια προσφορά να πάρω και την έκπτωση οικογενειακού αλλα δεν μπορούν μου είπανε. Να κάνω φορητότητα σε καρτοκινητο wind ή δεν θα πιάσει; Με τα τελευταία που λένε ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα έχω μπερδευτεί. Εγώ έχω red1 και ήθελα να το φέρω στο όνομα μου για επιπλέον έκπτωση. Να κανω κίνηση αύριο;

#998   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/11/2014 - 13:29

Aν κάνεις αύριο τη φορητότητα, θα μείνεις και εκεί. Οπότε προσοχή στο τι θα κάνεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#999   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 23/11/2014 - 13:30

Ισως τωρα με την λεκτικη ενημερωση οτι θα πας στην αλλη εταιρια, να κανουν απο μονοι τους καλυτερη προσφορα

#1000   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 23/11/2014 - 15:39

Aν κάνεις αύριο τη φορητότητα, θα μείνεις και εκεί. Οπότε προσοχή στο τι θα κάνεις.

Δεν υπάρχει δηλαδή η υπαναχώρηση των 14ημερων;

#1001   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/11/2014 - 16:07

Δεν υπάρχει δηλαδή η υπαναχώρηση των 14ημερων;

Με το που κάνεις πλέον την αίτηση και επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου, η εν/ποίηση γίνεται μέσα σε 6 ώρες και τέλος.

Προσοχή στο τι θα κάνεις λοιπόν. Θα τη πατήσει πολύς κόσμος απο 'δω και πέρα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1002   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 23/11/2014 - 21:00

Για εμάς που έχουμε κάνει την διαδικασία και έχουμε πάρει την αντιπρόταση και έχουμε κάνει άρση της φορητότητας αλλά δεν έχουμε παει σε κατάστημα ακόμα για να ενεργοποιήσουμε την προσφορά δεν υπάρχει πρόβλημα πιστεύω.

#1003   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 23/11/2014 - 21:33

Ο νόμος που αναφέρει τις 14 μέρες για υπαναχώρηση παίδες δεν έχει καταργηθεί και δεν αφορά μόνο στις εταιρείες κινητής.

Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφετε.

#1004   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2014 - 23:21

Για εμάς που έχουμε κάνει την διαδικασία και έχουμε πάρει την αντιπρόταση και έχουμε κάνει άρση της φορητότητας αλλά δεν έχουμε παει σε κατάστημα ακόμα για να ενεργοποιήσουμε την προσφορά δεν υπάρχει πρόβλημα πιστεύω.

Όχι κανένα η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί στο νούμερο σου αλλά θα ισχύει για ένα μήνα! Σε περίπτωση που δεν έχεις δεχτεί την προσφορά τους μέσα στο μήνα λόγο δεν έχεις παραλάβει τη συσκευή που επιθυμείς παιρνεις τηλ και μιλάς με τον υπάλληλό που σου έκανε τη προσφορά, ώστε να την ανανεώσει για ένα μήνα ακόμα

#1005   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/11/2014 - 23:48

Προς το παρόν και μέχρι να βγάλει η ΕΕΤΤ την επίσημη ανακοίνωση που θα περιγράφει το νέο πλάισιο γύρω από τις φορητότητες, κανένας δεν μπορεί (ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε) να δηλώνει 100% σίγουρος για τίποτα.

Προφανώς κάτι αλλάζει.

Δεν φαίνεται να πειράζεται το δικαίωμα του χρήστη για λύση του συμβολαίου εντός των 14 ημερών που ίσχυε. Δεν έχει αναφερθεί τουλάχιστον πουθενά.

Από την άλλη οι μόνες αλλαγές που φαίνονται είναι καθαρά χρονικές. Όλα πιο γρήγορα.

Οπότε δεν βλέπω το λόγο του να μη βρουν απλά κάποιο τρόπο οι εταιρείες να αντιδρούν και πιο γρήγορα.

Απλά κρατηθείτε καμιά βδομάδα όσοι θέλετε να κάνετε φορητότητα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες